Katalogi Avonu - Strona 586 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-05, 21:33   #17551
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)
Dot.: Katalogi Avonu

no i napisałam mailaz dużą ilością wykrzykników oczywiście
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 21:40   #17552
majula
Zakorzenienie

A ja dzieki forum wiem na co tracic kase oraz wiem jak wydusic od avonu dostawe kosmetykow szybko i jak pisac @ do nich dzieki Waszym radom
majula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 21:49   #17553
asia_z
Zakorzenienie

a ja jutro paczke z 2 terminu dostane chciałabym dzisiaj, ale wytrwam no i od razu przetestuje mleczko do kąpieli Planet SPA no i na nowy katalog też czekam z niecierpliwością
Stary 2006-12-05, 21:54   #17554
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
a ja jutro paczke z 2 terminu dostane chciałabym dzisiaj, ale wytrwam no i od razu przetestuje mleczko do kąpieli Planet SPA no i na nowy katalog też czekam z niecierpliwością
jestem bardzo ciekawa tego mleczka z planet spa też je dostanę, ale paczkę z K01 odbieram dopiero po niedzieli i mam nadzieję, że będzie ono spakowane
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-05, 22:09   #17555
littlevenus
Raczkowanie

Witam drogie wizażanki / avonomaniaczki Chciałam się z Wami podzielić moimi wrażeniami z użytkowania zestawu do manikiuru dla pań. Cena 14,90 a w składzie: nożyczki, obcinacz, łopatka i pilniczek. Muszę przyznać,że nożyczki 1wsza klasa, super obcinają, nie robią "zadziorów". Ogólnie naprawdę ok. Ale co do reszty... hmmm... takie jakieś to bublowate. Z obcinacza odpryskuje lakier (różowy w kwaiatki), gdyż przy zamykaniu pudełko o niego ociera. Łopatka jak dla mnie za warda,zdecydowanie wolę bardziej miękkie,bo tą co najwyże to można komuś oko wydłubać A pilniczek jak dla mnie w ogóle nie spełnia swej funkcji,może to dziwne,ale... on praktycznie nie piłuje!! Śmieję się,bo kupił mi ten zestaw mój chłopak. Gdybym ja za to płaciła, to do śmiechu by mi nie było... Ale możliwe,że akurat mój egzemplarz jest wybrakowany. Czasem i tak się zdarza...

Jutro wysyłam zamówienie z 01. Mam nadzieję,że nie wywiną mi takiego numeru jak ostatnio. Bo wtedy to już ich chyba Aha, niech mi doślą te nieszczęsne braki, bo jak nie to naprawdę nie ręczę za siebie...!!!!
Stary 2006-12-05, 22:09   #17556
margo80
Zakorzenienie

dostałam dziś paczkę, a właściwie dwie z drugiego terminu k13. wiedziałam, że będzie alternatywny body spray perceive, ale to, co zobaczyłam mnie zszokowało - na dezodorant przyklejona wielka chamska naklejka z instrukcją obsługi w języku polskim... wstyd było dać coś takiego. już lepiej by było, gdyby po prostu nie przejeli się rozysjkim opisem i zostawili go w spokoju...

Ewcia
Przemek
margo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 06:14   #17557
agusiia69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez amber2046 Pokaż wiadomość
Zadałaś w dwóch postach pytanie o scan katalogu 03. Już za pierwszym razem otrzymałaś na nie odpowiedź i jest ona na tej stronie, od której zaczełaś udzielać się w tym wątku więc zbytecznym jest czytanie go w całości.
Stałe bywalczynie tego wątku są bez wyjątków miłe i pomocne, w każdym razie ja na swoje pytania zawsze uzyskuję odpowiedź, tylko czasem trzeba wykazać się dozą cierpliwości, a nie wszystko zaraz i teraz.
no okey widocznie nie zauważyłam odpowiedzi.. odezwał sie mój brak cierpliwosci ;-)
agusiia69 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 06:50   #17558
Nadin
Zakorzenienie

Witam poranne ptaszki
Pisałam jakiś czas temu, że zamierzam zostać konsultantką Avonu, wczoraj więc podpisałam umowę , niestey nie mogę znalężć dowodu i martwię się czy zdorzę go znależść (do czwartku), bo muszę jeszcze podać serię dowodu osobistego .
Chciałabym sie dopytać Was (doświadczone Wizażnki Avonowiczki ) czy przy pierwszym moim zamówieniu w pierwszej kampani (9. 12), muszę zamówić na 150 zł? Czy może być to mniejsza suma?
Acha i czy przy każdym zamówieniu muszę zamawiać na jakomś minimalną kwotę, aby nie stracić uczestnictwa w Avon
Dziękuje z góry za wroumiałość . Pytam Was a nie panią z którą podpisałm umowę bo miesce w którym wczoraj się spotkałyśmy, było na 100% anty, żeby sie coś dowiedzieć . Knajpa w której się spotkałyśmy, była tak kolorawa, że niewiadomo gdzie było się patrzeć Dodatkowo na ścianie przed nami wisaił telewizor, na którym leciały cały czas teledyski . No i oczywiście nie mogłam się skoncentrować

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 08:27   #17559
gosus
Rozeznanie

Witam dziewczynki. Czy któraś miała może SPA ODZżywkę pod PRYSZN.GORACE PIASKI ARIZONY proszę o opinię. Pozdrawiam
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 08:45   #17560
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Któraś z Wizażanek pytała o torbie ze Spa...ja ją będę miała w piątek..tak więc opisze wrażenia choć niestety bez fotek zamawiała ją sąsiadka..ale dokładnie obczaję i zdam Wam relację
pozdrawiam
och dziękuje - w takim razie poczekam cierpliwie na relacje o niej

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 08:47   #17561
kaatiiaa
Zadomowienie

GG do kaatiiaa

a tak pozatem witam wszystkich z samego rana i życze miłego dnia

Mój BLOG
http://komodakasiuli.blog.pl
kaatiiaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 08:56   #17562
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
dostałam dziś paczkę, a właściwie dwie z drugiego terminu k13. wiedziałam, że będzie alternatywny body spray perceive, ale to, co zobaczyłam mnie zszokowało - na dezodorant przyklejona wielka chamska naklejka z instrukcją obsługi w języku polskim... wstyd było dać coś takiego. już lepiej by było, gdyby po prostu nie przejeli się rozysjkim opisem i zostawili go w spokoju...

Cytat:
Napisane przez agusiia69 Pokaż wiadomość
no okey widocznie nie zauważyłam odpowiedzi.. odezwał sie mój brak cierpliwosci ;-)
ja też jestem niecierpliwaaż mnie skręca żeby zobaczyć k03

Cytat:
Napisane przez Nadin Pokaż wiadomość
Witam poranne ptaszki
Pisałam jakiś czas temu, że zamierzam zostać konsultantką Avonu, wczoraj więc podpisałam umowę , niestey nie mogę znalężć dowodu i martwię się czy zdorzę go znależść (do czwartku), bo muszę jeszcze podać serię dowodu osobistego .
Chciałabym sie dopytać Was (doświadczone Wizażnki Avonowiczki ) czy przy pierwszym moim zamówieniu w pierwszej kampani (9. 12), muszę zamówić na 150 zł? Czy może być to mniejsza suma?
Acha i czy przy każdym zamówieniu muszę zamawiać na jakomś minimalną kwotę, aby nie stracić uczestnictwa w Avon
Dziękuje z góry za wroumiałość . Pytam Was a nie panią z którą podpisałm umowę bo miesce w którym wczoraj się spotkałyśmy, było na 100% anty, żeby sie coś dowiedzieć . Knajpa w której się spotkałyśmy, była tak kolorawa, że niewiadomo gdzie było się patrzeć Dodatkowo na ścianie przed nami wisaił telewizor, na którym leciały cały czas teledyski . No i oczywiście nie mogłam się skoncentrować
witamymożesz oczywiście zamówić na mniejszą kwotę-nikt cię z avonu nie wyrzuciale zamawiając poniżej 150zł płacisz dodatkowe 10zł za spakowanie małej paczki. A skąd jesteś, jaki masz okręg, dzień wysyłkowy?jeśli mogę spytać

Zapomniałam-Dzień dobry!!!
Stary 2006-12-06, 09:52   #17563
_aLmeRka_
Raczkowanie

GG do _aLmeRka_

yy dżemdobry ;]
mam trochę strat w czytaniu, ale zniese i odrobię ;] więc tak.. dostałam to całe mleczko planet spa do kąpieli...
jeśli o moje wrażenie chodzi to to "-":
duszący zapach... z początku jeszcze spoko, ale jak się tego dłużej wącha to jest takie no nie wiem jak to opisać... taki jak ser pleśniowy valbon jak jest ciepły :P a ble :P da się znieść :P
"+"
jak dla mnie jakoś fajnie działa na skórę... jest taka jakby napompowana wodą - nie taka sucha, ale miła w dotyku taka miękka ;] to mi się podoba, nadaje też taki lekki zapach no a woda w wannie zmienia barwę na taki jasny mleczny dość ciekawa opcja ;]
_aLmeRka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:15   #17564
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _aLmeRka_ Pokaż wiadomość
yy dżemdobry ;]
mam trochę strat w czytaniu, ale zniese i odrobię ;] więc tak.. dostałam to całe mleczko planet spa do kąpieli...
duszący zapach... z początku jeszcze spoko, ale jak się tego dłużej wącha to jest takie no nie wiem jak to opisać... taki jak ser pleśniowy valbon jak jest ciepły :P a ble :P da się znieść :P
"+"
jak dla mnie jakoś fajnie działa na skórę... jest taka jakby napompowana wodą - nie taka sucha, ale miła w dotyku taka miękka ;] to mi się podoba, nadaje też taki lekki zapach no a woda w wannie zmienia barwę na taki jasny mleczny dość ciekawa opcja ;]
już się nie mogę doczekać kiedy sama wypróbuje
Stary 2006-12-06, 10:22   #17565
Ulaczek
Rozeznanie

a ja dziś odbieram swoją paczkę z kat 01 - już nie moge się doczekac jak dorwę w swoje łapki katalog 02 hmmmm
Ulaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:29   #17566
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez myszka1706 Pokaż wiadomość
Któraś z Wizażanek pytała o torbie ze Spa...ja ją będę miała w piątek..tak więc opisze wrażenia choć niestety bez fotek zamawiała ją sąsiadka..ale dokładnie obczaję i zdam Wam relację
pozdrawiam
ja pytałam Myszko, dziękuję w takim razie czekam na relację

Cytat:
Napisane przez dori19851 Pokaż wiadomość
wydaje mi się, że nie bedzie z dostarczeniem paczki, żadnych problemów.
Ja miałam w tamtym roku taką sytuację, nie przysyłali mi zestawu upominkowego Arabian Glow ( 5 sztuk) i na świeta mi nie przysłali bo ciągle był w brakach, tylko dziwnym trafem jak sie zezłosciłam, zadzwoniłam i kazałam im przysłać na ich koszt to znależli te zestawy ( i nie były w brakach ).Powiedziałm im, że ja juz nie będe składała zamówień do świąt a te braki chcę dostać.No i mi przysłali na swój koszt.
jagoda48 zadzwon do nich i powiec im, że masz nadzieję, ze otrzymasz te braki przed swiętami , że Ci przyślą na swój koszt, bo nie wyobrażasz sobie, że znów z ich winy musisz się tłumaczyć klijentkom a tym bardziej przed swietami, kiedy to klijentki czekają na zamówienia ( bo są to prezenty dla bliskich ) . zobaczysz, że Ci dostarczą
dzięki Dori, właśnie tak zamierzam zrobić tylko muszę jeszcze do piątku poczekać, aż wszystko dostępne będzie

Cytat:
Napisane przez gosus Pokaż wiadomość
Witam dziewczynki. Czy któraś miała może SPA ODZżywkę pod PRYSZN.GORACE PIASKI ARIZONY proszę o opinię. Pozdrawiam
ja niestety nie miałam, ale podzielę się opinią mojej nowej klientki. właśnie zamówiła u mnie krem śródziemnomorski i tą odżywkę pod prysznic. wychwala ją bardzo, podobno skóra po niej jest mięciutka, nawilżona, jak po oliwce. jej poleciła kiedys tą odżywkę inna znajoma, i tak po nią sięgnęła. zastanawiałam się czy się skusić, ale ostatecznie wybrałam krem śródziemnomorski, bo jeszcze nie testowałam.

Cytat:
Napisane przez Ulaczek Pokaż wiadomość
a ja dziś odbieram swoją paczkę z kat 01 - już nie moge się doczekac jak dorwę w swoje łapki katalog 02 hmmmm
ja też jadę za godzinę po moje paczki juhuuuu, nowy katalog zdam relację i wrzucę zdjęcia szlafroczka
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:34   #17567
ancia19
Zadomowienie

Dziewczyny - czy któraś z was ma migoczący błyszczyk do ust z brokatem (Sparkle Glazewear)? Interesują mnie wszystkie 4 odcienie - jakiesą w rzeczywistości i czy są po prostu perłowe, czy mają w sobie brokat???
ancia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:38   #17568
Ulaczek
Rozeznanie

Thumbs up Dot.: Katalogi Avonu

ja też jadę za godzinę po moje paczki juhuuuu, nowy katalog zdam relację i wrzucę zdjęcia szlafroczka [/quote]

no ja jeszcze musze poczekac do 16, ale juz teraz sie zastanawiam jak ja przytaszcze ta paczke (sklada sie z 2 pudełek )do domu....
Stary 2006-12-06, 10:43   #17569
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
no ja jeszcze musze poczekac do 16, ale juz teraz sie zastanawiam jak ja przytaszcze ta paczke (sklada sie z 2 pudełek )do domu....
ja dziś zaangażowałam kolegę mojego TŻ. jedziemy samochodem, bo 3 paczek to bym nawet na garbie nie przyniosła
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 10:54   #17570
Wtajemniczenie

Cytat:
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość

ja też jadę za godzinę po moje paczki juhuuuu, nowy katalog zdam relację i wrzucę zdjęcia szlafroczka
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
ja dziś zaangażowałam kolegę mojego TŻ. jedziemy samochodem, bo 3 paczek to bym nawet na garbie nie przyniosła
ja również za godzinke wychodzęnie mam 5 tylko 2 kartony ale i tak idzie ze mną mój przyjaciel żebym nie musiała tego tachać sama
Stary 2006-12-06, 11:00   #17571
Ulaczek
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
ja również za godzinke wychodzęnie mam 5 tylko 2 kartony ale i tak idzie ze mną mój przyjaciel żebym nie musiała tego tachać sama
a ja to wszystko na moich plecach bedę nieśc.....

mój TŻ jest w pracy - bo zawsze to on sie tym zajmował, no ale jakos sobie dam radę - przynajmniej postaram się
Stary 2006-12-06, 12:00   #17572
Omi
Raczkowanie

Cytat:
yy dżemdobry ;]
"+"
Ja dostałam to mleczko wczoraj i zapach nowej serii mi się podoba (ale to kwestia gustu). Zaskoczyło mnie to, że mleczko nie ma postaci mleczka (jak nazwa wskazuje) tylko jest przezroczystą wodą
Omi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 12:02   #17573
fofic
Raczkowanie

Cytat:
yy dżemdobry ;]
"+"
Ha, ha, no wiesz, jak dolejesz zwykłego mleka do wanny, to tez masz taki biały kolor, tylko, że nie pachnie i pewnie aż tak dobrze nie nawilża
Chociaż ja wlewam zawsze do wanny pół litra mleka 2%.
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:27   #17574
Luthieen
Raczkowanie

GG do Luthieen

Cytat:
Napisane przez fofic Pokaż wiadomość
Ha, ha, no wiesz, jak dolejesz zwykłego mleka do wanny, to tez masz taki biały kolor, tylko, że nie pachnie i pewnie aż tak dobrze nie nawilża
Chociaż ja wlewam zawsze do wanny pół litra mleka 2%.
Eee.. to już lepsza jest maślanka
Twych pieszczot słodkich jak miód.
Brak mi wszystkiego, lecz warto żyć.
Tylko dlatego...by z Tobą być!
Luthieen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:29   #17575
Kalex
Zakorzenienie

GG do Kalex

a ja znów dostałam wczoraj sms od avonu, że zbliża się termin składania zamówień
Kalex jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:31   #17576
Nadin
Zakorzenienie

Cytat:
witamymożesz oczywiście zamówić na mniejszą kwotę-nikt cię z avonu nie wyrzuciale zamawiając poniżej 150zł płacisz dodatkowe 10zł za spakowanie małej paczki. A skąd jesteś, jaki masz okręg, dzień wysyłkowy?jeśli mogę spytać
Zapomniałam-Dzień dobry!!!
Dziękuje

Nadin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 14:50   #17577
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Witam...b. miło Was czytać;-)dzięki wielkie za linki, właśnie na pinki i ice się zastanawiam...chociaż troszkę intensywne chyba te kolorki ...no ale są interesujące jeszcze raz dziękuję.
aha i pochwale się, że i mnie udało sie wskoczyć na 30% upustu już drugi katalog hihi
pozdrawiam
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 15:02   #17578
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
hm...to dobrze, że masz kogo poprosić....Ja mam farta bo mój TŻ wracając z pracy przejeżdża obok Cok'u i zawsze gdy go ładnie poproszę to mi odbiera paczki lub coś dokupuje - skarbulek mój. I właśnie go chyba poproszę żeby wstąpił po katalogi 02 bo jednak co papier to papier;-)
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 15:05   #17579
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez littlevenus Pokaż wiadomość
Witam drogie wizażanki / avonomaniaczki Chciałam się z Wami podzielić moimi wrażeniami z użytkowania zestawu do manikiuru dla pań. Cena 14,90 a w składzie: nożyczki, obcinacz, łopatka i pilniczek. Muszę przyznać,że nożyczki 1wsza klasa, super obcinają, nie robią "zadziorów". Ogólnie naprawdę ok. Ale co do reszty... hmmm... takie jakieś to bublowate. Z obcinacza odpryskuje lakier (różowy w kwaiatki), gdyż przy zamykaniu pudełko o niego ociera. Łopatka jak dla mnie za warda,zdecydowanie wolę bardziej miękkie,bo tą co najwyże to można komuś oko wydłubać A pilniczek jak dla mnie w ogóle nie spełnia swej funkcji,może to dziwne,ale... on praktycznie nie piłuje!! Śmieję się,bo kupił mi ten zestaw mój chłopak. Gdybym ja za to płaciła, to do śmiechu by mi nie było... Ale możliwe,że akurat mój egzemplarz jest wybrakowany. Czasem i tak się zdarza...
Nie tylko Twój
Powiem więcej taki sam pilniczek jest w męskim zestawie. Ale dodam że ten męski zestaw chyba wygląda nieco lepiej.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 15:22   #17580
tangerynka
Rozeznanie

Mam pytanie dziewczyny: Może któraś jest użytkowniczką tego nowego kubka na podstawce? Czy on jest ładny? Widziałam go tylko z daleka, teraz klientka pyta czy jest ładny i .....sama nie wiem
Jeszcze cienie CT w kulce - jaka jest wasza opinia z używania tych cieni, bo kolory widziałam. Sama używam tych cieni w poprzedniej wersji i jestem nimi zachwycona. Wręcz uważam, że to są najlepsze cienie Avonu na jakie do tej pory trafiłam. Ale te co są teraz oglądałam w COKu i jakieś takie farfocle wychodziły z tej kulki. Może kobitki zabrudziły przy testowaniu...? po chusteczkach mazały może..? Czy one tak mają? Bo nie wiem czy mam je polecać, czy nie
I jeśli chodzi o braki - czy kotek w torebce przychodzi czy jest w brakach?
I jeszcze co sądzicie o Imperfect?
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości