|
|||||||
| Notka |
|
| Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3361 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
A może ktoś poleci mi ginekologa przyjmującego w Chełmie?
|
|
|
|
#3362 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: ginekolog endokrynolog Poznan
heh.. widzę że nie tylko ja chodzę do bruszewskiego...
|
|
|
|
#3363 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Pomocy!szukam dobrego ginekologa w kaliszu
ja dojeżdżałam do bruszewskiego do Poznania
|
|
|
|
#3364 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Rzeszowa,
czy wiecie może w jakich godzinach można się dodzwonić do dr Młynarczyka? Próbuje od kilku dni umówić się do niego prywatnie i nic. Cze któraś z Was Kochane chodzi może do niego prywatnie? |
|
|
|
#3365 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny z Krakowa, czy ktoras z Was ma numer telefonu na ginekologie w przychodni na ul. Szwedzkiej? probowalam juz wszystkie mozliwe ktore znalazlam w internecie i ciagle numer nieprawidlowy/nie istnieje
|
|
|
|
#3366 |
|
Przyczajenie
|
Witam
Szukam lekarki ginekolog z woj. opolskiego ?? Będzie to moja pierwsza wizyta a jestem troszkę nieśmiała więc musi to być miła Pani doktor ?? Kogo dziewczyny polecacie ? |
|
|
|
#3367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3368 |
|
Zakorzenienie
|
ja bym pierwszy raz poszlabym jednak do faceta, mnie tak zrazily do siebie kobity ginki, ze teraz jak ide i wiem,ze lekarz jest super do tej pory sie boje badan
|
|
#3369 |
|
Przyczajenie
|
Hej.
Szukam dobrego ginekologa w Warszawie (najlepiej kobietę) . Kogo polecacie? W miarę możliwości podajcie nr telefonu i koszt wizyty. |
|
|
|
#3370 |
|
Zakorzenienie
|
Wystarczy przeglądnąć wątek o kilka-kilkanaście stron wstecz...
|
#3371 |
|
Zakorzenienie
|
dokladnie, powtarzaja sie posty
a wyszukiwarka nie gryzie czy wystarczy przejrzec posty do tyluna latwizne ida dziewczyny
|
|
#3372 |
|
Przyczajenie
|
Warszawa / Centrum Warszawy, ginekolog endokrynolog
Jestem nowa na forum i akurat mam teraz trochę czasu, bo 4 miesiąc ciąży i musze na L4 leżeć Polecam wszystkim doktora Andrzeja Wincewicza - miałam policystyczne jajniki i zaburzone w związku z tym cykle. Po mniej niż roku konsultacji u doktora wreszcie ujrzałam kreseczki!!! A z mężem bezskutecznie staraliśmy się od ponad dwóch lat po pierwszym poronieniu w 8 tc - fachowo pomógł nam doktor Wincewicz i śmiało moge go polecic każdej przyszłej mamie z problemami. Doktor Wincewicz ma też specjalizację z endokrynologii, a poza tym ma kilkadziesiąt lat doświadczenia za granicą, co uwierzcie mi przekłada się i na traktowanie pacjentki i ocenę choroby. Ja czuję się teraz świetnie, na początku były jakieś plamienia, z racji tego, że ciąża mogla być zagrożona jestem na zwolnieniu ale jest już więcej niz dobrze. Mała mam nadzieję się rozwija i nic nie wskazuje, że będzie działo się coś złego, Doktor przyjmuje też na abonament w Multimedzie i Ibisie nie jestem pewna. Ja chodze do gabinetu na Hożej 34/17 i jestem zadowolona ale na usg na poczatku ciązy jeździłam do Multimedu a potem do Ibisu (tak zalecił doktor i rzeczywiście miał rację, bo aparaty usg znacząco różniły się jakoscia). Reasumując - polecam!!!
|
|
|
|
#3373 |
|
Przyczajenie
|
LUBLIN
Ja w Lublinie polecam dr SAWE, bardzo miły starszy pan, delikatny podczas badania, wytłumaczy wszystko nawet kilka razy. Poczuciem humoru rozładowuje nasze spięcie Dr Sawa przyjmuje na ul. Topolowej od pon-czw od 16. Nie wiem czy gdzieś jeszcze, ja chodzę na ubezpieczenie, więc nie wiem ile kosztuje wizyta prywatna. Babeczki- pielęgniarki które tam pracują są również baaaardzo sympatyczne
|
|
|
|
#3374 |
|
Raczkowanie
|
_________ŁÓDŹ_________Pro f.nadzw.dr hab.n.med. Jarosław Kalinka
Przetestowałam wszystkich topowych, najbardziej polecanych lekarzy i w moim prywatnym rankingu zdecydowanym nr 1 jest właśnie Prof. Kalinka. Jest profesjonalistą pod każdym względem, dokładnie bada, analizuje i tłumaczy wszystko pacjentce. Jest bardzo ciepłym a do tego bardzo eleganckim i szarmanckim człowiekiem. Prowadzi moją ciążę i nie zamieniłabym go na żadnego innego lekarza bo on daje mi to ważne poczucie, że oddałam zdrowie mojego Maleństwa i swoje w dobre ręce. Gabinet i poczekania są przyjemnie urządzone; ułatwieniem jest również to, że na miejscu można oddać krew do badań zleconych przez Prof. ale to raczej radze Wam zrobić na własną rękę bo ceny są wygórowane. Wszystkie dodatkowe inf możenie znaleźć na stronie http://jkalinka.pl/ Cóż mogę dodać chciałabym z każdej specjalizacji mieć takich fajnych lekarzy ale to ostatnimi czasy mało osiągalne...
