Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 50 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 16:46   #1471
Jamee
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez gosza_m Pokaż wiadomość
Na Ocicką do pani doktor Zys-Borys
Podobno jest bardzo dobra, to sąsiadka mojej babci

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 16:54   #1472
gosza_m
Zakorzenienie

GG do gosza_m
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
Podobno jest bardzo dobra, to sąsiadka mojej babci
Powiem tak- cieszę się, że miałam okazję na nią trafić

Pick me. Choose me. Love me

Kubuś 23.12.15- 19tc
Mateusz 15.03.17- 21tc
Joasia 25.03.18
gosza_m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 16:59   #1473
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
ja do tak skomplikowanej torebki musiałabym mieć ściągawkę - co gdzie schowałam
Ja już mam rozplanowane co gdzie by było Przez to, ze nie mam tylu kieszonek to wszystko mi się w torbie wala i tracę czas na szukanie. A i torebka musi być na tyle uniwersalna bym jako leworęczna mogła ją nosić...
Stary 2012-02-06, 17:04   #1474
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a czy któraś z was wie jak to jest z obrączkami na ślubie cywilnym? czy tez potrzebna jest poduszeczka? i kto je daje? urzędnik czy ktoś wyznaczony przez nas?
Nie potrzeba poduszeczki, obraczki sa na tacy

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
mam do niej taki pasek
Fajna sukienka, a pasek boski

Cytat:
Co do pierwszej wypowiedzi: tak podobno tak jest ale na ile to jest prawda to dowiem się za 8 miesięcy
Co do drugiej wypowiedzi: u mnie w przychodni nie ma takich problemów, no ale (i piszę to z pełną odpowiedzialności choć moja mama pracuje w służbie zdrowia i ja będę) służba zdrowia schodzi na psy o ile już dawno nie zeszła
Ja tam rzadko choruje, prawie wcale ale jak kiedys rozbolal mnie brzuch, i poszłam na dyzur nocy to lekarz swtierdzil wyrostek, a ja po prostu z bólu sie kuliłam. wiec jechalismy do szpitala, bylam wymeczona, tam lekarz nie wiedzial co mi jest, do tego siedziałam 2 godziny i czekałam az mnie przyjmie, a potem przepisal tylko jakies proszki przeciwbólowe. Nastepnego dnia udalam sie do ośrodka, przyjał mnie lekarz pediatra i stwierdzi ze to grypa żołądkowa, tylko wywołana przez inna bakterie zaraziłam sie od dzieciaków, pomogły krople miętowe ale co sie napłakałam z bólu i namęczyłam to moje

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-06 o 17:06
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:24   #1475
zubi89
Zakorzenienie

Hej laseczki

Drzewka wysłałam tym co chciały na email

a u mnie dziś 222 dni

Powierzchownie was poczytałam ale nadrobić nie dam rady więc przepraszam

Byliśmy z Tż u jubilera. Pani ma nam dać znać czy zrobią nam dokładnie taki sam wzór jaki chcemy. Mam spore obrączki do przetopienia więc tylko zapłacimy za robociznę i mój brylancik już się nie mogę doczekać aż będą gotowe.

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:29   #1476
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
dawno temu?? a gdzie jesli mozna wiedziec????? ja za nowa 2800: drogo...
w Lublinie w komisie sukien ślubnych miesiąc temu
Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Co do tego związku przechodzonego, to napisałam już, że każdy może inaczej odbierać. A ja tak czuję. Wiem, że nie zawsze udaje się dwóm osobom zgrać " chęci" w tym samym czasie i to zrozumiałe, ale zazwyczaj facet po jakimś czasie się domyśla... A u nas był plan, DATA, KTÓRĄ WYBRALIŚMY RAZEM. A On nic nie zrobił, w jeden sekundzie rozwalił wszystko, nic nie starał się zrobić. A wszystko by się udało, bo od wtedy była maaasa czasu, żeby wszystko załatwić. Nikt nie umarł, nikt nie zbankrutował, po prostu najłatwiej było powiedzieć, że nie będzie. Tak mu było wygodniej. Kiedy pękłam, powiedziałam w prost czego oczekuję, to przez pół roku robił wszystko i zajmował się wszystkim, byle mi się nie oświadczyć? No oczywiśćie, On mówi co innego, ale ja czuję jak czuję. Dlaczego inne dziewczyny były ważniejsze niż ja?

Czuję, że to dla mnie za długo. Po prostu coś się chyba skończyło. 4 lata planowania ślubu, gdzie nie ma przeszkód, mamy swoje życie, pieniądze, dobrze prosperujemy. To dla mnie za długo. Nie chce udawać radosnej PM, bo nie. Widocznie nie zasługiwałam na szczęscie.

Melody: No właśnie, obdarzyć miłością i pokazać, że mam na co czekać. A nie, dla niego nic się nie stało. Nic. On sobie planuje 2013,a że ja starałam się przemóc do tej daty i nastawić pozytywnie, to on uważał, że wszystko już ok.

Marylko: To, że się oddalamy wynika z tego, że jestem na końcu. Ma swoje pasje, ma swoje zajęcia a moje potrzeby są na końcu. Jak się dostosuję, jest ok. Jak nie, to widzisz co się dzieje. Nie, nie ma szans na ślub. Bo dla kogoś ponad rok, to za mało. Wszystko by się udalo, tylko chęci zabrakło.

A ja na Twój przykład patrzę inaczej. Co mnie jeszcze bardziej boli... Przecież Twój TŻ mógł wszystko odwołać i zostać kurować nogę w domu. Ale nie chce Cię zawieść. Robi to dla Ciebie. My też mogliśmy zrobić tylko obiad dla rodziców i ślubw kaplicy. Dałoby radę. Ale po co się starać dla mnie? Ważne, że są jego plany. My też moglibyśmy nie zrealizować wszystkiego, co zaplanowane. Ale najważniejsze- czyli ślub by się odbył. No ale po co...

Co do planowania, to już po kilku rzeczach widzę jak to jest: Ja coś wybiorę, Jemu się nie podoba, wiec nie mogę powiedzieć, że ja chce, bo przecież NASZ ślub a On też chce mieć coś z niego i wychodzi na to, że wybieram pod niego, co mi się nie podoba.
kochana i co teraz?? planujesz dalej ślub?? odwołujesz?
Cytat:
Dzień doberek

Humorek dopisuje bo:

8 MIESIĘCY DO ŚLUBU

Jutro już 7 miesięcy i... dni

Zdałam egzamin z HUPu

Cytat:
Napisane przez smerf_etka13 Pokaż wiadomość
Witam
pamięta mnie ktoś tu jeszcze?? przyjmiecie mnie jeszcze po tak długiej nieobecności ??

Cytat:
Laseczki,
czy to prawda, że przed ślubem nawet najlepsze i najbardziej spokojne pary się kłócą, czy to prawda, że przed ślubem PMki się zastanawiają czy dobrze robią, czy to prawda, że stres zaczyna robić młodym wodę z mózgu, czyt to prawda, że przed ślubem się wszystkiego odechciewa??????????????? ???? (powiedzmy tak na 2 miesiące przed)

...

I na dodatek dostałam dzisiaj wredną @, tak wredną, że mama już chciała po pogotowie dzwonić. I to jeszcze o 3 dni za prędko, a na jutro miałam gina. I dzwonię dzisiaj żeby się przerejestrować, a bardzo miła pani pielęgniarka mnie informuje, że ewentualnie na za miesiąc mnie zapisze... A ja kurna odbieram jutro wyniki i potrzebuję tego lekarza na już (no ale z @ mnie nie zbada), więc ewentualnie poczekałabym ten tydzień!!!!!!! To nie moja wina, że mam @ z resztą moja gin wie, jak to ze mną jest, no ale to babsko w rejestracji powiedziało, że nie da mi szybciej terminu, bo skąd ona może wiedzieć, czy nie zmyślam... No kur żesz wa mać!!!!!!!! I mam termin na 5 marca, czyli znowu mogę mieć @. Ale innego mi nie da, bo nie
kochana to normalne u niektórych jest to wcześniej u niektórych później... ja pierwszy raz miała takie myśli po roku związku a potem od razu po zaręczynach.... musiałam wszystko przemyśleć dlatego ślub zaczęliśmy planować po 8 miesiącach od zaręczyn... a kłótnie są i będą.... a to dlatego że tak naprawdę w bardzo krótkim czasie trzeba podjąć wiele ważnych decyzji i trzeba myśleć czy dobrze robisz tobie się podoba ale czy tżtowi też się spodoba co na to rodzice teściowie goście itd.
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:35   #1477
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
ja dzisiaj też się zapisałam, pierwszy raz, ale za to na dwie pary
Widziałam, widziałam, żeś poszalała.
Cytat:
Laseczki,
czy to prawda, że przed ślubem nawet najlepsze i najbardziej spokojne pary się kłócą, czy to prawda, że przed ślubem PMki się zastanawiają czy dobrze robią, czy to prawda, że stres zaczyna robić młodym wodę z mózgu, czyt to prawda, że przed ślubem się wszystkiego odechciewa??????????????? ???? (powiedzmy tak na 2 miesiące przed)

...

I na dodatek dostałam dzisiaj wredną @, tak wredną, że mama już chciała po pogotowie dzwonić. I to jeszcze o 3 dni za prędko, a na jutro miałam gina. I dzwonię dzisiaj żeby się przerejestrować, a bardzo miła pani pielęgniarka mnie informuje, że ewentualnie na za miesiąc mnie zapisze... A ja kurna odbieram jutro wyniki i potrzebuję tego lekarza na już (no ale z @ mnie nie zbada), więc ewentualnie poczekałabym ten tydzień!!!!!!! To nie moja wina, że mam @ z resztą moja gin wie, jak to ze mną jest, no ale to babsko w rejestracji powiedziało, że nie da mi szybciej terminu, bo skąd ona może wiedzieć, czy nie zmyślam... No kur żesz wa mać!!!!!!!! I mam termin na 5 marca, czyli znowu mogę mieć @. Ale innego mi nie da, bo nie
Co do pierwszego, to jeszcze się nie spotkałam z parą, która by przed ślubem nie miała spięć. Tak chyba z nas wychodzi stres związany z tą całą ganianiną.

A co do drugiego, to bym tę babę normalnie ukatrupiła gołymi rękami. Pinda jedna, święta krowa się znalazła.
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
tenebrosa ja sprawdziłam na aukcji pisze 120 g papier i myślę że jest ok bo nie jest bardzo bardzo sztywny ale nie tak cienki jak zwykły xero
Zwykły ksero ma 80g, więc myślę, że taki ok 150 gram będzie dobry na księgę.
Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
Czesc Dziewczyny!

wogole to Wam powiem, ze jak tak czytam co Wy jecie to wielki szacun. Moje jedzienie jest bardzo nie zdrowe, jem co popadnie, jem wieczorami ale na szcescie nie tyje... kiedys bylo o wiele gorzej, zjadlam wiecej i juz kilka kg wiecej, a teraz jem i jem i waga stoi w miejscu. Kurde ale przydaloby sie pocwiczyc zeby miec ladnie umiesnione cialko, tyle, ze mi sie jeszcze nie zachcialo zabijcie mnie
Ja niestety też nie zwracam uwagi na to co jem I też muszę się zebrać do ćwiczonek jakichś, bo skóra jakaś taka mniej jędrna i mnie drażni
Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
Ale bezczelna! Co miałaś jej dowód przynieść? masakra. Nie możesz prywatnie pójść do lekarza? Wiem, że to drożej, ale przynajmniej nie będziesz się z Wielmożną Panią w rejestracji się użerać!
Ja też już teraz chodzę prywatnie. Bo albo się użerałam z babą w rejestracji, albo szanowna doktor poświęcała mi całe 3 (słownie: trzy) minuty i mówiła, że się spieszy gdzieś tam. Nie dość, że stres związany z wizytą, to cię jeszcze podkur**ą.
Cytat:
ja do tak skomplikowanej torebki musiałabym mieć ściągawkę - co gdzie schowałam
Umarłam Właśnie sobie wyobraziłam, jak wyciągasz specjalnie spreparowaną mapę do poruszania się po własnej torebce
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:41   #1478
jagodzia133
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Hej laseczki

a u mnie dziś 222 dni

Byliśmy z Tż u jubilera. Pani ma nam dać znać czy zrobią nam dokładnie taki sam wzór jaki chcemy. Mam spore obrączki do przetopienia więc tylko zapłacimy za robociznę i mój brylancik już się nie mogę doczekać aż będą gotowe.
gratuluję a obrączki jakie chcecie bo już mi się informacje mieszają
Lili & Gabryś

jagodzia133 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:45   #1479
Cierpliwosc
Zadomowienie

Ufff, naaaaaaaadrobiłam Się rozpisałyście, że musiałam 2 przerwy sobie zrobić
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
A i jeszcze popełniłam kobaltową sukienusię
Cytat:
Na wujku Alle Laska nie trafiła z rozmiarem i dorwalam ją za całe 49 zlociszy
Zazdroszczę, też szukam kobaltowej w podobnym kroju, tylko inny materiał bym chciała. I jeszcze ta cena

Cytat:
biore ślub we wrzesniu czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
witaj a sukienka fajna, tez chcę coś w tym stylu tylko wolałabym uniknąć tego spiczastego z przodu w gorsecie

Cytat:
To mi się bardziej podoba

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Ej dziewczyny mam takie pytanie z cyklu "Zapraszamy gości"
Chodzi o moją paczkę przyjaciół z liceum i w ogóle z życia.
Chciałam ich wszystkich razem zaprosić na naszym wspólnym spotkaniu świątecznym.
I teraz moje pytanie czy to tak wypada?
Czy lepiej każdego z osobna zapraszać?
Pomyślałam o takim rozwiązaniu, bo zawsze ciężko jest się z każdym z osobna zgrać... my z TŻ przyjeżdżamy do domu tylko przy okazji świat bo mamy 400km... każdy z nich studiuje w innym mieście (Wrocław, Kraków, Katowice) , jedni teraz siedzą za granicą na Erasmusie
I jedynym pewnym terminem, że ich zastaniemy na 100% to są te umawiane spotkania. Dodam jeszcze, że wszyscy ze znajomych znają się ze sobą bardzo dobrze i tak samo się przyjaźnią.
Co myślicie o tym?
Ja bym się nie obraziła, gdyby mnie ktoś tak zbiorowo zaprosił. Jak najbardziej wypada (jeden wyjątek tylko: jesli na tym spotkaniu będzie ktoś kogo nie zapraszacie)

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Ja ważę 49kg przy wzroście 165cm więc dieta by sprawiła że zniknę
ale zazdroszcze bo jestem chuda jak patyk, wy chcecie zgubić kg a ja bym je chętnie przygarnęła..
Mamy identyczną wagę i wzrost. Z tym, że mi nie zależy na tym, żeby przytyć. W zeszłym roku ważyłam całe 8kg więcej i strasznie się z tym czułam (normalnie jakbym otyła była). Zawsze ważyłam poniżej 50kg i dobrze mi z tym, muszę tylko nad mięśniami popracować, to nie będę miała żadnego ale do swojego wyglądu.

Cytat:
Dzień doberek

Humorek dopisuje bo:

8 MIESIĘCY DO ŚLUBU

Zdałam egzamin z HUPu

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a i ZDAŁAM oba egzaminy jeszcze tylko jeden w piętek i ferie

Za resztę wciąż trzymam

Cytat:
Na Ocicką do pani doktor Zys-Borys
wiesz, że dziś moja kuzynka też narzekała na tę panią pielęgniarkę, wrr Spróbuj pojechać jutro może będzie inna i zmienisz termin.
Cytat:
Hej laseczki

a u mnie dziś 222 dni

Powierzchownie was poczytałam ale nadrobić nie dam rady więc przepraszam

wow to ja też mam 222 ddś, dzięki Zubi , bo bym nie zauważyła
Cierpliwosc jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:49   #1480
zubi89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
gratuluję a obrączki jakie chcecie bo już mi się informacje mieszają
http://www.yes.pl/obraczki_slubne/ob...Z-R04-OBR-901D

Takie tylko, że ja chce kwadratowy brylancik przyklejany i przytrzymywany z 4 stron alby nie wyleciał.

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość
Ufff, naaaaaaaadrobiłam Się rozpisałyście, że musiałam 2 przerwy sobie zrobić

Zazdroszczę, też szukam kobaltowej w podobnym kroju, tylko inny materiał bym chciała. I jeszcze ta cena

witaj a sukienka fajna, tez chcę coś w tym stylu tylko wolałabym uniknąć tego spiczastego z przodu w gorsecie

To mi się bardziej podoba

Ja bym się nie obraziła, gdyby mnie ktoś tak zbiorowo zaprosił. Jak najbardziej wypada (jeden wyjątek tylko: jesli na tym spotkaniu będzie ktoś kogo nie zapraszacie)

Mamy identyczną wagę i wzrost. Z tym, że mi nie zależy na tym, żeby przytyć. W zeszłym roku ważyłam całe 8kg więcej i strasznie się z tym czułam (normalnie jakbym otyła była). Zawsze ważyłam poniżej 50kg i dobrze mi z tym, muszę tylko nad mięśniami popracować, to nie będę miała żadnego ale do swojego wyglądu.

Za resztę wciąż trzymam

wiesz, że dziś moja kuzynka też narzekała na tę panią pielęgniarkę, wrr Spróbuj pojechać jutro może będzie inna i zmienisz termin.

wow to ja też mam 222 ddś, dzięki Zubi , bo bym nie zauważyła
Ja już dawno na dni nie lukałam ale te 78 dni zleciało jak jeden miesiąc

Niespodzianka 21.10.2021r.
zubi89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:52   #1481
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
biore ślub we wrzesniu czy nie jesrt za szybko na sukienke?? bo juz mam upatrzona:0 i na 99% bede ja miec co o niej myslicie?
O, też ją przymierzałam. Ogólnie ładna, tylko ten gorset mnie drażnił

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Dziewczyny lipcowe? Myślicie żeby tort już zamawiać?
My już zamówiliśmy tort.

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość

Ej dziewczyny mam takie pytanie z cyklu "Zapraszamy gości"
Chodzi o moją paczkę przyjaciół z liceum i w ogóle z życia.
Chciałam ich wszystkich razem zaprosić na naszym wspólnym spotkaniu świątecznym.
I teraz moje pytanie czy to tak wypada?
Czy lepiej każdego z osobna zapraszać?
Pomyślałam o takim rozwiązaniu, bo zawsze ciężko jest się z każdym z osobna zgrać... my z TŻ przyjeżdżamy do domu tylko przy okazji świat bo mamy 400km... każdy z nich studiuje w innym mieście (Wrocław, Kraków, Katowice) , jedni teraz siedzą za granicą na Erasmusie
I jedynym pewnym terminem, że ich zastaniemy na 100% to są te umawiane spotkania. Dodam jeszcze, że wszyscy ze znajomych znają się ze sobą bardzo dobrze i tak samo się przyjaźnią.
Co myślicie o tym?
Nie widzę w tym nic złego

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:58   #1482
melod_y
Zakorzenienie

dziewczyny! Nie moglam! Musialam!

http://www.youtube.com/watch?v=_shnt...layer_embedded

: hahaha::c ojest:

melod_y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 17:58   #1483
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
kasia_kuku - dziewczyny już Ci tu wszystko napisały. Mój Tż oświadczył się po 8 latach związku, więc to jest więcej niż wy razem jesteście i co, dla mnie to nie był koniec świata. A wszyscy mwili, że to przechodzony związek, w tym moja przyjaciółka czego do tej pory nie mogę jej wybaczyć. Ale jesli dla Ciebie poczekanie na ślub do 2013 r. to jest problem, to może rzeczywiście nie rób nic przeciwko sobie. Wyobraź sobie że weźmiecie ten ślub w tym czy w przyszłym roku ale Ty nadal nie będziesz potrafiła wybaczyć Tżtowi jakiś zaszłości. Skoro przygotowania ani wybór sukni Cię nie cieszą, a dodatkowo masz wiele wątpliwości, to dajcie sobie spokój z tematem, po prostu cieszcie się sobą i zobaczcie co z tego wyjdzie. Ślub nie zając...
zgadzam się

Kasiu
przemyśl sobie wszystko dobrze...
Cytat:
My to w ogóle wybraliśmy datę po przeliczeniu dni tabletkowych. Malo tego, to sam TŻcik wpadl na ten genialny pomysł Mówi: "Bierz kalendarz i sprawdzaj kiedy Ci będzie wypadał Error " No i policzyliśmy i ślub będzie tydzien po @

nieźle

Ja sobie już policzyłam ze nie będę mieć @ na ślubie, ale wpadłam na to dopiero jak już data dawno była ustalona

Cytat:
Dzień doberek

Humorek dopisuje bo:

8 MIESIĘCY DO ŚLUBU

Zdałam egzamin z HUPu

Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
kupiłam sukienkę
sorki za zdjęcie ale nie miałam jak zrobic zdjęcia całości, jest przed kolano
do niej mam cieniutki czarny pasek zaraz cyknę fotkę
super
Cytat:
Laseczki,
podobno tak właśnie jest i byłam świadkiem takiego zachowania u kogoś bliskiego ale po ślubie wszystko wraca do normy

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:22   #1484
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dancing_Lady Pokaż wiadomość
O, też ją przymierzałam. Ogólnie ładna, tylko ten gorset mnie drażnił

My już zamówiliśmy tort.

no gorset sztywny jest i ciężki ale dam rade czego sie nie robi aby wyglądać pięknie;p

---------- Dopisano o 18:22 ---------- Poprzedni post napisano o 18:12 ----------

ja mam problem z wagą brałam anty i duzo przytyłam. teraz waże 62kg przy 1.70
aska9222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:24   #1485
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Cierpliwosc Pokaż wiadomość

Wszystkich tych akurat zapraszamy

Cytat:
Cytat:
Uważam to za bardzo dobry pomysł Na miejscu znajomych bym sie nie pogniewała, a nawet taka forma zaproszenia jest udogodnieniem dla tych, których ciągle nie ma w domu.
Cytat:
Napisane przez Madziuniusia Pokaż wiadomość
myślę, że to bradzo dobry pomysł. Jeśli będę zapraszać moje koleżanki z dawnych tańców to tylko w pełnym gronie
No to mnie uspokoiłyście ufff, bo czytałam Was wcześniej i tak któraś pisała, że była zarosić tą przyjaciółkę, tamtą z osobna. I tak mnie wtedy naszyły przemyślenia czy tak jak sobie zaplanowałam wypada.
Stary 2012-02-06, 18:31   #1486
Jamee
Zakorzenienie

Uciekam dziewczyny, jutro kolejny egzamin dobrze, że pisemny to szybko napiszę i do domu

Miłego wieczoru

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:49   #1487
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Hej laseczki

a u mnie dziś 222 dni
.
Jakie piękne 3 dwójeczki

Cytat:
Uciekam dziewczyny, jutro kolejny egzamin dobrze, że pisemny to szybko napiszę i do domu

Miłego wieczoru
Tylko się tam postaraj i powodzenia

Franuś
Stary 2012-02-06, 18:52   #1488
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:

ja mam problem z wagą brałam anty i duzo przytyłam. teraz waże 62kg przy 1.70
62 kg przy 1,70 m to dużo ??
Czasem jak czytam jakie są wasze wagi przy jakim wzroście to jestem przerażona. 62 kg to przecież nie jest dużo... Wg BMI to idealna waga...

I think I wanna marry you...

Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:54   #1489
kasia_kuku
Zakorzenienie

Jagodziu: A co tu odwoływać? Fotografa?

Na domiar złego, pokazała mi się nowość z JA na 2013...
http://www.justinalexanderbridal.com/jar/8640

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 18:54   #1490
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez melod_y Pokaż wiadomość
dziewczyny! Nie moglam! Musialam!

http://www.youtube.com/watch?v=_shnt...layer_embedded

: hahaha::c ojest:
Ło matko, boskie to jest. Mały traktorek
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:05   #1491
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Czasem jak czytam jakie są wasze wagi przy jakim wzroście to jestem przerażona. 62 kg to przecież nie jest dużo... Wg BMI to idealna waga...
moze nie 1.7 ale 1.68 mam napewno ale kiedyś ważyłam 55 wiesz brakuje mi tego płaskiego brzuszka i tu chodzi głównie o cellulit nie o ta wage... nigdy nie mialam a teraz na lydkach nawet juz mam po tym świnstwie... jak myślicie... odstawiłam te świństwo... czy cellulit i waga choc troszke zejdzie????
Stary 2012-02-06, 19:05   #1492
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
Zgadzam się w 100%! Wyobraźcie sobie mnie, bardzo niską (156) ważącą 74 kg jak sobie teraz o tym pomyślę to mi się słabo robi... Teraz ważę 59 i dalej nie jestem szczupła, planuję zrzucić tak do 53-54kg.
To, że postanowiłam coś ze sobą zrobić było najlepszą decyzją w moim życiu, chociaż mój TŻ narzeka, że piersi mi zmalały:P
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:05   #1493
ona8686
Zakorzenienie

Cytat:
Pewnie że normalna, ale nie każdy czuje sie dobrze np. w takiej wadze. Ja przy takiej wadze miałam ogromne, wylewajace sie boczki.

Cytat:
Jagodziu: A co tu odwoływać? Fotografa?

Piekna a Ty już sie nie smutaj

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Zgadzam się w 100%! Wyobraźcie sobie mnie, bardzo niską (156) ważącą 74 kg jak sobie teraz o tym pomyślę to mi się słabo robi... Teraz ważę 59 i dalej nie jestem szczupła, planuję zrzucić tak do 53-54kg.
To, że postanowiłam coś ze sobą zrobić było najlepszą decyzją w moim życiu, chociaż mój TŻ narzeka, że piersi mi zmalały:P
Ech, u mnie to samo, i obawiam sie ze jak zaczne ponowne odchudzanie to potem zostana tylko kropeczki

Franuś

Edytowane przez ona8686
Czas edycji: 2012-02-06 o 19:09
Stary 2012-02-06, 19:08   #1494
aska9222
Raczkowanie

załacze swoja fote... po tym jak przytyłam, tylko data sie nie zgadza.... nie wiem czy bd ok wygląda przy tej kiecce
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg broadway_front.jpg (23,0 KB, 44 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fig.jpg (79,1 KB, 74 załadowań)
Stary 2012-02-06, 19:11   #1495
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
widziałam u Ciebie na Fb - śliczna

ej fioletowe dziewczynki, zobaczcie tę galerię http://www.stylemepretty.com/2012/02...graphy-studio/ - bukiet ma przepiękny

dziewczynki, co myślicie o trampkach u pana młodego, zamiast klasycznych męskich pantofli? Przyznam, że u mojego "luzaka", który nigdy nie miał na sobie garnituru z prawdziwego zdarzenia, ciężko mi sobie wyobrazić klasyczne lakierki ale z drugiej strony, może nikt poza nami tego nie zrozumie

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:11   #1496
magdalennne
Wtajemniczenie

Cytat:
załacze swoja fote... po tym jak przytyłam, tylko data sie nie zgadza.... nie wiem czy bd ok wygląda przy tej kiecce
Oj wiesz najlepiej poprzymierzać, bo czasem to w czym się nam wydaje, że będzie kiepsko jest super, albo odwrotnie.
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 19:16   #1497
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
Oj wiesz najlepiej poprzymierzać, bo czasem to w czym się nam wydaje, że będzie kiepsko jest super, albo odwrotnie.

ogólnie przymierzałam już ja.. niby jest ok. mojemu sie bardzo podobam w niej... ale sama nie wiem..
Stary 2012-02-06, 19:17   #1498
Cierpliwosc
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
widziałam u Ciebie na Fb - śliczna

ej fioletowe dziewczynki, zobaczcie tę galerię http://www.stylemepretty.com/2012/02...graphy-studio/ - bukiet ma przepiękny

dziewczynki, co myślicie o trampkach u pana młodego, zamiast klasycznych męskich pantofli? Przyznam, że u mojego "luzaka", który nigdy nie miał na sobie garnituru z prawdziwego zdarzenia, ciężko mi sobie wyobrazić klasyczne lakierki ale z drugiej strony, może nikt poza nami tego nie zrozumie
Miałam kiedyś na kompie zapisane takie amerykańskie śluby z Panem Młodym i drużbami w trampkach, bo strasznie mi się to podoba, ale mój TŻ stwierdził, że chce być elegancki, więc..........oboje będziemy mieć trampki an sesji
Może też tak zrobicie? (w sensie że Twój Tż będzie w trampkach, a Ty tak normalnie)
Stary 2012-02-06, 19:19   #1499
aska9222
Raczkowanie

[QUOTE=ona8686;32113928]Pewnie że normalna, ale nie każdy czuje sie dobrze np. w takiej wadze. Ja przy takiej wadze miałam ogromne, wylewajace sie boczki.

u mnie z brzuchem jest ok tylko nogi mam w fatalnym stanie...
Stary 2012-02-06, 19:23   #1500
Cierpliwosc
Zadomowienie

[QUOTE=aska9222;32114355]
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
Pewnie że normalna, ale nie każdy czuje sie dobrze np. w takiej wadze. Ja przy takiej wadze miałam ogromne, wylewajace sie boczki.

u mnie z brzuchem jest ok tylko nogi mam w fatalnym stanie...
nóg spod kiecki nie widać, więc się nie przejmuj

Edytowane przez Cierpliwosc
Czas edycji: 2012-02-06 o 19:25
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości