|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1651 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Ja dopiero w niedzielę obgadałam z promotorem mój temat na pracę mgr i mi zaakceptował
A moje zamówienie z iHerb'u już na pewno przepadło Kasy też raczej na oczy nie zobaczę, ech... Zła jestem Bo pewnie UC przechwyciło i potem już nie wydało dalej...
|
#1652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1653 |
|
Konto usunięte
|
Witajcie
Nadrobiłam zaległości ![]() Karen15 Mówisz maski z Ziaji?? będę szukać, Ziaja jest fajną tanią firmą, więc chętnie bym wypróbowała ich maskę do włosów, mam nadzieję, że gdzieś u mnie w sklepie będzie dostępna ![]() enn_ Hm... mam szampon z Alterry, więc nie bardzo mnie przekonuje ta firma, ale jak innej nie znajdę to wezmę maskę Alterry z granatem. A masz farbowane włosy czy naturalne?? ![]() panna mrau I jak idzie ograniczanie jedzenia?? ![]() Quera Ciekawe czy u mnie jest dostępna Isana z olejkiem z Bambusa, bo ostatnio jak byłam w Rossmannie to jej nie było :p a tak z ciekawości spytam, jakie masz włosy? farbowane?? kręcone, falowane, proste?? suche, zniszczone?? ![]() Rodzynka1989 Mi też pasuje mleczko z Corine de Farme przynajmniej mogę na twarz od razu kłaść i zmniejszam ryzyko dostania się kawałka płatka kosmetycznego do oka już to przechodziłam i nic miłego, oko bolało 2 dni tylko dlatego, że jedno włókno skryło się pod górną powiekę i nie chciało wyjść ![]() Wena90 Ja ma telefon z Play i brat też. Ostatnio coś pisał do mnie, odpisałam mu "to szkoda", po kilku godzinach napisał,że wraca do domu, po czym napisałam " to fajnie", ale oczywiście do niego dotarł wcześniejszy sms A tak przy okazji, po tylu latach przesiadywania na wizażu, postanowiłam się dowiedzieć jak cytować kilka wypowiedzi Ktoś pomoże ![]() A na blogu intensywny niebieski makijaż, strasznie ciężko mi się nakładało matowy cień :/ w tym miesiącu będę chyba musiała kupić w końcu bazę pod cienie albo duraline Inglot |
|
|
|
#1654 |
|
Zadomowienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]Witajcie
Nadrobiłam zaległości ![]() Karen15 Mówisz maski z Ziaji?? będę szukać, Ziaja jest fajną tanią firmą, więc chętnie bym wypróbowała ich maskę do włosów, mam nadzieję, że gdzieś u mnie w sklepie będzie dostępna ![]() enn_ Hm... mam szampon z Alterry, więc nie bardzo mnie przekonuje ta firma, ale jak innej nie znajdę to wezmę maskę Alterry z granatem. A masz farbowane włosy czy naturalne?? ![]() panna mrau I jak idzie ograniczanie jedzenia?? ![]() Quera Ciekawe czy u mnie jest dostępna Isana z olejkiem z Bambusa, bo ostatnio jak byłam w Rossmannie to jej nie było :p a tak z ciekawości spytam, jakie masz włosy? farbowane?? kręcone, falowane, proste?? suche, zniszczone?? ![]() Rodzynka1989 Mi też pasuje mleczko z Corine de Farme przynajmniej mogę na twarz od razu kłaść i zmniejszam ryzyko dostania się kawałka płatka kosmetycznego do oka już to przechodziłam i nic miłego, oko bolało 2 dni tylko dlatego, że jedno włókno skryło się pod górną powiekę i nie chciało wyjść ![]() Wena90 Ja ma telefon z Play i brat też. Ostatnio coś pisał do mnie, odpisałam mu "to szkoda", po kilku godzinach napisał,że wraca do domu, po czym napisałam " to fajnie", ale oczywiście do niego dotarł wcześniejszy sms A tak przy okazji, po tylu latach przesiadywania na wizażu, postanowiłam się dowiedzieć jak cytować kilka wypowiedzi Ktoś pomoże ![]() A na blogu intensywny niebieski makijaż, strasznie ciężko mi się nakładało matowy cień :/ w tym miesiącu będę chyba musiała kupić w końcu bazę pod cienie albo duraline Inglot Ikonką pomiędzy "cytuj" a "odpowiedz" zaznaczasz posty, które chcesz wielocytować a przy ostatnim z nich klikasz "cytuj"
|
|
|
|
#1655 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]Witajcie
Nadrobiłam zaległości ![]() Karen15 Mówisz maski z Ziaji?? będę szukać, Ziaja jest fajną tanią firmą, więc chętnie bym wypróbowała ich maskę do włosów, mam nadzieję, że gdzieś u mnie w sklepie będzie dostępna ![]() enn_ Hm... mam szampon z Alterry, więc nie bardzo mnie przekonuje ta firma, ale jak innej nie znajdę to wezmę maskę Alterry z granatem. A masz farbowane włosy czy naturalne?? ![]() panna mrau I jak idzie ograniczanie jedzenia?? ![]() Quera Ciekawe czy u mnie jest dostępna Isana z olejkiem z Bambusa, bo ostatnio jak byłam w Rossmannie to jej nie było :p a tak z ciekawości spytam, jakie masz włosy? farbowane?? kręcone, falowane, proste?? suche, zniszczone?? ![]() Rodzynka1989 Mi też pasuje mleczko z Corine de Farme przynajmniej mogę na twarz od razu kłaść i zmniejszam ryzyko dostania się kawałka płatka kosmetycznego do oka już to przechodziłam i nic miłego, oko bolało 2 dni tylko dlatego, że jedno włókno skryło się pod górną powiekę i nie chciało wyjść ![]() Wena90 Ja ma telefon z Play i brat też. Ostatnio coś pisał do mnie, odpisałam mu "to szkoda", po kilku godzinach napisał,że wraca do domu, po czym napisałam " to fajnie", ale oczywiście do niego dotarł wcześniejszy sms A tak przy okazji, po tylu latach przesiadywania na wizażu, postanowiłam się dowiedzieć jak cytować kilka wypowiedzi Ktoś pomoże ![]() A na blogu intensywny niebieski makijaż, strasznie ciężko mi się nakładało matowy cień :/ w tym miesiącu będę chyba musiała kupić w końcu bazę pod cienie albo duraline Inglot Zamiast guziczka "Cytuj" klikasz ten obok, na środku, przy każdej wypowiedzi, którą chcesz zacytować, a na końcu na dole "Odpowiedz" i gotowe
|
|
|
|
#1656 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]
A tak przy okazji, po tylu latach przesiadywania na wizażu, postanowiłam się dowiedzieć jak cytować kilka wypowiedzi Ktoś pomoże [/QUOTE]Przy odpowiedzi którą chcesz zacytować klikasz ten malutki przycisk między "cytuj" a "odpowiedz" pod postem, klikasz kilka postów a przy ostatnim który chcesz zacytować klikasz "cytuj" i tym sposobem w okienku pojawiają Ci się wszystkie posty które chciałaś zacytować
|
#1657 |
|
Konto usunięte
|
No ja wiedziałam, że mi pomożecie
Bardzo dziękuję najwyższy czas było się tego nauczyć
|
|
|
|
#1658 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wczoraj nie sprawdzałam maila, a się okazało, że wygrałam kosmetyki LRP
![]()
|
|
#1659 | |
|
Zadomowienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127685]No ja wiedziałam, że mi pomożecie
Bardzo dziękuję najwyższy czas było się tego nauczyć [/QUOTE]hehe nie no co Ty, to zaledwie 6 lat na wizażu ![]() Cytat:
gratuluję, a w jakim konkursie?
|
|
|
|
|
#1660 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() W sumie masz rację, co to jest 6 lat
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-02-07 o 11:42 |
|
|
|
|
#1661 |
|
Zakorzenienie
|
I dobrze, że wstrzymałaś się z zamówieniem z iHerb. Nie mieszkam na aż takim zadupiu, żeby paczka nie dotarła... No chyba, że po prostu wybrałam zły termin jej zamówienia (przed Świętami i Sylwestrem)...
|
#1662 | |
|
Zakorzenienie
|
La Roche-Posay
Napisałam na blogu - zajrzyj! Bo praktycznie nie trzeba nic robić poza zapisaniem się ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32128043]Gratulacje ![]() [/QUOTE] Dzięki O konkursie zapomniałam, a tu miła niespodzianka ![]() Cytat:
![]() Ja tak jak większość, czekałam 2 tygodnie na przesyłkę.
|
|
|
#1663 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
też o tym nie wiedziałam ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]panna mrau I jak idzie ograniczanie jedzenia?? [/QUOTE]Baaaardzo powoli ale waga mnie dziś zasmuciła, wróciło mi 2kg, nie wiem kiedy Chciałam w pon pójść na siłownię, ale zapomniałam wysłać przelew i by mnie nie wpuścili, dziś z kolei TŻ wymyślił wizytę u dziadków, więc też raczej nie pójdziemy... eh, może jutro.(odżywka Isana jest z olejkiem babassu, nie bambusowym )co tam drobne 6 lat ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1665 |
|
Zakorzenienie
|
Cytowanie a cytowanie ... raz cytowałam milion 'postów' i nagle bęc przy ostanim cyt wyskoczyła jakaś reklama.
Wam też czasami wyskakuje jakaś reklama ? czasami też gdy chce skorzystać z edytora tekstu to też pod 'podkreśleniem' czeka reklama
|
#1666 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]
enn_ Hm... mam szampon z Alterry, więc nie bardzo mnie przekonuje ta firma, ale jak innej nie znajdę to wezmę maskę Alterry z granatem. A masz farbowane włosy czy naturalne?? ![]() [/QUOTE] Mam farbowane włosy.
|
#1667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1668 |
|
Zakorzenienie
|
Już chyba nigdy więcej nic przez to allegro nie kupię.
Kasy mi nie wrócili, ciągle twierdzą, że jej nie ma. Pisałam do Allegro, ale z nimi dogadać się cięzko. |
|
|
|
#1669 |
|
Zakorzenienie
|
Ajć 6 dych to już dużo rzeczywiście
|
#1670 |
|
Zadomowienie
|
Upewniłaś się, że dobrze wpisałaś tytuł itd? może złóż reklamację na pocztę - pani się może pomyliła przy wypisywaniu .
|
|
|
|
#1671 | |
|
Konto usunięte
|
To faktycznie miła niespodzianka
też bym taką chciała ![]() Cytat:
kiedy moja waga się popsuła nowej nie kupiłam i jakoś przestałam się przejmować wagą, po prostu żyję sobie bez świadomości ile kg mam ![]() Ech, możliwe że przekręciłam nazwę ale ja i tak większą wagę przywiązuję do opakowania a nie do nazwy produktu A używasz tylko kosmetyków do włosów bez silikonów?? nie blaknie Ci szybko kolor?? Moje włosy są mocno zniszczone, teraz wprowadziłam do pielęgnacji same kosmetyki bez silikonów, ale jakoś mi to nie służy, włosy są suche i źle się rozczesują. A po szamponie Alterry zaczęły mi wypadać włosy. I zastanawiam się czy dalej ryzykować z kosmetykami bez silikonów czy może jednak tą maskę z silikonami wybrać
|
|
|
|
|
#1672 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu obiecany mani
Nie przestraszcie się tylko ;p
|
#1673 |
|
Zadomowienie
|
byłoby gites gdyby ta krecha nie była zrobiona pękaczem
|
|
|
|
#1674 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mam ani jednego lakieru do wzorków
Muszę się zaopatrzyć w pędzelek do wzorków i wtedy będę mogła robić normalne cienkie kreski
|
#1675 |
|
Zakorzenienie
|
Dziwne, bo ja zamawiałam dwa dni przed Tobą, 19grudnia i po trzech tygodniach bez problemu dotarło. A UC jakby przechwycił to by dzwonili może?
|
|
#1676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1677 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1678 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A wie ktoś kiedy będzie lista z Bosh? Bo z Fanjal przegapiłam, jakaś ślepa jestem, dopiero tu w wątku ją zobaczyłam, ale i tak nie wygrałam :P Cytat:
Cytat:
Ja się ostatnio parę razy nacięłam, choć tyle lat mam konto i kiedyś nic, to w krótkim okresie coś się zmieniło... i teraz bardzo sceptycznie podchodzę do zakupów na All. |
|||
|
|
|
#1679 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odsyłam Cię do wątku o iHerb https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=512578
|
|
|
#1680 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
nie wiem, może ja wybredna stylistka jestem hehe.W ogóle jaki miałam sen! Miałam grupę męskich stręczycieli, strasznie mnie gnębili, ale nie miałam dowodów, żeby ich zamknęli, masakra :P to chyba przez ten egzamin na prawko mam takie sny haha. Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2012-02-07 o 12:34 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:48.

Kasy też raczej na oczy nie zobaczę, ech... Zła jestem 

będę szukać, Ziaja jest fajną tanią firmą, więc chętnie bym wypróbowała ich maskę do włosów, mam nadzieję, że gdzieś u mnie w sklepie będzie dostępna 

Muszę się zaopatrzyć w pędzelek do wzorków i wtedy będę mogła robić normalne cienkie kreski