|
#3375 |
|
Przyczajenie
|
Białystok
Szczerze mogę polecić dr Jarockiego, który przyjmuje w NZOZ Dla niej na ul. NMP Królowej Rodzin 21. Po kłopotach z infekcjami i bólami wreszcie ktoś dobrze się mną zaopiekował i pokierował. Jestem bardzo zadowolona. Doktor jestem miłym i sympatycznym człowiekiem, wszystko wyjaśni i wytłumaczy. Nie robi problemów ze skierowaniami na badania, wręcz przy pierwszej wizycie mnie nimi zarzucił. Wiem, że trafiłam w dobre ręce. W przychodni przyjmował mnie również dr Bielecki, który wykonuje wymazy i usg narządu rodnego. Kompetentny lekarz, ale ma dość specyficzne poczucie humoru i jest trochę "gburowaty", co może się niektórym nie podobać. Po wykryciu nadżerki trafiłam w ręce dr Florczaka, który wykonuje m.in. kolposkopię (przyjeżdża z Gdańska). Również bardzo dobry, miły lekarz. Cieszę się, że wreszcie znalazłam dobrego lekarza i przychodnię, w której wiem, że ktoś o mnie dba, a nie zbywa kolejną receptą bez dokładnego zbadania. |
|
|
|
#3376 |
|
Zakorzenienie
|
WROCŁAW
Mogę polecić Łaszcz-Karasińska Annę, lekarka starej daty,ale jako jedyna wyleczyła mnie z wiecznie nawracających się zapaleń, poza zleceniem szczegółowych badań zaleciła też leczenie partnera, na co żaden inny lekarz nie wpadł Pani bardzo szczegółowo informowała o następstwach leczenia, bardzo miło ją wspominam
|
#3377 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3378 |
|
Zakorzenienie
|
Wizyty ma we wtorki, czwartki i soboty, przy czym dni w tygodniu to od 16 do 18 a w sobotę od 11, przyjmuje przy ul. Kościerzyńskiej, to jest boczna Brucknera, koszt wizyty nie był stały, zależał od tego czy akurat wykonywałam cytologię, czy tylko przyszłam po receptę za tabletki, ale tak od ok.50 zł w zwyż...
|
#3379 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ile za wizyte?
I) włosy za talie II) włosomaniaczka od lutego 2012 III) wegetarianka od 2005 http://ochdearme.tumblr.com http://www.bonjourdisko.blogspot.com - założyłam! http://instagram.com/lilyhatesroses 29.09 - kosmetyki LUSH: peeling RUB RUB RUB, lotion Charity Pot, peeling do ust Bubblegum |
|
|
|
|
#3380 |
|
Przyczajenie
|
Witam Dziewczyny, czy możecie mi polecić ginekologa, kobietę w Poznaniu (która przyjmuje na NFZ)? Muszę iść pierwszy raz i nie chcę sie zrazić na resztę życia
|
|
|
|
#3381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3382 |
|
Zakorzenienie
|
Frutti dokladnie, tak samo pytania o ceny itp
|
|
#3383 |
|
Przyczajenie
|
wiecie może czy do dr. Krzysztofa Sypniewskiego trzeba się wcześniej zapisywać? Czy po prostu można wejść do niego z " marszu"? I jakie są koszty wizyty?
|
|
|
|
#3384 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
wystarczy przyjść i stanąć w kolejce
|
|
#3385 |
|
Przyczajenie
|
Hej Dziewczyny
![]() Macie może jakiś aktualny numer do pani Agnieszki Pajtasz z Wrocławia? Próbowałam się dodzwonić ale jak zadzwoniłam pod 71 36 97 2 to okazało się, że to mieszkanie prywatne. Dzięki.
|
|
|
|
#3386 |
|
BAN stały
|
A poleci ktoś ginekologa w Krakowie? Wolałabym kobietę
|
|
|
|
#3387 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, widzę że kilka z was było u dr Agnieszki Pajtasz we Wrocławiu, macie może do niej jakiś numer kontaktowy albo wiecie gdzie teraz przyjmuje (poza przychodnią w Galerii Dominikańskiej, bo tam terminy na koniec marca
( ). baaardzo proszę o pomoc
|
|
|
|
#3388 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
a czy któraś z was chodzi do dr Jacka Szmyda który przyjmuje w Nowym Dworze Mazowieckim? Czy to dobry lekarz, jakie są wasze opinie o nim? W jakich dniach i godzinach przyjmuje? Ile kosztuje wizyta? |
|
|
|
#3389 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Dobry ginekolog-Piotrkow/Radomsko!Znacie?
Dziękuje za odpowiedź
|
|
|
|
#3390 |
|
Zadomowienie
|
Hej.. czy możecie polecić jakiegoś dobrego ginekologa w Rabce Zdroju,Nowym Targu lub Zakopanem? Z góry dzięki!
Nowe wątki na forum Ginekologia
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:13.

czy wystarczy przejrzec posty do tylu