|
|
#1921 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Moda, która Cię "rozwala" - część 4
Cytat:
Jedna babka żaliła się, że własna klasa jej nie zaprosiła ![]() W świetle poprzednich postów o hot18 w ekoskórkach i apaszkach przy -15C, jakoś mało robi wrażenie krótka sukienka na imprezie Edytowane przez emerald_sky Czas edycji: 2012-02-05 o 14:36 |
|
|
|
|
#1922 |
|
Zakorzenienie
|
Z cyklu cudowne dzieci show-biznesu: http://www.pudelek.pl/artykul/38068/...loga_o_modzie/
Będzie nowy blog do podziwiania ![]() Jeszcze to http://www.pudelek.pl/artykul/38076/...0_centymetrow/
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka Edytowane przez PaulinaMigotka Czas edycji: 2012-02-05 o 14:39 |
|
|
|
#1923 |
|
Raczkowanie
|
No to będziemy miały zagwarantowane "rozwalacze" na co najmniej kilka miesięcy
Grycanka na pewno zadziwi nas bardziej od Kissie czy Kamilii
|
|
|
|
#1924 |
|
Zakorzenienie
|
O, właśnie! Co do Kamili - jest nowy post
Co ważne - nie ma w nim tandety
|
|
|
|
#1925 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1926 |
|
Raczkowanie
|
No właśnie, ciekawe czy pobije popularność Kasi T.! Obstawiam, że tak
|
|
|
|
#1927 |
|
Raczkowanie
|
A może nie będzie tak źle?
Na pewno będzie drogo, ale na 100% zatrudni sobie stylistów, profesjonalnych fotografów - pewnie będzie to trochę oszukany blog - ale stać ją, więc może nie będzie aż tak koszmarnie... I sorry ale Kamyly to nic nie przebije
|
|
|
|
#1928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W sumie, to może być nawet inspiracją dla wiekszych dziewczyn.
Mówiła, że wyszła tego dnia z bukietem żółtych kwiatów właśnie po to, bym ją wreszcie odnalazł. Gdyby tak się nie stało otrułaby się, bo jej życie było pozbawione sensu... M&M ![]() Instagram http://instagram.com/paulinamigotka |
|
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1930 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zresztą co to za różnica skad ma fanów? Ważne że biznes się kręci. ![]() Dziewczęta, a ta Grycanka co robi sobie tego bloga to ile ma lat? Ciągle mnie to zastanawia Ale napewno będzie częstym 'gościem' na tym wątku
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2012-02-05 o 15:17 |
|
|
|
|
#1931 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
![]() Co do studniówki, miałam swoją w 2008 roku. Miałam długą, prostą, czarną sukienkę, dość klasyczną, więc obecnie także założyłabym ją na studniówkę. Zdjęcia, które jedna z Wizażanek wstawiła niedawno są przerażające Ja bym taką krótką kiecką zaskoczyła TŻta w sypialni, a nie balowała na studniówce Aha, zdjęć z podwiązką też sobie nie robiłam, to nie moja estetyka
|
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
Coś na temat mody studniówkowej jeszcze: http://kwejk.pl/obrazek/903913/ach,studniowka....html
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
.Co to za sklep romwe? Bo nigdy o nim nie słyszałam, ale coraz częściej na faszjon blożkach mozna zobaczyć reklamę tegoż cudownego sklepu
|
|
#1935 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1936 |
|
Raczkowanie
|
no właśnie - jeśli jej pomogą styliści z głową to moze to być naprawdę dobra rzecz dla dziewczyn plus size oby, bo jak rzeczywiście będzie latać w obcisłych skórach to sorry...
