Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 46 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 11:40   #1351
aska9222
Raczkowanie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

byc może ale kobietki na forum bardzo go chwala

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
tanio nie oznacza dobrze zrobionych obrączek
aska9222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:40   #1352
marylka80
Zadomowienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Kochane MojeDziękuję za wsparcie.

Jest wiele rzeczy, a największym problemem jest we mnie to, że ja nie potrafię się pogodzić, że nie będzie mojego 4 sierpnia... Nic nie jest w stanie mnie pocieszyć. Nic nie jest w stanie mnie cieszyć, nie chce aleksandra, nie chce ślubu, nie chce udawać, że się cieszę. A on uważa, że teraz jesteśmy zaręczeni, to się planuje. Może i tak, ale ja nie wezmę ślubu w 2013, ani w 2015. To był mój rok, wymuskany, wymyślony przez ponad dwa lata. Nie chcę. Nic mnie nie cieszy.

Po za tym szereg osobistych spraw, od błahostek po większe sprawy.

Chyba nie potrafię mu wybaczyć, że tak mnie zawiódł.

Kasiu Kochana,

Starsznie mi przykro w zwiazku z ta sytuacja z TZ i ze slubem. Ale moze wcale nie jest tak zle jak myslisz…Po pierwsze to musisz sobie odpowiedziec na kilka waznych pytan. Czy fakt ze sie coraz bardziej od siebie oddalacie wynika tylko i wylacznie z tego ze slub zostal przelozony? Czy zrodlo problemow tkwi gdzies glebiej? Bo jesli chodzi tylko o to ten slub, co oczywiscie rozumiem ze niesie to soba cala mase innych konsekwencji, bo twoj wymarzony dzien nie odbedzie sie wtedy kiedy zaplanowalas. Caly czas masz to w sobie, nie mozesz sie z tym pogodzic. A to odbija sie na waszym zwiazku. Ale niestety takie jest zycie kochana. Nie zawsze wszystko idzie po naszej mysli, a zwiazek to nie tylko piekne i uniosle chwile ale tez problemy i niestety czesto zmiana naszych planow. Wiem jak trudno pogodzic ci sie z mysla ze slubu nie bedzie w tym roku, bo tez mam tak, ze jak cos krzyzuje mi plany, to placze, krzycze, wsciekam sie!!! Bo przeciez wszystko bylo zaplanowane, wszystko mialam poukladane w glowie. I nagle trach, wsztystko szlak trafil. Wiem jaki to bol, bo nie znosze zmian planow. Ale zycie nauczylo mnie jak sobie z tym radzic. Przede wszystkim to musisz sama siebie przekonac, ze tak naprawde to dobrze ze sie tak stalo. A dlaczego? Na razie jeszcze nie znasz moze glownego powodu ale na pewno za jakis czas sie dowiesz, dlaczego tak sie stalo i wtedy bedziesz dziekowac Bogu ze jest tak a nie inaczej.
W zyciu nic nie dzieje sie przez przypadek. Wszystko ma swoj cel…dzieje sie po cos. I choc na poczatku trudno nam to zrozumiec z czasem przyjdzie odpowiedz. Trzeba sie tylko uzbroic w cierpliwosc. Moze gdybyscie tego slubu nie przesuneli TZ zlamalby noge na tydzien przed, a moze w szalenstwie slubnym nie zauwazylabys pewnych rzeczy ktore moze widzisz teraz…moze to po prostu czas na pewne przemyslenia, zeby nie zrobic czegos czego moze bys zalowala…
Musisz wziasc sie w grasc i przestac myslec rozdrabniac sie nad tym na co i tak nie masz wplywu. No bo na slub w sierpniu to juz chyba szans nie ma, prawda?
Muszisz to przyjac do wiadomosci I isc dalej, I cieszyc sie zyciem. Jest takie krtotkie.
Widzisz, nie trzeba daleko szukac i masz moj przyklad. Mielismy cudowna podroz zaplanowana, w glowie mialam caly plan co bedziemy robic. Zwiedzanie przepieknych parkow, plywanie, nurkowanie, jazda konna, tance do poznej nocy, dlugie spacery wzdloz plazy, piekne zdjecia w dniu slubu gdzie TZ nosi mnie na rekach, skacze ze mna do wody, podnosi mnie do gory…I co I nic. Nie bedziemy mogli zrealizowac ani jednej z tych rzeczy, wiec moglabym smialo powiedziec, po co wiec tam w ogole jechac???? Skoro nie zrealizujemy naszego ( moze bardzej nawet mojego) planu. I choc na poczatku dzielnie sie trzymalam, przyszedl jeden dzien, kiedy wszystko we mnie peklo, plakalam krzyczalam…ale co to da…przeciez TZ noga nie wroci dzieki temu do normalnosci. Moge sie na niego dasac I zloscic…po co poszedl na ten cholerny trening, czemu nie uwazal…ale przeciez to tylko pogorszy sytacje…on I tak czuje sie wystarczajaco winny…Jedyne co nam pozostaje to pogodzic sie z ta mysla, I obmyslic plan dzialania B. Do takiego przestawienia potrzeba troche czasu. Ale wszystko zalezy od ciebie. Mimo tego ze nie bedziemy mogli zrealizowac 90% tego co bylo w mojej glowie, jedziemy i bedziemy sie cieszyc tym ze jestesmy razem. Ze nie przytrafilo mu sie nic gorszego. I ty tez musisz tak do tego podejsc. Zostaw za soba to na co juz nie masz wplywu. Zacznij planowac wszystko od nowa. Masz wiecej czasu, mozesz spokojnie zaplanowac kazdy szczegol, zmienic jeszcze koncepcje…kolory, dekoracje…wszystko udoskonalic…czas minie szybko, nawet sie nie obejrzysz…slub to jest piekny dzien, ale pamietaj ze to tylko jeden dzien…a pozniej cale zycie przed wami…
A jesli przyczyna tego ze nie masz juz w ogole ochoty na slub lezy glebiej, jesli tak na prawde nie chodzi tylko o zmiane daty….to moze warto zastanowic sie nad tym powazniej…
Jestes piekna mloda i inteligentna kobietka. Odpowiedz sobie na pytanie czym jest dla ciebie milosc a pozniej przeanalizuj czy taka wlasnie miloscia dazy cie twoj TZ I ty jego…bo tak naprawde kazdy ma swoja wlasne definicje milosci i szczescia w zwiazku. Ja tez kidys mialam inna, teraz mam inna. Kiedys nie wiedzialam jak moze wygladac prawdziwa, piekna milosc. Tkwilam w zwiazku 5 lat i wydawalo mi sie ze tak ma byc, ze takie jest zycie, ze bywaja piekne chwile, a teraz wiem ze piekne chwile moga byc na codzien, a tylko te zle bywaja. I pewno gdyby kiedys pewna sytuacja nie postawila mnie na rowne nogi nie wiedzialabym jak wyglada prawdziwe szczescie…jak moze wygladac…I mimo ze wtedy bylo stasznie ciezko, dzis dziekuje Bogu ze tak sie stalo…dlatego wiem ze nic nie dzieje sie bez powodu…wszystko jest tam gdzies zapisane…takze glowa do gory kochana, naie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo…J

…sie troche rozpisalam…przepraszam…
marylka80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:40   #1353
melod_y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Wiecie co Wam powiem odnośnie tej wymarzonej daty?
Ja nie jestem przesądna, ale lubię łączyć ważne daty z czymś miłym.
Ja już ok 3 lata temu chciałam żeby TŻt mi się oświadczył, dosłownie wariowałam, mówiłam o tym ciągle i widziałam jak bardzo jego to moje gadanie odpycha od tematu ślubu.
Wymarzyłam sobie datę 9.07.2011, to data którą wybraliśmy na Naszą rocznicę związku, wypadała akurat w sobotę, równe 6 lat i byłam pewna że właśnie wtedy weźmiemy ślub. A oświadczyn nie było i nie było... I nagle w wakacje 2010 roku dzwoni moja kumpela od dzieciństwa, kóra wtedy była z facetem 1.5r że 9.07.2011 ma ślub. Wyobraźcie sobie moją reakcję, radość przez łzy goryczy i rozczarowania. Byłam tak wściekła, smutna, zła, rozbita, zawiedziona, że nie chciałam nawet patrzeć i rozmawiać z TŻtem. MOJA DATA będzie należeć do kogoś innego i to jeszcze do bliskiej znajomej. Przepłakałam chyba 3 dni, awanturowałam się, krzyczałam... Z czasem to wcale nie mijało, jak koleżanka opowiadała co już ma gotowe ja zaciskałam zęby, żeby się nie poryczeć.
W końcu byłam tak rozgoryczona, że przestałam kompletnie rozmawiać na temat ślubu. Stwierdziłam, że skoro On nie ma ochoty to nie będe kompletnie nic mówić.
I wiecie co? 18.12.2010 zaręczyliśmy się, a ja mimo wszystko ciągle czułam, że ktoś zabrał mi cząstkę mojego planu na życie- idiotyczne to i głupie ale tak własnie czułam w tamtym czasie.
Ale stwirdziłam że trudno i koniec.
W lutym okazało się że koleżanka przełożyła swój ślub na 2.07 z jakichś tam powodów. A mi spadł kamień z serca, byłam chyba zazdrosna o tę moją datę..

