|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24301 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
ja jak obiecalam tak i jestem
wlasnie sie wykapalam i umylam wlosy, zeby potem przed samym meczem sie nie stresowac, ze mam tlye roboty :P czytam wlasnie, ze dzisiaj jest wielkie być lub nie werderu w lidze mistrzow och jak dobrze, ze my nie mam tego problemu jak wygramy z interem to mamy pierwsze miejsce w grupie...jak nie...to tez gramy i jak dobrze, ze tym razem to wlasnie nasz mecz pokaza w tv... bo ostatnio to werder ciagle i werder :l ![]() fotka: sorry nie moglam sie powstrzymac... ale nasz premier wyglada tu zawodowo...jak krasnal
|
|
#24302 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
faktycznie
|
|
|
|
|
#24303 |
|
Zakorzenienie
|
mała saprajzzz dla was
|
|
#24304 |
|
Zakorzenienie
|
jeszcze kilka avkow dla was
![]() i fotki-rozśmieszajki XD a przynajmniej mnie rozsmieszaja ja to juz usiedziec nie moge... na kompie to tylkosobie pstrykam raz tu raz tam .... a jeszcze tyyle czasu
|
|
#24305 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Rozumie samo przez sięCytat:
|
|||||
|
|
|
#24306 |
|
Zakorzenienie
|
moje wymarzone koszuleczki...
![]() i niedlugo lece ogladac mecz pewnie sie zobaczymy wieczorkiem jutro... jak dobrze pojdzie...a jak nie to w czwartek wieczorkiem...postaram sie...i to tez nie wiem, bo rekolekcje są + nauka... = brak czasu...w razie czego za was offf korz ![]() a tymczasem BAYERN !!! TRUTUTUT !!!! DO BOJU !!!! TRUTTUTU !!! :wnko:
|
|
#24307 |
|
Zakorzenienie
|
na zakonczenie dzisiejszego dnia : schland
![]() i tak nikogo nie ma wypijcie jeszcze za mnie dzis ;]do zobaczyska kiedys tam
|
|
#24308 |
|
Wtajemniczenie
|
Aaaa avek z Cruzem
az mi sie humor poprawial jak go zobaczylamDzieki Witam na dzis koniec uff jutro ide do kina na Happy Feet
|
#24309 |
|
Wtajemniczenie
|
O Bosh
Ale się zagadałam na mns z jakimś Tunezyjczykiem A wiecie co, dzisiaj zrobili nam szkolny sprawdzian ortograficzny Qrcze, chyba zaraz musze kończyć Ksiega Tobiasza mnie czeka, muszę ją przeczytać, bo jutro kartk. z religii
|
|
|
|
#24310 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boże ile ten nasz premier ma wzrostu 1,50 ?
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
|
#24311 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczyny!!Wpadłam wieczorkiem, bo jak to wtorek zawsze po szkole chodzę do koleżanki się pośmiać
Dzisiejsza akcja dnia? potapirowałyśmy sobie włosy wyglądałyśmy jakbyśmy się biły z suszarką ale ona by wygrała, no ale dobra, wkońcu wracam do domu z koleżanką Karoliną ( z tym tapirem oczywiście ) i mówie "ale by były jajca jakby Michał szedł i mnie z tym fryzem zobaczył"W pewnej chwili patrze a on po prawej stronie idzie z kolegą, no to ja tam nie mogłam, zaczęłam się chichrać no i oni się skapneli że się z nich śmiejemy ![]() Fajny dzionek, ale jestem padnięta.Mam trochę fotek PRAWDZIWIE prywatnych ![]() Fotki robione komórką bo aparat zepsuty 1-3. Moja psina Fanta z chustką na głowie ![]() 4.Oleczka o 8rano przed szkoła ![]() 5-6. Tapir, tylko się nie śmiać bo wyszłam jak pajac, (na 6 focie jestem z koleżankami, prawa Gosia lewa Karolina )
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2006-12-22 o 21:21 |
|
|
|
#24312 |
|
Zakorzenienie
|
Nudzi mi się więc jeszcze Wam pokażę jak wygląda moje życie
![]() 1.Ola z Karoliną na przerwie w szkole "szpan futerkiem" 2.Pokażę Wam jak wygląda Michał (oglądajcie bo potem usunę ), fotka zatytuowana "modelka" (oczywiście poza) ![]() ![]() 3.Michał w szkole czerwony zboczony :P:P4.Michał lubi grać w piłkę, przeważnie stoi na bramce, tu można go zobaczyć "w pracy" (to dlatego mam taki pociąg do bramkarzy )5.Zdjęcia ze szkoły 1 klasa 6.Zdjęcia ze szkoły 2 klasa Kto go znajdzie? ![]()
Edytowane przez Oleczka Czas edycji: 2006-12-22 o 21:21 |
|
|
|
#24313 |
|
Zakorzenienie
|
ola fotki swietne
a ten michal chudzinka taka ale skoro tobie ten tego timtirimti to fajnie wpadlam tylko na chwilke w przerwie meczu wam zrelacjonowac ![]() a wiec... narazie zadnego gola...chociaz makaay mial az 3 okazje... i to jakie dlatego skacze ciagle po lozku gadam sama do siebie i w ogole xD ten inter mial jedna okazje, ale minimalnie sie odbilo od słupka... na cale szczescie ![]() murawa sliska soł... wszyscy sie przewracaja co wyglada komicznie basti zarobił w twarz...ale szybko sie otrzasnal ![]() w czasie meczu lecialy aktualne wyniki pozostalych meczow LM...i widzialam, ze werder przegrywal z barcelona 2:0... wiec to chyba koniec werderu w lidze mistrzow... mam nadzieje, ze my cos dowalimy... i bede mogla spokojnie a raczej niespokojnie polozyc sie spac ![]() a no i zauwazylam tak jakby basti sobie troszke skrocil te swoje wlosy...chociaz ciezko to stwierdzic bo...ledwo minely 2 minuty meczu a on mial wlosy mokre jak nie wiem co... podczas gdy inni chlopcy swierzutcy ![]() a no... i widzialam, ze cruz sie rozgrzewal...moze wejdzie na 2. polowe zmykam ogladac dalej do zobaczenia (chyba jutro )
|
|
#24314 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chudzinka jest ale za to jakie nogi i ma boskie spojrzenie, jak się na ciebie spojrzy tymi oczami to aż ciary przechodzą, zupełnie jak Buffon ![]() Oby Bayern wygrał Werder dostał w tyłek ale cóż, takie życie, chociaż może wyrównają? Zobaczymy
|
|
|
|
|
#24315 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() za bayernów i porażke werderu Cytat:
![]() santa cruz rządzi (tylko ciiii nie mówcie moim chłopakom) Cytat:
że też masz odwagę paradować tak po mieście |
|||
|
|
|
#24316 |
|
Zakorzenienie
|
no kolezanki...za 5 minut wyjezdzam xd loool ... a dobudzic sie nei moglam... mimo, ze wstalam normalnie...jak do szkoly
opowiem wam co bylo wdrugiej polowie...no, wiec makaay ( nasz mistrz bommi znowu dostal zolta jeszcze ktos probowal wybic, ale nie dalo rady...i bylo gol no to ja sie wkurzylam bo mial byc piekny wieczor a tu takie cos...ale jak tylko zobaczylam, ze kahn schodzac z murawy wspaniale sie usmiecha...a do tego zonbaczylam batka w tym super ekstra bialym dlugim podkoszulku to mi szczena opadla i zapomniaolam o wszystkim.... cieszmy sie... jestesmy dalej w CZEMPIONS LIG !!! a jakie piekne pioseneczki kibice spiewali ...lalala... az sie chcialo tez ![]() wiec wynik niezadowalajacy 1:1, ale usmiechy na twarzach... chociaz szkoda, ze jeszcze ani razu nie wygralismy z interem... a no... i to chyba byl jakis jubileusz kahna... 100 mecz czy cos :p haha... roni byl boski xD takie miny strzelał... i na stadionie, na ktorym gral werder muzyczka leciala... a u nas nie ;P za to alianz arena oswietlona na czerwono....przesliczna ![]() ok lece moze wpadne wieczorkiem jak dobrze pojdzie
