| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-02-02, 11:40 | #4501 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-12 Lokalizacja: ZAGŁĘBIE 
				 | 

Dot.: Czerwcowe Panny Młode - część III

Cytat: 
 Mi się strasznie podobają welony tzw. koguty, ale do tej sukni to już chyba za bogato by było. | |
|     | 
|  2012-02-02, 12:02 | #4502 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-11 
				 | 

Cytat: 
 http://www.centrumslubnesliwa.pl/8,417,1,galeria.html 
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     | 
|  2012-02-02, 12:26 | #4503 | |
				 | 

Cytat: 
 | |
|     | 
|  2012-02-02, 12:50 | #4504 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2010-06 Lokalizacja: Małopolska 
				 | 

Omosia skopiuj link i wrzuć do wyszukiwarki a potem usuń gg z linka (pojawia się na początku linka)

__________________ Twory - powrót do życia  - kilka dłubanek  Zaproszenia - odkurzamy wątek  - zaproszenia na Chrzest | 
|     | 
|  2012-02-02, 13:05 | #4505 | ||
				 | 

Cytat: 
  ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat: 
  Zawsze myślałam o skromnej prostej sukni ślubnej, a tu myk  jak już założyłam tą to już tak zostało   | ||
|     | 
|  2012-02-02, 13:15 | #4506 | 
				 | 

Omosia w razie problemu wklejam poprawnego linka http://www.centrumslubnesliwa.pl/8,417,1,galeria.html 
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | 
|     | 
|  2012-02-02, 15:09 | #4507 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: U.K. 
				 | 

Cytat: 

__________________ | |
|     | 
|  2012-02-02, 16:12 | #4508 | 
				 | 

Pau dzięki  Jeszcze pare takich komentarzy i naprawdę się będę cieszyc i wierzyc , że dobrze wybrałam   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | 
|     | 
|  2012-02-02, 20:31 | #4509 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-12 
				 | 

Cytat: 
  ale ja chyba jestem nieobiektywna, bo mialam bardzo podobną   
				__________________  | |
|     | 
|  2012-02-02, 20:39 | #4510 | |
				 | 

Cytat: 
  ? Bo ja bym mogła suknie ślubne non stop oglądac   
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | |
|     | 
|  2012-02-02, 20:52 | #4511 | 
				 | 

kilka zdjec   
				__________________  | 
|     | 
|  2012-02-02, 22:09 | #4512 | 
				 | 

Falbany górą!!!!!!   | 
|     | 
|  2012-02-03, 10:43 | #4513 | 
				 | 

Hania piękna suknia  Falbany mamy naprawdę bardzo bardzo podobne  a miałaś halkę z kołem do sukienki? 
|     | 
|  2012-02-03, 11:04 | #4514 | |
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Cytat: 
  Do Twojej sukni, koleżanka miała podobną, i miała buciki proste z ozdobnikiem przy palcach i paseczkiem zapinanym przy kostce. ladnie to wyglądało  A welon miała prosty z ozdobnymi końcami przy jego krótszej części. gregia - piękna suknia....dół praktycznie jak i u mnie ja jednak miałam zupełnie inny gorset   
				__________________ 05.czerwiec 2010 - żona ahh jakie nowe doświadczenie   | |
|     | 
|  2012-02-03, 11:28 | #4515 | |
				 | 

Cytat: 
  ja Wam powiem dziewczyny, że troche sukien przymierzyłam i większośc miała dosy bogato zdobione gorsety, raz przymierzyłam suknię , która miała gorset bardzo podobny do mojej wybranej sukni i tak podświadomie poczułam, że taki chcę -plisowany bez dodatków,a potem pomyślałam jak przymierzyłam moją suknię, że zamiast tego paska z kokardą nałożę aplikację z kamieniami, żeby troszeczkę gorsecik ożywic. Teraz mam problem, bo w żadnym salonie nie prowadzą sprzedaży takich taśm  czekam jeszcze na odzew babeczki z mojego salonu bo miała mi napisac co i jak i powysyłac zdjęcie, tylko boję się, że jak oni krzykną cenę to spadnę z dywanu na podłoge   
|     | 
|  2012-02-03, 11:48 | #4516 | 
				 | 

Moja suknia chyba się nie spodobała bo nikt nic nie pisze   | 
|     | 
|  2012-02-03, 12:03 | #4517 | 
				 | 

Omosia ja się wypowiadałam   a gdzie się Forget podziała? 
|     | 
|  2012-02-03, 12:22 | #4518 | 
				 | 

Gregia, a jaki bukiet ślubny planujesz do tej falbaniastej sukni?

| 
|     | 
|  2012-02-03, 12:33 | #4519 | |||
				 | 

Cytat: 
  mnie tez sie podobaja , ale na kims  twoja suknia tez piękna   Cytat: 
  tak mialam halke z kołem,  ty tez bedziesz miec? Cytat: 
 dlatego w niektorych miejscach mam koronke  moze poszukaj na allegro takich tasm, albo w jakiejs hurtowni z artykulami krawieckimi, tam na pewno bedzie wydaje mi sie ze do naszych sukni bukieciki powinni byc spokojne, ale kazdy ma swoja wizje   
				__________________  Edytowane przez hania207 Czas edycji: 2012-02-03 o 12:35 | |||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-02-03, 12:35 | #4520 | 
				 | 

1 post z moimi wybranymi bukietami https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=541138&page=63 
|     | 
|  2012-02-03, 12:50 | #4521 | 
				 | 

Ja właśnie planuje taką kulę z goździków na krutkim mikrofonie tylko, że z blado łososiowych goździków ponieważ w sukni z boku bede miec kwiat własnie w takim kolorze   | 
|     | 
|  2012-02-04, 11:49 | #4522 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-10 Lokalizacja: Schrimm :) 
				 | 

No laseczki ja tylko na chwilkę, bo zaraz uciekam pazury malować, a nieco później zaczynam się robić na bóstwo   Wieczorkiem na ten bal idziemy  Wczoraj odebrałam sukienkę od krawcowej, obawiałam się troszkę, bo kazałam ją obciąć bez mierzenia (tylko przyłożyłam do siebie  ). Na szczęście długość jest idealna  Jutro pewnie będziemy dogorywać, więc życzę Wam udanego weekendu  Na zakupach wczoraj byłam             
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2012-02-04, 13:30 | #4523 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2010-02 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

omosia -  skoro mówiłyśmy że gustujemy w falbanach i jakoś w jakimś sensie miałyśmy podobne suknie, to wiadomo, ze i Twoja ma urok...mi się podoba   I dlatego mówiłam, że mój rodzaj falban był tylko troszkę inny bo krótszy...twoje płaty są nieco dłuższe   Jak mi szyli suknię to pytali czy gołe ramiona chcę...ja jednak wolałam mieć te ramiączka zapinane na karku jak widać na fotce. Jakoś bardziej mi się wycięcie serca wtedy podobało zresztą mam troszkę duży biust i nie lubię mieć gołego tak całkiem dekoltu, wole pokazywać ramiona i plecy   gregia - co do bukiecików, piękne...i ta kolorystyka  Mi jednak babeczka odradziła brania takiego bukieciku, gdyż długie trawy za bardzo by były dodatkiem do dołu suknie gdzie jest pełno falban a z kolei mocne kolory odwracały by uwagę od gorsetu który był zdobiony. Ale najważniejsze, by mieć to co chcemy i czuć się z tym pewnie. I tak wybrałam swój bukiecik, krótki i lekki ...też dodaję fotkę   A czy chciałybyście moje drogie mieć sztuczny bukiet? miałam okazje widzieć pannę młodą i jej sztuczny bukiet kwiatków i przyznam szczerze, ja bym takiego nie chciała....pierwszy raz w życiu się z takim czymś spotkałam.... forget....- udanego balu życzę   I udanego potem odpoczynku   
				__________________ 05.czerwiec 2010 - żona ahh jakie nowe doświadczenie   | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2012-02-05, 16:59 | #4524 | 
				 | 

Hej hej   My dzisiaj dogorywamy po balu  Było super, wybawiliśmy się za wszystkie czasy, choć dostając bilety zapomniano nam powiedzieć, że będziemy tam najmłodszymi osobami    Średnia wieku +50  Jak weszliśmy na salę wszyscy się na nas patrzyli i tak już do końca wieczoru            Ale było naprawdę świetnie   
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | 
|     | 
|  2012-02-06, 07:42 | #4525 | 
				 | 

Witajcie. Wybaczcie ze juz od paru dni sie nie odzywam, ale zycie mi sie pogmatwalo i to pozadnie. Nie chce narazie tu pisac bo to jest problem rodzinny dosyc nie mily. Nie wiadomo czy przez to wszystko trzeba bedzie przesunac date slubu na kiedy indziej. Jestem poprostu zalamana. Trzymajcie kciuki by wszystko sie wyjasnilo i dobrze szybko skonczylo. 
				__________________ | 
|     | 
|  2012-02-06, 08:28 | #4526 | |
				 | 

Cytat: 
 Jeśli byście musieli jednak datę przesunąć, to chodzi tu o miesiąc czy jeszcze większe odłożenie ślubu w czasie? 
				__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2012-02-06, 09:54 | #4527 | 
				 | 

Jeszcze nic nie wiemy, mam nadzieje ze juz w przyszlym tygodniu bedziemy wiedziec, ale mysle ze jak przesuniemy to na czerwiec tak jak w tym roku. Nie wiemy jeszcze...

__________________ | 
|     | 
|  2012-02-06, 10:06 | #4528 | |
				 | 

Cytat: 

__________________ "Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem | |
|     | 
|  2012-02-06, 10:06 | #4529 | ||
				 | 

Cytat: 
  na pewno musiało byc smiesznie, jak sie okazało, że jesteście najmłodi  też kiedyś bylam na taki balu i powiem Tobie, że super się na nim też wybawiłam  Cytat: 
  Jak będziesz chciała, pogadac, żeby Tobie doradzic to pisz. 
				__________________ POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI  www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl | ||
|     | 
|  2012-02-06, 10:11 | #4530 | |
				 | 

Cytat: 
  Mimo tego starego towarzystwa  Najlepszy był mój małżon. Tańczymy sobie i nagle mówię, że cosik mi tu śmierdzi, a małżon pełna powaga i mówi: "to zapach rozkładających się ciał"      A te dziadki wokół nas      Do teraz śmiać mi się chce na to wspomnienie       
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Forum ślubne | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:30.