Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2 - Strona 161 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-05, 11:17   #4801
ChocoMonster
Zakorzenienie

Dot.: Związki rozpoczęte w 2010 roku cz.2

Cytat:
Napisane przez behindblueeyes Pokaż wiadomość
Jest mi z nim dobrze i nie wyobrażam sobie żeby mógl zniknąć z mojego życia.
Te wszystkie wątpliwości i wkurzanie to efekt związku na odległość,który coraz bardziej mi przeszkadza
Kochana, ja też jestem w ZNO i też mi ciężko jak nie wiem...
Ile Was km dzieli? Jak często się widzicie?
Stary 2012-02-05, 11:25   #4802
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Jest mi z nim dobrze i nie wyobrażam sobie żeby mógl zniknąć z mojego życia.
Te wszystkie wątpliwości i wkurzanie to efekt związku na odległość,który coraz bardziej mi przeszkadza
bądź twarda! to jest właśnie zasadnicza wada związku na odległość, że dopadają wątpliwości, ale z własnego doświadczenia wiem, że to szybko przechodzi, zwłaszcza jak się pomyśli: co by było jakbyśmy zerwali?

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 12:39   #4803
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

wczoraj był po prostu kiepski dzień dzięki że się tak troszczycie o mnie

tak w ogóle to dzień dobry
mnie chyba też coś bierze, ale staram się trzymać
bawię się z Hanusią na macie na razie ale jak tż wróci z psem to uciekam do łóżka znowu...
Black jak poszukiwania mieszkania? macie coś?
martusia gratuluję umowy
behind przeprowadziłaś już TĄ rozmowę z TŻ??
Maryjamie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 13:41   #4804
Black Cashmere
Zadomowienie

choco, musiałam się naprodukowac, bo mnie trochę nie było odpędzaj te jędze od Tż'cika!

behind, wiem, związki na odległosc ssą, mnie z exem dzieliło 1200 km i wszystko fajnie, dało się jakoś to przezwycięzyc, ale warto nie było, ehh...a teraz jak mam związek z odległością 3 km od mej miłości to bym się już bym go nie zamieniła na odległościowy, chyba, że miałby jechac gdzieś na góra 3 miesiące, wtedy po prostu bym się wpędziła w wir pracy i zajęc dodatkowych, żeby to jakoś przetrzymac
Trzymam za Ciebie i za Was kciuki, musisz byc silna! Co ja gadam, Ty jesteś silna!

Maryjamie, zdrówka życzę, bo niestety te mrozy nie sprzyjają zdrowiu ;\ Jak Wam się wiedzie, jak z wyjazdem Tż'a za granicę? Mój ma ofertę na miesiąc na Karaiby na jakąś wyspę do pracy xD Ale chyba zrezygnuje, bo mamy ślub przyjaciół i jeszcze nie zaczął załatwiac paszportu. Poza tym ktoś musi zostac w firmie, a jego wspólnik chciałby dorobic trochę, bo w czerwcu się żeni.
A co do mieszkania, to brat Tż'a wyraził chęc mieszkania z nami, zawsze byłoby to taniej, póki co jedynie się rozglądamy, koło kwietnia najwcześniej przeprowadzka jest możliwa.
Buziaki dla Ciebie i Hanusi
Musimy się spotkac na tej kawie w końcu Tylko niech te mrozy zelżeją!

Byłam na tej zumbie i w ogóle nie jestem zadowolona. Nie czułam pracy mięśni, na zajęciach chaos, nie było jak się połapac. Nie rozumiem jak można spalac przy tym mnóstwo kalorii, wyszłam przed koncem, bo nie mogłam zdzierżyc. Wolę już potańczyc w klubie przy piosenkach Shakiry, czy jakimś r'n'b, więcej spalę i biodrami poruszam...
Dam zumbie jeszcze szansę, ale tylko w domu, jak sobie będę w swoim tempie ogarniac filmiki z neta...
Wolę ostrzejszy wycisk na aerobiku, a nie kręcenie tyłkiem ;]
Podsumowując, nie polecam...
Potem poszłam na siłownię, a tam był taki miły instruktor, pokazał mi wszystko co i jak mogę robic, dostałam cwiczenia na plecy (bo mi zależało) i pocieszył mnie, że się nie garbię, tylko mam tak samo jak on słabe mięsnie pleców i przykurcz barków od urodzenia i muszę dużo nad tym pracowac, a będą efekty.

