Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5 - Strona 57 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-06, 20:52   #1681
dalenka8
Zakorzenienie

Dot.: Planujemy śluby, dzieci; przy gadulstwie czas nam leci. Young PM cz. 5

Cytat:
Napisane przez hania207 Pokaż wiadomość

siacha sliczna Wiki
dobrze, że olałaś tego anastazjologoa

ja dzisiaj zdalam kolejny egzamin na 4+ i skonczylam tym samym sesje, nie mam zadnych poprawek

tez bede musiala sie zabrac do pisania pracy, tylko nie wiem jeszcze jak ma wygladac

ale na razie do przyszlego poniedziałku mam FERIE

morsi gdzie pracujesz?
Gratuluję zaliczonego semestru !

Cytat:
Napisane przez agaaga89 Pokaż wiadomość

KIEDY TO ZLECIAŁO?
! Gratulacje moi zakochani z tą babcią przegięłaś!

Oj miałaś przejść, wygoniłaś Wikę chociaż jej tak dobrze w brzuszku było Jak czytałam, to aż zacisnęłam nogi bezwiednie Malutka jest cudowna, widziałam zdjęcia, śliczny okruszek, wcale się nie wydaje, że z niej taka długa dziewczynka Byłaś bardzo dzielna!
Szkoda, że malutka słabo przybiera, ale nie poddawaj się, skoro masz pokarm to napewno niedługo nadrobi wszystkie straty

A ja po pracy i 2 dni wolnego w dodatku! Burżuazja

Myślę, że to będzie tytuł następnej części naszego wątku .

O matko .

Uuuu, no to szaleństwo !
dalenka8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 20:55   #1682
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez morsmordre Pokaż wiadomość
Odnośnie Twojej pracy ostatnio z TŻ zastanawialiśmy się jakim cudem te frytki w macu są taaakie długie (wiem, mamy dziwne pomysły) i TŻ mówił, że kiedyś czytał, że one są robione z masy ziemniaczanej, nie z ziemniaków, to prawda? Oczywiście zrozumiem, jeśli to tajemnica firmowa
Niby z ziemniaków, ale ile jest w tym "ziemniaku" ziemniaka to inna kwestia nie słyszałam o masie ziemniaczanej, ale kto ich tam wie? Zresztą słyszałyście akcję o rybie w stanach... Gościu posądził mcd o brak informacji, że w rybie są alergeny i dostał jakiegoś wstrząsu czy coś a mcd udowodnił mu, że w rybie.. wcale nie ma ryby śmiać mi się chce, jak biorę rybę do smażenia a wszyscy zwracają mi uwagę, że ryba jest alergizująca i mam to robić przez rękawiczkę

---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ----------

Cytat:
Napisane przez dalenka8 Pokaż wiadomość

Myślę, że to będzie tytuł następnej części naszego wątku .

: hahaha::h ahaha:
popłakałam się

agaaga89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 20:58   #1683
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Odnośnie Twojej pracy ostatnio z TŻ zastanawialiśmy się jakim cudem te frytki w macu są taaakie długie (wiem, mamy dziwne pomysły) i TŻ mówił, że kiedyś czytał, że one są robione z masy ziemniaczanej, nie z ziemniaków, to prawda? Oczywiście zrozumiem, jeśli to tajemnica firmowa

---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:48 ----------

Bardzo się cieszę, że ją mam, co prawda warunki nie są powalające, za 5 zł muszę być recepcjonistką, sprzątaczką i czasem kelnerką, ale zawsze to kilka stów do przodu, pójdzie na konto oszczędnościowe, bo na razie tam mam biedną sumkę

Podejrzewam, że Aga nie wie, bo tam chyba przywożą gotowe (mrożone) frytki . Zresztą, przecież są robione ze zwykłych ziemniaków, nie widziałaś reklamy :P?!

Oj, też tak pracowałam... Za 5, potem za 6 zł byłam kelnerką- barmanką, pomywaczką, sprzątaczką i jeszcze psychologiem dla klientów, tudzież dobrą partią do zagadywania . Ale nie było źle, jak teraz o tym pomyślę .

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Cytat:
Zresztą słyszałyście akcję o rybie w stanach... Gościu posądził mcd o brak informacji, że w rybie są alergeny i dostał jakiegoś wstrząsu czy coś a mcd udowodnił mu, że w rybie.. wcale nie ma ryby śmiać mi się chce, jak biorę rybę do smażenia a wszyscy zwracają mi uwagę, że ryba jest alergizująca i mam to robić przez rękawiczkę

: hahaha::h ahaha:
popłakałam się
Ej, to było o mięsie :P! Że facet się zatruł jakimś hamburgerem- napisał, że mięsem, a oni udowodnili, że tam wcale nie ma mięsa :P. Więc może to kolejna super historia .

No to dobrze, płacz (ze śmiechu ) to samo zdrowie :P.

Przegapiam przez Was super- inteligentny serial M jak M, który wrócił do moich łask, odkąd mieszkam znów na Śląsku, a nie oglądałam go od 8 lat :P.
Stary 2012-02-06, 21:05   #1684
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Podejrzewam, że Aga nie wie, bo tam chyba przywożą gotowe (mrożone) frytki . Zresztą, przecież są robione ze zwykłych ziemniaków, nie widziałaś reklamy :P?!

Ej, to było o mięsie :P! Że facet się zatruł jakimś hamburgerem- napisał, że mięsem, a oni udowodnili, że tam wcale nie ma mięsa :P. Więc może to kolejna super historia .

Przegapiam przez Was super- inteligentny serial M jak M, który wrócił do moich łask, odkąd mieszkam znów na Śląsku, a nie oglądałam go od 8 lat :P.
Tak naprawdę to wszelkich wymogów higieny/jakości/czystości wymaga się tylko od pracowników restauracji, a żeby ktoś tak wymagał od wykonawców półproduktów dla mcd

A może to kolejna historia podaj dalej w każdym bądź razie nie zdziwiłabym się jakby było w tym źdźbło prawdy

Ja zaraz uciekam, bo mam 2 dni na oddanie książki do biblioteki, czytam ją od 2 miesięcy i chyba już mi Pani nie przedłuży znów terminu więc możesz iść na swój ukochany serial

Stary 2012-02-06, 21:11   #1685
hania207
Zakorzenienie

morsi tą prace kojarze, bo w wakacje chyba tez tam pracujesz, myslalam ze cos nowego ja tez bym sie cieszyła, zawsze jakis grosz wpadnie

własnie zobaczylam plan, morsi ty tez masz jeszcze poniedzialek wolny? bo u nas pisza ze zajecia dopiero od 14 lutego czyli wtorku

hania207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 21:39   #1686
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
więc możesz iść na swój ukochany serial
Poszłam. Fascynujące było, jak zawsze :P. Idę zaraz się myć i spać, bo jutro nie będę mogła wstać . Ale mi się nic nie chceeee .
Stary 2012-02-06, 21:44   #1687
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Niby z ziemniaków, ale ile jest w tym "ziemniaku" ziemniaka to inna kwestia nie słyszałam o masie ziemniaczanej, ale kto ich tam wie? Zresztą słyszałyście akcję o rybie w stanach... Gościu posądził mcd o brak informacji, że w rybie są alergeny i dostał jakiegoś wstrząsu czy coś a mcd udowodnił mu, że w rybie.. wcale nie ma ryby śmiać mi się chce, jak biorę rybę do smażenia a wszyscy zwracają mi uwagę, że ryba jest alergizująca i mam to robić przez rękawiczkę
O matko, co za historia
Cytat:

Oj, też tak pracowałam... Za 5, potem za 6 zł byłam kelnerką- barmanką, pomywaczką, sprzątaczką i jeszcze psychologiem dla klientów, tudzież dobrą partią do zagadywania . Ale nie było źle, jak teraz o tym pomyślę .

---------- Dopisano o 20:58 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ----------

Ja też nie narzekam (może trochę ), mam świetną załogę, babki po 40 prawie wszystkie, ale są nieziemskie

Co do serialu - nie oglądam go od końca gimnazjum czyli jakieś 5-6 lat
Cytat:
morsi tą prace kojarze, bo w wakacje chyba tez tam pracujesz, myslalam ze cos nowego ja tez bym sie cieszyła, zawsze jakis grosz wpadnie

własnie zobaczylam plan, morsi ty tez masz jeszcze poniedzialek wolny? bo u nas pisza ze zajecia dopiero od 14 lutego czyli wtorku
Gdzie Wam to napisali? U nas nie ma żadnej informacji

2017: 34
2018: 4
morsmordre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 21:49   #1688
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
O matko, co za historia

Ja też nie narzekam (może trochę ), mam świetną załogę, babki po 40 prawie wszystkie, ale są nieziemskie

Co do serialu - nie oglądam go od końca gimnazjum czyli jakieś 5-6 lat

Gdzie Wam to napisali? U nas nie ma żadnej informacji
No ja też nie oglądałam, ale jak wróciłam do domu, to w ramach dotrzymania towarzystwa mamie zaczęłam znów .
Stary 2012-02-06, 21:51   #1689
morsmordre
sajkolidżist

U mnie mama (razem z tatą, który wmawia sobie, że to tylko do towarzystwa) ogląda tylko Na Wspólnej A kiedyś była maniaczką M

Stary 2012-02-06, 21:51   #1690
hania207
Zakorzenienie

pod planem na stronie Instytutu mamy taką informacje, wiec pewnie to zalezy od Wydziału....

w tym semestrze mam filozofie

moi rodzice tez ogladaja Na Wspolnej, ja seriali nie ogladam, ale kilka lat temu to nawet Klanu nie przepuściłam
lubie jedynie Czas Honoru juz sie nastepnej serii nie moge doczekac

Edytowane przez hania207
Czas edycji: 2012-02-06 o 21:52
Stary 2012-02-06, 21:57   #1691
morsmordre
sajkolidżist

My nic nie mamy, a poniedziałki mam teraz wstrętne
A z kim masz filozofię?

Stary 2012-02-06, 22:08   #1692
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie mama (razem z tatą, który wmawia sobie, że to tylko do towarzystwa) ogląda tylko Na Wspólnej A kiedyś była maniaczką M
Ja NW też oglądam . Mój ojciec oglądał z matką M jak M też dla towarzystwa . I na koniec odcinka, żeby podkreślić "dramaturgię" odcinka, zawsze mówił "o ku*wa" takim głosem bez emocji .

Cytat:
pod planem na stronie Instytutu mamy taką informacje, wiec pewnie to zalezy od Wydziału....

w tym semestrze mam filozofie

moi rodzice tez ogladaja Na Wspolnej, ja seriali nie ogladam, ale kilka lat temu to nawet Klanu nie przepuściłam
Ja Czas Honoru uwielbiam! Ale więcej seriali to już nie oglądam! No, może poza Housem :P. Ale to się nie liczy :P.
Stary 2012-02-06, 22:12   #1693
hania207
Zakorzenienie

Cytat:
My nic nie mamy, a poniedziałki mam teraz wstrętne
A z kim masz filozofię?
z dr Niemczuk

ja juz sie cieszylam ze plan nawet calkiem fajny, ale zaomnialam ze musze chodziic na ćwiczenia z warunku 2 razy w tyg, chociaz mam je zaliczone, a nie ma nawet na nich kolokwiow i co roku jest to samo

zrobilam sobie maseczki i odpreżam sie

Stary 2012-02-06, 22:17   #1694
morsmordre
sajkolidżist

Cytat:
Ja NW też oglądam . Mój ojciec oglądał z matką M jak M też dla towarzystwa . I na koniec odcinka, żeby podkreślić "dramaturgię" odcinka, zawsze mówił "o ku*wa" takim głosem bez emocji .

Ja Czas Honoru uwielbiam! Ale więcej seriali to już nie oglądam! No, może poza Housem :P. Ale to się nie liczy :P.
Wyszło szydło z worka! Jesteś zwierzaczkiem serialowym! Ja obecnie oglądam tylko Gotowe na Wszystko i Chirurgów, więc nie jest źle :P Mój tata nie trawi M, nazywa bliźniaków zakompleksieńcami z dziwnymi problemami :P
Cytat:
z dr Niemczuk

ja juz sie cieszylam ze plan nawet calkiem fajny, ale zaomnialam ze musze chodziic na ćwiczenia z warunku 2 razy w tyg, chociaz mam je zaliczone, a nie ma nawet na nich kolokwiow i co roku jest to samo

zrobilam sobie maseczki i odpreżam sie
Ja miałam z kimś innym, szkoda, dałabym Ci opracowane materiały

Ja się kładę, TŻ ma skończyć o 23, ale pewnie mu się zechce siku, pogadać z kolegami i jeszcze sto innych rzeczy, więc nie zadzwoni przed 24, a w tym czasie ja już podrzemię, bo rano do pracy

---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

A co do tytułu proponuję: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało!

Edytowane przez morsmordre
Czas edycji: 2012-02-06 o 22:19
Stary 2012-02-06, 22:37   #1695
Karo89
Zakorzenienie

hej. mało się udzielam, ale mam trochę nauki, a chcę to wszystko jak najszybciej pozdawać, żeby w marcu nie latać i nie zaliczać. tak więc proszę o wybaczenie, że tak rzadko się tutaj pojawiam

Siacha śliczna jest
A co do karmienia, to może odciągaj sobie mleczko z tej drugiej piersi, jak z jednej malutka Ci chce jeść, i podawaj jej ten pokarm w butelce. hm?

Jutro mam wizytę z rana, mam nadzieję, że wszystko dobrze u dzidzi. No i dowiem się jak jest już duża

Dobrej nocki, śpijcie dobrze

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-06, 22:50   #1696
dalenka8
Zakorzenienie

Cytat:
Wyszło szydło z worka! Jesteś zwierzaczkiem serialowym!

A co do tytułu proponuję: Kiedy to zleciało?! Z Young PM-ki zrobiło się sflaczałe ciało!
Jakim zwierzaczkiem ?

Padłam !!!!!!!!! I jestem ZA takim tytułem . Więc się sprężmy i zróbmy kolejną część :P.
Stary 2012-02-07, 00:14   #1697
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Ps. Dziś mija pół roku od naszego ślubu . Ani się obejrzę, a będę babcią .
gratulacje!

wiesz ... wczesniej bedziesz mama

Cytat:
ja dzisiaj zdalam kolejny egzamin na 4+ i skonczylam tym samym sesje, nie mam zadnych poprawek
?
gratulacje

Cytat:
ja tez uwielbiam Czas Honoru i nie moge sie doczekac nastepnej czesci

Cytat:
---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ----------

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 07:07   #1698
Ani_qa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monnilp Pokaż wiadomość
hej kochane wróciliśmy dziś od teściów, wstępnie ich poinformowaliśmy, że za rok się pobieramy więc ogólnie rodzice już wiedzą
w ogóle jak oglądaliśmy te sale to jedna ma kurcze świetną ofertę. Jest blisko mnie, są różne rodzaje menu od 158zł/os. ale nam się najbardziej podoba takie za 170zł z tym, że bez alkoholu oczywiście. Ale największym plusem jest to, że do wesela na co najmniej 80 osób młodzi dostają apartament ale co lepsze - gratis 56 miejsc noclegowych dla gości no kurde cud po prostu to by nam wiele ułatwiło. Szukam tylko haczyka, fakt faktem sali nie widziałam jeszcze, ale mają sporo terminów pozajmowanych. No nic, zobaczymy, parę innych też nam się podoba, ale tu jest świetnie z tymi noclegami właśnie
super sprawa z tą salą, musicie ją oglądnąć i dokładnie sprawdzić wszystkie info bo oferta korzystna, ważne też, żeby jedzenie było smaczne i nie brakowało

Cytat:
Napisane przez Almariel Pokaż wiadomość
hej
Ja się dzisiaj okropnie czuję cały dzień. Ale przegadałam z mamą godzinę przez telefon i trochę wróciłam do życia.

Cytat:
Wiecie co? Zabolały mnie niektóre słowa, które tutaj padły. Mowa oczywiście o policji. Wiadomo, jestem stronnicza i emocjonalnie nastawiona do tematu, ale bardzo mnie denerwuje kiedy ktoś uogólnia. Policjanci są skorumpowani, policjanci mają za dużo pieniędzy. prawda. Zarabiają śmieszne pieniądze za pracę z narażeniem życia i ciągle są nastawieni na krytykę, która wszystkim tak łatwo przychodzi. Co do korupcji - zdarza się w każdej pracy i lepiej nie generalizować. Jeżeli chodzi o Rutkowskiego, to ma facet tupet, żeby sobie kampanię reklamową na takiej tragedii robić. On nawet nie ma licencji. Może sobie pozwolić na wszystko, bo nikt nad nim nie wisi i nikt mu nie postawi zarzutów przekroczenia uprawnień. Nad policją wisi ABW i czeka tylko żeby znaleźc jakieś niedociągnięcia. Oni nie mogą sobie pozwolić na takie spoufalanie się z podejrzanym jak zrobił to pan R. Nie mogą sobie pozwolić na takie gierki jakie on przeprowadzał. A matka Madzi w końcu policji, a nie detektywowi pokazała prawdziwe miejsce zakopania ciałka. Rozpisałam się i wylałam wszystkie moje żale, pewnie Wam się nawet tego nie zechce czytać, ale naprawdę zrobiło mi się przykro kiedy czytałam co napisałyście. Te pół roku szkoły to był najgorszy czas w naszym związku, bo naprawdę dawali wycisk i TŻ naprawdę się starał, bo zawsze chciał pomagać ludziom. Szkoda tylko, że oni nie zawsze umieją docenić starania innych.

ale się nażaliłam.
Morsi ja Cię dokłądnie rozumiem i mam takie samo zdanie jak Ty

Cytat:
Jak Wam dzień mija? Ja byłam w pracy, strasznie mi nogi zmarzły, jak wracałam . Kiedy kończymy wątek :P?

Ps. Dziś mija pół roku od naszego ślubu . Ani się obejrzę, a będę babcią .
Mi ogólnie średnio minął wczorajszy dzień do południa wymarzłam się bo musiałam jechać o Sandomierza, a wieczorem jeden z grzejników w domu nie grzał i okazało się że jakieś naczynie zbiorcze przegniło czy coś :P no i zeszło ze 4-5 godzin zanim to zrobili wszystko także kolejny dzień jestem niewyspana i łeb mnie boli

Gratuluję 'pół rocznicy'

Cytat:
Napisane przez siacha_ck Pokaż wiadomość
A więc tak. W poniedziałek rano po obchodzie wzięli mnie na badanie i miałam nadal 1 cm rozwarcia. Lekarz stwierdził, że mam iść na porodówkę i podłączą mi oksytocyne. Ja cała zestresowana zaczęłam pakować rzeczy, zadzwoniłam do Tż-ta, on trochę nie wiedział, co się dzieje, bo był po nocce. Przed godz. 10 byłam na sali gdzie zrobili mi lewatywę i wypełniłam dokumenty. Po 10 leżałam na sali do porodów rodzinnych , bo na porodówce nie było miejsca. Trafiłam na bardzo fajną położną, podłączyła mi kroplówkę, ktg, włączyła muzykę i tak sobie leżałam a ona co jakiś czas zaglądała. Po godz 14 przyszła z lekarzem, który mnie zbadał i miałam 4 cm, więc musiałam się zebrać i przejść na porodówkę. Tam zaczęłam czuć skurcze, które z każdą minutą stawały się mocniejsze. Już nie mogłam wytrzymać i zaczęłam płakać, tak dobiłam do godz 17 i na porodówkę zadzwonił Tż-et. Pogadałam sobie z nim i przy okazji obejrzałam Teleexpress. Po 17.30 wróciłam na łóżko i wtedy to już zaczęłam krzyczeć z bólu. O 18.15 lekarz przebił mi pęcherz z wodami i wtedy to dopiero się zaczęło. Dałam niezły popis krzyków, przez co dostałam opiernicz od anestezjologa, który właśnie zabierał dziewczynę na cc, że nie jestem tu sama. Olałam go całkowicie, bo skąd on może wiedzieć, jaki to ból. Po 19 przyszła, na zmianę inna położna, taka młoda, ale też bardzo fajna. Już nie wytrzymywałam z bólu to poskakałam trochę na piłce, ale nie przynosiło to ulgi. O 19.30 dostałam zastrzyk niby przeciwbólowy i przyspieszający akcje. Po nim zaczęły się parte, które już były bardziej znośne. Wtedy też ulgę przynosiło przeć na kolanach. Jak już położna zaczęła widzieć główkę musiałam przekręcić się na plecy i wtedy nie wiem ile dokładnie miałam tych partych bo nie mogłam przeć wtedy kiedy czułam, bo by za szybko wyskoczyła i mogłabym pęknąć. Takie ostatnie to były 3 parte i poczułam jak „wypluwam” Wiki. Od razu położyli mi ją na brzuchu i byłam taka szczęśliwa, że jest już ze mną Chociaż do końca nie wierzyłam, że to już po. Zabrali małą na badania a ja urodziłam łożysko i przyszedł lekarz posprawdzał mnie. Założył po jednym szwie na szyjce i cewce i tyle. Ogólnie to już zapomniałam o bólu, zresztą już go nie pamiętałam jak tylko zobaczyłam Wiktorię.
Później przeszłam na inne łóżko i za chwilę przynieśli mi Wiki. Chciałam ją nakarmić, ale niestety ona nie chciała. Tak spędziłyśmy razem całą noc.
Następnego dnia zaczęły się problemy, bo Wiki nie chciała chwycić mojej brodawki i teraz muszę karmić przez nakładki. Zaczęła też tracić na wadze i była odwodniona, przez co miała kroplówkę podpiętą do główki Na szczęście po niej trochę przybrała i mogłyśmy wyjść w sobotę. Ogólnie jest spokojna tylko najgorsze, że upodobała sobie jedną pierś, z której ładnie ssie a z drugiej już tak nie bardzo. To też może być spowodowane tym, że mam strasznie dużo pokarmu i nie nadąża z połykaniem.

Zdjęcie Wiki
Ale piękną masz córę Mam nadzieję, że wszystko się unormuje

Cytat:

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
hej. mało się udzielam, ale mam trochę nauki, a chcę to wszystko jak najszybciej pozdawać, żeby w marcu nie latać i nie zaliczać. tak więc proszę o wybaczenie, że tak rzadko się tutaj pojawiam
Nic się nie przejmuj W marcu Ci spokoju nie damy jak zdasz wszystkie egzaminy

Dzień dobry
Stary 2012-02-07, 08:10   #1699
agaaga89
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Stary 2012-02-07, 10:54   #1700
agaaga89
Zakorzenienie

Oj śpią dziś długo moje królewny

Stary 2012-02-07, 11:17   #1701
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:

laseczki

ja właśne odebrałam paczkę z kopertami do zaproszeń i prawie mam je gotowe miałam w styczniu wysłać za granicę i jak się wyrobię w lutym to będzie dobrze... muszę kogoś z gilotyną do papieru dorwać

a teraz zaciskam dupkę i idę się uczyć dziś na tapecie zboża i kasze

miłego dnia
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 11:20   #1702
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

laseczki

ja właśne odebrałam paczkę z kopertami do zaproszeń i prawie mam je gotowe miałam w styczniu wysłać za granicę i jak się wyrobię w lutym to będzie dobrze... muszę kogoś z gilotyną do papieru dorwać

a teraz zaciskam dupkę i idę się uczyć dziś na tapecie zboża i kasze

miłego dnia
Zdążycie, zobaczysz Jeszcze trochę i wszystkie zaproszenia już będą rozesłane będziesz się wtedy już tylko wkurzała czemu połowa nie dała znać do wyznaczonego terminu :P
Powodzenia w nauce

Stary 2012-02-07, 11:36   #1703
bluesky89
Zakorzenienie

Heeej
Wczoraj próbowałam pisać, ale internet odmawiał mi posłuszeństwa Dziś już jest gites
Siacha, piękną masz córeczkę!! Dużo zdrówka dla Ciebie i maluszka!!

A ja będę mieć 3metrowy welon na ślub
Stary 2012-02-07, 11:39   #1704
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez bluesky89 Pokaż wiadomość
A ja będę mieć 3metrowy welon na ślub
Jak w filmach napewno będzie bajecznie wyglądał!!

Stary 2012-02-07, 12:13   #1705
Karo89
Zakorzenienie

Dzień dobry

Kicia
ja Ci mogę pożyczyć gilotyny hihi

Stary 2012-02-07, 13:15   #1706
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Heej, mam do Was prośbę ;p
Mogłybyście kliknąć od czasu do czasu (najlepiej codziennie )? Mocca i ja będziemy bardzo wdzięczne
https://konkurs.whiskas.pl/FotoGaleria.aspx?id=3362
I jeśli mogę prosić, to podajcie dalej

Spadam zakuwać historię

Life with Ciacho.
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 13:32   #1707
agaaga89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Mogłybyście kliknąć od czasu do czasu (najlepiej codziennie )? Mocca i ja będziemy bardzo wdzięczne

Spadam zakuwać historię
Zagłosowane, i zakładkowane

Stary 2012-02-07, 13:56   #1708
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Dzień dobry

Kicia
ja Ci mogę pożyczyć gilotyny hihi
szpoko wpadne na kawkę potnę zaproszenia w końcu to rzut beretem

bluesky suuper z tym welonem

a ja zamówiłam takie kwiatuszki broszki robione ręcznie dopnę je do butów i będę miała na sesję kolorowy akcent w butach
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:58   #1709
siacha_ck
Zakorzenienie

Cytat:
jestem za

Cytat:

Siacha śliczna jest
A co do karmienia, to może odciągaj sobie mleczko z tej drugiej piersi, jak z jednej malutka Ci chce jeść, i podawaj jej ten pokarm w butelce. hm?

Jutro mam wizytę z rana, mam nadzieję, że wszystko dobrze u dzidzi. No i dowiem się jak jest już duża

Dobrej nocki, śpijcie dobrze
Dziękuję
Ona z tej drugiej też coś tam doi, tylko jest przy tym więcej płaczu. A butli nie chcę jej uczyć, bo później z tej "ulubionej" też nie będzie chciała

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość

Spadam zakuwać historię
Zagłosowane

WIKTORIA

SZYMON
siacha_ck jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:58   #1710
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
szpoko wpadne na kawkę potnę zaproszenia w końcu to rzut beretem
a no ba to już wodę wstawiam

Ciekawe z tymi kwiatkami. jak przyjdą to pokaż jak to wygląda, bo ciekawa jestem

Ciacho kliknięte

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości