Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 9 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 11:50   #241
Buniat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Cytat:
Napisane przez katniewojt Pokaż wiadomość
W dzisiejszej ofercie walentynkowej:
Składana szczotka z lusterkiem i Spray termoochronny do stylizacji włosów 100 ml
Zestaw za 15,90 zł
jak to jest, że ty już masz ofertę a ja nie

znalazłam na IOS już mam
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 12:56   #242
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Torebka Tallulah to tylko dostępna będzie w kat 03/2012 ?
I czy ktoś zamawiał może pierścionki MADDISON ? Wpisałam sobie już zamówienie z kat 03/2012 i przy podglądzie mam - żółtą kropę!
Ja mam tak przy zamówieniu z 2/2012, ale jeszcze go nie wysłałam, bo to zawirowanie z wymaganą płatnością, no i czekałam na walentynkową, która jest dla mnie podejrzana (niedawno ta szczoteczka była w internetowej i zamiast niej dostałam składaną, ale podłużną, bo podobno już jej nie ma).
Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
Jak zapłaciłaś w terminie to cię to nie spotka, tym bardziej, że oni już to maja zaksięgowane, a tylko na stronie są opóźnienia. Płatność miga jako zaległa jakoś po 5 dniach od terminu i po mniej więcej 5 dni później naliczają opłatę.
Dzięki, to nie rozumiem czemu mi się w ogóle ta płatność pojawiła, bo teraz mam Saldo : -10,23 zł Od rana mi tylko ciśnienie podnieśli
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 13:00   #243
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Napisane przez MaT Pokaż wiadomość

Dzięki, to nie rozumiem czemu mi się w ogóle ta płatność pojawiła, bo teraz mam Saldo : -10,23 zł Od rana mi tylko ciśnienie podnieśli
No, czyli masz 10 zł na plusie.
Stary 2012-02-07, 13:04   #244
smerfetka25
Zakorzenienie

Dorwałam się do złocistego olejku z motywacyjnego Gdyby miał większe drobinki to byłby idealny. Najważniejsze jest to że nic mnie po nim nie swędzi i skóra jest taka miła w dotyku
Stary 2012-02-07, 13:17   #245
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam tak przy zamówieniu z 2/2012, ale jeszcze go nie wysłałam, bo to zawirowanie z wymaganą płatnością, no i czekałam na walentynkową, która jest dla mnie podejrzana (niedawno ta szczoteczka była w internetowej i zamiast niej dostałam składaną, ale podłużną, bo podobno już jej nie ma).

Noooo ja tez jeszcze nie wysłałam z kat 03/2012 - jak myślisz, z nowym katalogiem, to chyba powinno być zielone ? Czy nie ma takiej reguły ?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Dorwałam się do złocistego olejku z motywacyjnego Gdyby miał większe drobinki to byłby idealny. Najważniejsze jest to że nic mnie po nim nie swędzi i skóra jest taka miła w dotyku
A próbowałaś może tego dwufazowego olejku ? Różowy jest świetny!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 13:20   #246
nataszka25
Zakorzenienie

Jak ja nie lubie czekac tak dlugo za paczka....
zazwyczaj byla okolo 12 a dzis czekam i czekam.................

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Cytat:
Noooo ja tez jeszcze nie wysłałam z kat 03/2012 - jak myślisz, z nowym katalogiem, to chyba powinno być zielone ? Czy nie ma takiej reguły ?

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:16 ----------

Wlasnie, ze nie ma regulz, bo oni drukuja kilka katalogow na przod i nie sa wstanie przewidziec wszystkiego.... niestety
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 13:22   #247
gosius91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Jak ja nie lubie czekac tak dlugo za paczka....
zazwyczaj byla okolo 12 a dzis czekam i czekam.................

---------- Dopisano o 13:20 ---------- Poprzedni post napisano o 13:18 ----------

Wlasnie, ze nie ma regulz, bo oni drukuja kilka katalogow na przod i nie sa wstanie przewidziec wszystkiego.... niestety
Hehe, też mam tak czasem z paczuszką, a co zamawiałaś ciekawego ?

Yhm, no to właśnie powinni być troszkę przewidujący ;D hihi
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 13:27   #248
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Hehe, też mam tak czasem z paczuszką, a co zamawiałaś ciekawego ?

Yhm, no to właśnie powinni być troszkę przewidujący ;D hihi
Spotligt, full speed, jakies kremy, pomadki z tych ofert łączonych, 2 za 29.90 ) i jakies kredki tez, nic nowego w sumie... ale dobilam troszke zawsze do KR

DOJECHAL... ale wszystko zmrozone.....

Edytowane przez nataszka25
Czas edycji: 2012-02-07 o 13:44
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:02   #249
melisska
Rozeznanie

Też sobie czekam na kuriera , jeszcze z paczką z kat.2.