Dzisiaj się w końcu spotykam z Tż'em, wczoraj był chory i mi jęczał przez telefon jaki to on biedny miś, ale że nie chce mnie męczyc swoim towarzystwem i nie chce zarazic, więc dopiero się dziś zobaczymy, bo całe szczęście przeżył noc. Eh, faceci i ich choroby ;p

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 18:39   #4805
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChocoMonster Pokaż wiadomość
Kochana, ja też jestem w ZNO i też mi ciężko jak nie wiem...
Ile Was km dzieli? Jak często się widzicie?
100km.
Widzimy się co tydzień. Wiem,że niektórzy widują się rzadziej ale mi już takie życie nie odpowiada
Cytat:
Napisane przez mariamarysienka
bądź twarda! to jest właśnie zasadnicza wada związku na odległość, że dopadają wątpliwości, ale z własnego doświadczenia wiem, że to szybko przechodzi, zwłaszcza jak się pomyśli: co by było jakbyśmy zerwali?
Wiem..ale jest mi tak strasznie ciężko.
Cytat:
Napisane przez Maryjamie
behind przeprowadziłaś już TĄ rozmowę z TŻ??
Tak,już jakiś czas temu. Do maja ma czas

Dzięki Black

Chyba mnie grypa bierze
Stary 2012-02-05, 18:40   #4806
martusia205
Zakorzenienie

dobry wieczór
wróciłam już od tż..nie mam jeszcze internetu na swoim komputerze,korzystam z brata,a on mi ciągle stoi za plecami i wszystko czyta ale już wkrótce będę miała swój internet nie chce mi się iść jutro do pracy bardzo się rozleniwiłam przez ten weekend.

http://suwaczki.slub-wesele.pl/201007032438.html
martusia205 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 19:58   #4807
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
100km.
Widzimy się co tydzień. Wiem,że niektórzy widują się rzadziej ale mi już takie życie nie odpowiada

1. 100 km i widzenie się co tydzień to nic - ja i mój tż mamy do siebie
jakieś 600 km i widzimy się co dwa tygodnie lub rzadziej (teraz bylo dobrodziejstwo - co tydzień ). nie przejmuj się, zobaczysz że to minie i będziesz wspominała te czasy z sentymentem, bo były sprawdzianem dla Waszego związku
2. powtarzaj sobie, że jesteś silna, Twój TŻ jest najwspanialszym facetem na świecie, a to co jest między Wami jest absolutnie wyjątkowe i nie możesz pozwolić żeby to gdzieś zginęło, bo nie jesteś mięczakiem. ja sobie to powtarzam i działa

Cytat:
Napisane przez martusia205 Pokaż wiadomość
dobry wieczór
wróciłam już od tż..nie mam jeszcze internetu na swoim komputerze,korzystam z brata,a on mi ciągle stoi za plecami i wszystko czyta ale już wkrótce będę miała swój internet nie chce mi się iść jutro do pracy bardzo się rozleniwiłam przez ten weekend.
pozwolę sobie dobić: mam nadprogramowe ferie po sesji i poniedziałek oznacza dla mnie początek tygodnia, w którym mogę zrobić całą masę kreatywnych rzeczy, czytaj: oglądać How I met your mother od rana do wieczora, pić gorącą herbatę i gadać z TŻ na skypie wieczorami

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-05, 20:03   #4808
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:
100km.

Tak,już jakiś czas temu. Do maja ma czas

Dzięki Black

Chyba mnie grypa bierze
100km to niewiele, mnie dzieli 400...
Ja też chciałabym mieć tż-ta na co dzień, ale niestety tak się nie da. Trzeba być twardym i się nie poddawać. Kiedyś na pewno razem zamieszkacie i wtedy pomyślisz sobie, że jak to dobrze, że dałaś radę A jeśli jest Ci ciężko, to musisz pogadać z tż-tem, który Cię wesprze
Stary 2012-02-05, 20:03   #4809
asik1503
Zakorzenienie

właśnie wracam do Wawy pociągiem jest zdecydowanie lepiej niż w tamta stronę ciepło, jedziemy w miarę o czasie... tak mi się nie chce wracać xD mimo, że zobaczę się z tż bo mam świadomość, że jeszcze 3 zaliczenia mam w sesji... i parę rzeczy do załatwienia... a mnie się tak nie chce....
22.08.18
IG

Edytowane przez asik1503
Czas edycji: 2012-02-05 o 20:06
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 20:04   #4810
asqua92
Zakorzenienie

GG do asqua92

Hej czytam Was, ale jakoś zapału nie mam, żeby pisać

Black, humory raz większe, raz mniejsze, ale chyba jest trochę lepiej :P

Behind, my mieszkamy w jednym mieście, ok. 3km od siebie i się widujemy raz/dwa na tydzień, więc nie masz źle

"Ponieważ jeśli wyleczy się pan,to znaczy,że nie było to warte zachodu.
Zamurowało mnie. Patrząc na mnie badawczo,zadeklarowała wzniosłym tonem:
Z wielkiej miłości nie da się wyleczyć."
Éric-Emmanuel Schmitt
asqua92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 20:33   #4811
behindblueeyes
Zakorzenienie

Tak, wiem, macie rację
Gdybyśmy jeszcze studiowali to też inaczej.
Jestem już tym zmęczona. A jeszcze bardziej dobija mnie brak perspektyw na zmiany.
I tylko marudzę ostatnio
Z TŻtem rozmawiam o tym często, mówię mu jak mi z tym źle. Jemu też nie jest łatwo. Ale tak naprawdę ja już w tej kwestii niewiele mogę zrobić. Była rozmowa, pozostaje czekać do maja.

Echh koniec biadolenia Idę spać bo mnie łamie w kościach, a rano do pracy :/

asik - miłej i ciepłej podróży

Edytowane przez behindblueeyes
Czas edycji: 2012-02-05 o 20:41
behindblueeyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-05, 21:36   #4812
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Napisane przez Black Cashmere Pokaż wiadomość
choco, musiałam się naprodukowac, bo mnie trochę nie było odpędzaj te jędze od Tż'cika!

behind, wiem, związki na odległosc ssą, mnie z exem dzieliło 1200 km i wszystko fajnie, dało się jakoś to przezwycięzyc, ale warto nie było, ehh...a teraz jak mam związek z odległością 3 km od mej miłości to bym się już bym go nie zamieniła na odległościowy, chyba, że miałby jechac gdzieś na góra 3 miesiące, wtedy po prostu bym się wpędziła w wir pracy i zajęc dodatkowych, żeby to jakoś przetrzymac
Trzymam za Ciebie i za Was kciuki, musisz byc silna! Co ja gadam, Ty jesteś silna!

Maryjamie, zdrówka życzę, bo niestety te mrozy nie sprzyjają zdrowiu ;\ Jak Wam się wiedzie, jak z wyjazdem Tż'a za granicę? Mój ma ofertę na miesiąc na Karaiby na jakąś wyspę do pracy xD Ale chyba zrezygnuje, bo mamy ślub przyjaciół i jeszcze nie zaczął załatwiac paszportu. Poza tym ktoś musi zostac w firmie, a jego wspólnik chciałby dorobic trochę, bo w czerwcu się żeni.
A co do mieszkania, to brat Tż'a wyraził chęc mieszkania z nami, zawsze byłoby to taniej, póki co jedynie się rozglądamy, koło kwietnia najwcześniej przeprowadzka jest możliwa.
Buziaki dla Ciebie i Hanusi
Musimy się spotkac na tej kawie w końcu Tylko niech te mrozy zelżeją!

Byłam na tej zumbie i w ogóle nie jestem zadowolona. Nie czułam pracy mięśni, na zajęciach chaos, nie było jak się połapac. Nie rozumiem jak można spalac przy tym mnóstwo kalorii, wyszłam przed koncem, bo nie mogłam zdzierżyc. Wolę już potańczyc w klubie przy piosenkach Shakiry, czy jakimś r'n'b, więcej spalę i biodrami poruszam...
Dam zumbie jeszcze szansę, ale tylko w domu, jak sobie będę w swoim tempie ogarniac filmiki z neta...
Wolę ostrzejszy wycisk na aerobiku, a nie kręcenie tyłkiem ;]
Podsumowując, nie polecam...
Potem poszłam na siłownię, a tam był taki miły instruktor, pokazał mi wszystko co i jak mogę robic, dostałam cwiczenia na plecy (bo mi zależało) i pocieszył mnie, że się nie garbię, tylko mam tak samo jak on słabe mięsnie pleców i przykurcz barków od urodzenia i muszę dużo nad tym pracowac, a będą efekty.

Dzisiaj się w końcu spotykam z Tż'em, wczoraj był chory i mi jęczał przez telefon jaki to on biedny miś, ale że nie chce mnie męczyc swoim towarzystwem i nie chce zarazic, więc dopiero się dziś zobaczymy, bo całe szczęście przeżył noc. Eh, faceci i ich choroby ;p
U nas nieźle, tylko własnie pracy brak i to nas trochę przybija wyjazd tżta za granicę nie wypalił, niestety nikt się z firmy nie odezwał szkoda bo na to liczyliśmy
Kochana trzymam kciuki za Wasze zamieszkanie razem, fajnie ze TŻ dostał propozycję wyjazdu w tak egzotyczne miejsce
Mam nadzieję że niedługo się w końcu spotkamy!!
Co do zumby moja siostra była i też uznała że przereklamowane to jest ja z takich zajęć to osobiście wolę jogę lub pilates ale na tym to się średnio da schudnąć Ja lubię biegać na bieżni na siłowni lub w ogóle biegać na zewnątrz też ale nie każdy to lubi
behind i co on na to że ma czas do maja? wział się za szukanie ostro? inna sprawa że o pracę teraz nie łatwo bo jest początek roku...
asik to super bo jeśli chodzi o pkp to rzadko kiedy jest komfortowo

Edytowane przez Maryjamie
Czas edycji: 2012-02-05 o 21:39
Stary 2012-02-05, 21:39   #4813
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
Co do zumby moja siostra była i też uznała że przereklamowane to jest ja z takich zajęć to osobiście wolę jogę lub pilates ale na tym to się średnio da schudnąć
No coś Ty, na jodze da się schudnąć Wiadomo, nie nie jakoś bardzo, ale można wymodelować sylwetkę i kilka kilo zrzucić. O ile zajęcia są dobrze prowadzone. No i są intensywne. Sama byłam na jodze w różnych miejscach... I wiem, że niby to ta sama joga, a jednak jedna dawała wysik, a inna już mniej
Stary 2012-02-05, 21:57   #4814
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
No coś Ty, na jodze da się schudnąć Wiadomo, nie nie jakoś bardzo, ale można wymodelować sylwetkę i kilka kilo zrzucić. O ile zajęcia są dobrze prowadzone. No i są intensywne. Sama byłam na jodze w różnych miejscach... I wiem, że niby to ta sama joga, a jednak jedna dawała wysik, a inna już mniej
ja tam nie zauważyłam spadku kilo, ale rzeczywiście modeluje sylwetkę a mi dodatkowo pomagała na ból przy okresie bo miałam okropne bóle, i mnie te ćwiczenia rozluźniały i było lepiej, co prawda ja tak nie sledzę jakoś swojej wagi co do kilograma więc może jeden lub dwa uciekł przy tym muszę do tego wrócić
Stary 2012-02-05, 22:13   #4815
Black Cashmere
Zadomowienie

Maryjamie, oby Wam się zaczęło układac, bo zasługujecie na to. Eh, czemu w tym kraju jest młodym ludziom tak pod górkę?
Też mnie te Karaiby rozwaliły na łopatki, ale to po znajomości, narzeczona wspólnika Tż'a pracuje w holenderskiej firmie i cały zarząd wyjeżdża tam niby pracowac fizycznie i po znajomości jeszcze zrobili jedno miejsce, ale Tż da szansę raczej wspólnikowi, nie chce wyjsc na **uja.

Jak nam będzie tak dalej pod górkę z wszystkim szło (szkoda, że rodzice ani trochę nie chcą nas wesprzec, chocby psychicznie -.-) to serio spadamy z tego kraju...rzeczywistosc nas powoli dobija, ja wczoraj miałam mega kłótnię w domu, usłyszałam, że już i tak przegrałam życie, nic ze mnie nie ma, POWINNAM już byc żoną i matką, no ale jak nie jestem, no to marnie widzą moją przyszlosc...naprawdę w takich momentach człowiek chce uciekac jak najdalej...Tylko trudno podjąc jakąkolwiek decyzje, gdy we własnym domu zaniżają Twoją wartosc i boisz się zdecydowac na cokolwiek, bo przecież i tak to będzie zły wybór i tak nic z tego nie będzie...

Życie kur**skie -.-

Co do jogi i pilatesu, to właśnie miałam zajęcia pilatesu w tamten wtorek i super byłam zadowolona, będę chodzic na pewno, zwłaszcza że instruktorka jest super I nie chodzi mi o to by schudnąc jakoś, raczej wyrzeźbic ciało, bo mam sflaczałe ;p i mi się to nie podoba.
Poza tym świetny ten pilates jest na mój kręgosłup i zawsze uwielbiałam tego typu cwiczenia

Chodzę też na takie intensywne cwiczenia z ciężarkami, pot się leje strumieniami, ale super się człowiek czuje potem.

Rower 10,5/1000 km
8min ABS 1/100
Pośladki+Uda 1/100
Black Cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 06:18   #4816
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maryjamie Pokaż wiadomość
behind i co on na to że ma czas do maja? wział się za szukanie ostro? inna sprawa że o pracę teraz nie łatwo bo jest początek roku...
Chyba się nie spodziewal takich konkretów z mojej strony. Mówił,że będzie szukać ale wydaje mi się,że tak jak w zeszły pon przeglądał ogłoszenia i wysyłał Cvki tak się na tym razie skończyło.
Nie chcę go co chwilę pytać jak idą poszukiwania.
Wiem,że ciężko coś znaleźć..ale mógł juz w zeszłym roku się za to zabrać.

Black - myślę,że Twoi rodzice przesadzają. Tym bardziej nie powinni rzucac takimi tekstami
Stary 2012-02-06, 06:27   #4817
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492
Konto usunięte

Mogę też się dołączyć?:p rosi:

Ja też, ja też jestem ze swoim TŻtem od 2010roku!
Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi!
9cfdbdf4a8633c241406c59618b1b1f07a8603a7_62eda0f28d492 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 07:11   #4818
behindblueeyes
Zakorzenienie

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć?:p rosi:

Od wschodu słońca 30.07 jesteś najszczęśliwsza na ziemi![/QUOTE]
Witamy z otwartymi ramionami
Opowiadaj ze szczegółami jak rozpoczęła sie Wasza historia itp. itd.
Stary 2012-02-06, 10:38   #4819
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Jak nam będzie tak dalej pod górkę z wszystkim szło (szkoda, że rodzice ani trochę nie chcą nas wesprzec, chocby psychicznie -.-) to serio spadamy z tego kraju...rzeczywistosc nas powoli dobija, ja wczoraj miałam mega kłótnię w domu, usłyszałam, że już i tak przegrałam życie, nic ze mnie nie ma, POWINNAM już byc żoną i matką, no ale jak nie jestem, no to marnie widzą moją przyszlosc...naprawdę w takich momentach człowiek chce uciekac jak najdalej...Tylko trudno podjąc jakąkolwiek decyzje, gdy we własnym domu zaniżają Twoją wartosc i boisz się zdecydowac na cokolwiek, bo przecież i tak to będzie zły wybór i tak nic z tego nie będzie...
1. gdzie chcielibyście wyjechać?
2. pamiętaj, że na świecie panuje kryzys i z pracą nie jest lekko, chyba że jesteś dobrze wykształconym specjalistą ze świetnym poziomem języka.
3. w życiu są wzloty i upadki, teraz jest Wam źle, ale to nie oznacza że od razu musicie od tego uciekać. trzeba to rozwiązać i zobaczysz że będzie lepiej
4. a rodzice gadają bo gadają z doświadczenia wiem, że rodziców najlepiej zignorować. ich może irytować to, że w tym wieku nie jesteś jeszcze usadzona, bo oni wtedy byli już małżeństwem i mieli dzieci, a z pracą kiedyś też było inaczej. więc nie przejmuj się i głowa do góry

[1=9cfdbdf4a8633c241406c59 618b1b1f07a8603a7_62eda0f 28d492;32098476]Mogę też się dołączyć?:p rosi:

witamy

Cytat:
Chyba się nie spodziewal takich konkretów z mojej strony. Mówił,że będzie szukać ale wydaje mi się,że tak jak w zeszły pon przeglądał ogłoszenia i wysyłał Cvki tak się na tym razie skończyło.
Nie chcę go co chwilę pytać jak idą poszukiwania.
Wiem,że ciężko coś znaleźć..ale mógł juz w zeszłym roku się za to zabrać.
no właśnie - nic więcej nie może zrobić niż przeglądać ogłoszenia i wysyłać CV gorzej jak robi to zupełnie bez przekonania i tylko po to, żebyś przestała gadać

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-06, 12:15   #4820
Maryjamie
Zakorzenienie

GG do Maryjamie

Cytat:
Maryjamie, oby Wam się zaczęło układac, bo zasługujecie na to. Eh, czemu w tym kraju jest młodym ludziom tak pod górkę?
Też mnie te Karaiby rozwaliły na łopatki, ale to po znajomości, narzeczona wspólnika Tż'a pracuje w holenderskiej firmie i cały zarząd wyjeżdża tam niby pracowac fizycznie i po znajomości jeszcze zrobili jedno miejsce, ale Tż da szansę raczej wspólnikowi, nie chce wyjsc na **uja.

Życie kur**skie -.-

Co do jogi i pilatesu, to właśnie miałam zajęcia pilatesu w tamten wtorek i super byłam zadowolona, będę chodzic na pewno, zwłaszcza że instruktorka jest super I nie chodzi mi o to by schudnąc jakoś, raczej wyrzeźbic ciało, bo mam sflaczałe ;p i mi się to nie podoba.
Poza tym świetny ten pilates jest na mój kręgosłup i zawsze uwielbiałam tego typu cwiczenia

Chodzę też na takie intensywne cwiczenia z ciężarkami, pot się leje strumieniami, ale super się człowiek czuje potem.
ja nie mogę to nie jest średniowiecze że 17- latka musi już mieć piątkę dzieci...musisz się do tego zdystansować bo inaczej zwariujesz. Nie chciałabym żeby rodzice doprowadzili do tego że się od nich odetniesz w końcu to Twoi rodzice, jestem pewna że jak się wyprowadzisz i spojrzysz na to z dystansu to wszystko się poukłada. trzymam kciuki...
Ja chcę znaleźć jakieś fajne zajęcia jogi tutaj, ale dopiero jak się odrobimy Z pracą jest cieżko, ja bym chętnie zwineła się do stanów ale wiem że serce by mi pękło jakbym miała zostawić rodzinę, poza tym tż nie chce wyjeżdżać

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

witaj, oby tak było zawsze co nam powiesz o Was?
Stary 2012-02-06, 12:36   #4821
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mariamarysienka Pokaż wiadomość
no właśnie - nic więcej nie może zrobić niż przeglądać ogłoszenia i wysyłać CV gorzej jak robi to zupełnie bez przekonania i tylko po to, żebyś przestała gadać
Nie wiem jak jest.
Z resztą jest dorosły i wie co robi.

Ja zdycham w pracy. Nos czerwony jak u renifera, z nosa leci, kicham co chwilę i ogólnie jestem zamulona Wracam do domu i prosto do łóżka. Nie mam czasu na chorowanie

Cały czas czekam na informację odnośnie tej pracy.Standardowo muszą odczekać kilka dni zanim dadzą znać co i jak.
Stary 2012-02-06, 13:20   #4822
asik1503
Zakorzenienie

