|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Cytat:
![]() ![]() mam nadzieje, ze juz w domku jestes z rodzinka ![]() Cytat:
![]() dzien dobry ![]() tak tak wiem, ze długo mnie nie było i to bardzo brzydko z mojej strony ale sesja mnie wykonczyła i do tego choroba ale juz jest wszystko okey i wczoraj przyjechalam do rodzicow i do srody mam wolne jednak w srode o 15.30 juz musze byc w pracy ![]() ![]() dziekuje za zyczenia urodzinowe ![]() zmykam bo zaraz ma przyjechac tz na faworki ktore dzis robilam a potem przyjaciolka na founde czekoladowe z owocami ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4442 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() Ja właśnie rosół gotuję- dziś z ziemniakami ![]() Już zaczyna pachnieć ![]()
![]() |
#4443 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja ugotowałam pomidorówkę, więcej marchwi zmiksowałam i jest naturalnie słodsza
![]() Oglądałam w Teleexpresie jak Rutkowski gada z mamą zaginionej Madzi ![]() ![]() Dzień leniwca w domu dzisiaj rewelacyjny ![]() ![]()
![]() |
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do Madzi to ja nie oglądałam w tv dziś, tylko czytałam w necie. Wiadomości dopiero obejrzę ![]() ![]() Ja się właśnie rosołem obżarłam ![]() Poza tym chyba muszę kawę wypić, czuję, że coś z ciśnieniem jest, bo strasznie mi głowa muli ![]() Tż jeszcze nie ma, a liczyłam, że gdzieś pojedziemy ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-03 o 17:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4445 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Ja właśnie Mężczyźnie kawkę robię
![]() Wieczór filmowo - browakowy robimy - Władca Pierścieni Powrót Króla o 20 na TVNie. A zaraz Uwaga o Madzi.
![]() |
#4446 |
Zakorzenienie
|
jak dla mnie ta sprawa ma wiele niewyjasnionych okolicznosci i ta kobieta nie powiedziala prawdy, wcale bym sie nie zdziwila gdzyby to dziecko sprzedała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Nie sprzedała. Znaleziono ciało Madzi
![]() Ale się rozruszałam, od razu mi cieplej ![]() ![]() Chyba dziś placuszki ziemniaczane pyknę na obiad ![]() ![]() Poza tym po okresie zwątpienia chyba ładują mi się akumulatory ![]() Cytat:
![]() ![]() Dobrego dnia Seksowne ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie dziś tez placki ![]() dzien dobry ![]() ja już w sklepie byłam, bezy siedza w piekarniku i biore sie za pisanie pracy na temat flash bomu ale mi się nie chce ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do placków to mi zawsze jajowate wychodzą i w ogóle jakieś takie niekształtne ![]() Z rana poszłam na zakupy. Kupiłam mięsa - jest zapas. Aż za duży bo nie sprawdziłam co mam i kupowałam na ślepo ![]() Później zabrałam się za sprzątanie - zrobił się taki bałagan że głowa mała ![]() ![]() Dziś nigdzie się nie ruszam. Weekend domowy, leniwie. Ostatnio po pracy padam na pysk więc dwa dni lenistwa i słodkiego nicnierobienia jak najbardziej mi się należą ![]() Poczytam książkę a w tygodniu planuję wizytę w bibliotece. Brakuje mi wyjść na piwo - z utęsknieniem oczekuję dłuższych i cieplejszych dni ![]() ![]()
![]() |
#4450 |
zawsze mam racje
|
golden: a dziękuje za polecenie serialu, spojrzę sobie potem.
Taka jestem ostatnio ciepłolubna, że mi się nie chce do sklepu wyjść nawet, a mam nie wiem ile metrów ze 120 ![]() Jakoś się nie umiem przyzwyczaić, że sklep w sobotę do 14.30 tylko, wcześniej miał człowiek 50 m do żabki to się przyzwyczaił do luksusu, że może czegoś zabraknąć o 22 ![]() Idę pod prysznic (wstałam półtorej godz temu a jeszcze nie zdążyłam) nabalsamuje się i czas na chirurgów. A potem to nie wiem co będę jeszcze robić, najchętniej spędziłabym dzień serialowo-książkowo-drinkowo.
#4451 |
Zakorzenienie
|
Bry
![]() Wróciłam z pracy i wzięłam długi prysznic. Wieczorem mieli wpaść znajomi ale jednak odwołali wizytę więc będzie leniwy wieczór nicnierobienia ![]() Wczoraj robiliśmy "większe" zakupy w realu - 181 zł nie nasze, a zapasów prawie wcale... I nie wiem co jest grane, ale normalnie mogłabym codziennie odkurzać. Przez jeden dzień tak potrafi się nasyfić, że nie idzie wytrzymać... |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4452 | |
zawsze mam racje
|
nadia: a co będziesz czytać?
ja to czytam obecnie: http://lubimyczytac.pl/ksiazka/66869/wakacje-rachel a potem zabieram się za to: http://merlin.pl/Piata-aleja_Candace.../1,625747.html ---------- Dopisano o 18:11 ---------- Poprzedni post napisano o 18:08 ---------- Cytat:
![]() Kiedyś po prostu mniej mnie interesowało czy jest parę okruchów na podłodze czy nie, odkurzacz w rękę raz w tygodniu- chyba, że się coś stłukło czy rozsypało. A im bardziej się przyglądam tym więcej rzeczy do zrobienia widzę ![]()
![]() |
#4453 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Niestety odkurzać wypadałoby codziennie, więc ja wolę się nie wpatrywać dokładnie w kazdy kąt ![]() ![]() Aktualnie czytam tess gerritsen CHIRURG - świetna książka. Więc w biblio wypozyczę więcej tytułów tej autorki ![]()
![]() |
#4454 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam troche mlynek w robocie i pozno wracam |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4455 |
zawsze mam racje
|
irenka: Mam dłużej otwarte, ale dalej niż te 100 m
![]() Do żabki z pół kilometra- tak się rozsiedziałam, że obecnie to dla mnie baaardzo daleko ![]() W tym sklepie blisko to robię małe zakupy, typu pieczywo, gazeta czy jak mi coś do obiadu potrzebne- bo ceny nie zachęcają zdecydowanie. Wieczorem tż był pokupować to i owo, skończyło się oczywiście dzwonieniem do mnie i pytaniem o to i owo, ale przemilczmy to. spać nie mogę ![]()
#4456 |
Zakorzenienie
|
no kobieta 50m dalej przejsc toz to spacerek nawet nie na 5 min
myslalam ze wszystko dookola pozamykane ja mam moze z niecaly 1km do calodobowego i to jest najblizej inne wieksze sklepy dalej u mnie po prostu niemam takich malych jak w polsce osiedlowe na kazdym kroku byly a jak juz jest cos takiego to ceny powalaja |
![]() ![]() |
![]() |
#4457 |
zawsze mam racje
|
No jak mówiłam- wina tego, że wcześniej miałam wszystko totalnie po nosem, kiedyś i 2 kilometry bym poszła po paczkę ciastek
![]() tzn jak mi coś potrzebne z podstawowej żywności to jeszcze pójdę, ale po ciastka specjalnie to mi się nie chce- ale to nawet i dobrze ![]() A kiedyś się tż dziwiłam, czemu jedzie autem jak gdzieś ma niecały kilometr, no i proszę to samo u mnie. Tzn spacery lubię, ale to w ładne miejsca, a nie koło ruchliwej ulicy z siatą 5 kg. Wiem, że to głupie :[, no ale prawda jest jaka jest, nie będę ukrywać. Niestety jestem człowiekiem mało cierpliwym- chcę wszystko blisko, szybko i na zawołanie ![]()
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-05 o 12:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Ziędobry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4459 |
Zakorzenienie
|
Wczoraj padłam w okolicach 21szej
![]() Starzeję się ![]() Wstałam wyspana ![]() ![]() Przygotowałam obiad i wymyśliłam że upiekę ciasto. Skoczyłam szybko do sklepu po składniki. Poszłam na łatwiznę i będzie babka czekolarodo-kokosowa z torebki ![]() Po obiedzie zabiorę się za krem pieczarkowy, od dawna za mną chodzi ![]() Wieczorem chyba oglądnę jakiś film ![]()
Edytowane przez Nadia5 Czas edycji: 2012-02-05 o 14:49 |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4460 |
zawsze mam racje
|
nadia: co to za krem pieczarkowy?
czy zupa-krem?
#4461 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wreszcie się dziś wyspałam ![]() ![]() ![]() aaa i Kelphie przypomniało mi, że miałam napisać odnośnie tej biblioteki w Amsterdamie, jak tam weszłam to nie mogłam uwierzyć, że to w ogole biblioteka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4462 |
Zakorzenienie
|
ja mam wolne ( zazwyczaj pracuje sroda-nd ) i co? i nasz sasiad sobie od samego rana kostke brukowa wymienia
wiecie jak bylam wkurzona jak mnie te halasy obudzily? #$%^&*()_+ |
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4464 |
Zakorzenienie
|
powiedzmy ze przewaznie sr-nd bo na weekendy mamy wiekszy ruch
w pon pracuje tylko jak jest swieto ( i ruch mamy bo duze C.H.) to wtedy wolne wt,sr |
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Zrobiłaś?
![]() ![]() Ja też ![]() ![]() Kawusia ![]()
![]() |
#4466 | ||
Wtajemniczenie
|
jestem
![]() dzieciaka jak bym mogła to bym porwała i nie oddawała wcale ![]() ![]() ![]() ![]() a poza tym mało spałam, ale jakoś odpoczęłam, naładowałam aku na trochę posiedziałam z rodzicami i ogólnie fajnie było. i obżarłam się jak prosię, bratowa i mama nagotowały takiego bigosu, sałatek, ciasta, wędlin swoich zrobili ![]() ![]() odwiedziliśmy też kolegę w Częstochowie i tak nam się przypomniały studenckie czasy, że spiłam z tym kolega butelkę wina, P nie pił bo prowadził ![]() coraz częściej piję coś z %, wstręt do alko tak jakby powoli mijał ![]() Nurek gratuluję końca sesji ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ja też ![]() ![]() mam zamiar się chwalić nawet na bieżąco ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cholerka - no i wreszcie koniec sesji ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#4467 |
Copyraptor
|
Basen jest super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4468 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny melduję się.
Wieki mnie tu nie było. Brak czasu, brak chęci, jakiś marazm pisaniowy mnie ogarnął. Przepraszam za milczenie. Należy mi się srogie lanie ![]() ![]() Przyjmiecie mnie z powrotem do siebie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przyszły mi wyniki cytologi i nie rozumiem mam zaznaczone okienka: -ocena cytologii złuszczeniowej wg Papanicolaou - II -zalecenia: *próba meigsa *kontrola po leczeniu p-zapalnym -zapalenie -odczynowe zmiany -zmiany zapalne czy któraś z was się może w tym orientuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4470 |
Zakorzenienie
|
evilcia- witaj ponownie
![]() Ja się nie odzywałam od weekendu, ale na spontanicznym wyjeździe byliśmy i dopiero wczoraj wieczorem wróciliśmy ![]() Odwiedziłam rodzinę i przytargałam chyba z 30 kg ziemniaków ![]() ![]() Prócz tego miałam mały wypadek w domu i teraz lekko kuleję ![]() Jutro nawet na zakupy nie wyjdę, bo nie jestem w stanie butów założyć ![]() Poza tym w dzień trochę sprzątałam, trochę siedziałam, ugotowałam zupę buraczkową i na jutro będzie jeszcze ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.