i wiecie co się później okazało?... to była MOJA DATA... nie NASZA... moja. tylko moja.

21.07.2012 to NASZA DATA i właściwie data przestała mieć dla mnie znaczenie jakiekolwiek. Teraz jest to dla mnie tylko 21 lipca... przez całe następne życie będzie to data NAJPIĘKNIEJSZEGO dnia (mam nadzieję) w Naszym życiu i już zawsze będzie to symbolizować.

Dlatego Kasiu jeśli tylko z takiego powodu masz takie myśli przed ślubem, to wydaje mi się że powinnaś jednak dać sobie czas i zrozumieć, że nie liczy się właściwość dnia, a osoba, która będzie wtedy stać u Twojego boku
Jak Ty cos napiszesz, to normalnie szacun
Zgadzam sie z tym w 1000000%
My w 2011 tez mielismy te "Moja" jak to ujelas date. Byl to 18.06.
Co sie okazalo moj kuzyn wówczas bral slub- i pogratulowałam mu fantastycznej daty Nie wiedzial dlaczego (gladko przeszedl ten fakt bo wowczas planowalismy wesele juz na wrzesien. W innym wypadku mogloby byc gorzej )

Owszem.. Tak samo kicia chyba planowala w 2011 roku wesele tez 18.06 bo to byl przeddzien jej rocznicy znajomosci.. Ale nie zawsze musi byc jakos perfekcyjnie i idealnie.
W koncu mozemy miec "nowa" wazna dla Nas date

(wiecej okazji do swietowania )

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:40   #1354
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ulalala kiciu będziesz dobra w swoim zawodzie. Już nigdy nie zjem jabłka przed snem

Odchudzające się dziewczyny - polecam picie czerwonej herbaty pu-erh. Najlepiej liściastej nie ekspresowej, do smaku mozna się z czasem przyzwyczaić, a sama herbatka wspomaga metabolizm i znacznie go przyśpiesza, oczyszcza organizm i ma właściwości antytoksyczne

dokładnie najlepsza jest czerwona potem zielona a czarna herbata jest najmniej zdrowa... i bardzo zdrowe są herbaty z dodatkami owocó (żurawina itp) bo mają działanie antytoksyczne. No i oczywiście najlepsze są liściaste
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:41   #1355
baskaeta
Zadomowienie

Cytat:
no mam chwilkę, bo zepsuł się kaloryfer w pracy brryyyy i jakiś pan go naprawia, a klnie przy tym jak cholera, wiec się ewakuowałam ze swym laptokiem do sąsiedniego pokoju

haha ja jestem lipcowa!!! jejku nigdy o tym w ten sposób nie pomyslałam
U nas trzeba 3 mce przed ślubem zamówić stelaż a sam rodzaj tortu u ciast ok. miesiąc przed ślubem wystarczy. Mam problem z wyborem stelażu, bo chciałabym cos konkretnego, a u mnie chyba nie mają.

ulalala kiciu będziesz dobra w swoim zawodzie. Już nigdy nie zjem jabłka przed snem

Odchudzające się dziewczyny - polecam picie czerwonej herbaty pu-erh. Najlepiej liściastej nie ekspresowej, do smaku mozna się z czasem przyzwyczaić, a sama herbatka wspomaga metabolizm i znacznie go przyśpiesza, oczyszcza organizm i ma właściwości antytoksyczne
heh ja od niej - piłam jej trzy kubki 0,5l dziennie i byłam maksymalnie wygłodniała - dlatego w pracy teraz piję zieloną herbatę - właśnie idzie 3 szt - liściasta the best
Stary 2012-02-06, 11:43   #1356
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
dokładnie najlepsza jest czerwona potem zielona a czarna herbata jest najmniej zdrowa... i bardzo zdrowe są herbaty z dodatkami owocó (żurawina itp) bo mają działanie antytoksyczne. No i oczywiście najlepsze są liściaste
czerwoną herbatke wypiję le nikt mnie nie zmusi do wypicia zielonej ma dla mnie ona tak okropny smak że szok no poprostu nie moge jej wypic bo zaraz bym to kibla leciała w wiadomym celu

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:43   #1357
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
no to Ci powiem że jesz bardzo zdrowo więc myślę że właśnie ruch może pomóc zrzucić kilogramy
Najtrudniej jest te wszystkie zasady wdrożyć w życie.. mi najciężej jest przygotowywać zdrowe obiady, wiem że najzdrowiej jest gotować na parze ale chyba nie potrafię, a ty sama wymyślasz obiadki czy może znasz jakąś stronkę z przepisami zdrowymi?
Stary 2012-02-06, 11:47   #1358
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Najtrudniej jest te wszystkie zasady wdrożyć w życie.. mi najciężej jest przygotowywać zdrowe obiady, wiem że najzdrowiej jest gotować na parze ale chyba nie potrafię, a ty sama wymyślasz obiadki czy może znasz jakąś stronkę z przepisami zdrowymi?

ja niestety mieszkam z rodzicami gdzie kuchnią zajmuje się moja mama więc ja gotuję tyle co u TŻ więc na razie zdrowej kuchni tak bardzo nie uskuteczniam ale mam taki zamiar bo czasem jak przyjdzie obiad i znowu te głupie ziemniaki z sosem choć pyszne to już mi bokiem wychodzą

ale już od lipca będę gotować różne obiadki i właśnie chciała bym jak najwięcej takich zdrowych potraw robić

Stary 2012-02-06, 11:51   #1359
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
Jak Ty cos napiszesz, to normalnie szacun
Zgadzam sie z tym w 1000000%

studiuje się w końcu tę pedagogikę nie?
dobrze wiedzieć że te godziny psychologii, psychoanalizy freudowskiej, fiozofii, etyki itp na coś się mogą przydać

Cytat:
ja Wam zazdroszczę troche tego odchudzania Girls
Stary 2012-02-06, 11:56   #1360
mayeczka87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
biore ślub we wrzesniu czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
Hej,

Mierzyłam tę suknię i pamiętam, że zrobiła na mnie wrażenie Podobała mi się, ale chyba jednak za bardzo wystawały te perełki... Nie poruszyła mojego serca Ale jak ją miałam na sobie czułam się jak Kopciuszek ;P

Ćwiczę!! 1.12.2012

15.10.2008 12.12.2010 Zaręczyny 07.07.2012 Ślub

mayeczka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:57   #1361
anusia-girl
Rozeznanie

aska9222: Witaj!

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
o kurde u mnie już 89 ddś
Zazdroszczę!!!!! JA się już swojego tak strasznie doczekać nie mogę!!!

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
heh
ja dostane 3 dni po slubie na podróż poślubna

ale nie zrobie przerwy w tabletkach i go nie dostane
JA właśnie chcę teraz wrócić do tabletek po półtorarocznej przewie. Też między innymi co by nie mieć @ na ślubie... bo znając życie i moje szczęście to bym akurat wtedy dostała

Cytat:
ie masz racje kurcze... własnie wyczytalam ze w bydgoszczy jakis jubiler robi tanio bo komplet za ok 1000 zł musimy sie tam przejechać;p
Ja w Bydgoszczy robiłam u złotnika obrączki ( z tym, że z własnego złota) 400zł robocizna sama. Jak coś to PW

Ej dziewczyny mam takie pytanie z cyklu "Zapraszamy gości"
Chodzi o moją paczkę przyjaciół z liceum i w ogóle z życia.
Chciałam ich wszystkich razem zaprosić na naszym wspólnym spotkaniu świątecznym.
I teraz moje pytanie czy to tak wypada?
Czy lepiej każdego z osobna zapraszać?
Pomyślałam o takim rozwiązaniu, bo zawsze ciężko jest się z każdym z osobna zgrać... my z TŻ przyjeżdżamy do domu tylko przy okazji świat bo mamy 400km... każdy z nich studiuje w innym mieście (Wrocław, Kraków, Katowice) , jedni teraz siedzą za granicą na Erasmusie
I jedynym pewnym terminem, że ich zastaniemy na 100% to są te umawiane spotkania. Dodam jeszcze, że wszyscy ze znajomych znają się ze sobą bardzo dobrze i tak samo się przyjaźnią.
Co myślicie o tym?
Stary 2012-02-06, 11:57   #1362
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
oj dziewczęta dziewczęta. W diecie i zrzucaniu kg najważniejszy jest umiar i zmiana nawyków.

Po pierwsze cukier sory madziuniusiu ale "Ograniczenie owoców, bo to cukry" strasznie mnie rozbawiło. Owoce i warzywa to w około 80 % woda woda i tylko woda. Cukry utrzymują się na poziomie 10 % i są to zdrowe cukry które właśnie są potrzebne. Nie powinno się jeść na noc warzyw i owoców żeby nie zatrzymywać wody w organizmie. a szczególnie warzyw bo w nich to aż ponad 90 % to woda (np ogórek to 96 %) więc najlepiej owoce jeść np na drugie śniadanie lub podwieczorek. Dlaczego jeszcze warto jeść owoce... bo nie zawierają tłuszczy no a jak już to na zatrważająco wysokim poziomie 0,3 % ( głównie na skórce i w pestkach) No i przede wszystkim mają duuużo witamin... z reguły najwięcej witaminy C

podstawowa zasada stosowania diet typu dukan itp to konsekwencja... niestety takie diety przyzwyczajają organizm do takiego a nie innego trybu i potem rezygnacja z tej diety skutkuje przytyciem więc: najlepiej po prostu zmienić nawyki żywieniowe. I wiadomo nie można się opychać słodyczami bo to cukry a także tłuszcze (w tym trans które są zabójcze) ale można znaleźć złoty i zjeść jakiś słodycz np w sobotę wafelka czy coś. Od tego nie przytyjecie. A cukier musi być uzupełniany (dlatego ja chwilowo jestem na etapie codziennie coś słodkiego bo po 10 godzin dziennie się ucze)

kolejną zasadą jest dojście do tego dlaczego sie przytyło. U mnie to np bardzo prosty powód... brak ruchu. Kiedyś jadłam podobnie jak teraz. a byłam chudziutka. Dlaczego? codziennie robiłam około 6 km spacer (3 km miałam do szkoły w jedną stronę) 4 razy w tyg wf i ruch był... a teraz jest mało czasu.

no musiałam sie wypowiedzieć bo jak czytam niektóre rzeczy to mnie trafa sory zboczenie zawodowe

Witam nową PMkę

arletko super że się udała sesja

kindzia no pewnie że teskniłyśmy

madziu gratuluje ddś

---------- Dopisano o 10:36 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ----------

a i jeszcze dziewczęta warto jeść błonnik... ostatnio dorwałam w sklepie ze zdrową żywnością sam błonnik z zieloną herbatą nie jest on może najsmaczniejszy ale na prawdę widzę różnicę w metabolizmie moim
Nie ze wszystkim sie z Toba zgodze...

Nie jestem dietetykiem, ale pod okiem takiego waśnie jestem.

Nie wolno jeśc owoców bo to masa cukru, który sprzyja tyciu

Cóż trzymam się tego co wiem od osoby, która jest dietetykime i w stanach zajmuje sie zawodowo trenowaniem ludzi, ma miss universum, miss fintess, miss kulturystyki itp.

Mam specjalna diete bialkową (nie jest to dieta Diukana) przystosowana specjalnie do moich potrzeb i mojej GRUPY KRWI!

Nie chudne na niej bo utrzymuje wagę 48 kg ale 5 razy w tygodniu cwiczę.

Nie jem zbyt dużo owoców (raz dziennie poł jabłka) samo białko, ciemny ryż, brokuły, migdały..itp wszystko w formie 6 posiłków o określonych godzinach....

Długo by pisać.....

Moja koleżanka schudła w 3 miesiace 16 kg i wygląda bosko!
Ot i tyle....co chciałam na pisać

Jestem odbiciem Twojego serca, mamo!

Synuś
kooocur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 11:59   #1363
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość
Hej,

Mierzyłam tę suknię i pamiętam, że zrobiła na mnie wrażenie Podobała mi się, ale chyba jednak za bardzo wystawały te perełki... Nie poruszyła mojego serca Ale jak ją miałam na sobie czułam się jak Kopciuszek ;P
ja chyba mam nawet zdjęcie na kompie tej sukni na żywo to chyba ta prawda?
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg broadway_front.jpg (22,7 KB, 61 załadowań)

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 12:04   #1364
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam ją w realu jest bardzo ładna
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:08   #1365
kasiamniam
Wtajemniczenie

Cytat:
czerwoną herbatke wypiję le nikt mnie nie zmusi do wypicia zielonej ma dla mnie ona tak okropny smak że szok no poprostu nie moge jej wypic bo zaraz bym to kibla leciała w wiadomym celu
polecam picie zielonej herbaty ktore sa o roznych smakach: cytrynowa, mandarynkowa i wiele wiele innych Ja tez nie lubilam zielonej ale odkad kupuje wlasnie z posmakiem owocowym to nie moge teraz sie od niej odzwyczaic
kasiamniam jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:10   #1366
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
hej no ja mam dokładnie tą samą sukienkę na moj ślub dlatego że tak jak powiedziałas- czułam się w niej jak księzniczka a za ile ona była tam gdzie ją mierzyłas??
Stary 2012-02-06, 12:12   #1367
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Cóż trzymam się tego co wiem od osoby, która jest dietetykime i w stanach zajmuje sie zawodowo trenowaniem ludzi, ma miss universum, miss fintess, miss kulturystyki itp.

Mam specjalna diete bialkową (nie jest to dieta Diukana) przystosowana specjalnie do moich potrzeb i mojej GRUPY KRWI!

Nie jem zbyt dużo owoców (raz dziennie poł jabłka) samo białko, ciemny ryż, brokuły, migdały..itp wszystko w formie 6 posiłków o określonych godzinach....

Długo by pisać.....

Fajnie miec taka diete przystosowana do siebie... a jaka masz grupe krwi jesli moge zapytac?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:12   #1368
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
hej no ja mam dokładnie tą samą sukienkę na moj ślub dlatego że tak jak powiedziałas- czułam się w niej jak księzniczka a za ile ona była tam gdzie ją mierzyłas??
ja jej nie mierzyłam ja tylko wyczaiłam jej zdjęcie w internecie

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

Stary 2012-02-06, 12:15   #1369
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Cytat:
no mam chwilkę, bo zepsuł się kaloryfer w pracy brryyyy i jakiś pan go naprawia, a klnie przy tym jak cholera, wiec się ewakuowałam ze swym laptokiem do sąsiedniego pokoju

haha ja jestem lipcowa!!! jejku nigdy o tym w ten sposób nie pomyslałam
U nas trzeba 3 mce przed ślubem zamówić stelaż a sam rodzaj tortu u ciast ok. miesiąc przed ślubem wystarczy. Mam problem z wyborem stelażu, bo chciałabym cos konkretnego, a u mnie chyba nie mają.

Ja piję

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
studiuje się w końcu tę pedagogikę nie?
dobrze wiedzieć że te godziny psychologii, psychoanalizy freudowskiej, fiozofii, etyki itp na coś się mogą przydać

ja Wam zazdroszczę troche tego odchudzania Girls
To dołącz, razem zawsze raźniej!!

Dziewczyny!!! Zadzwonił do mnie facet na rozmowę na jutro!!

na zastępcę Dyrektora oczywiście nie wierzę, że mi się uda, ale przynajmniej pójdę na rozmowę i się oswoję
Stary 2012-02-06, 12:15   #1370
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
ja widziałam ją używaną za 1500zł
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:16   #1371
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
widziałam ją w realu jest bardzo ładna
ja sie ciesze ze sie na nia zdecydowalam i nie zaluje wydanych pieniedzy na nia chociaz do tanich nie nalezy na zywo jest cudowna i to zdjecie co ja wstawilam na tej modelce nie jest tak ladnie jak na tej co kolezanka wstawiłaD
Stary 2012-02-06, 12:18   #1372
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez e87 Pokaż wiadomość
fajnie miec taka diete przystosowana do siebie... A jaka masz grupe krwi jesli moge zapytac?
arh+

Synuś
Stary 2012-02-06, 12:21   #1373
Irmelin333
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
dziewczyny a jak próbujecie zrzucić wagę ? jakieś konkretne przykłady diety lub ćwiczenia jeśli mogę prosić
ja się jutro zważe bo będzie tydzień odkąd nie jem słodyczy kolacje jem o 18 i później już nic... nie podjadam między posiłkami itd wiem ze tydzień to nic... ale jakieś 0,2kg też będzie motywujące

ja chodziłam regularnie na siłownie przez 3 miesiące wyciskałam z siebie 7 poty... starałam się trzymać określonych reguł żywieniowych ale ani kg nie zrzuciłam
kiedyś nie miałam z tym żadnego problemu... i nie wiem czy błąd był w złym treningu czy diecie
Moją tajną bronia jest orbitrek. Prawda- trochę graci mi w pokoju ale był wart KAŻDEJ złotówki którą na niego wydałam. Włącze sobie ulubiony serial i czas mi bardzo szybko leci no i ćwicze niezaleznie od pogody Diety specialnej nie stosuję, mogę powiedzieć nawet ze dużo jem a wagę mam super. A przedtem? o matko az wole nie myslec- nie mogłam na siebie patrzec poprostu. Także polecam orbitka wszytskim zmagającym się z wagą.

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość

kolezanki zawsze sa najlepsze

ja ze swoim bylam 1,5 roku jak sie mi oswiadczyl a slub bedzie po 2,5 roku bycia razem. 3 rocznice bedziemy mieli trzy miesiace po slubie

No właśnie dziewczyny tutaj wszystkie takie długodystansowe a my w dniu ślubu będziemy razem 2 lata i 3 miesiące razem ....

Edytowane przez Irmelin333
Czas edycji: 2012-02-06 o 12:24
Irmelin333 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:22   #1374
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja piję

na zastępcę Dyrektora oczywiście nie wierzę, że mi się uda, ale przynajmniej pójdę na rozmowę i się oswoję
To 3mamy kciuki!
Kocur dzieki za odp
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 12:26   #1375
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
ja widziałam ją używaną za 1500zł
dawno temu?? a gdzie jesli mozna wiedziec????? ja za nowa 2800: drogo...

---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

Cytat:
dzieki za fotke kazdy w rodzinie pyta jaka bede miec to teraz bede miała co pokazac:0 bo to zdjecie jest duzo lepsze
Stary 2012-02-06, 12:26   #1376
kooocur
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Irmelin333 Pokaż wiadomość
Moją tajną bronia jest orbitrek. Prawda- trochę graci mi w pokoju ale był wart KAŻDEJ złotówki którą na niego wydałam. Włącze sobie ulubiony serial i czas mi bardzo szybko leci no i ćwicze niezaleznie od pogody Diety specialnej nie stosuję, mogę powiedzieć nawet ze dużo jem a wagę mam super. A przedtem? o matko az wole nie myslec- nie mogłam na siebie patrzec poprostu. Także polecam orbitka wszytskim zmagającym się z wagą.

No właśnie dziewczyny tutaj wszystkie takie długodystansowe a my w dniu ślubu będziemy razem 2 lata i 3 miesiące razem ....
MY 2,7 MIECHÓW

Orbitrek jest cudowny....pod warunkiem, że sie na nim jeżdzi a nie trzyma na nim ciuchów

Synuś
Stary 2012-02-06, 12:26   #1377
party_girl7
Zakorzenienie

dziewczyny a nie wiecie jak sie zachowuja w uzytkowaniu i jak wygladaja po jakims czasie takie obraczki matowe, opiaskowane, takie chropowate?? bo zastanawiam sie nad takimi, bo mam zareczynowy na polysk i tyle rysek juz jest ze nie wiem czy nie lepiej byloby taka chropowata obraczke miec? co myslicie?

z kolejnych rzeczy przyszly mi juz naklejki na wodke takie smieszne, chcemy to nakleic na czesc wodek ktore TZ rozda w pracy i kilka takich zabawnych postawimy na stol bedze smieszniej
Stary 2012-02-06, 12:28   #1378
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja piję

Ja ważę 49kg przy wzroście 165cm więc dieta by sprawiła że zniknę
ale zazdroszcze bo jestem chuda jak patyk, wy chcecie zgubić kg a ja bym je chętnie przygarnęła..
Stary 2012-02-06, 12:30   #1379
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kooocur Pokaż wiadomość

Długo by pisać.....

no wiesz ja się kłócić nie będę taką wiedzę nam przekazują i taką mam w książkach

Stary 2012-02-06, 12:33   #1380
aska9222
Raczkowanie

mam jeszcze jeded duzy problem odstające uszy i nie wiem jaka mam sobie zrobić fryzure do tej sukienki pomocy...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg broadway_front.jpg (23,0 KB, 14 załadowań)
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości