|
|
#31 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Luty; Elizabeth Arden Red Door - cała !, Sleek, minerały
może znajdziesz coś u mnie za próbeczki lily lolo i paletkę sleek The Original
|
|
|
|
#32 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#33 |
|
Zakorzenienie
|
odpowiada mi
sprawdzę tylko jutro, czy aby na pewno wszystkie sample mam i się odezwę
|
|
|
|
#35 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#38 |
|
Raczkowanie
|
do wymiany również: PĘDZLE LANCRONE
Zdjęcia ze strony www, na której zostały kupione. opis pędzli przeniesiony do pierwszego postu
Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-02-08 o 12:42 |
|
|
|
#39 |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Widzę, że została próbka Ocicat i French Vanilla. Podoba mi się jeszcze pędzelek do korektora? Coś znajdziesz u mnie za wymienione rzeczy? Czy ten pędzelek jest syntetyczny?
|
|
|
|
#40 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i było ok -milutko U Ciebie interesowałoby mnie: G.A. z Naturalisa, odsypka mixa z Lucy Minerals (może być taka malutka "tycia" próbka, ciekawa jestem, jak Lucy leży na twarzy), Sunlight Everyday Minerals -odsypka, próbka Mauve Glo Blush Highlight. Może być ?
|
|
|
|
|
#41 |
|
Zakorzenienie
|
cos za 1. LANCRONE LARGE POWDER - F135 pędzel do pudru
2. LARGE ANGLED CONTOUR - F152 skośny pędzel do różu?
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#43 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 13 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#44 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
), mleczan sodu mam, dzięki.Sunlight chciałam popróbować jako rozświetlacz do oczu, więc nawet malutko wystarczy ![]() Jeśli Ci odpowiada to |
|
|
|
|
#45 | |
|
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Dot.: Luty; Elizabeth Arden Red Door - cała !, Sleek, Nouba, minerały, prostownica
Cytat:
Przejrzałam szybko Twoją wish, mam jeszcze na pewno Aussie perk Me up i w sumie Multi Tasking chyba też bym Ci mogła dać. Znalazłabym też jakieś zgaszone różowo-fioletowe cienie. Z Lucy mi zostały jakieś sample chyba, zerknij, czy to co mam Cię interesuje. Mi u Ciebie podoba się oczywiście Original, ale widzę, że wiele osób Ci proponuje coś za nią i nie jesteś chętna jej wydawać w świat ![]() Podobają mi się hydrolaty i kwas alfaliponowy. Będę pisać w wątku swoim i Twoim, żeby Ci było łatwiej ogarnąć |
|
|
|
|
#46 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Luty; Elizabeth Arden Red Door - cała !, Sleek, Nouba, minerały, prostownica
Cytat:
).Jak już pisałam - mogę Ci oddać oryginal, za to , co pisałam u Ciebie i jeśli dołożysz mi coś jeszcze właśnie w kolorystyce chłodniejszej, zgaszonej to będę wniebowzięta ![]() Aussie przeoczyłam, kurczę, a też chcę koniecznie spróbować. Szukam czegoś , co mi zakryje silne cienie pod oczami, mam żółtka z blusche, radzi sobie nawet nieźle, ale to jeszcze nie to... Z lucy to nie wiem, w co celować, chyba w jakieś neutralne i oliwki, na pewno nie w typowo różowe i typowo ciepłe. Odcienie średnio jasne. Blusche English Toffee jest dla mnie za jasny, capuccino ciut za ciemny, colombian za jasny. Meow sleek korat ff okazał się za jasny , ech... |
|
|
|
|
#47 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam jeszcze korektor Meow pod oczy, chyba Korata albo Ocicata. W sumie nie miałam zamiaru wymieniać, ale może Ci oddam ![]() A z Lucy proponuję Creamy Olive po tym co piszesz. Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-02-06 o 22:37 |
|
|
|
|
#48 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli masz Lucy Creamy Oliwe to już w ogóle...rewelacja byłaby. Bo Lucy narazie chcę testować pod kątem współpracy z moją kapryśną skórą, ale jeśli przy okazji udałoby mi się wypróbować pasujący odcień to też byłoby super. ![]() W takim razie rezerwuję Ci wstępnie Oryginal, hydrolatu migdałowego mogę odlać 50 ml, bo mam już niecałe 100 (dla mnie jest super po kwasach), kwasu alfaliponowego mogę odsypać do 2 g. Róży EDM się bałam, bo podobno pomarańcz z nich wychodzi, ale jeśli mówisz, że zgaszony
Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-02-06 o 23:37 |
|
|
|
|
#49 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A mój podoczny to Frisky Korat
Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-02-06 o 23:46 |
|
|
|
|
#50 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
dzięki to czekam cierpliwie
|
|
|
|
|
#51 |
|
Wtajemniczenie
|
Oki, więc tak.
Za kwas alfaliponowy dziękuję, bo 2g to dla mnie za mało, więc i tak musiałabym sobie dokupić do tego serum które chcę zmiksować. Na hydrolat jestem chętna - migdałowego mówisz 50ml, a oczarowy nadal aktualny? No i oczywiście Sleek ![]() Z rzeczy Tobie przydatnych mam: - 2 Frisky Korat Flawless Feline - Skinny Dippers Light Abyssinian, nowy - Skinny Dippers Medium Abyssinian, nowy - róż Blush, kolor Cat Lover - róż Dolphin, PINK Inc. - cień Brains over beauty z Apocalypse, szary/taupe z różową poświatą - cień Permafrost z Glacial Grove - BrowBeater Medium Brown,kremowy cień do brwi - sampla korektora pod oczy Frisky Korat, raz użyty - Aussie Perk me up, słoiczek samplowy, raz użyty - Multi Tasking prawie pełen - odsypka lawendowego korektora do gaszenia ciepłoty róży EDM - cień Sophisticated AWGM (zgaszony matowy brudny róż) - odsypka różu Homework EDM (już niedostępny) Wszystkiego Ci nie oddam a to ile dokładnie zależy od tego ile byś mi była gotowa dać hydrolatu oczarowego.
|
|
|
|
#52 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Najbardziej mi na meowach zależy, bo chcę sobie coś pełniejszego zamówić |
|
|
|
|
#53 |
|
Wtajemniczenie
|
Ok, to proponuję wszystkie sample Meow które wymieniłam (9 sztuk mi wychodzi) i jeden z korektorów EDM za 2x50ml hydrolat i Sleeka?
|
|
|
|
#54 |
|
BAN stały
|
Coś u mnie za:
DOKŁADKA 03.02.2012: Bronzer Nouba odcień nr 5 - kupiony w październiku, zużycie minimalne (ze 4 razy lekko machnięty pędzlem - widać na foto) https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,19715,earth-powder.html ? Będe wdzięczna za odpowiedź u mnie. |
|
|
|
#55 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#58 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
-wczoraj
|
|
|
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:37.

i było ok -milutko 

), mleczan sodu mam, dzięki.