|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
no, na rozgrzanie w sam raz ![]() striptiz? hoho, ciekawie było
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3632 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
Na pewno Ci się uda dojść do 80kg masz calutki miesiąc ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ale dołączam się do Was z 8min abs, codziennie będę meldować i baty też chcę, choć myślę że nie będzie powodu i hula hoop zaczynam i brzuszki na kołysce, dziś już zrobiłam 100 Wczoraj przed snem tak postanowiłam że nie może dalej być takiego lenistwa.A Tż właśnie jak już robi coś do jedzenia to na pewno coś kalorycznego, więc jednak się wyklucza bo szkoda zawalać efekty ćwiczeń. No ale nie będę go tak dobijać czasem coś zjem żeby mógł się dalej cieszyć ![]() No więc tak jak pisałam zaczynam od dziś ćwiczyć. I będę sobie robiła wolne jeżeli już to tylko w piątki, bo wtedy tylko nie mam szans żeby ćwiczyć. Już powiedziałam Tż właśnie przed chwilą i mówi że jak tylko zobaczy że jem za mało to mi nakopie Ale, żeby nie było - nie dietkuję znów. Myślę że same ćwiczenia wystarczą żeby wrócić do fajnego ciała, a że nie będę pożerała wszystkiego co zobaczę to będzie akurat ![]() Teraz nie ma już zmiłuj !!!
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Murka, ważne, że będziesz ćwiczyć cokolwiek
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#3634 |
|
Zadomowienie
|
heroine nie nie, te 48 było dawno temu a teraz nawet boję się wejść na wagę bo podejrzewam że będzie grubo ponad 50
Nawet nie wiem jaki podpis ustawić, więc może lepiej niech poczeka aż będzie znów prawdziwy
|
#3635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
))Ostatnio zrobiłam badania krwi, no i wyszło, że mam jakiś stan zapalny ale i ten cholesterol za duży! Więc i teraz rodzice, a szczególnie mama będzie mi gotować coś innego oni schabowego dzisiaj a ja schab ale gotowany i kurczaka - panierkę jak zawsze ze skórą zje pies.![]() Co prawda mam teraz 238 a przed grudniem miałam około 250 norma jest do 200 więc od tamtego roku troszkę spadło. Jednak to za mało, teraz mam troszkę ruchu, ale rower i jedzenie trzeba zmienić. Bo padnę na jakiś zawał!![]() Dalej biorę cidrex 3 tab. dziennie bo nawet jeśli nie zmniejsza w szybkim tempie masy ciała... bo wiadomo to własna praca! To poczytałam, że obniża poziom cholesterol. Tabletek doktorka nie chciała mi przepisywać, bo wcześniej przy 250 powiedziała, że jestem za młoda i muszę coś z tym zmienić.Ech.. więc potrzebuję wsparcia też i rodziców, bo na Was zawsze mogę liczyć ![]() ![]()
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tez ta 6aw mi jakos nie lezy, gdzies nawet slyszalam na jej temat negatywne opinnie nawet calkiem logicznie uzasadnione. Tylko ja zaczne od jutra dlatego ze z poniedzialku jakos mi lepiej leci hehehe ![]() I pamietaj codziennie meldunek czy zadanie wykonane a jak nie to karniaki! ![]() Matko jedyna ja to samoooooooooooo! ![]() Naszczescie nie mam baterii nowych wiec dzisiaj zalamki nie bedzie ale jutro planuje juz kupic! Koniec tego dobrego trzeba spojrzec prawdzie w oczy |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3638 |
|
Rozeznanie
|
bialaczekoladka, meeedzik, heroine86, murka04 Już myślałam, że jestem tylko przewrażliwiona na punkcie tej baby.. ale jak widać każda z Was zareagowałaby podobnie jak ja!
Ciekawe czy dzisiaj razem z Tżtem będzie wracać/ no i czy będzie na zmianie z nim... pierdzielić głupoty dalej pewnie mi powie, ale na samą myśl szlag trafia. Nic na to nie poradzę...zdzierżyć jakoś to muszę, przecież pracy nie rzuci przez jedną mądrą!
|
#3639 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
za spadek masz jeszcze 3 tyg do konca lutego, wiec napewno bedzie 80 dasz radeJa bym bez wizazu nie wytrzymala to chyba juz uzaleznienieUuuu niecierpie takich bab jakis wredny glupi babsztyl Cytat:
ja za Wasze zdrówko tez wczoraj wypiłam Cytat:
lepiej sie czuje i wlasnie humorem mam lepszy...ahhh te endrofinkico do a6w tez nie wiem czy nie polegne, ale spróbuje ![]() Cytat:
Cytat:
No ja na wage nie staje do konca lutego tak sobie postanowiłam mam nadzieje ze bede mile zaskoczona ostatniego dnia miesiaca Wogole musialam emotki pokasowac bo niby post jest nimi przeładowany i max 20 w poscie;/;/ bez sensu;/
|
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie ja także od jutra zaczynam z Wami
tyle, że ogólne ćwiczenie będę ściskać tą agrafką i kręcić hula hop ![]() Heroine fajnie było fajnie noo striptiz czasami są tam takie atrakcje ostatnio jak byliśmy to był striptiz męski ![]() Murka o to super, że już zaczęłaś ćwiczenia ja też bym porobiła brzuszki aleee tak mi się nie chce że szok normalnie ![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:41 ---------- Agunia oo widzę, że u Ciebie też wczoraj %%% wpadły ![]() A co do ćwiczeń, to mam nadzieję, że też mi wejdą w krew
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Ja jestem na chwilkę, chcę Wam wrzucić moje zdjęcia, w końcu trzeba zobaczyć prawdę
Teraz jak już wrzucę to nie będzie że mi się nie chce cwiczyć bo wstyd będzie mi przed Wami że dalej taki brzuchol mam Z przodu tak nie widać dlatego zrobiłam z boku, żebyście zobaczyły jaki mam problem z nim, zawsze mi się robi taki jakbym w ciąży była zamiast fałdek. Baletnica też mówiła kiedyś że tak ma (Kochana odezwij się!!)No nic uciekam do Tż, później poodpisuję
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Murka Ty masz problem z brzuszkiem, ale za to masz cudowne szczuplutkie nogi
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
zelka9o, heroine86 mam nadzieję, że szybko zlecą te 2 miesiące
![]() murka04 mam ten sam problem co Ty tylko coś zjem i mam brzuch jak baba w ciąży |
|
|
|
#3645 |
|
Rozeznanie
|
Ooo a gdzie jest Monia?? jeden dzień bez postów..... i jakoś mi tu pusto.. w ogóle dzisiaj coś nie dużo piszecie ;0 śpioszki?
|
#3646 |
|
Rozeznanie
|
Witam laseczki!
Przygotowalam sie juz psychicznie za nadrabianie stronek, kubel cieplej herbatki i jazda ![]() Meedzik- GRATULUJE ZDANIA PRAWKA MALUSZKU i super, ze waga spadla )Bialaczekoladka- pieknie buciki! od 1,5 roku jestem fanka butow, zwlaszcza z Deezee! Mialam takie same tylko ze czarne, ale to rok temu i je zajechalam na smierc bo jesien, zima, wiosna latalam w nich :P kupilam na jesien jeszcze jedne z deezee botki na slupku i drugie kozaki na koturnie, czarne a la zamsz ;P jestem mega zadowolona. Kasia- ja mam duzo pasow do ponczoch ale to raczej takie kusidelka a nie na prawdziwe ponczochy :P i lepiej zapinac nie samonosne [bo samonosne jest bardzo ciezko zapiac i utrzymac] tylko takie prawdziwe.Monia- co do wyjazdu ludzi za granice: coraz gorzej w Polsce sie dzieje i tyle... ja nigdy nie chcialam opuszczac kraju , ale kurde, nie ma tu przyszlosci z takimi baranami w rzadzie i chyba cos bede myslala nad jakims wyjazdem... poki co chyba tylko na wakacje, bo musze skonczyc studia.Co do czarnych rurek i szpilek- GDZIE TY, KURR..., MASZ WIELKA DU.PE ?! jakos nie zauwazylam ![]() Agunia- moja kolezanka uzywala mega drogiej odzywki do rzes, na porost i na gestosc [jej ciotka ma jakies znajome ktore maja zaklad kosmetyczny i tam od dostawcow dostaja], zuzyla opakowanie. Mowila ze super efekty, ze poprawily sie rzesy, o niebo lepiej. Teraz mi placze, ze zaczely jej wypadac i sa rzadkie jak nigdy nie mowie, ze tak sie stanie, tylko chcialam zebys wiedziala w razie czego ![]() A co do butkow- to chcesz te wysokie czarne , platforma miliard i czerwona podeszwa? <3 moje marzenie, ale chyba zamowie nude z czerwona I daj sobie spokoj z takimi kolezankami lepiej! Poza tym przyjazn we 3 nigdy nie wychodzi ![]() Chcialam sie pochwalic, ze kiedys jak sprzedawalam moje niepotrzebne ciuchy na jednym z wroclawskich trgowisk to PANI BASIA sie u mnie niezle obkupila! hihihihi! ;dHeroine- haha z tym karnetem to mialam identycznie! tylko ze jedyna fajna, na dobrym poziomie i w pasujacych mi okolicach wymagala podpisania umowy... no i podpisalam ;d i nie zaluje, bo musze co miesiac motac kase na silownie i mam motywacje zeby chodzic! i teraz sie martwie, bo nie mam kasy, ale nie chodzi o to ze bede miala u nich dlug [nie rusza mnie to ] , ale ze NIE BEDE MOGLA POJSC POCWICZYC i popieram oraz potwierdzam, ze zmotywowac sie jest najgorzej...ale zanim sie obejrzysz mija miesiac, pozniej kolejny i kolejny ![]() Murka- super, ze wieczorek sie udal widzisz! Z laskami tez jest super! Moj wieczorek tez sie udal [tylko chlopak kolezanki dzwoniil do godzine i ja kontorlowal![]() Gosia- babiszcze okropne! przez leb sie nalezy jej i tyle!!! glupie babsko! do mojego TZ kolezaneczka na uczelni non stop sie przytula i go mizia, ale cale szczescie bez takich tekstow... on jest zbyt mily ze powiedziec "spier..." wiec po prostu nie reagowal. Powiedzialam , zeby to zalatwil, bo jesli kiedykolwiek przyjde po niego na uczelnie i zobacze takie cos to bedzie bardzo zle. A on mnei dobrze zna, wiec potulnie kiwnal glowa i obiecal, ze ogarnie ta dziewuche. A Ty n ie martw sie! jak cos to daj mi znac, kiedy bede miala pierwszy dzien okresu hihihihi ;d przyjade i zrobie z nia porzadek ;d I do konca miesiaca na bank spadnie Ci ,na pewno wcej niz 2 kilo! i gratulacje spadku ![]() Moje jedzenie w ten weekend to masakra, wiec nawet nie wypowiadam sie, przytylam 300gram [myslalm ze z kilogram wiec nie jest zle], ale od jutra bedzie lepiej bo 1) bede na uczelni [koniec ferii ] i bede miala staly tryb posilkow 2) na kolacje zaczynam wcinac koktajle bialkowe [100% protein, bez chlebka W KONCU] 3) nie wiem jaki jest trzeci powod ale jakis jest ![]() Niespodzianka sie udala! TZ byl super zaskoczony i szczesliwy. Wszyscy tak sie porobilismy, ja i moja kolezanka [ta ktora przyjechala po poludniu i pomagala mi] rozmawialysmy z kibelkiem [otworzylysmy wodke o 16 i gotujac popijalysmy ja, to nasza tradycja], wiec jak reszta gosci przyjechala to juz mialysmy wesolo] , reszta byla tak napruta ze szok= standarowa impreza u mnie nie wiem dlaczego, ale moj dom ma w sobie takie cos ze zawsze sa super imprezy i zawsze kazdy sie dobrze bawi i zawsze ktos rozmawia z kiblem Co do moich -6cm [ehh po tym weekendzie moge o nich zapomniec]- cwiczylam /cwicze dwa razy w tygodniu na silowni, CZASEM steper... nie wiem jak to zlecialo ale sie bardzo ciesze. Teraz, przez ten tydzien nie nastawiam sie na straszne ubytki wagi przez moj grzeszny weekendzik, ale musze znow wpasc w ten "rytm" Znalazlam cos takiego, w dni kiedy nie bedzie chcialo mi sie na steperze chodzic a na silownie nie bede miala czasu http://namaksie.pl/wideo/30-fitness-...lanie-tluszczu co o tym myslicie? TAK SIE ZA WAMI STESKNILAM! Moj TZ do mnie mowi "noo. jak pojade teraz do domu to Ty pewnie pojdziesz spac!" Ja mowie "co Ty! gdzie czas na spanie! wiesz ile mam do nadrobienia na forum?!" Zlapal sie za glowe i poszedl ![]() A na temat tego potwora a nie matki nawet sie nie wypowiem, bo BRAK slow, po prostu BRAK.
|
#3647 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No jestem i ja po obiadku u rodziców
ale żadnych czekoladek, cukiereczków czy ciasta nie tknęłam! ![]() Ale zimno jest okruuutnie nie wiem czy aż tak wielka różnica od -15 w dzień Cytat:
a bierzesz jakieś tabletki? Bo to nie jest tak łatwo zbić... ![]() Cytat:
baciki są jak jest za co pełna mobilizacja! Ja dzięki temu forum uwierzyłam, że może mi się udać najlepsze rozwiązanie ![]() Cytat:
bo to jest na rzeźbę mięśni brzucha... a co ja mam rzeźbić jak ja mięśni nie mam tylko tłuszczyk więc najpierw trzeba go chyba spalić, bo tak mięśnie zostaną pod tą warstwą tłuszczyku i dalej będzie myślę jeszcze :P Cytat:
|
||||
|
|
|
#3648 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale nóżki to Ty masz cud, miód i malina! Cytat:
ale pewnie dalej jej zimno od tego balkonu i synek chory ![]() Cytat:
Cytat:
jeszcze się z tym nie spotkałam ![]() i masz rację, siłownia wciąga :P i zanim się człowiek obejrzy to już miesiąc mija :P łeeee, co to jest 300 gram :P
|
|||||||
|
|
|
#3649 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak każdy pozdrawiał kibel to już w ogóle Cytat:
zawsze jakiś wypad, imprezka, obiadek u rodziców... no i tak to jest ale ja też od jutra jadę z nowym powerem i będzie ładnie dietkowo, o! a jak zgrzeszę to poproszę o ostre lanie na gołą ![]() Cytat:
więc powinno być okej ![]() Cytat:
Haha, i ja też tak robię tylko wejdę do domu, od razu włączam kompa i forum TŻ ma mnie czasem dość ale często też się pyta co tam u koleżanek wizażanek
|
||||
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
żyję i ciągle Was czytam ale nie miałam nawet kiedy napisać! Mój synek dziś oszalał! jest tak nie dobry i tak mi broi, że przed kompem nawet minuty nie mogę usiedzieć!! Poza tym dużo z męzem gadałam dziś przez telefon. No i ogólnie jestem jakas dziś przybita, bez życia.... ciągle mi zimno ręce mam lodowate i nic mi się nie chce. W kuchni mam taki syf że wstyd a nie mam ochoty nawet tego posprzatać.... jestem tak przemarznięta i zamulona że czuję się jakbym jakaś chora była. Nie moge przed kompem posiedzieć dłużej niż 5 minut bo zamarzam!!! Od tego mojego okna balkonowego tak wieje że się w głowie nie mieści! Ogólnie dziś jakaś zdołowana jestem... nie mam pojęcia czemu. Później Wam poodpisuję, muszę wziąć gorącą kąpiel i wtedy tu siąde na kilka minut i szybko Wam odpiszę. Od jutra mam zamiar wziąc się troche za siebie żeby chociaż do końca lutego ujrzeć 57 z przodu.... nie długo wrócę
|
#3651 |
|
Rozeznanie
|
Heroine- to jest tak , ze podpisuujesz umowe na rok i przez rok co miesiac musisz placic i chodzic. Meczace, zwlaszcza jak jest krucho z gotowka, ale przynajmniej nie wydaaje na ☠☠☠☠☠☠☠y tylko robie cos dla siebie
![]() Pani Basia nic nie mowila, byla mila, ale taka w swoim swiecie troche Monia- przybita bo zimniusio jest u mnei w domku okna nieszczelne, drzwi nieszczelne, dom sie zaraz rozsypie... az mi sie plakac czasem chce ze tu tak zimno wiec wiem co czujesz!Widze kochane moje , ze kazda ma dosyc i ze od jutra przestajemy sie opierd***c , za przeproszeniem, tylko idziemy pelna para!!! WSZYSTKIE! Po to tu jestesmy! [do babskich plot tez, ale cicho ] wiec od jutra nie chce slyszec zadnego "od jutra" tylko nie ma glupiego gadania i bierzemy sie! Spowiadamy i koniec! Z kazdy grzech bedzie , a nawet jesli takowy sie zdarzy to NIE ZALAMUJEMY SIE tylko idziemy dalej i nie psujemy diety przez jedno male potkniecie! Cwiczy kto moze i ile moze, ale z jedzonkiem i zlymi nawykami WALCZYMY! <kamilon_general>
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Kamilon super, że imprezka się udała i wszyscy się dobrze bawili
widzę, że Ty też taka rozrywkowa jak ja choć teraz i tak już troszkę przystopowałam, ale to chyba przez zimę bo w lecie to codziennie, albo co drugi dzień było piweczko i wypady ze znajomymi haha i picie wódki na parkingu ![]() Heroine hehe było było wesoło Monia oj to współczuję, że mały daje Ci tak popalić
|
#3653 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Zelka moi znajomi z Anglii ciągle wklejają fotki na fejsa i ciesza się że śnieg spadł
Gosia ta laska z pracy Twojego TŻ widać że ma na niego ochotę - pisałam Ci to nawet juz wcześniej. Uważaj na nią. Poza tym ja bym szału dostała jakby mój facet odwoził ją jeszcze po pracy do domu! Niech z buta zapierdziela albo niech mąż po nią przyjedzie!!! Taxówki też jeżdżą przecież! Mureczko ja też tak sobie tłumaczę, że jeszcze mam czas od marca zacznę tak na powaznie już Co do spania to ja straszny śpioch jestem.... dla mnie wstawanie do szkoły to był horror, na lekcjach zasypiałam i często tez nie chodziłam na pierwsze lekcje bo podnieść się z łóżka nie mogłam.... Super, że zaczęłas ćwiczyć ja to za leniwa jestem :P czekam do 1 marca :P Co do zdjęć to brzuszek gruby nie jest tylko po prostu trochę odstający ( najwazniejsze, że nie wisi i nie trzęsie się jak galareta ). Moim zdaniem jak zaczniesz jeść mniejsze posiłki i nie napychać się jedzeniem to brzusio się zmniejszy Co do cholesterolu to ja mam go mniej niż minimum powinno się mieć, i lekarka powiedziała że to nie dobrze że jest go za mało! No ale nie wiem czemu bo jem normalnie i tłuste też czasami mi się zdarzy No a nóżki to masz super szczupłe! Medzik super, że byłas jednak na tej imprezce Ojj tez bym sobie jakiegoś fast fooda zjadła np. kebaba Ja w życiu tez kilka razy byłam na dyskotece gdzie był damski striptiz - ale nigdy nie było żadnej ładnej dziewczyny..... same takie tłuste z rozstępami. heroine ja to sobie gofrownice od teściowej pożyczę A jak nauczę się robić idealne ciasto to wtedy kupie swoja gofrownicę tylko kurde skąd wziąć taki idealny przepis na gofry ![]() U mnie też sporo sniegu nasypało kamilon super, że imprezka się udała!!! No i widze, że ostro było no ale to dobrze widać, że wszyscy bardzo lubią twój kibelek i Twoje imprezki Co do wyjazdu to ja też nie chciałabym stąd wyjeżdzać no ale chyba nie mam wyboru A dupe to mam mam! I to nie małą :/ to samo uda! Najgorsze jest to, że dupe mam taką wiszącą,szeroką i płaską beznadziejną! No dokładnie! AŻ się płakać chce bo tam zimno mam w domu!!! najgorsze, że każdy kto tu przychodzi to twierdzi, że mam gorąco i przesadzam! W tej chwili juz ledwo piszę bo ręce mam jak lody!!!! ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
Cytat:
gdzie tam pusto :P piszecie jak szalone! czytać Was nie nadążam hihi ![]() Monia to Wam zamarzła!!!! dlatego nie pisała :P a synek juz dziś lepiej choć dalej katar go męczy i troche kaszle ;/ no ale mimo to tak mi broi że nie mam siły już za nim biegać i sprzatać ![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ---------- Cytat:
nie potrafię wtedy funkcjonować!A w domu u mnie to samo wszystko nie szczelne i normalnie przeciągi mam !!! A drzwi wejściowe nowe i okna plastiki!!! No ale ktoś kto to montował wszystko to chyba narąbany był :/---------- Dopisano o 20:33 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- Cytat:
Miałam iść się wykąpać najpierw a potem Wam poodpisywać ale oczywiście ja wszystko robię na odwrót :P no i już zamarzłam!!!!!!!!! lece w koncu do tej wanny......
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Monia, też nie wiedziałam, że niedobrze jak jest za mało cholesterolu, ale on buduje np. osłonki mielinowe naszych neuronów, także spełnia też pozytywną funkcję
|
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ADHD wrodzone nie czują, że żyją jak czegoś nie zbroją trzymaj się tam i nie dawaj się ![]() mi też zimno więc łączę się w bólu ja chcę wiosnę! ![]() chyba to ta zima wpływa tak na nasze samopoczucie bo ja też jestem jakaś taka nieżywa... i mam tylko ochotę siedzieć pod kołdrą z herbatą dobrze, że chodzę na tą siłownię, to przynajmniej mam jakiś ruch, po którym jest mi fajnie ![]() nie smutaj się trzymajmy się razem i nie dajmy się zimie! ![]() Cytat:
no to mega mobilizująca sprawa ale też czyszcząca portfel ![]() O tak, pani Basia ma swój własny świat Cytat:
Bierzemy i tyle! Medzik to teraz jak zdasz to TŻ będzie wykorzystywał sytuację
|
|||
|
|
|
#3656 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a przepisu idealnego jeszcze nie znalazłam, ale prawie idealny tak znaczy zaraz po wyciągnięciu z gofrownicy :P bo potem już guma no u mnie jest tyle śniegu dziś jak by było cieplej to bym poszła i bałwana ulepiła ale w taki mróz to psa by nie wygonił Cytat:
to nie jest szczyt naszych spamerskich możliwości jakby się miało 10 stron do nadrabiania to tak, ale jak jedna to pikuś Monia ja zamarzam razem z Tobą będziemy jak Królowe Lodu jak broi, znaczy choroba mu przechodzi ![]() Cytat:
U mnie pewnie okna zakładał ten sam fachowiec co u Ciebie tak spartolonej roboty to ja jeszcze nie widziałam
|
|||
|
|
|
#3657 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
i czy ją dzisiaj odwoził![]() ---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Tak, co racja to racja ![]() wydajesz się malutka, drobniutka a o brzuszek się nie martw pewnie na zimę ciepełka potrzebował![]() ---------- Dopisano o 21:52 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ---------- Cytat:
MaM wymienione okna, jedynie jak śpie przy ścianie to ona jest wyjątkowo chłodna kto się tam nie położy to tak mówi, no w sensie kto hihi rodzice mówią ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- No i Tż zadzwonił mówił, tylko że go pytała co ty taki smutny? pf ![]() a u mnie na myśl tylko a co ją to k.. obchodzi. O dziwo nie pytała go czy ją podwiezie? i poszła sama...niby. Pozostaje mi tylko zaufać. A jutro się nie widzimy a myślałam, że ma tak jak ja na rano a tu zonk! Ja mam do 15 a on od 15 więc pewnie znowu z tą larwąDostalam wczoraj od koleżanki z roku jakiś krem do depilcji ciała do skóry wrażliwej z Avonu o ten: http://img3.sprzedajemy.pl/540x405_k...-av-871773.jpg i jakieś bibułki matujące: http://4.bp.blogspot.com/-_uCZtpCekm...9072011187.jpg no nie wiem do tyłu jestem. Jak do czego się używa i w jakim celu muszę poczytać, a może wy coś takiego macie? ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:58 ---------- Cytat:
a ja lubię sobie potańczyć, ale zawsze to dobrze wypić 1 piwo dla odwagi ale macie system zmian to można wytrzymać
|
|
#3659 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
które nocami na wizażu przesiadują, no zamarzły![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ---------- Cytat:
jak coś śpisz ze mną bo mam tylko jedno łóżko w pokoju. A na drugi dzień do boju! ![]() ![]() Cytat:
Zamówiłam stepper skrętny niebieski 140 zł z przesyłką, więc czekam pewnie wtorek środa będzie
|
|
#3660 |
|
Zadomowienie
|
Melduję że odrobiłam pracę domową - znaczy się brzuszki, 30min hula hoop i 8min abs
także dziś bez batów ![]() Ostatni dzień ferii leniuchowałam z Tż, oglądaliśmy Gotowe na wszystko(no dobra może trochę go zmusiłam ![]() medzik gdzie tam one szczupłe, może to takie wrażenie przez brzuch coctail łączmy się w bólu jako właścicielki oponek ![]() heroine jakie tam te nogi fajne a o brzuch się nie martw, w końcu od jutra wszystkie ostro dajemy czadu to i ja i Ty będziemy miały fajne brzuchy! ![]() monia co to za samopoczucie uśmiech i to już! niedługo będzie już cieplej i od razu będzie weselej ![]() kamilon no chyba jutro jest jakiś nowy dzień naszego życia że wszystkie się zawzięłyśmy No ale w końcu trzeba się wziąć za siebie, wiosna coraz bliżej ![]() monia te tłumaczenie sobie że jeszcze jest czas jest najgorsze! Chciałabym żeby wakacje byłyby za miesiąc to już bym nie miała wymówki Oj Ty to naprawdę jesteś śpioch i to jaki, codziennie do 11 się wylegiwać Ja to jestem pikuś ![]() A z tym cholesterolem to nie ja hihi, pomyliłaś mnie z Gosią ![]() zelka, gosia dziękuję Wam kochane ale gdzie tam one seksowne Za krótkie sa przede wszystkim żeby zasługiwać na taki komplement hihi ![]() gosia a to akurat racja, ja w ogóle nie wyglądam na 18 lat taka jestem właśnie drobna, dziewczyny tu też mi już kiedyś mówiły że wyglądam na młodszą ![]() a u mnie też gorąco w pokoju, ciągle okno otwieram bo się wysiedzieć nie da! A grzejnik mam zakręcony! http://demotywatory.pl/3682603/Wynajmuje-mieszkanie Od razu pomyślałam żeby tu dodać
163cm - 57kg Nie rezygnuj z czegoś tylko dlatego, że wymaga to czasu. Czas i tak upłynie. Edytowane przez murka04 Czas edycji: 2012-02-05 o 22:29 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:34.

fajnie było tylko strasznie zimno w tym klubie
chyba wcale ogrzewania nie ma. Choć był pretekst, żeby tańczyć to wtedy było ciepło 
no, na rozgrzanie w sam raz 

No ale nic uzgodniłam sobie, że jeśli nie spadnę do końca lutego do 80kg to mam karę i zakaz zaglądania na wizaż! Bo od tego jestem uzależniona, ale samej mi głupio że ciągle zataczam błędne koło.. schudnę i tyję ... i tak od września.

dlatego się za siebie wzięłam
norma jest do 200 więc od tamtego roku troszkę spadło. Jednak to za mało, teraz mam troszkę ruchu, ale rower i jedzenie trzeba zmienić. Bo padnę na jakiś zawał!
za spadek

jeszcze się z tym nie spotkałam 
Ja mam do 15 a on od 15 więc pewnie znowu z tą larwą