|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Kochane dziewuszki ja już zmykam śle
Dobranoc
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
ja też poczyniłam pewne zakupy na allegro se zakupiłam rozkloszowaną kieckę http://allegro.pl/rozkloszowana-suki...087415946.html gdzie ja ją będę nosić, to jeszcze nie wiem ![]() p.s. umówiłam się na fryzurę ślubną. W Walentynki. Pochwalę się rezultatami, doradzicie, czy ładnie, czy szukać dalej.
|
|
|
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i czekamy na focie z fryzurki
|
|
|
|
|
#1624 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam na myśli te buty: http://www.akces2.com/venus-y-obuwie...ie-slubne.html do których mam w planach dokupić jeszcze spinki
|
|
|
#1625 |
|
Zakorzenienie
|
lecę spać laseczki dobranoc
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
początkowo myślałam że ta mała srajda sama tak robi
później dopiero szczaiłam że mu tata pomaga ![]() Cytat:
branoc! odmroziłam sobie kończyny i twarz. było zdecydowanie zimniej niż poprzednio. idę pod kocyk i kołderkę i będe się modlić żeby rano nie obudzić się chora ![]() Aha! zapomniałabym O co chodzi z tymi dniami skupienia? Nam książe o niczym takim nie mówił
|
|
#1627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nam np ksiądz tez nic o tym nie mowil![]() patrzcie jak niekotrym kasa uderza do glowy.. co za kretyn.. http://www.youtube.com/watch?v=YEIrc...e_gdata_player |
|
|
|
|
#1629 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1630 |
|
Wtajemniczenie
|
tak, chodzi o takie klipsy które zaczepia się na buty w dowolnym miejscu jako ozdobę
znalazłam dziewczynę, która się tym zajmuje i myślę by u niej zamówić klipsy kokardy w kolorze pasa w sukni - stąd też chcę zamówić gładkie buty ![]() audrey w diecezji krakowskiej nie ma potrzeby robienia dni skupienia, tak nam mówiono na naukach. nie wiem czy u mnie tego wymagają - pewnie się dowiem jak będziemy spisywać protokół.
|
|
#1631 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff. to ide spać spokojnie
![]() Jagatko mój wujek robi buty własne w Akcesie będę mieć sandałki do tanczenia od nich, ale zamawiając je od razu zaznaczyli mi że w nich się chodzić nie da, za to tańczyć jak najbardziej
|
#1632 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a jak nie to mnie mój mężuś będzie nosił ![]() też uciekam, zrobiłam gyrosa, upiekłam ciasto i jestem przygotowana na przyjazd gości... jak będę miała chwilę czasu w pracy, to się odezwę a jak nie, to chyba dopiero w przyszłym tygodniu się uda... no, ale wtedy to powinnam trochę wiadomości ślubnych Wam dostarczyć
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-02-07 o 00:17 |
|
|
|
|
#1633 |
|
Wtajemniczenie
|
spokojnie, do tańczenia są rewelacyjne, miałam je na nogach i faktycznie do chodzenia nieszczególnie wygodne, maratonu bys w nich nie pobiegła, ale hulanki do rana spokojnie wytrzymasz i może nawet nie będziesz mieć odbitych stóp :P
|
#1634 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Słodkich snów Ps http://demotywatory.pl/3682475/Wesele-bezalkoholowe
|
|
|
#1635 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#1636 | ||
|
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki
![]() Cytat:
To mi kumpel mówił że podobno właśnie w Cze-wie, kiedyś kiedyś jakaś kursantka "zaparkowała" na schodach tam jak się do biura na egzamin idzie zapisywać Cytat:
Wreszcie się dziś obudziłam i po raz pierwszy od czasów tych MEGA mrozów nie jest mi zimno po wyjściu z wyrka. Wczoraj wreszcie przyszedł jakiś dobry fachowiec ze spółdzielni i naprawił grzejnik, który nie chodził od 2 tygodni... i że w ogóle my z TŻ to jesteśmy takimi "problemowymi" lokatorami, bo cały czas nam coś nie pasuje i dzwonimy do nich Jak się wczoraj okazało ten wcześniejszy NIBY FACHOWIEC całkowicie zawór zakręcił na grzejniku i nie dziwota, że nie grzał
|
|
#1637 |
|
Zadomowienie
|
podpisuję się pod tym.....
ech, widzę kupujecie, ja od jakiegoś pół roku nie kupiłam sobie żadnego ciucha.... teraz 100 wydałam na kosmetyki koniec żali.....ach, muszę się zająć konkretami, muszę specjalny tekst do zaproszeń dla rodziców wymyślić, wziąć się za poszukiwanie bielizny ślubnej, umówić na próbną stylizację, no i jeszcze urządzać mieszkanko. No to dla potrzebujących, miłego dzionka dla wszystkich, buziaki!
|
#1638 | |
|
Zakorzenienie
|
Kochaniutka, nie ziewamy, nie ziewamy
![]() Dzięki za podrzucenie troszki pudru śniezkowego. Troche pobieliło ![]() Cytat:
W tej spółdzielni, gdzie wynajmuję mieszkanie też są tacy od siedmiu boleści. Hydraulik się mnie pytał, gdzie są główne zawory w budynku, jak mi mieszkanie zalewało |
|
|
|
|
#1639 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W efekcie zostaje kasa tylko na jedzenie i inne niezbędne rzeczy ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- Cytat:
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
Co do spraw mieszkaniowych mam w pokoju 16 C, do tego wychodzi na ścianie wilgoć.
Grzejniki grzeją, tylko akurat mam 2 ściany nieocieplanie więc niewiele to daje. Co do spraw ślubnych idę dzisiaj do USC po odbiór dokumentów, byliśmy w piątek ale trafiliśmy na bardzo niemiłą urzędniczkę która stwierdziła że ma 7 dni na wypisanie tych dokumentów. Znajomi dostali od ręki i też myślałam że tak będzie - na sobotę byliśmy umówieni na parafii i miałam nadzieję że uda nam się wszystko załatwić za jednym zamachem. A teraz te dokumenty będą leżeć a domu... gdybym wiedziała że tak będzie nie śpieszyłabym się z dokumentami z USC. Na parafię mamy zgłosić się dopiero na 2 tyg. przed ślubem z resztą dokumentów. Najlepsze jest to że za spisanie protokołu ksiądz zakasował 200 PLN, podobno na jego możliwości to i tak niedużo. Ślub bierzemy w innym kościele i może to dlatego. Zastanawiałam się czy nie zgłosić tego faktu do Kurii - jak dla mnie to duża kwota tylko za jeden papierek ale z drugiej strony boję się wchodzić w konflikt tuż przed ślubem.
Edytowane przez maruda80 Czas edycji: 2012-02-07 o 08:25 |
|
|
|
#1641 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
to jest jedna wielka mafia więc dla spokoju świętego zapłacić i tyle. albo awanturować się na najniższy szczeblu, na pewno nie w kurii
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
margida łączę się w bólu ![]() muszę spiąć poślady z tymi zaproszeniami bo jesteśmy w ciemnej
|
#1643 |
|
Zadomowienie
|
Dziś wpadłam przypadkiem na wątek PM 2014 i tak sobie pomyślałam, co one muszą czuć, jak mnie się taaaak dłuuuuużyyyyy czas do ślubu.... widziałam, że Chatka napisała, że zaczynała planować 2,5 roku wcześniej....ja chyba bym nerwowo nie wytrzymała....jestem strasznie niecierpliwa... choć może więcej czasu to lepiej przygotowane szczegóły.....ja w każdym razie zacieszam nieustannie, że to już TEN rok, heh, ja na początku 2010 byłam jeszcze w innym związku....ba, dopiero tydzień po ślubie miną dwa lata odkąd tamten związek się zakończył...
[QUOTE=anusia-girl;32124102]Kosmetyki to gorsze pożeracze pieniędzy niż ciuchy! Jeszcze zawsze jest tak, że nagle wszystko się kończy w jednym miesiącu W efekcie zostaje kasa tylko na jedzenie i inne niezbędne rzeczy ![]() [/QUOTE] ech, ja już nie chcę myśleć, co to będzie jak razem zamieszkamy i wszystko samemu trzeba będzie opłacić, wtedy to chyba nic nie odłożymy......a mama mi mówi, że mam przygotować w kuchni odpływ na zmywarkę, bo na pewno sobie później kupimy, a nawet jeśli to i tak da się to zrobić później, na razie to my może kuchni nie będziemy mieć przed ślubem....
|
#1644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Siema Laski!
kurde ale sie nie wyspalam.... jakos nie moglam zasnąc wczoraj i mylalam o Slubie masakra tysiąc mysli w glowie wczoraj kiedys zejde na zawal z tego powodu wogole to juz dawno powinnam wybyc z domu, ale najpierw musze zjezc sniadanie, bo dzisiaj musze najpierw spedzic pol godziny w samochodzie, a na glodnego moglabym zasnąc Cytat:
raz weszlam do Natury, wrzucilam do koszyka kilka rzeczy, jakies balsamy, kremik, antyperspiranty dla mnie i TZ, szampon, jakis podklad i pani przy kasie mowi do mnie 300zł!!!!! padlam niemal, TZ si na mnie spojrzal dziewnie no ale tak to niestety jestCytat:
haaa ale my nie placimy za prąd a mamy podlogowke ja bym umarla w 16 stopniach:Pdobra spadam papa
Edytowane przez __Paulinka__ Czas edycji: 2012-02-07 o 08:45 |
||
|
|
|
#1645 | |
|
Zadomowienie
|
Dziś wpadłam przypadkiem na wątek PM 2014 i tak sobie pomyślałam, co one muszą czuć, jak mnie się taaaak dłuuuuużyyyyy czas do ślubu.... widziałam, że Chatka napisała, że zaczynała planować 2,5 roku wcześniej....ja chyba bym nerwowo nie wytrzymała....jestem strasznie niecierpliwa... choć może więcej czasu to lepiej przygotowane szczegóły.....ja w każdym razie zacieszam nieustannie, że to już TEN rok, heh, ja na początku 2010 byłam jeszcze w innym związku....ba, dopiero tydzień po ślubie miną dwa lata odkąd tamten związek się zakończył...
Cytat:
|
|
#1646 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Hej dziewczynki ![]() ja wlasnie zrobilam sobie sniadano i zajadam przed kompem ![]() Dzisiaj tez straszna zima u mnie, az nie chce sie wychodzic z domku
|
#1647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Niestety koszty codziennego życia strasznie rosną.
Najgorsze jest to że pensje stoją w miejscu (u nas od 2 lat nie było żadnej podwyżki), ostatnio przed świętami pracownicy zaczęli się burzyć bo większość ma rodziny a ze strony szefostwa totalny brak zrozumienia a przecież dobrze wiedzą jakie są koszty utrzymania. Niby była wigilia firmowa na której szef się zresztą nie pojawił - podobno był chory i wysłał zastępców.... ogólnie niefajnie.
|
#1649 | ||
|
Zakorzenienie
|
Hejo dziewczynki
![]() Wczoraj cały dzień biegałam po urzędach.... formalnie Jagodowe Dekoracje są już działającą firmą od 2 lutego. Został mi jeszcze urząd skarbowy i podpisanie umowy z fundacją. Potem przelew kasy na konto i zakupu całego asortymentu. Także proszę o kciuki żeby wszystko skończyło się pomyślnie ![]() Cytat:
żeby się nie rozleciały ![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- Cytat:
tylko -10 stopni także jest coraz lepiej ![]() jak u mnie będą takie problemy to też tak zrobię... trzeba zacząć walczyć bo jeśli każdy będzie siedział cicho to się tak księża rozbestwią że trzeba będzie potem płacić już w tysiącach a nie w setkach.
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Jagodziu
3mam Kochana za biznes
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

Dobranoc
ślub 28.04.2012

i że w ogóle my z TŻ to jesteśmy takimi "problemowymi" lokatorami, bo cały czas nam coś nie pasuje i dzwonimy do nich

raz weszlam do Natury, wrzucilam do koszyka kilka rzeczy, jakies balsamy, kremik, antyperspiranty dla mnie i TZ, szampon, jakis podklad i pani przy kasie mowi do mnie 300zł!!!!! padlam niemal, TZ si na mnie spojrzal dziewnie

18.08.2010 - zaręczyny
3mam