|
|||||||
| Notka |
|
| Spotkania Wizażanek Spotkania Wizażanek to forum, gdzie umawiamy się na spotkania w realu. Uwaga! W temacie wpisz region, w którym chciałybyście się spotkać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Krakowskie plotkowanie i pustoszenie portfela, część XVI~
Marilyn Monroe. Jesteś podobna, ale pomysł chyba zbyt oklepany i nudny.
|
|
|
|
#1232 |
|
Zakorzenienie
|
Królewnę Śnieżkę! Co prawda to z bajki, ale idealnie mi na nią pasujesz
|
#1233 | |
|
moderatorka też wizażanka
|
Ciężko będzie, bo mam ciemnie włosy
![]() Cytat:
![]() Dzięki dziewczyny Jakbyście jeszcze miały pomysły, to będę wdzięczna |
|
|
|
|
#1234 |
|
Copyraptor
|
Audrey Hepburn?
|
|
|
|
#1235 |
|
Zakorzenienie
|
Cholerka dobrze prawi, na Audrey też byś pasowała
|
#1236 |
|
|
http://i2.pinger.pl/pgr404/f95d06c00...118/audrey.jpg Potrzebowałabym takiej dłuuuugiej lufki, o ile to tak się nazywa, czarnych rękawiczek i małej czarnej + korale. Nie wiem gdzie mogłabym lufkę dostać i podobne korale? I jak taką fryzurę zrobić? ![]() Podsunęła mi współlokatorka pomysł kobiety kot, a to może być ciężkie do zrealizowania, bo znalazłam tylko to http://allegro.pl/sexi-latexowa-kobi...101144769.html, a nie wiem cy stacjonarnie kupię jakiś kombinezon opinający ![]() Edit: Pójście siku to by była przygoda
Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2012-02-06 o 19:43 |
|
|
|
#1237 |
|
Zakorzenienie
|
Za lufkę może równie dobrze robić długi pędzelek do makijażu
|
#1238 |
|
|
Chyba nie mam tak długiego http://i.pinger.pl/pgr143/e551f7b000...tte-holder.jpg
|
|
|
|
#1239 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hehehe, zaufaj mi, gg22 na pewno nie chciałaby mieć mnie na współlokatorkę, a Ty - na bratową Jestem przypałem.Trust Tacy jak Ty we wszystkim za***iście wyglądają - możesz stanąć przed ołtarzem odziana w wór pokutny, a i tak nikt nie zauważy (wora). Ale ten dyskotekowy kardigan naprawdę w pytę, niezależnie od Twojej uniwersalności. Ineso Dziś znów nie udało mi się opuścić przytulnego podnóża wawelskiego wzgórza i wypłynąć na tyleż szeroki co mroźny przestwór południowego Krakowa. Ale olej konopny powoli się kończy i odzyskuję motywację. PS Dlaczego "chuj" nie jest cenzurowany?
Królik doświadczalny w służbie wszystkim atopikom. Edytowane przez banana split Czas edycji: 2012-02-06 o 22:45 Powód: Literówka. |
|
|
|
|
#1240 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1241 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1242 | |||
|
Zadomowienie
|
1/2
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() właśnie zastanawiam się, na ile ta figura jest zasługą sukienek, dlatego tym bardziej chcę je zostawić ![]() co do kolorów - zdania są podzielone, ja nie mogę się zdecydować... na 90% zostaną obie
|
|
#1244 |
|
Zakorzenienie
|
maske kobiety kota moge Ci spróbowac pozyczyć od koleżanki bo ona sobie szyła na sylwestra jak mieliśmy przebieranego
|
|
|
|
#1245 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3210071 4]Tak "działa" wszystko, co się wiąże w talii - pupa wydaje się być dwa razy większa
Nie musisz brać żadnej z wizażanek - z własnego doświadczenia powiem Ci, że nieraz większość mężczyzn ma duuuużo lepszy gust, jeśli chodzi o kobiecy ubiór (aczkolwiek są wyjątki). Poza tym - zapomniałabym - jako prawie-że-nowa witam Was serdecznie, po zdanym egzaminie [/QUOTE]Cześć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a szukałaś gdzieś przez internet?Cytat:
|
|
#1246 |
|
Zakorzenienie
|
Czemu fajni, inteligentni i zabawni faceci mieszkają daleko?
|
#1247 | |
|
|
Cytat:
Obawiam się, że w tym kombinezonie wyglądałabym jak panna lekkich obczajów ![]() A jeśli chodzi o Audrey to ta sukienka? http://moda.allegro.pl/mala-czarna-s...098363920.html a może ta http://moda.allegro.pl/mala-czarna-s...81555725.html? Miałaby któraś pożyczyć rękawiczki? Edytowane przez ecrulo Czas edycji: 2012-02-06 o 20:06 |
|
|
|
|
#1248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1249 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zdecydowanie granatowa. myślę że lepiej pasuje do Twojej urody. ile za nią zapłaciłaś? jakoś nie bardzo siebie widzę w takim kroju, ale mnie zachwyciła a jeszcze wracając do Twojego pytania o zmywanie twarzy to ja jeżdżąc między domem, Lublinem a Krakowem zaczęłam mieć masakrę z cerą i zarzuciłam mycie wodą. Postawiłam na zmywanie oczy mleczkiem, twarzy micelem + hydrolatem. i tak funkcjonowałam 3lata i wcale brudna się nie czułam zmieniłam nawyk dopiero jak któraś z dziewczyn wrzuciła aukcję z mydełkiem z nanosrebremCytat:
![]() ja też! [1=30128d4098f00e9b8565e1b 01a10bd578c02c712;3210071 4]Tak "działa" wszystko, co się wiąże w talii - pupa wydaje się być dwa razy większa Nie musisz brać żadnej z wizażanek - z własnego doświadczenia powiem Ci, że nieraz większość mężczyzn ma duuuużo lepszy gust, jeśli chodzi o kobiecy ubiór (aczkolwiek są wyjątki). Poza tym - zapomniałabym - jako prawie-że-nowa witam Was serdecznie, po zdanym egzaminie [/QUOTE] gratuluję zdanego egzaminuCytat:
Cytat:
jest boska! już od dawna taka kopertówka mi się marzyła. szczerze to najbardziej mi się podoba ta koralowa ale chyba nie będę miała jej do czego nosić![]() zawsze się wkurzam, że mam same czarne torebki i za każdym razem każdą kolejną kupuję czarną z przeświadczeniem że uniwersalna jest najlepsza, bo w jakimś tam innym kolorze to do niczego nie założę Cytat:
rzeczywiście można zastapić pędzelkiem, ewentualnie pokusić się o zakup w sklepie tytoniowym choć wątpię żeby były aż takie długie.korali wizażanki mają pod dostatkiem- na pewno te, które były na spotkaniu w Alter Ego gdy Hiper wyczaiła "perły" za 2zł ja mam jedne dłuższe + jedne które opinają się przy szyi na zasadzie kolii fryzurę pokusiłabym się o zawiązanie końskiego ogona na samym czubku głowy i podwinięciu i spięciu końcówek. grzywkę możesz olać bo z tego co pamiętam nie masz? 2. made in sexshop ![]() na Limanowskiego w stronę powst. Wielkopolskich z tego co pamiętam jest chyba sklep z przebraniami. a w Krk nie ma wypożyczalni strojów? Cytat:
![]() mam prośbę- chciałabym pożyczyć na jakiś czas katalog z ikei i black red white nie macie czasem? w ogóle jakieś katalogi byłyby mile widziane, bo do mnie nich do skrzynki nie dociera:/ i mam w końcu kartę fit profit! witaj fitnessie żegnajcie boczki!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! (najpierw tylko muszę się zebrać na te zajęcia )---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- Cytat:
zdecydowanie 1sza
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||||||
|
|
|
#1250 |
|
Zakorzenienie
|
W Katherine
Ptaszki póki co są w rozsypce, bo odpadło mi jedno kółko i jeden ptaszek wisi bezwładnie dziobem w dół
|
#1251 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - mam katalog Ikei, ale ubiegłoroczny.
Oklepane, co druga brunetka będzie na nią zrobiona.
|
|
#1252 | |||||||
|
Zadomowienie
|
2/2
Cytat:
![]() fakt, do rudej trochę podobna ![]() Cytat:
![]() Cytat:
po 79,90zł za sztukę, więc jak najbardziej do przeżycia a właśnie - masz jakąś propozycję do nich? opcjonalnie myślałam o koszulce pod spód (fajna byłaby z bawełnianej koronki), myślę też nad sweterkami, bo zastanawiam się, czy to odcinanie w talii i rozszerzanie nie ogranicza wyboru ![]() ptaszki! Cytat:
a jak budzą o poranku...! ![]() nawet spoko z tymi plecami, zobaczymy jak w praktyce ![]() ale nie mogę się doczekać miny TŻ jak z nim pójdę na randkę i zdejmę sweterek/kurtkę... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
dobrze, że Helenka nie marudziła - na chrzcinach to mogłoby być uciążliwe gratulacje!Cytat:
|
|
#1253 |
|
Zakorzenienie
|
Soline, masz 2 kiecki praktycznie w cenie mojej jednej (i 1/4)
|
#1254 | |
|
Konto usunięte
|
Za Frytkę ale w konwencji frytki
![]() A na poważnie to już komuś to wklejałam jak ta dziewczyna się upodabnia do różnych postaci, mistrzostwem dla mnie jest Edward Nożycoręki http://www.youtube.com/watch?v=TAgxo...UdtsYNOCTLuEo8 joker http://www.youtube.com/watch?v=PzTfl...eQ_ZD9_9zR6PK0 Cytat:
chętnie Ci je pozyczę
|
|
|
|
|
#1255 | |
|
|
Cytat:
![]() I nie wiem czy zamawiać sukienkę i fifkę czy nie. Macie jeszcze jakieś pomysły? |
|
|
|
|
#1256 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
GUNS N' ROSES potwierdzili koncert w Polsce! Ogromnym minusem jest data, bo 11 lipca (środa) - gdyby to był koniec czerwca, to nawet bym się nie zastanawiała. A tak...Ale to koncert, który jest numerem pierwszym na mojej liście "do przeżycia". Och Boże! Gunsi w Polsce!
|
|
|
|
|
#1257 |
|
Zakorzenienie
|
Może jeszcze Eva Longoria w stylu glamour? Czyli blichtr, złoto, cekiny, hollywoodzkie loki i smokey eyes?
|
#1258 |
|
|
http://allegro.pl/kostium-sailor-moo...089737646.html
http://allegro.pl/peruka-wlosy-sailo...089736914.html Czemu to takie drogie? |
|
|
|
#1259 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a poprawił Ci się stan cery po odstawieniu wody? ja właśnie czekam na efekty i co to za mydełko? ![]() witamy w Platinium ![]() prawda uważaj ecrulo, bo mimo że pomysł czarujący, to może się powtórzyć. no chyba, że Ci to nie przeszkadza ![]() trust jak te Acqua di Gioia się pięknie rozwijają ![]() Dla tych co lubią i nie lubią Gotye - znacie tę nutę: http://youtu.be/Jwekc5qgVeA ? Całkiem fajna i wokalista nie jest zawodzącym kotem (Malla )dobra, coś czuję, że noc będzie długa - pisanie pracy przede mną... ![]() btw., Dziewczęta, !zaliczyłam najcięższy egzamin na 5,0 ![]() ---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
|
|
#1260 |
|
maszyna, nie człowiek
|
A Arielka, Dżasmina, albo jakaś inna disnejowska diwa animowanego ekranu
?
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:37.

Jestem przypałem.

[/QUOTE]
są tylko jakieś takie wściekłe kolory... moich wypatrzonych, pudrowych nie ma 
gratuluję zdanego egzaminu
)

!