|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17551 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
no i napisałam maila
z dużą ilością wykrzykników oczywiście |
|
|
|
#17552 |
|
Zakorzenienie
|
A ja dzieki forum wiem na co tracic kase
oraz wiem jak wydusic od avonu dostawe kosmetykow szybko i jak pisac @ do nich dzieki Waszym radom![]()
|
#17553 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jutro paczke z 2 terminu dostane
no i od razu przetestuje mleczko do kąpieli Planet SPA no i na nowy katalog też czekam z niecierpliwością
|
#17554 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17555 |
|
Raczkowanie
|
Witam drogie wizażanki / avonomaniaczki Chciałam się z Wami podzielić moimi wrażeniami z użytkowania zestawu do manikiuru dla pań. Cena 14,90 a w składzie: nożyczki, obcinacz, łopatka i pilniczek. Muszę przyznać,że nożyczki 1wsza klasa, super obcinają, nie robią "zadziorów". Ogólnie naprawdę ok. Ale co do reszty... hmmm... takie jakieś to bublowate. Z obcinacza odpryskuje lakier (różowy w kwaiatki), gdyż przy zamykaniu pudełko o niego ociera. Łopatka jak dla mnie za warda,zdecydowanie wolę bardziej miękkie,bo tą co najwyże to można komuś oko wydłubać A pilniczek jak dla mnie w ogóle nie spełnia swej funkcji,może to dziwne,ale... on praktycznie nie piłuje!! Śmieję się,bo kupił mi ten zestaw mój chłopak. Gdybym ja za to płaciła, to do śmiechu by mi nie było... Ale możliwe,że akurat mój egzemplarz jest wybrakowany. Czasem i tak się zdarza...Jutro wysyłam zamówienie z 01. Mam nadzieję,że nie wywiną mi takiego numeru jak ostatnio. Bo wtedy to już ich chyba
|
#17556 |
|
Zakorzenienie
|
dostałam dziś paczkę, a właściwie dwie z drugiego terminu k13. wiedziałam, że będzie alternatywny body spray perceive, ale to, co zobaczyłam mnie zszokowało - na dezodorant przyklejona wielka chamska naklejka z instrukcją obsługi w języku polskim... wstyd było dać coś takiego. już lepiej by było, gdyby po prostu nie przejeli się rozysjkim opisem i zostawili go w spokoju...
|
|
|
|
#17557 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
widocznie nie zauważyłam odpowiedzi.. odezwał sie mój brak cierpliwosci ;-)
|
|
|
|
|
#17558 |
|
Zakorzenienie
|
Witam poranne ptaszki
Pisałam jakiś czas temu, że zamierzam zostać konsultantką Avonu, wczoraj więc podpisałam umowę . Chciałabym sie dopytać Was (doświadczone Wizażnki Avonowiczki ) czy przy pierwszym moim zamówieniu w pierwszej kampani (9. 12), muszę zamówić na 150 zł? Czy może być to mniejsza suma?Acha i czy przy każdym zamówieniu muszę zamawiać na jakomś minimalną kwotę, aby nie stracić uczestnictwa w Avon Dziękuje z góry za wroumiałość . Knajpa w której się spotkałyśmy, była tak kolorawa, że niewiadomo gdzie było się patrzeć Dodatkowo na ścianie przed nami wisaił telewizor, na którym leciały cały czas teledyski . No i oczywiście nie mogłam się skoncentrować
|
#17559 |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczynki. Czy któraś miała może SPA ODZżywkę pod PRYSZN.GORACE PIASKI ARIZONY proszę o opinię. Pozdrawiam
|
|
|
|
#17560 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17561 |
|
Zadomowienie
|
a tak pozatem witam wszystkich z samego rana i życze miłego dnia
|
|
|
|
#17562 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale zamawiając poniżej 150zł płacisz dodatkowe 10zł za spakowanie małej paczki. A skąd jesteś, jaki masz okręg, dzień wysyłkowy?jeśli mogę spytać![]() Zapomniałam-Dzień dobry!!! |
|||
|
|
|
#17563 |
|
Raczkowanie
|
yy dżemdobry ;]
mam trochę strat w czytaniu, ale zniese i odrobię ;] więc tak.. dostałam to całe mleczko planet spa do kąpieli... jeśli o moje wrażenie chodzi to to "-": duszący zapach... z początku jeszcze spoko, ale jak się tego dłużej wącha to jest takie no nie wiem jak to opisać... taki jak ser pleśniowy valbon jak jest ciepły :P a ble :P da się znieść :P "+" jak dla mnie jakoś fajnie działa na skórę... jest taka jakby napompowana wodą - nie taka sucha, ale miła w dotyku taka miękka ;] to mi się podoba, nadaje też taki lekki zapach no a woda w wannie zmienia barwę na taki jasny mleczny dość ciekawa opcja ;]
|
|
|
|
#17564 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17565 |
|
Rozeznanie
|
a ja dziś odbieram swoją paczkę z kat 01 - już nie moge się doczekac jak dorwę w swoje łapki katalog 02 hmmmm
|
|
|
|
#17566 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
zdam relację i wrzucę zdjęcia szlafroczka
|
|
#17567 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny - czy któraś z was ma migoczący błyszczyk do ust z brokatem (Sparkle Glazewear)? Interesują mnie wszystkie 4 odcienie - jakiesą w rzeczywistości i czy są po prostu perłowe, czy mają w sobie brokat???
|
|
|
|
#17568 |
|
Rozeznanie
|
ja też jadę za godzinę po moje paczki
zdam relację i wrzucę zdjęcia szlafroczka no ja jeszcze musze poczekac do 16, ale juz teraz sie zastanawiam jak ja przytaszcze ta paczke (sklada sie z 2 pudełek )do domu....
|
|
|
|
#17569 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#17570 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
nie mam 5 tylko 2 kartony ale i tak idzie ze mną mój przyjaciel żebym nie musiała tego tachać sama
|
|||
|
|
|
#17571 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
mój TŻ jest w pracy - bo zawsze to on sie tym zajmował, no ale jakos sobie dam radę - przynajmniej postaram się
|
|
|
|
|
#17572 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17573 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Chociaż ja wlewam zawsze do wanny pół litra mleka 2%. |
|
|
|
|
#17574 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Czegos mi brak, czegoś pięknego. Dotyku warg, uśmiechu Twego. Oczu kochanych, chłopięcych Twych słów. Twych pieszczot słodkich jak miód. Brak mi wszystkiego, lecz warto żyć. Tylko dlatego...by z Tobą być! |
|
|
|
|
#17575 |
|
Zakorzenienie
|
a ja znów dostałam wczoraj sms od avonu, że zbliża się termin składania zamówień
|
|
|
|
#17576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#17577 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aha i pochwale się, że i mnie udało sie wskoczyć na 30% upustu już drugi katalog hihi pozdrawiam
|
|
|
|
|
#17578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17579 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Powiem więcej taki sam pilniczek jest w męskim zestawie. Ale dodam że ten męski zestaw chyba wygląda nieco lepiej. |
|
|
|
|
#17580 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie dziewczyny: Może któraś jest użytkowniczką tego nowego kubka na podstawce? Czy on jest ładny? Widziałam go tylko z daleka, teraz klientka pyta czy jest ładny i .....sama nie wiem
![]() Jeszcze cienie CT w kulce - jaka jest wasza opinia z używania tych cieni, bo kolory widziałam. Sama używam tych cieni w poprzedniej wersji i jestem nimi zachwycona. Wręcz uważam, że to są najlepsze cienie Avonu na jakie do tej pory trafiłam. Ale te co są teraz oglądałam w COKu i jakieś takie farfocle wychodziły z tej kulki. Może kobitki zabrudziły przy testowaniu... ? po chusteczkach mazały może..? Czy one tak mają? Bo nie wiem czy mam je polecać, czy nie ![]() I jeśli chodzi o braki - czy kotek w torebce przychodzi czy jest w brakach? I jeszcze co sądzicie o Imperfect?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:20.

z dużą ilością wykrzykników oczywiście
oraz wiem jak wydusic od avonu dostawe kosmetykow szybko i jak pisac @ do nich dzieki Waszym radom

Witam drogie wizażanki / avonomaniaczki
Śmieję się,bo kupił mi ten zestaw mój chłopak. Gdybym ja za to płaciła, to do śmiechu by mi nie było... Ale możliwe,że akurat mój egzemplarz jest wybrakowany. Czasem i tak się zdarza...

.
zamawiała ją sąsiadka..ale dokładnie obczaję i zdam Wam relację