|
|
|
|
#1938 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1939 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Jeśli to się zmieni, to z pewnością nie będę tego zatajała Nie czerpię z bloga dochodu, specjalnie mnie to nie martwi, zarabiam pieniądze w inne zupełnie inne sposoby - między innymi raz na jakiś czas robię zdjęcia dla różnych firm, jednak nigdy nie publikuję ich na blogu. Praca to praca, a blogowanie to zupełnie inna, odrębna historia. Tak jak już napisałam - owszem, blogowanie przynosi mi drobne korzyści, np. wysokie zniżki na zakupy, czy w ostatnim tygodniu drobny prezent od jednej firmy. Jednak nigdy nie pomyślałabym o tym, żeby prowadzić bloga, po to, żeby zarobić. Przed obecnym blogiem przez 2 lata prowadziłam fotograficzny dziennik, wtedy okryłam, że prowadzenie bloga daje mi prawdziwą przyjemność Twój zarzut wydaje mi się trochę nie na miejscu, choć z 2 strony.. Fakt, jakiś czas temu poruszyłam temat Glamouriny - czytając moje wpisy faktycznie miałyście prawo, by pomyśleć, że piszę o niej z zazdrości. Jednak nigdy nie napisałam na temat jej stylu czy wyglądu nic negatywnego, więc to chyba mówi samo za siebie o tym, że nie mam nic do niej, jako osoby Skrytykowałam to, że wywyższała się w wywiadach i nie chciała wytłumaczyć okoliczności, w jakich przez miesiąc uzbierała tyle fanów, podczas gdy statystyki jej bloga i liczba obserwatorów skutecznie zaprzeczała możliwości uczciwego zdobycia tych facebookowych obserwatorów.Nie krytykowałam jej "chęci wypłynięcia w branży" tylko sposób, w jaki chwali się fanami i zarobkami Dla mnie to duża różnica. Możemy uznać dyskusję za zamkniętą? ![]() _______________ Wracając do głównego tematu wątku.. Mnie dzisiaj (dla odmiany) bardzo pozytywnie "rozwaliła" ta Pani: http://bastamb-szafa.blogspot.com/20...zone-trio.html Podziwiam ją za odwagę i klasę.. Marzę o takiej młodej babci, interesującej się modą ___ PS. Dopiero teraz doczytałam wpisy "nade mną" - mówicie poważnie, że ta Grycanka ma 16 lat?
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-05 o 16:16 |
|
|
|
|
#1940 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Zakorzenienie
|
No jasne
Ubiór jak 20 kilku letnia prostytutka, a ma 16 lat.Cytat:
Ale na spełnianie marzeń nigdy nie jest za późno. ![]() Podobno tyle ma Ale kto to wie ![]() Cytat:
poza tym dlaczego ktoś ma się tłumaczyć ze swoich 'fanów'? ma to ma, nie ma to nie ma. Czyż dla Ciebie nie ważne są liczby? Ciągle podliczałaś ile Kasia T. zarabia za ile dni i wejść. Ja po prostu nie lubię czegoś takiego, że ktoś mówi, ze nienawidzi np. emu a sam w nich pomyka (może głupi przykład, ale chodzi o przykład). A jak na prawdziwą fashionistkę, koleżanka z klasy kiedyś w swoich kopytach (tak na nią mówie, bo zawsze przychodzi w śmiesznych obcasach, które robią jej z nóg kopyta ) wywaliła się na schodach ale torbę na zgięciu ramienia ciągle trzymała w górze Tak jakoś teraz mi się to przypomniało.
|
||
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Teraz mi się przypomniało, że w DDTVN były grycanki i toczyła sie dyskusja na temat ich wygladu. Bo ta młodsza ma 16 lat, a wyglada powazniej, tak sie ubiera, chodzi na bankiety. Matka to potem prostowała, itd.
---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:29 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1943 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chyba namówię swoją babcię na zmianę stylu, a później zmuszę ją, żeby założyła sobie bloga. Zaoferuję jej nawet darmowe sesje Cytat:
) a później przychodzi dziewczyna, ktora bloga prowadzi zaledwie kilka miesięcy, prawie nikt go nie komentuje, a ona mówi, że jest topową bloggerką. Ale w sumie fakt, faktem - nic mi do tego, więc od początku nie powinnam w to wnikać Jeśli Glamourina zarabia na blogu i dzięki temu może poświęcać się swojej 2, innej pasji, to w sumie wyjdzie to na dobre nie tylko jej, ale i innym, którzy wykorzystają jej umiejętności lingwistyczne Cytat:
Jest bardzo ładna, ubiera się estetycznie i modnie, więc nie dziwię się dlaczego cieszy się taką popularnością ![]() Pisałam o jej zarobkach, bo ktoś wspomniał, że 1000 zł zarobków z bloga to niezły grosz. Dlatego zaczęłam wyliczać ile może zarabiać Kasia - czy jest to wspomniana suma, czy może dużo większa. Nie podliczam tego ciągle, tak jak mi to zarzucasz Choć mam taką sklerozę, że już nawet nie pamietam ile wyszło z moich 1 obliczeń. Nevermind ![]() _______________ Teraz właśnie odkryłam kolejną bardzo "odmienną" osobę, która prezentuje nietypowy ubiór... http://elfka.pl/?p=5528 Jest oryginalnie, nie da się ukryć
|
|||
|
|
|
#1944 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W tym zestawieniu tych czarnych skarpetek praktycznie nie widać, dobrze się komponują. Cytat:
![]() Pewnie zatrudni sobie fachowców, którzy będą ją ubierać, robić zdjęcia i prowadzić bloga... Moim zdaniem ona nie nadaje się na szafiarkę oraz ma tandetny styl Nagle na rzecz bloga zacznie się ubierać poprawnie i modnie? Oszukaństwo.Ta chuda pani od tyłu wygląda fajnie, tak bajkowo, ale od przodu to istna tragedia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1945 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Wiadomo, że zależy Ci na kontaktach z butikami, krzyczący odnośnik "współpraca" mówi sam za siebie
Edytowane przez Cherry Blossom Girl Czas edycji: 2012-02-05 o 17:07 |
|
|
|
|
#1946 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chocarome, ja Ci nie chce nic zarzucać, tylko chciałam napisać, ze ciągle obliczasz, kalkulujesz kto ile zarabia, skąd kto ma fanów, że blogi sa typowo komercyjne, a u Ciebie na blogu zobaczyłam to samo. Zresztą, fajnie jest dostać coś raz na jakiś czas nie wiem, od jakiejś firmy (btw. oni [firma] sami wybierają co komuś wysyłają czy to blogerka wybiera? zawsze jestem tego ciekawa ) i napisać, że dostało się jakiś prezent od firmy i spoko. Ale jak widze w każdym poście że to od firmy X, to od firmy Y. Patrze następny post: buty od tej i tej firmy, wszystko 'firmowe' to traci to sens. A z boku kilkadziesiąt ikonek firm. Dla mnie to jest rzucanie tylko w twarz różnymi firmami. I to zresztą z wszystkimi firmami jakie lecą. Cytat:
Edytowane przez natalkaa7522 Czas edycji: 2012-02-05 o 17:06 |
||
|
|
|
#1947 | |
|
nyan nyan ^^
|
Cytat:
Wolałabym bloga na którym może posty pojawiają się rzadziej, a nie są w całości sponsorowane. Potem wchodzę na kilka blogów, a tam jak grzyby po deszczu wyskakują zestawiki stworzone na siłę, no bo przecież trzeba pokazać szmaticzku który przysłał sklep. Dobiło mnie, gdy weszłam na trzy różne blogi, a tam każda dziewczyna miała na sobie identyczny sweterek z internetowego butiku.
|
|
|
|
|
#1948 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Umówmy się że 80% blogerek robi to między innymi po to żeby wyrwać coś za friko. I choćby się zapierały - nie uwierzę że to nieprawda. |
|
|
|
|
#1949 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Trudno Ci nie przyznać racji, faktycznie nie powinnam wtrącać się w nieswoje sprawy i cudze statystyki. Lubię doczepiać się do szczegółów, pewnie stąd u mnie skłonność do nadmiernej analizy.. Ale wszystko jest uleczalne Cytat:
Jeśli przez kilka miesięcy nie wspomnę o żadnej aferze z kupowaniem fanów, to będzie znak, że udało mi się zerwać z nałogiem patrzenia na statystyki A co do rozwijania strony - koncentruję się na tym z całych sił, ale mróz mi to znacząco utrudnia Niedługo chyba się zbuntuję i wyjadę na zmywak do Australii, wrócę dopiero 26 czerwca ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Właściwie na każdym blogu jest to samo - różnią się tylko stylizacje i zdjęcia. Ja często oceniam komercyjność bloga na podstawie tego, czy linki do sklepów są prezentowane w postaci hiperlinków "click" albo "kupione tutaj" - które zmuszają do kliknięcia. Tak swojego czasu było np. u Fashionelki, teraz jest tak u daisyline ![]() Cytat:
Choć to pewnie zależy też od firmy ![]() Jednak jaki sens miałoby obdarowywanie szafiarek rzeczami, które nie są w ich stylu i których same nie wybierały? To chyba mijałoby się z celem ![]() Cytat:
A wracając do rozwalaczy.. Co powiecie na taką, stylową sukienkę: http://elfka.pl/?p=5464 ?
Zapraszam na mojego bloga ![]() chocarome.blogspot.com fashion, love & company moda, inspiracje, kosmetyki, zdjęcia i diety Edytowane przez chocarome Czas edycji: 2012-02-05 o 17:42 |
||||||
|
|
|
#1950 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 4 (0 użytkowników i 4 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:21.

Nagle na rzecz bloga zacznie się ubierać poprawnie i modnie? Oszukaństwo.
Wolałabym bloga na którym może posty pojawiają się rzadziej, a nie są w całości sponsorowane. Potem wchodzę na kilka blogów, a tam jak grzyby po deszczu wyskakują zestawiki stworzone na siłę, no bo przecież trzeba pokazać szmaticzku który przysłał sklep. Dobiło mnie, gdy weszłam na trzy różne blogi, a tam każda dziewczyna miała na sobie identyczny sweterek z internetowego butiku.