Witaj to mamy tego samego dnia rcznicę

heh jak tak czytam to ja chyba na prawdę miałam szczęście trafić na super instruktorkę zumby xD i ogólnie warunki bo i miałam małą grupę, fajna muzyka, pot lał się strumieniami (także zadanie wykonane) plus faktycznie byłam pozytywnie naładowana no ale powiem szczerze, że ja zdecydowanie bardziej wolę ruch taneczny niż np. siłownię bo jakoś nie mam tam co robić... kompletnie mnie nie kręcą tego typu ćwiczenia ćwiczenia a np. rozbudowywać mięśnie, które i bez tego są wg mnie za duże... nie o to chodzi
musiałabym pomyśleć żeby zapisać się na jakiś fajny taniec chciałam np. jakiś sexi dance albo też słyszałam, że taniec na rurze świetnie działa na sylwetkę
22.08.18
IG
Stary 2012-02-06, 13:26   #4823
behindblueeyes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
albo też słyszałam, że taniec na rurze świetnie działa na sylwetkę
Z pewnością ciało robi się giętkie i elastyczne A jak dobrze to później wykorzystasz to i rozchytywane hihi

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 15:14   #4824
mariamarysienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
musiałabym pomyśleć żeby zapisać się na jakiś fajny taniec chciałam np. jakiś sexi dance albo też słyszałam, że taniec na rurze świetnie działa na sylwetkę
mnie strasznie kręci ten taniec na rurze trzeba mieć do niego naprawdę silne ciało ale na pewno poprawia giętkość, jędrność ciała i ładnie je ukształtowuje.

I love you
I will
I do
Stary 2012-02-06, 15:39   #4825
ChocoMonster
Zakorzenienie

Cytat:

Życie kur**skie -.-

Ale tragedia... Normalnie masakra, żeby takie brednie gadać i to własnej córce, ale cóż, ja mam podobnie...
Stary 2012-02-06, 15:49   #4826
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:

pozwolę sobie dobić: mam nadprogramowe ferie po sesji i poniedziałek oznacza dla mnie początek tygodnia, w którym mogę zrobić całą masę kreatywnych rzeczy, czytaj: oglądać How I met your mother od rana do wieczora, pić gorącą herbatę i gadać z TŻ na skypie wieczorami
no to udało Ci sie.. fajnie masz,korzystaj z tego

Black kochana rozumiem jak Ci jest cięzko..usłyszeć takie słowa od własnych rodziców powiem Ci,że to rzadkość..teraz rodzice bardziej stawiają na edukację swoich dzieci,pozwalają im studiować realizować się..a w Twoim przypadku jest odwrotnie..życzę dużo cierpliwości,wcale nie jesteś gorsza!

Stary 2012-02-06, 16:16   #4827
asik1503
Zakorzenienie

Cytat:
Z pewnością ciało robi się giętkie i elastyczne A jak dobrze to później wykorzystasz to i rozchytywane hihi
oj na pewno tż to by mnie na rękach nosił gdybym umiała się tak ruszać

Cytat:
mnie strasznie kręci ten taniec na rurze trzeba mieć do niego naprawdę silne ciało ale na pewno poprawia giętkość, jędrność ciała i ładnie je ukształtowuje.
no właśnie, właśnie... a przy tym mięśnie nie są tak okropnie rozbudowane może jestem dziwna ale nie podobają mi się rozbudowane mięśnie u kobiet... bo wtedy wydają mi się takie męskie xD

Black współczuję... postawa rodziców jest bardzo przykra... co Ci po mężu i dzieciach jeżeli macie potem chodzić i prosić się rodziców bo nie będziecie w stanie się utrzymać... to raczej nie będzie świadczyło o dojrzałości... lepiej być niezależnym i samemu do wszystkiego dojść... trzymaj się wszystko się ułoży
22.08.18
IG

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-06, 17:10   #4828
behindblueeyes
Zakorzenienie

Widziałyście kiedyś czerwony nos renifera? Jeśli nie to zapraszam do mnie, właśnie tak wyglądam
Stary 2012-02-06, 17:12   #4829
el amor
Zakorzenienie

behind, nie przesadzaj, na pewno nie jest źle
el amor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:17   #4830
martusia205
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście kiedyś czerwony nos renifera? Jeśli nie to zapraszam do mnie, właśnie tak wyglądam
widziałam mój nos wyląda tak samo,bo mam w pokoju -15 stopni

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości