|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#24391 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mundial 2006 = Przystojniacy
ManU prowadzi 2 do 1
![]() już 3 do 1
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24392 |
|
Wtajemniczenie
|
No rece opadaja
Oni znowu przegrywaja zwatpie zaraz jak przynajmniej niech mi zremisuja ![]() A on znowu w poprzeczke rany ![]() EDIT: Nie to juz jest koniec 2:0 juz mnie koncowy wynik nie interseuja a niech przgraja i 5:0 moze to ich wrescie oprzytomni spiace krolewny jedneDobranoc
|
#24393 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#24394 |
|
Zakorzenienie
|
A no chyba że tak,a ja się nie domyśliłam
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#24395 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#24396 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tylko Milan to juz nie pierwszy raz ostatnia to mu sie za czesto zdarza i juz mam tego serdecznie dosc
|
|
#24397 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
może niedługo puszczą jakąś powtórke
|
|
|
|
|
#24398 |
|
Zakorzenienie
|
Ok ja już lecę, a tak na marginesie kupiłam sobie Bravo Sport i tam był kalendarz na 2007 z naszymi piłkarzami.
Styczeń-Boruc Luty-Zurawski Marzec-Lewandowki Kwiecień-Bąk Maj-Krzynówek Czerwiec-Radomski Lipiec-Zewłakow Sierpień-Kowalewski Wrzesień-Brożek Październik-Szymkowiak Listopad-Dudka Grudzień-Matusiak plus na koniec Lukas Podolski ![]() ![]() No to do jutra, buźka
|
|
|
|
#24399 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
łącze się z tobą w bólu ![]() ![]()
|
|
|
|
|
#24400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a potem pokazywali komentarzy soenke, klinsiego i te pe... i niekopoazywane sceny... mowie wam...odi w bossskiej koszulce... nie widzialam nigdy jego zdjecia w niej....swietne w ogole...jak dobrze, ze mnie cos podkusilo ![]() mam nadzieje, ze na swieta znowu bedzie Cytat:
jejeje...iza...biedaczysko... a mi to tak bylo ciezko wstac, ze hoho...2 dni sie w szkole nie bylo to teraz sie odzwyczailam a dzis wracam i musze poprzepisywac lekcje.... a ile mam zaleglosci...klasowki niezaliczone szkoda gadac...mam nadzieje, ze znajde troszke czasu jednak i dla was zimko... ja nie chce do szkoly ![]() zle mi...smutno...jakas poranna deprecha? ;P ok lece sie przygotowywac... i do autobusu... przynajmniej to pocieszenie...jak wczoraj zobaczylam masakrycznie przepelnione tramwaje to sobie pomyslalam, ze moze jednak nasze autobusy da sie wytrzymac? XD tamwaje to byly poprostu masakra... ludzie stali na ostatnim schodku...drzwi ich scisklay, zeby sie domknac... wspolczuje...
|
|
|
#24401 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze Słońce, no to musisz nabrać odwagi a szczęście będzie bliżej niż myślisz ![]() ja nie za bardzo chce iść na studniówke, ale mnie wszyscy zmuszają ![]() ale to i tak dobrze że u Ciebie są próby bo u mnie rok temu nie było żadnych i to dopiero był bajzel ![]() hehe Bala na początku Cytat:
![]() nmzc ![]() Cytat:
ale komentarze pierwsza klasa Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wole nie myslec co zastane jak wróce po tygodniu do szkoły ![]() nmzc ![]() tam to są sami maczo Cytat:
mają to samo co Wisła Cytat:
Cytat:
![]() leniuszek z Ciebie trzymaj sie
|
|
|
#24402 |
|
Zakorzenienie
|
witam z rańca
Dziś rano piłkarze „Białej Gwiazdy” odwiedzili młodych pacjentów Uniwersyteckiego Szpitala na Prokocimiu. Radosław Sobolewski, Marcin Baszczyński oraz Emilian Dolha złożyli wizytę na oddziałach dializ oraz hematologii. Wiślacy wspólnie z młodszymi sympatykami pozowali do zdjęć oraz rozmawiali na wiele tematów związanych nie tylko ze sportem. Wizyta piłkarzy zrobiła bardzo duże wrażenie również na personelu medycznym pracującym w szpitalu na Prokocimiu. Zarówno lekarze jak i pielęgniarki ochoczo rozmawiali z zawodnikami naszej drużyny. Obiektywnie należy przyznać, że dzisiejsza wizyta znacznie różniła się od poprzednich organizowanych na terenie krakowskich szkół. W obliczu ciężkich chorób na jakie cierpią mali pacjenci oraz ich heroicznej walki o powrót do zdrowia, niestosownym było rozmawiać tylko o piłce i sprawach związanych z Wisłą. Często poruszano kwestie bardziej życiowe. Swoje zadowolenie z przybycia Wiślaków wyraził rzecznik prasowy szpitala Marcin Mikos: - Wizyta tak znanych postaci w szpitalu sprawia naszym podopiecznym zawsze wiele radości. Pozytywne emocje jakie wywołują takie przeżycia sprawiają, że często poprawia się samopoczucie naszych pacjentów. Bywa, że w przypadku silnych przeżyć ma to również swoje przełożenie na wyniki badań lekarskich... tym razem do szpitala zawitali matko jacy oni są kochani
|
|
#24403 |
|
Zakorzenienie
|
i jeszcze coś o Mauro
Mauro Cantoro ma uszkodzone struktury miękkie wnętrza kolana. Doktor Mariusz Urban na razie nie widzi jednak konieczności operacji, choć nie jest to wykluczone. Argentyński pomocnik będzie przechodził rehabilitację, ale ma małe szanse na grę w Rotterdamie.
|
|
#24404 |
|
Zakorzenienie
|
odnośnie szkoły
![]() ostatnio uczyłam sie z historii o przymierzach i porozumieniach i oto o wymyśliłam ![]() Trójprzymierze : Poldi (Niemcy) Austro-Węgry Fabio (Włochy) Trójporozumienie: Terry (Anglia) Ribery (Francja) Rosja tylko mi zawodników z Rsoji zabrakło
|
|
#24405 |
|
Zakorzenienie
|
no to jeszcze troche fotek
![]() 1- aktor z pierwszej miłości, przystojny ![]() 2 - Maxi 3 - początki Mauro w Wiśle 4 - Adam Kokoszka, grał wczoraj z ZEA 5 - co tez oni potrfaią na tym boisku 6 - Kuba
|
|
#24406 |
|
Zakorzenienie
|
1,3 - Rafael van der Vaart
![]() 2 - Bosacki ![]() 4 - kapitan Baszczu ![]() 5 - Kaka dla Mav 6 - Arjen Robben
|
|
#24407 |
|
Zakorzenienie
|
1 - portugalskie tyłki
2 - Robin van Persie 3 - Baszczu 4 - Kuba 5 - Kuba i Ema 6 - Patryk i Cleber
|
|
#24408 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Jasiek i Patryk
2 - co tam sie działo 3 - Adrian Budka 4 - Ashley Cole, wolny jest ? ![]() 5 - Adrian 6 - a to aktor Chad Michale Murray ale musiałam wrzucić
|
|
#24409 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Danele de Rossie
![]() 2 - Arjen i Ruud 3 - Marcel Jensen to chyba jakiś Magdy ![]() 4 - i ten też ![]() 5 - Darek 6 - nie znam nazwiska, ale gość identyczny do mojego eks
|
|
#24410 |
|
Zakorzenienie
|
1 - jaki kogutek
![]() 2 - Rafael 3 - Bala 4 - Ricardo 5 - Baszczu 6 - znowu Kaka
|
|
#24411 |
|
Zakorzenienie
|
2 - Ashley, chyba go zaklepie, tylko czy on nie jest Mav
3 - jajowatogłowy Boruc 4 - Radomski 5 - Ashley
|
|
#24412 |
|
Zakorzenienie
|
1 - rodzina Rafaela
2 - intelidżent mina ![]() 3 - i druuga ![]() 4 - Boruc ze statuetką 5 - Marcin Burkhardt 6 - Michał Chałbiński
|
|
#24413 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,3,4 - Ashley
5 - aaaaaaaa co to ![]() ![]() 6 - moje ciastka
|
|
#24414 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,5 - Danielek
3 - Diego Luna (aktor) 4,6 - Darek
|
|
#24415 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Łukasz
2 - Ashley i Thierry 3 - Branko 4 - Roger z Legii 5 - Luca Toni i Daniel 6 - Daniel na ślubie
|
|
#24416 |
|
Zakorzenienie
|
1,2,4 - Rafael
6 - Marcel 6 - Żuraw
|
|
#24417 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Luna
2 - Szymek 3 - aaaaa jaki brzydal ![]() 4 - Michał 5 - Żuraw 6 - Brożek, w tle Mauro
|
|
#24418 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba, Patryk
|
|
#24419 |
|
Zakorzenienie
|
Kuba, Ema, Patryk
|
|
#24420 |
|
Zakorzenienie
|
1 - Sebek Mila, jaki fryz
2,4,5 - Rafael 3 - Marco van Besten ![]() 6 - Arjen
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.

mowie wam...odi w bossskiej koszulce... nie widzialam nigdy jego zdjecia w niej....swietne w ogole...jak dobrze, ze mnie cos podkusilo
ale komentarze pierwsza klasa 

trzymaj sie