Parę dni temu też podnieśli mi ciśnienie za sprawą paczkomatu
Miałam małe zamówienie tak ok.200 zł i czekałam jeszcze na decyzję 2 klientek , bo nie wiedziały zamawiać czy nie.
Nie dość ,że nie zamówiły a ja nie zdążyłam się załapać na dostawę regularną to przy zamówieniu na paczkomat w ostatnim kroku nie pokazało mi się moje miasto
Zdziwiona dzwonię do nich co jest grane ? , bo na liście In postu paczkomat figuruje i często odbieram tam przesyłki nie tylko z Avonu.

I tu odpowiedź Pani z infolinii mnie powaliła , że oczywiście paczkomat działa ale Avon z niego zrezygnował i nie będzie za niego płacił , bo mało konsultantek z niego korzysta

Dla mnie to głupie tłumaczenie , bo nie dość , że moje miasto nie należy do małych, to konsultantek jest ogrom. Nie wierzę , że nie korzystały z tak opłacalnego dla nich sposobu odbioru paczek

Jednym słowem jestem WKURZONA
melisska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:14   #250
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No, czyli masz 10 zł na plusie.
Wiedziałam o tym od dawna, bo się pomyliłam wypisując kwotę do zlecenia zapłaty, więc tym bardziej byłam zdziwiona, że mi pojawia się ponad 170 zł zaległej płatności, ale widać ...
Cytat:
Noooo ja tez jeszcze nie wysłałam z kat 03/2012 - jak myślisz, z nowym katalogiem, to chyba powinno być zielone ? Czy nie ma takiej reguły ?...
Trzymam kciuki za nasze zamówienia, aby żółte nie zmieniło się w szare

Nie pamiętam, która z Was miała być w COK i zdać relację z oglądu torebki Oxford z minikatalogu. Mam już zamówienie od kolejnej klientki, ale obie dopytują o jakość, czy nie wygląda badziewnie, no i jak jest wykończona w środku (kolor podszewki), a przede wszystkim jedna chce mieć pewność, jaki to czekoladowy
Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
Też sobie czekam na kuriera , jeszcze z paczką z kat.2.

Parę dni temu też podnieśli mi ciśnienie za sprawą paczkomatu
Miałam małe zamówienie tak ok.200 zł i czekałam jeszcze na decyzję 2 klientek , bo nie wiedziały zamawiać czy nie.
Nie dość ,że nie zamówiły a ja nie zdążyłam się załapać na dostawę regularną to przy zamówieniu na paczkomat w ostatnim kroku nie pokazało mi się moje miasto
Zdziwiona dzwonię do nich co jest grane ? , bo na liście In postu paczkomat figuruje i często odbieram tam przesyłki nie tylko z Avonu.

I tu odpowiedź Pani z infolinii mnie powaliła , że oczywiście paczkomat działa ale Avon z niego zrezygnował i nie będzie za niego płacił , bo mało konsultantek z niego korzysta

Dla mnie to głupie tłumaczenie , bo nie dość , że moje miasto nie należy do małych, to konsultantek jest ogrom. Nie wierzę , że nie korzystały z tak opłacalnego dla nich sposobu odbioru paczek

Jednym słowem jestem WKURZONA
A mogę wiedzieć, skąd dokładnie jesteś, bo właśnie się przeprowadziłam i miałam zamiar zamawiać na InPost w nowym miejscu, ale odpowiedź Avon mnie dobija

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2012-02-07 o 14:17
Stary 2012-02-07, 14:17   #251
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Nie pamiętam, która z Was miała być w COK i zdać relację z oglądu torebki Oxford z minikatalogu. Mam już zamówienie od kolejnej klientki, ale obie dopytują o jakość, czy nie wygląda badziewnie, no i jak jest wykończona w środku (kolor podszewki), a przede wszystkim jedna chce mieć pewność, jaki to czekoladowy
też czekam na tą relację z COK'u

Edytowane przez jamapi
Czas edycji: 2012-02-07 o 14:18
jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:17   #252
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Nie wierzę , że nie korzystały z tak opłacalnego dla nich sposobu odbioru paczek
być może nie korzystają.

rozmawiałam na ten temat z OMS, i jedynie 20%z okręgu u nas z tego korzysta.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:22   #253
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32132173]być może nie korzystają.

rozmawiałam na ten temat z OMS, i jedynie 20%z okręgu u nas z tego korzysta.[/QUOTE]
U nas jeżeli chodzi o Wrocław to korzysta ok 70% konsultantek, w terenie już mniej, bo tam prawie nie ma paczkomatów
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:38   #254
smerfetka25
Zakorzenienie