|
|
#24317 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24318 |
|
Zakorzenienie
|
No ale dobrze że Bayern jest w LM, a dzisiaj Celtic gra
ale nie transmitują
|
|
|
|
#24319 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiem, te fotki są super, widać jacy naprawde są Kuba i Ema, nie roba z siebie jakiś wielkich gwiazd Cytat:
ja właśnie nie wiem jak to z Mauro jest, niby ma kontuzje ale nic o tym nie piszą, więc jesli miałby pauzować juz o tym by trąbili tak jak o Podo taaa rzuca sie w oczy to może Ty go chcesz (jeszcze)wolny no pewnie, juz ja sie Dodą zajme tylko najpierw musze wyzdrowiec ![]() po co do Wawy ![]() nie no rozumiem że CI ise podoba, w koncu to Twój Bastek ![]() a czy ja cokolwiek powiedzialam ? juz ja wiem co oni tam robili a Ciebie wkręcają no ba, ja mówiłam że mój syrop jest na bazie alkocholu ja byle czym nie pije dzieki ze i Ty pilas nie no wiem ze w zagranicznym klubie większe pieniądze i kariera, ale mysle że on jest jeszcze młody i powinien narazie zostac. Wyjezdzac moze ktos taki jak Żuraw ( który wyemigrowal do Celticu) ahh zebys wiedziala ze on jest zaborczy eee tam a co ten Olli to rąk nie ma zeby sie sam bronic ![]() czarny baranek wiesz, ona sie uparla i tyle ![]() wiem ze jest niezly i dlatego moj ![]() taaaa równowaga musi być ale aniołek jestem ja Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#24320 |
|
Zakorzenienie
|
czesc Lunka
dziewczyny |
|
|
|
#24321 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
nie no wiem że pani niebrzydka, ale niech ona sobie za duzo nie wyobraza, Emilian juz zajety
taką 20 mieć albo 7 ![]() Cytat:
![]() pije teraz .... syropem ![]() Cytat:
of kors ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
dobrze ze dalej grają Cytat:
|
|
|
#24322 |
|
Zakorzenienie
|
wreszcie sie troche lepiej czuje
|
|
#24323 |
|
Zakorzenienie
|
ale najpierw nominacje
![]() Redakcja tygodnika "Piłka Nożna" przedstawiła nominacje do tytułu Piłkarza Roku, Ligowca Roku, Odkrycia Roku oraz Trenera Roku. W gronie wyróżnionych znalazł się jeden zawodnik Wisły, pomocnik Jakub Błaszczykowski, kandydujący do tytułu Ligowca Roku. Nominowani piłkarze i trenerzy Piłkarz Roku: Artur Boruc (Celtic Glasgow), Bartosz Boscki (Lech Poznań), Ireneusz Jeleń (Wisła Płock/Auxerre), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Euzebiusz Smolarek (Borussia Dortmund) Ligowiec Roku: Jakub Błaszczykowski (Wisła Kraków), Dickson Choto (Legia Warszawa), Maciej Iwański (Zagłębie Lubin), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Piotr Reiss (Lech Poznań) Odkrycie Roku: Łukasz Garguła (BOT GKS Bełchatów), Paweł Golański (Kolporter Korona Kielce), Bartłomiej Grzelak (Widzew Łódź), Radosław Matusiak (BOT GKS Bełchatów), Jakub Wilk (Lech Poznań) Trener Roku: Marek Chojnacki (ŁKS Łódź), Orest Lenczyk (BOT GKS Bełchatów), Franciszek Smuda (Zagłębie Lubin/Lech Poznań), Dariusz Wdowczyk (Legia Warszawa), Ryszard Wieczorek (Kolporter Korona Kielce)
|
|
#24324 |
|
Zakorzenienie
|
i coś o nowym zawodniku
![]() Kilkanaście minut po godzinie 15 Mikołaj Kałuda podpisał kontrakt z Wisłą Kraków. Umowa obowiązuje do końca 2011 roku. Nowy nabytek naszej drużyny pochodzi ze Zduńskiej Woli. Swoje umiejętności piłkarskie przez 5 lat doskonalił w Szkole Mistrzostwa Sportowego w Łodzi. Po zakończeniu edukacji w łódzkiej szkole Mikołaj został wypożyczony do Zdroju Ciechocinek, gdzie występował na pozycji lewego obrońcy. - Jestem bardzo szczęśliwy, że będę mógł grać z piłkarzami, których do tej pory znałem jedynie z telewizji. To dla mnie bardzo ważny moment. - powiedział Mikołaj po wyjściu z budynku klubowego. Zapytany o stres związany z przenosinami do tak sławnego klubu jak Wisła, Kałuda stwierdził: - na pierwszym treningu miałem lekką tremę. Dzisiaj odbyłem czwarte zajęcia i już wszystko było normalnie. Nowy nabytek „Białej Gwiazdy” występuje w reprezentacji do lat 20 prowadzonej przez trenera Globisza. Swoją obecność w Wiśle zawdzięcza Adamowi Nawałce, który zaprosił go na testy do krakowskiego klubu. Wraz z Mikołajem do Krakowa zaproszony został również Maciej Dąbrowski, który miał już okazję wystąpić w ostatnim meczu z Odrą Wodzisław. - Informację o przenosinach do Wisły przekazałem już rodzinie. Najbardziej cieszyła się moja mama Bożena oraz mój brat. To są moi najwierniejsi kibice. Brat jest ode mnie starszy o 9 lat, kiedyś również grał w piłkę. - powiedział w rozmowie z dziennikarzami Kałuda. Głównymi rywalami Mikołaja do miejsca w składzie będą Nikola Mijailović oraz Marek Zieńczuk: - To bardzo dobrzy piłkarze, czuję się jednak na siłach, by podjąć z nimi rywalizację o miejsce w składzie. Będę walczył. - zapewnia nowy zawodnik Wisły. Kałuda rok temu zrobił znakomite wrażenie na działaczach Legii Warszawa. Różnica zdań w kwestii wysokości odstępnego spowodowała, że pomysł przenosin do stołecznego klubu nie został zrealizowany. W tym roku zainteresowanie lewonożnym piłkarzem wykazał Widzew. - Wybrałem jednak Wisłę, bo to zaszczyt grać dla takiego klubu – stwierdził reprezentant Polski. kurcze nie dość że przystojny, to jeszcze lewonożny takich uwielbiam ![]() yyy zaklepuje Mikołaja
|
|
#24325 |
|
Zakorzenienie
|
i nowe fotki
aż mam łzy w oczach jak patrze na te zdjęcia
|
|
#24326 |
|
Zakorzenienie
|
cd.
|
|
#24327 |
|
Zakorzenienie
|
to oczywiście byli Marek Penksa i mój leworęczny Marek Zieńczuk
|
|
#24328 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wariatką ale dobrze mi z tym
Dzisiaj w szkole też porobie jakieś smieszne fotki to Wam pokazę potem ![]() No Michał jest boski ![]() Dobrze że mieszka naprzeciwko mojego balkonu to mogę go podglądać Tak fajnie tylko nie transmitują w TV, za to transmitują ManU ![]() Mecz Polski jest o 15 na TVP2 a ja będę w szkole Czy któraś mogłaby być tak miła i napisać mi sms jak się zacznie?Może być nawet z bramkisms.pl to mój nr 6 dziewięć 3 cztery 4 sześć 1 osiem 5 PROSZEEEE
|
|
|
|
#24329 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładne zdjęcia
|
|
|
|
#24330 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja stawiam tak Piłkarz --> Arczi ![]() Ligowiec --> Kubuś ![]() Odkrycie --> Matusiak ![]() Trener --> Lenczyk
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:12.

wlasnie sie wykapalam i umylam wlosy, zeby potem przed samym meczem sie nie stresowac, ze mam tlye roboty :P
jak wygramy z interem to mamy pierwsze miejsce w grupie...jak nie...to tez gramy

kojarzy ktoś? 

Ale się zagadałam na mns z jakimś Tunezyjczykiem
Ksiega Tobiasza mnie czeka, muszę ją przeczytać, bo jutro kartk. z religii
)
tak jak o Podo