|
|
#2281 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2012 cz III
Cytat:
|
|
|
|
|
#2282 |
|
Zakorzenienie
|
No tak kombinuje, ale auto padło, więc albo w domku albo gdzieś niedaleko. Myślę, czy wyjść na ten mróz po jakiś prezencik. Chciałabym, tylko jaki? Mam 3 godziny do powrotu tż z pracy. Teraz się uczę, choć ogarnęłam "aż" 3 zadania
|
|
|
|
#2283 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja po wizycie zaleglam w lozku
![]() glowa mnie pobolewa nie czuje sie dzis najlepiej trzymajcie kciuki zebym dowiedziala sie w srode na USG jaki dzidzius sie ukrywa w moim brzuszku ![]() wedlug ostatniej miesiaczki wczoraj zaczelismy 17 tc
|
#2284 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jestem w szoku, że macie tyle siły na pisanie. Ja już o 22 jestem w łóżku i to bardzo senna a Wy piszecie do późna.
Widziałam, że ostro wzięłyście się za wybieranie łóżeczek i wanienek. My jeszcze o tym nie myślimy ![]() Cytat:
Teraz tylko pakowanie, przeprowadzka i będziecie mieli spokój.Cytat:
U mnie jeszcze nie widać, pewnie jeszcze trochę będę musiała poczekać na ciążowy brzuch ![]() Cytat:
Dużo siły w kolejkach ![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2285 |
|
Wtajemniczenie
|
kochane a co planujecie na WALENTYNKI?
|
#2286 |
|
Zakorzenienie
|
Na razie nic... Raczej nie chcę nigdzie wychodzić, bo będzie mnóstwo ludzi.
Nie ma jaj, idę po jakiś prezencik - najwyżej wrócę z bokserkami. CH mam 20 metrów od domku. Niestety kiedyś mieszkałam koło Piotra i Pawła i zawsze można było kupić coś ekstra na kolację, a teraz koło Carrefoura i nie jest tak fajnie
|
|
|
|
#2287 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2288 |
|
Wtajemniczenie
|
Maciejka
![]() Nic mi się nie dzieje jakoś tak mnie wzięło, hormony chyba Ja po jutrze obchodzę pół roku związku z TŻ i też nie mam pomysłu na świetowanie hmmm na walentynki też
|
#2289 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
jak moje auto bedzie zrobione( w piatek mamy dac na warsztat narazie czekamy na czesci) to pewnie gdzies sobie pojedziemy, i ja planuje romantyczną kolacje tez. prezenty to niewiem czy wypalą w tym roku bo w rozmowie z tz stwoerdzilismy ze sobie chyba prezenty odpuszczamy. mamy do zrobienia 2 auta a tz juz kilka dni do pracy nie jezdzi....... wkoncu mając siebie blisko i dzidziuszka upragnionego w brzuszku to niepotrzebne prezenty ![]() ---------- Dopisano o 16:02 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Cytat:
nam mijac bedzie 1 kwietnia pol roku po slubie
Ćwiczę Zapuszczam naturalki! Edytowane przez prince_polo Czas edycji: 2012-02-06 o 16:04 |
|||
|
|
|
#2290 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mądrze mówisz ![]() Cytat:
Fajnie, że już w środę zobaczysz maleństwo.Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Walentynki... Muszę powiedzieć mojemu małżowi, żeby zabrał mnie na romantyczny spacer. Kolacji nie musi być bo i tak ciągle coś jem. Teraz pożarłam stertę placków ziemniaczanych. Pycha
|
|||||||
|
|
|
#2291 |
|
Wtajemniczenie
|
Pół roku związku
Nie wiedziałam o tych próbkach, właśnie je kliknęłam Coś jeszcze da się zamówić ?
485 i 545 mentorki made by dr Skwiercz 2009 Edytowane przez kejtigda Czas edycji: 2012-02-06 o 16:20 |
|
|
|
#2292 |
|
Wtajemniczenie
|
Nadrobiłam Was. Huuuraaa!!!
![]() Karolina PW i Maciejka, świetnie, że wszystko po wizytach ok .Na Walentynki jeszcze planów nie mamy. Pewnie spędzimy wieczór w domu. Od soboty strasznie boli mnie głowa, a wczoraj to była jakaś kumulacja. Ciśnienie jest ok, więc to chyba migrena. Już ostatkami sił powtrzymywałam się przed wzięciem apapu. Pisałyście o smoczkach. Moja córa nie chciała smoka, wypluwała. W sumię dobrze, obeszło się bez odzwyczajania. Za to mojego cycka traktowała jako smoka czasem .Widzę, że niektóre z Was ostro szaleją z zakupami. Ja jeszcze poczekam, chcę znać płeć. No i z resztą jest jeszcze sporo czasu. Myslałam o sesji w ciąży, ale zależy to od tego, jak będę wyglądać za jakiś czas. Bo jak będę opuchnięta itp to pewnie nawet zwykłych zdjęć, zbyt chętnie nie będę pozwalała robić. Taka sesja jest fajna pamiątką. Szkoda, że nie miałam w pierwszej ciąży. |
|
|
|
#2293 |
|
Zakorzenienie
|
chyba ide sobie podsmazyc pierogi
|
#2294 |
|
Wtajemniczenie
|
Właśnie zjadłam pysznego pomarańcza.
A na obiad miałam pyszne pulpeciki w sosie curry. Niestety już się skończyły. Na jutro planuję pomidorową. A jak chorowitki się czujecie? |
|
|
|
#2295 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja prawie 3 kg przytylam przez miesiac czasu od ostatniej wizyty :d
ale na szczescie wszystko idzie mi w brzuchola ![]() mrozy takie ze masakra az tato mnie dzisiaj zawiozl na wizyte zebym nie musiala marznac i czekac na autobuy ktore zapewne mialy opoznienie a nawet nie powiedziane ze pojechaly
|
#2296 |
|
Zakorzenienie
|
Karolina, Maciejka, gratulacje!!!
witam po pracy
|
|
|
|
#2297 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() 3mam kciuki za nauke- dasz rade Cytat:
Cytat:
a z ZUSem macie przekichane...ja odpukac mam kaske z zusu w tym samym dniu co wyplate dostawalam![]() Cytat:
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
||||
|
|
|
#2298 | |
|
Branzoletka
|
kathrinaaaaa naprawde fajne ciuszki sobie kupiłaś
muminek Czekam na dobre wieści po wizycie Maciejka bardzo się cieszę ![]() Cytat:
![]() Jakoś walentynki zeszły na dalszy plan, bo bardziej przeżywamy usg genetyczne kilka dni przed ![]() blueberry miłego wieczorku rocznicowego Ale zazdraszczam tych domowych ruskich Dziękuje u mnie już dużo lepiej trochę jeszcze smarkam ale wymęczyła mnie ta infekcja i jestem taka bez energii. A moje kochanie szaleje, bo nudzi mu się a poza tym chciałby tyle rzeczy w domu zrobić a kasy jak na lekarstwo. Na razie kupujemy używane łóżko do materaca które mamy a które leży na ziemi + wymienimy drzwi, bo nasze, to kopniakiem lekkim można wyważyć no i wanna woła o pomstę do nieba Na razie tyle może kiedyś uda się zrobić więcej.Ide coś wszamać a zastanowić się muszę poważnie nad tymi plackami ziemniaczanymi a musiałabym po śmietane iść a tak mi się nie chce
|
|
|
#2299 | ||||||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Fajnie, że wyniki w normie a zusem się nie martw, wypłacą prędzej czy później (a raczej później ), ja dostałam przelew w piątek a na zwolnieniu jestem od 18.grudniaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
A jak Ci się nie chce jeść tych pierogów to koleżanki z forum chętnie Cię wyręczą, ja na pewno Dziękuję Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Bardzo dziękuję Cytat:
|
||||||||||||
|
|
|
#2300 |
|
Branzoletka
|
No i dzisiaj stwierdzam, że czas kupić nowy biustonosz, bo mi sutki wychodzą i w oczy zaglądają
Poszłabym dzisiaj nawet ale nie mam jeszcze siły na szwendanie się po sklepach
|
|
#2301 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czekam na tzta bo cos w aucie grzebie w garazu jak wroci bedzie sobie smazył to zjem jeszcze z 8 sztuk![]() Cytat:
ale nie mam weny by łazic po sklepach w ten mróz wiec jeszcze beda musiały sie na mnie papatrzyc troche
|
|
#2302 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż koleżanka co ostatnio rodziła najpierw nie chciała a później wzięła i sobie chwaliła a przyjaciółka się zarzekała że nie chce a jak zaczęła rodzic to prosiła o znieczulenie w szpitalu ale wtedy wyszło, że oni nie mają tego w ofercie Cytat:
mój ostatnio miał 6,5 cm![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2303 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zawsze mam wrażenie, że uroczystości nasze kręcą się wokół żarcia ![]() Cytat:
Jak 5 kg na miesiąc, to można się martwić. Swoją drogą kobiety po porodzie czasem zrzucają naprawdę dziesiątki kilogramów! Dziękować, dziękować Cytat:
Zgłodniałam przez te zakupy. |
|||
|
|
|
#2304 |
|
Zakorzenienie
|
ale mi zimno
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:36 ---------- zjadłam pol sloika dzemu jagodowego
|
#2305 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiadomo - jagodowy najlepszy ![]() A ja mam tosty z pieczarkami ![]() ---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Już się boję rachunku za ogrzewanie... |
|
|
|
|
#2306 |
|
Zakorzenienie
|
Sorry, nie wiem co się dziś dzieje na wątku... jakoś nie mam ochoty siedzieć dziś na forum.
Mam nadzieję, że u Was wszystko dobrze
|
|
|
|
#2307 |
|
Raczkowanie
|
KarolinaPW czopki glicerynowe też sa w ruchu ale przeciez ne mogę ich dziecku podawac codziennie. ;/
branzoletka no własnie najgorsze jest toże ja widdze że ona się bardzo męczy, i mi jej okropnie szkoda a jak jej podam czopka żeby juz po tych 3--4 dniach zrobiła wreszcie kope (nawet przez siłe) to siedzi na sedesie krzyczy, płacze i widze że na prawde ją to okropnie bolija po południu zdrzemnelam się chwile z Małaa a miaąłm prasować, no ale... a na walentynki nic nei kombinujemy, z kasa u nas ciężko to bardzo w ostatnim miesiącu no i najważniejsza jest teraz dla nas AMelka niedługo moja siostra ma przyjechac także znikam
|
#2308 |
|
Zakorzenienie
|
obciełam se sama grzywke
bo nic nie widziałam ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ----------
|
#2309 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ja tez kochana musze powoli zaczac sie uczyc... za 2 mce ostatnie egz i moze obrona w czerwcu...ehh ta nauka
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
|
#2310 |
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie - ja odłożyłam zakończenie studiów na za rok. Wiem, że teraz nie dam rady. Jakby mi ktoś to wcześniej powiedział, to bym nie uwierzyła.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:41.

. Więc pędem do domu. Później znowu do znajomych,bo przecież trzeba było wszystko przetransportować na sale-jedzenie,szklanki,napoje, serwetki itd. Impreza była na 600 osób
a było tak zimno, że szok

Nie wiedziałam o tych próbkach, właśnie je kliknęłam 

Na razie tyle może kiedyś uda się zrobić więcej.
a musiałabym po śmietane iść a tak mi się nie chce

na jakies 3 dni mi starczy