Cytat:
Nie mam przekonania do balsamów i olejków więc ich nie używam Pamiętam jak kiedyś po balsamie SSS, czerwonym bodajże dostałam czerwonych plam na skórze i od tamtej pory nic już nie zamówiłam z tej serii Ale jak mówisz że różowy też super to może następnym razem wypróbuję

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:32 ----------

Myślicie ze torba Tallulah jest nic nie warta bo jest tylko raz w katalogu??
Stary 2012-02-07, 14:51   #255
kloog
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
będę wdzięczna
byłam w COKu i nawet zdjęcie zrobiłam, ale nie dałam rady wczoraj wrzucić na neta, przepraszam! postaram się dzisiaj wieczorem. niestety nie zmierzyłam długości paska, bo metra nie miałam. torebka jest też w minikatalogu na stronie 15 i dokładnie tam widać jaka ona ma długi pasek. Jak ja ją na siebie założyłam to opierała mi się na biodrze, więc podejrzewam, że to nie będzie 64 cm, a więcej. mam nadzieję, że pomogłam
Stary 2012-02-07, 14:53   #256
tonia85
Zakorzenienie

GG do tonia85

Cytat:

Myślicie ze torba Tallulah jest nic nie warta bo jest tylko raz w katalogu??
Ja ją chciałam wziąć, ale po tym jak zobaczyłam portfel - odechciało mi sie
tonia85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 14:53   #257
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
byłam w COKu i nawet zdjęcie zrobiłam, ale nie dałam rady wczoraj wrzucić na neta, przepraszam! postaram się dzisiaj wieczorem. niestety nie zmierzyłam długości paska, bo metra nie miałam. torebka jest też w minikatalogu na stronie 15 i dokładnie tam widać jaka ona ma długi pasek. Jak ja ją na siebie założyłam to opierała mi się na biodrze, więc podejrzewam, że to nie będzie 64 cm, a więcej. mam nadzieję, że pomogłam
dziękuję
bardzo pomogłaś

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 15:34   #258
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Mam pytanie do dziewczyn z okręgów trendujących, czy któraś z Was używała już tych nowych szamponów przeciwłupieżowych?? Jakieś spostrzeżenia?? Który najbardziej polecacie?? Będę wdzięczna za odpowiedź!!
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 15:47   #259
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kloog Pokaż wiadomość
A jakie ogólnie wrażenie na Tobie zrobiła, czy ta niby skóra jest bardzo błyszcząca, czy jak się ją wypełni, to się nie będzie załamywać, no i bardzo proszę o odpowiedź na powyższe pytania #250
Stary 2012-02-07, 15:53   #260
cheneelle
Zakorzenienie

Któraś z Was ię chyba pytała o długość skakanki,a nie wiem czy już zostało to napisane. Ma dł: 300 cm.
A ta taśma do ćwiczeń(bo żadnej gumy nie widzę) ma wymiary 81x5 cm.
Obie rzeczy widzialam w coku i powiem Wam, że ta taśma wyglada fajnie, materiał jest przyjemny w dotyku. Skakanki nie widziałam.
Stary 2012-02-07, 16:02   #261
melisska
Rozeznanie

Cytat:
A jakie ogólnie wrażenie na Tobie zrobiła, czy ta niby skóra jest bardzo błyszcząca, czy jak się ją wypełni, to się nie będzie załamywać, no i bardzo proszę o odpowiedź na powyższe pytania #250
Odpowiedziałam Ci na PW
Stary 2012-02-07, 17:10   #262
kloog
Raczkowanie

Cytat:
sama torebka nie wygląda tandetnie, ale mam wrażenie, że "skóra" jest dość cienka. choć z drugiej strony nie będziemy w niej nosić kamieni, więc też nie musi być mega gruba. sama torebka z zewnątrz wygląda ładnie - taka skromna i nie rzuca się w oczy. nie jest lakierowana, ani też nie jest całkiem matowa - wygląda tak jakby gładko. nie wygląda sztucznie - według mnie ładnie imituje skórę. jest to brązowy, ale taki przyjemny, nie bardzo ciemny ani za jasny - coś pomiędzy. na kolor podszewki nie zwróciłam uwagi, ale wydaje mi się, że jest to ciemny brąz albo czarny.
Stary 2012-02-07, 17:14   #263
slodki_lizaczek
BAN stały

Cytat:
u mnie moja siostra używa nałogowo zielonego bo twierdzi że jest lepszy i lepiej pachnie ja oczywiście wole różowy.... (kocham kolor różowy )

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Spotligt, full speed, jakies kremy, pomadki z tych ofert łączonych, 2 za 29.90 ) i jakies kredki tez, nic nowego w sumie... ale dobilam troszke zawsze do KR

DOJECHAL... ale wszystko zmrozone.....

ja też robiłam zamówienie a właściwie domówienie bo klientka się oświeciła że chce LBD 4 sztuki no 3 miałam w domu ale tą jedną musiałam domówić no i od razu przyszły moje cienie poczwórne Pink Sands...

ja juz zamykam katalog 2 a oficjalnie otwieram katalog 3...
wreszcie.....
w kat.3 mam już zamówienie na 760zł... a to jeszcze nie wszyscy... może znów uda mi sie dobić do tysiaka... ;p

a wam jak idą zamówienia z trójeczki????
slodki_lizaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:22   #264
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez keine_angst Pokaż wiadomość
Zakochałam się w biżuterii Moon Flower Tylko dlaczego taka droga?
która to? w którym kat.i na której stronie? bo mam lenia szukać

Cytat:
Dostałam dzisiaj smsa od klientki... Proszę mi zamówić cienie 09605 i ruletkę 31518
hahah niby nic takiego a tak mnie rozbawiło że

Cytat:
Napisane przez slodki_lizaczek Pokaż wiadomość
ja juz zamykam katalog 2 a oficjalnie otwieram katalog 3...
wreszcie.....
w kat.3 mam już zamówienie na 760zł... a to jeszcze nie wszyscy... może znów uda mi sie dobić do tysiaka... ;p

a wam jak idą zamówienia z trójeczki????
mi idą super,pobijam swój rekord mam ponad 900,jeszcze być może jedna osoba coś zamówi,i niewiele zostanie do 1000 więc sobie dobiję słyszałam że prezenty jakieś są jak się ma na ponad 1000? co np.dają? bo nigdy nie osiągnęłam takiej kwoty
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:32   #265
meggykotka
Rozeznanie

Jak w tym katalogu masz tysiaka to w następnym można bodajże zamówić wodę męska za 10zł ale nie pamiętam którą ??
Wiem że pewnie ją sprzedam, bo mój Tż ma już za duży wybór.
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:36   #266
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
która to? w którym kat.i na której stronie? bo mam lenia szukać

kat.5, str.131
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:39   #267
melisska
Rozeznanie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32132173]być może nie korzystają.

rozmawiałam na ten temat z OMS, i jedynie 20%z okręgu u nas z tego korzysta.[/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez tonia85 Pokaż wiadomość
U nas jeżeli chodzi o Wrocław to korzysta ok 70% konsultantek, w terenie już mniej, bo tam prawie nie ma paczkomatów
No właśnie ... Z Waszych wypowiedzi wnioskuję , że różnie to może wyglądać w poszczególnych miastach.

Tonia u mnie jest paczkomat , tylko firma Avon z niego zrezygnowała

Przypomniało mi się ,że w tym tygodniu jest w moim mieście coroczne spotkanie konsultantek mojego okręgu , więc wybiorę się na pewno i może czegoś się dowiem na ten temat
Stary 2012-02-07, 17:44   #268
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Jak w tym katalogu masz tysiaka to w następnym można bodajże zamówić wodę męska za 10zł ale nie pamiętam którą ??
Wiem że pewnie ją sprzedam, bo mój Tż ma już za duży wybór.
byłoby super,bo w przyszłym katalogu chciałam wodę dla mena zamówić,na urodzinki

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
kat.5, str.131
oo kurczę,to ta co i mi wpadła w oko ale cena...zniechęca-skutecznie...ale chociaż może pierścionek...
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:45   #269
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
mi idą super,pobijam swój rekord mam ponad 900,jeszcze być może jedna osoba coś zamówi,i niewiele zostanie do 1000 więc sobie dobiję słyszałam że prezenty jakieś są jak się ma na ponad 1000? co np.dają? bo nigdy nie osiągnęłam takiej kwoty
za sprzedaż 1000zł w kat.1 można było zamówić w kat.2 nowe serum Solutions
w kat.2 za sprzedaż 1000zł w kat.3 można zamówić wodę Pure O2 damską

każdy produkt za 10zł
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-07, 17:46   #270
Buniat
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie ... Z Waszych wypowiedzi wnioskuję , że różnie to może wyglądać w poszczególnych miastach.

Tonia u mnie jest paczkomat , tylko firma Avon z niego zrezygnowała

Przypomniało mi się ,że w tym tygodniu jest w moim mieście coroczne spotkanie konsultantek mojego okręgu , więc wybiorę się na pewno i może czegoś się dowiem na ten temat
ja wiem, że rozmawiałaś z Avonem i Ci tak powiedzieli
a sprawdzałaś na stronie inpostu? czy ten paczkomat jest?
bo kiedyś mój się zepsuł i też na stronie Avonu go nie było, ale zadzwoniłam do Inspostu i uzyskałam konkretną odpowiedź, że jest pospusty i jak naprawią to będzie
myślę, że oni bardziej się orientują co i jak

poczekaj, zobaczysz przy następnym zamówieniu czy bedzie czy nie
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości