|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1681 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
ja jestem przypadkiem zaginionych pędzli z iherb niestety
|
|
|
|
#1682 |
|
Zakorzenienie
|
Mi przepadło. Nie pamiętam gdzie jest ten wątek ale było nas sporo w tym czasie co akurat ja czekałam na paczkę..
|
|
|
|
#1683 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1684 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wy też tak macie, że tyle rzeczy chciałybyście mieć a nie macie pieniędzy na wszystko ? ![]() Ja najchętniej to zamówiłabym sobie teraz jakiś zestaw do zdobienia paznokci. Czaję się na pędzelki i sondę a wczoraj wpadły mi w oko też naklejki Oprócz tego Dermacol, prezent dla TŻa, aparat fotograficzny...I mam się zmieścić w stówce
|
|
#1685 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1686 |
|
Zakorzenienie
|
No niestety
Wszyscy naokoło czymś kuszą i powstrzymaj się tu
|
#1687 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
przez miesiąc mam 100 zł a do tego muszę kupić jedzenie dla zwierząt.Aparat też bym chciała ![]() W domu mam zimno, 2 kaloryfery nie działają, więc pozostaje mi się rozgrzać poprzez konsumpcję ciepłego jedzenia (czyt. zapiekanka )
|
|
|
|
|
#1688 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nawet nie pytaj
|
|
|
|
|
#1689 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1690 |
|
Zakorzenienie
|
Widocznie ja mam po prostu pecha
Sprawdzałam parę razy na poczcie i też nic nie było. Z UC faktycznie dzwoniliby, chyba nawet raz mi się zdarzyło, że dzwonili (ale to w pracy jak sprowadzałam wykrojnik ze Szwajcarii). No cóż, muszę się pogodzić ze swoim losem ![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:46 ---------- Ja też muszę kupić nowy aparat, bo ten zaczyna dziwnie się zachowywać... ---------- Dopisano o 12:49 ---------- Poprzedni post napisano o 12:47 ---------- Na razie mam awizo na 2 przesyłki, jedna to pewnie stiker na telefon, a druga to nagroda z Pomaderii
|
#1691 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32129686]Mam tak samo
przez miesiąc mam 100 zł a do tego muszę kupić jedzenie dla zwierząt.Aparat też bym chciała ![]() W domu mam zimno, 2 kaloryfery nie działają, więc pozostaje mi się rozgrzać poprzez konsumpcję ciepłego jedzenia (czyt. zapiekanka )[/QUOTE]Ja na razie chcę zwykły aparat taki za 200-300zł, bo nie mam żadnego. Zdjęcia robię pożyczonym i zastanawiam się co będzie jak mi się notki skończą ![]() Ja wymieniłam tylko rzeczy które bardzo chce Chciejstw jest o wiele wiele więcej ![]() Paletka Sleek, korektor Pure Cover Mineral, kilka rzeczy z Marizy (jestem konsultantką a do tej pory mam tylko jedną kredkę od nich) To są tylko kosmetyczne chciejstwa, a ubrania, buty gdzie? ![]()
|
#1692 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() A mój TŻ ostatnio na mnie patrzy przerażonym wzrokiem i cieszy się, że jest mróz i nie chodzę do sklepu :P Nie ma rady, trzeba wygrać w totka haha. |
|
|
|
|
#1693 |
|
Zakorzenienie
|
Z moich chciejstw jest jeszcze korektor pod oczy od Heleny Rubinstein
|
#1694 |
|
Zakorzenienie
|
A apropo tego konkursu LRP to wzięłam dzisiaj udział i kiedy mogę się spodziewać wyników?
Jutro?
|
#1695 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No tak, lista jest duuuga, a kasy brak, pewnie jesteś tak samo jak ja bezrobotna |
|
|
|
|
#1696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zobaczymy czy szczęście dopisze
|
|
|
|
|
#1697 |
|
BAN stały
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32130268]Ja mam zwykły, ale go nie lubię, w domu korzystam z lustrzanki taty, a jak idę zdjęcia porobić poza domem to wtedy biorę swój aparat, a różnica w jakości zdjęć robionych moim aparatem a ojca jest bardzo duża, więc... ja chce lustrzanke
![]() No tak, lista jest duuuga, a kasy brak, pewnie jesteś tak samo jak ja bezrobotna Oj duża, cenowo też, samo body dużo kosztuje o obiektywach nie wspomnę. Mój TZ się w to bawi, to coś o tym wiem. Ma nawet mini studio i mnie czasem dręczy, a ja nie lubię zdjęć... nie czuję się swobodnie i nie sądzą bym była fotogeniczna :P Ale fakt zwykła cyfrówka a lustrzanka, duża różnica. Najlepsi są szpanerzy co mają lustrzankę, a zdjęcia robią z trybu auto |
|
|
|
#1698 |
|
Zakorzenienie
|
Też jestem bardzo ciekawa
|
#1699 |
|
Zakorzenienie
|
Mam pytanie odnosnie sprayu nawilzajacego do gardla Tonimer, wiem ze ktoras z Was decydowala sie na testowanie i jestem ciekawa czy warto kupic? niby nie jest drogi ale to strzal w ciemno i zdecydowanie jest potrzebny w walce z okresowa suchoscia w gardle oraz pod katem ewentualnego stanu zapalnego.
Bede wdzieczna za opinie
|
#1700 |
|
BAN stały
|
Wiecie co, tak się zastanawiam czy pędzelek do brwi, który się nadaje też do eyelinera, nie zniszczy się przy żelowej konsystencji jeśli jest z naturalnego włosia?
|
|
|
|
#1701 |
|
Zakorzenienie
|
Ożesz, douglasowy beauty-box!!!!!! Tylko z przesyłką koszt 53,00zł a jako pełnowymiarowy produkt lakier Max Factor i błyszczyk (nie wiem jakiej firmy)
Brać?---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Błyszczyk BeYou
|
#1702 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1703 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
No tak, takich ludzi jest dużo. Ja nawet swoim aparatem wolę zrobić zdjęcia ze swoimi ustawieniami, najwyżej coś popsuję aaa i jednak wolę dzienne światło niż flash Podstawa to mieć też jakiś swój sposób patrzenia na świat, by dostrzec to co inni nie potrafią
|
|
|
|
|
#1704 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie aż wlazłam na strone Douglasa ...
i 3 minut produkty - Hugo Boss,Clarins, Dsquared2...
|
#1705 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1706 | |
|
Zadomowienie
|
Witajcie
![]() Cytat:
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32129686]Mam tak samo przez miesiąc mam 100 zł a do tego muszę kupić jedzenie dla zwierząt.[/QUOTE]Spora ta lista ale od czego mamy TŻ-tów? może coś wspomoże?![]() Mój spisuje się całkiem nieźle, od razu po użyciu go czyszczę i wszystko jest w porządku. |
|
|
|
|
#1707 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wezmę na próbę. Sam błyszczyk kosztuje 47zł, a Sroczka go recenzowała i bardzo ładnie wygląda na ustach
|
#1708 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jak ja bym dostała jasno-różowy do tego obładowany perłowym odcieniem to bym się załamała.
|
|
#1709 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
![]() dawno nie bylo mnie u Was
|
|
|
|
#1710 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:41.

Sprawdzałam parę razy na poczcie i też nic nie było. Z UC faktycznie dzwoniliby, chyba nawet raz mi się zdarzyło, że dzwonili (ale to w pracy jak sprowadzałam wykrojnik ze Szwajcarii). No cóż, muszę się pogodzić ze swoim losem 

Brać?