Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2012-02-07, 09:37   #3451
agusiowata
Zakorzenienie

Dot.: Biedronka - produkty godne polecenia cz. XII

Oglądałyście bluzki z długim rękawem? http://biedronka.pl/oferta/artykuly_...slowe/oferta3/
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 09:51   #3452
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez tikutik Pokaż wiadomość
(..)
No widzisz jakoś tak schowałam kolejne 'drobiazgi' spoza listy do szafki z chemią przed mężem bo on też z tych co to za głowę się łapie po moim powrocie z biedronki hihi

To tez mnie rozbawiło, ja natomiast mam inne podejście do tego jakie i gdzie jest miejsce mojego męża Pomimo, że często wkurza się, że znowu kupiłam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy to szybko przekonuje się, że są to rzeczy smaczne, bądź przydatne dla naszego mieszkania. I tak dzisiaj np. jak zobaczył pełną torbę zakupów pytanie: - Przecież pojechałaś tylko po owoce. Nie dość, że nie było Cię godzinkę to jeszcze z pełną torbą wracasz
Podobnie robię
Mój też tak mówi Ale niestety nie mam tak fajnie jak Ty, bo mój zupełnie nie rozumie po co mi czterdziesty kubek, dziesiąta deska czy piętnaste kwiatki w wazonie
Na żywność faktycznie nie narzeka hehehe

Co do garnka ze szmatką do parowańców.. moja mamusia do dziś tak robi i nie daje się namówić na inne sposoby, mimo że ma taką możliwość. Siła przywzyczajenia
alamirka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 09:56   #3453
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Ja to opakowanie potraktowałam taśmą klejącą TŻ się śmieje, że taśma klejąca jest najlepszym narzędziem do remontowania starych czy zepsutych rzeczy. W naszym poprzednim wynajmowanym mieszkaniu właściciel "naprawił" gniazdko obklejając je właśnie taśmą
ja mam inny patent, odwracam chusteczki do góry nogami, żeby nie dostawało się do nie potwietrze i dodatkowo płyn który zazwyczaj zbiera się na dnie nawilża tym sposobem wszystkie chusteczki, które znajdują się na samym spodzie.

Pomysł z taśmą

Cytat:
Napisane przez nouvelle90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które to są te masła do ciała? Te co niby po 4,99? Gdzie one leżą? Są z gazetki? Bo dzisiaj specjalnie po nie poszłam i nie było;( Co nie przeszkodziło mi mimo wszystko wydać 40 zł
Masła są umiejscowione w koszach. Dla mnie ich pojawienie się w sklepie było niespodzianką bo polowałam na kosmetyki od dłuższego czasu.

O tak, w wydawaniu pieniędzy nie ma przeszkód

Cytat:
Napisane przez Agoorka Pokaż wiadomość
Te parowańce tak mi dziś posmakowały, że zjadłam nawet bez dodatków typu dżem, jogurt, pycha. Kiedyś kupowałam w jakimś sklepie z nadzieniem, ale były tak ohydne, że sobie obrzydziłam, aż do dziś, bo do tych z Biedry na pewno wrócę
Bardzo lubię te bułeczki, to smak mojego dzieciństwa

Cytat:
Napisane przez lza_slonca Pokaż wiadomość
Jak ja się cieszę, że jest ktoś kto mnie rozumie
Oczywiście, nie jesteś sama

Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
A ja właśnie wróciłam z Biedroneczki i znów wydałam 30zł Ale mam parowańce I Trixxa
Dziewczyny co to jest ten Trixx ?

Cytat:
Napisane przez PaulinciaKWC Pokaż wiadomość
zrobiłyście mi ochotę na parowańce. będę musiała kupić tylko jak ja je zrobię? aktualnie chyba nie posiadam nic do się do tego nadaje, aaaale coś wymysle
Ściereczka lub możesz zakupić sitko metalowe koszt 4 zł, które się rozkłada i umieszcza na garnku.
fashionismypassion jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 10:09   #3454
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez fashionismypassion Pokaż wiadomość
Ściereczka lub możesz zakupić sitko metalowe koszt 4 zł, które się rozkłada i umieszcza na garnku.
Albo garnek do gotowania na parze, z dziurkami. Jesli cozywiście taki się ma Kiedyś uzywałam tez takiego sitka do smażenia ferytek w garnku

U mnie nie ma żadnych maseł i nigdy nie było
Stary 2012-02-07, 10:15   #3455
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa
Konto usunięte

Trixx-piwo malinowe,pyszne
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 10:17   #3456
enka901
Raczkowanie

Trixx to piwo o smaku malinowym

enka901 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 10:44   #3457
ch_aga
Zadomowienie

Kilka dni temu ktoś pytał o biszkopty jogurtowo-truskawkowe. Dziś dopiero je otworzyłam; są bardzo smaczne aczkolwiek o smaku jogurtowo-truskawkowym można tylko pomarzyć. Wydaje się, że są słodsze od zwykłych. Ale ja ogólnie lubię biszkopty, te polecam
Pozdrawiam
ch_aga jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 11:29   #3458
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez alamirka Pokaż wiadomość
Albo garnek do gotowania na parze, z dziurkami. Jesli cozywiście taki się ma Kiedyś uzywałam tez takiego sitka do smażenia ferytek w garnku

U mnie nie ma żadnych maseł i nigdy nie było
Pewnie, każdy patent jest dobry mi mama kupiła specjalne sitko, bo miałyśmy kiedyś takie w domu i zginęło, a że ostatnio opowiadałam jej jak sobie radzę przy okazji zakupów kupiła dwa i jedno mi sperezentowała.

[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;32125848]Trixx-piwo malinowe,pyszne [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez enka901 Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczynki
Stary 2012-02-07, 11:36   #3459
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
I takim spodobem oczywiście dzisiaj nabyłam te paróweczki. Jutro degustacja. Znowu mnie skusiłyście... Ale skoro aż tyle pozytywnych relacji to muszą być naprawdę super

No widzisz jakoś tak schowałam kolejne 'drobiazgi' spoza listy do szafki z chemią przed mężem bo on też z tych co to za głowę się łapie po moim powrocie z biedronki hihi
Dzisiaj za to od razu wypróbowałam i ja tam jestem w tego peelingu borówkowego zadowolona. No fakt żaden ze mnie ekspert po pierwszy użyciu ale jak dla mnie konsystencja jest ok, drobinki w sam raz (mogłoby ich być troszkę więcej), zapach bardzo przyjemny a co najważniejsze dobra cena

Hehe skąd ja to znam, ja kocham zakupy a mężusia po dłuższym chodzeniu nerwy biorą

Kurcze no! Ja uwielbiam kurczaka w galarecie Oczywiście wypadałby spróbować...

Rozbawiły mnie najbardziej te zakolanówki heheheh

To tez mnie rozbawiło, ja natomiast mam inne podejście do tego jakie i gdzie jest miejsce mojego męża Pomimo, że często wkurza się, że znowu kupiłam mnóstwo niepotrzebnych rzeczy to szybko przekonuje się, że są to rzeczy smaczne, bądź przydatne dla naszego mieszkania. I tak dzisiaj np. jak zobaczył pełną torbę zakupów pytanie: - Przecież pojechałaś tylko po owoce. Nie dość, że nie było Cię godzinkę to jeszcze z pełną torbą wracasz

Wiesz ja pamiętam stary sposób mojej mamy. Nie mieliśmy żadnego specjalnego garnka czy naczynia do gotowania na parze i mama zawsze brała duży garnek, nakładała na niego szmatkę z płótna jak dobrze kojarzę, tak żeby przykrywało cały przekrój garnka i obwiązywało się sznureczkiem, żeby się trzymało. Tym sposobem na górę można było położyć kluchy a dodatkowo żeby gotować pod przykryciem na garnek układała zawsze do góry dnem miskę żeby tych klusek nie zgnieść normalną pokrywką od garnka Się przeniosłam na chwilę w czasy dzieciństwa. Oj nie mogę się już doczekać jutrzejszego obiadku! Aaaa i najlepsze uwielbiam do tego typu rzeczy zrobić karmel, polecam
Moja babcia robiła tak samo z tym, że nie jestem pewna czy posiadam jakąś ściereczkę, która się nadaje do tego celu, muszę jakąś kupić wybaczcie ubogie wyposażenie mojej kuchni, wynajmuję mieszkanie z samymi facetami więc sama muszę uzupełniac kuchenne braki, bo nie oszukujmy się, facet bez kobiety nie wie nawet jak ugotować ziemniaki
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 11:37   #3460
20160901857
Konto usunięte

Cytat:
Masła są umiejscowione w koszach. Dla mnie ich pojawienie się w sklepie było niespodzianką bo polowałam na kosmetyki od dłuższego czasu.
To w takim razie u mnie chyba ich nie ma, bo wczoraj przegrzebałam dosłownie wszystko w całym sklepie i nie znalazłam no nic, dzisiaj się znowu wybieram to może jeszcze raz poszukam.
20160901857 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 11:40   #3461
PaulinciaKWC
Zakorzenienie

Cytat:
To w takim razie u mnie chyba ich nie ma, bo wczoraj przegrzebałam dosłownie wszystko w całym sklepie i nie znalazłam no nic, dzisiaj się znowu wybieram to może jeszcze raz poszukam.
u siebie też zauwazyłam ogromną ilość maseł, łącznie z serią afryka azja brazylia. Balsamów Green Nature widziałąm ze 2 kartony, tak samo kremów do rąk z tej serii. Za kazdym razem próbuję przejsc obojętnie obok tego balsamu ale chyba w koncu się na niego skuszę ile razy mozna przechodzić i udawać ze się go nie widzi haha
PaulinciaKWC jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 12:02   #3462
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f
Konto usunięte

A miała któraś z Was takie żelazko co będzie od 16.02?

Nie mam wielkich wymagań, ogólnie to prasuję baaardzo rzadko i tylko rzeczy naprawdę wygniecione
bfca8d39b0c33d1e642320d525f11dd69d86e6d3_6578f56ebc91f jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 12:26   #3463
agusiowata
Zakorzenienie

W niedzielę popołudniu u mnie były świeże kajzerki.
agusiowata jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 12:46   #3464
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Moja babcia robiła tak samo z tym, że nie jestem pewna czy posiadam jakąś ściereczkę, która się nadaje do tego celu, muszę jakąś kupić wybaczcie ubogie wyposażenie mojej kuchni, wynajmuję mieszkanie z samymi facetami więc sama muszę uzupełniac kuchenne braki, bo nie oszukujmy się, facet bez kobiety nie wie nawet jak ugotować ziemniaki
Wystarczy zwykła płócienna ścierka kuchenna.

Cytat:
Może nie wykładali jeszcze, albo nie będzie. Z tego co się zorientowałam zaopatrzenie może się różnić w poszczególnych sklepach.

Cytat:
u siebie też zauwazyłam ogromną ilość maseł, łącznie z serią afryka azja brazylia. Balsamów Green Nature widziałąm ze 2 kartony, tak samo kremów do rąk z tej serii. Za kazdym razem próbuję przejsc obojętnie obok tego balsamu ale chyba w koncu się na niego skuszę ile razy mozna przechodzić i udawać ze się go nie widzi haha
O a co to za seria Afryka Azja Brazylia ?

Najpierw przeczytałam - balsamów Green Nature wzięłam 2 kartony i myślę sobie - ło matko szalona, a ja tylko 1 kupiłam, może powinnam kupić więcej ?
Sama się z siebie śmieję teraz k abaret.

Kremów do rąk nie widziałam, a słyszałam, że jest fajny.

O tak - mi sie wydaje, że w strefie koszy wszystko do mnie woła - mnie kup, mnie kup
Stary 2012-02-07, 13:22   #3465
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez ch_aga Pokaż wiadomość
Kilka dni temu ktoś pytał o biszkopty jogurtowo-truskawkowe. Dziś dopiero je otworzyłam; są bardzo smaczne aczkolwiek o smaku jogurtowo-truskawkowym można tylko pomarzyć. Wydaje się, że są słodsze od zwykłych. Ale ja ogólnie lubię biszkopty, te polecam
Pozdrawiam
Ja pytałam o biszkopty, dziękuję za opinię
Też lubię biszkopty i chętnie bym spróbowała, ale niestety - nie było mi dane, widziałam tylko kartkę z ceną; w ogóle u mnie zawsze jest bardzo mało produktów z promocji, albo pojawiają się kilka tygodni później, niż w innych biedroneczkach
A biszkopty przypominają mi smak dzieciństwa, gdy komuś udało się je zdobyć w sklepie firmowym wedla jakiż to był rarytas
Percival jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 13:44   #3466
aluniaa007
Wtajemniczenie

ktoras sie chyba pytala o lawe.ja kupilam i naprawde za te pieniadze jest swietna,polecam.wyglada na stabilna i dobrze sie prezentuje
Stary 2012-02-07, 13:45   #3467
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Percival Pokaż wiadomość
A ja mam inaczej - obecnie z pewnych względów nie bywam na zakupach (czasem w niedzielę, przy okazji), dlatego wysyłam na wszelkie zakupy - w tym do Biedroneczki - męża. Mamy darmowe rozmowy ze sobą i praktycznie przez cały czas pobytu w sklepie udzielam mu wskazówek - gdzie co leży itd. Nawet zakolanówki mi kupił, a ile miałam radości, gdy opisywał mi wzory i kolory - zaczął od pytania, czy chcę różowe a gdy dopytałam o długość, bo zdawało mi się, że różowych nie było - okazało się, że oglądał skarpety frotte
Ale czasem tęsknię do grzebania w koszach....
Rety jak słodko

Cytat:
Wiesz ja pamiętam stary sposób mojej mamy. Nie mieliśmy żadnego specjalnego garnka czy naczynia do gotowania na parze i mama zawsze brała duży garnek, nakładała na niego szmatkę z płótna jak dobrze kojarzę, tak żeby przykrywało cały przekrój garnka i obwiązywało się sznureczkiem, żeby się trzymało. Tym sposobem na górę można było położyć kluchy a dodatkowo żeby gotować pod przykryciem na garnek układała zawsze do góry dnem miskę żeby tych klusek nie zgnieść normalną pokrywką od garnka Się przeniosłam na chwilę w czasy dzieciństwa. Oj nie mogę się już doczekać jutrzejszego obiadku! Aaaa i najlepsze uwielbiam do tego typu rzeczy zrobić karmel, polecam
Moja babcia dokładnie tak samo robiła, teraz moja mam tak robi.

Cytat:
Cytat:
Najpierw przeczytałam - balsamów Green Nature wzięłam 2 kartony i myślę sobie - ło matko szalona, a ja tylko 1 kupiłam, może powinnam kupić więcej ?
Sama się z siebie śmieję teraz k abaret.

Kremów do rąk nie widziałam, a słyszałam, że jest fajny.

O tak - mi sie wydaje, że w strefie koszy wszystko do mnie woła - mnie kup, mnie kup
Ha ha ha to ja się z siebie też pośmieje, bo przeczytałam tak samo jak Ty, wytrzeszczyłam oczy i musiałam przeczytać jeszcze raz.
Ja właśnie dziś specjalnie poszłam po te balsamy, a u mnie niestety brak
Jako rekompensatę zakupiłam drugie długie skarpety teraz te różowo-szare oraz wspominany tu ser z orzechami. Będę dziś próbować.

kayra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 14:09   #3468
fejs
Wtajemniczenie

U mnie też nie ma żadnych maseł, towar jest przebrany i puste półki. Kupiłam za to 30 dkg. Michałków dla taty do kieszeni i faktycznie są dobre, ale koszmarnie drogie. Więcej nie kupię.
fejs jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 14:11   #3469
As_kaa
Raczkowanie

Hejka ) czytam Wasz watek od pewnego czasu, ale nigdy jakos nie bylo mi dane o czyms napisac, ale dzis bylam u mnie w biedronce i zwrocilam uwage na ten żel pod prysznic peelingujacy z Be Beauty, o ktorym pisala jedna dziewczyna - BALI i rzeczywiscie - pachnie rewelacyjnie!!!!!
oczywiscie sie skusilam :P
ale maseł nie ma.
As_kaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 14:16   #3470
fashionismypassion
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Ha ha ha to ja się z siebie też pośmieje, bo przeczytałam tak samo jak Ty, wytrzeszczyłam oczy i musiałam przeczytać jeszcze raz.
Ja właśnie dziś specjalnie poszłam po te balsamy, a u mnie niestety brak
Jako rekompensatę zakupiłam drugie długie skarpety teraz te różowo-szare oraz wspominany tu ser z orzechami. Będę dziś próbować.
Czyli nie ja jedna myślę o balsamie w ilościach hurtowych

Wiadomo rekompensata musi być

Ser jest smaczny, testuję właśnie

Cytat:
Napisane przez fejs Pokaż wiadomość
U mnie też nie ma żadnych maseł, towar jest przebrany i puste półki. Kupiłam za to 30 dkg. Michałków dla taty do kieszeni i faktycznie są dobre, ale koszmarnie drogie. Więcej nie kupię.
Trochę słodyczy brak masełek wynagrodzi

Swoją drogą dziwnie to wygląda w jednych sklepach są kosmetyki a w innych nie ma. Powinni dbać o to by oferta trafiała do wszystkich.
Stary 2012-02-07, 14:39   #3471
Phynn
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez enka901 Pokaż wiadomość
ja go lubię na gorąco z dodatkiem przyprawy do grzańców

Rozsunąć suwak, by
Zdjąć skafander ciała
Zapomnieć
Wejść w nowe życie
W zwiewnej sukience

Phynn jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 14:45   #3472
kada69
Raczkowanie

A czy któraś z Pań zaopatrzyła się w bambusowe miski? Bo one chyba już są w sprzedaży ...
kada69 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:17   #3473
Ervisha
Zakorzenienie

ja sobie dzisiaj dokupiłam makaron pełnoziarnisty bo jest pyszny. Jak byłam w piątek to były 3 całe pudła a dzisiaj tylko jedno i to nie pelne

Książki potrzebują nowego domu

Ervisha jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:25   #3474
anula3333
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kayra Pokaż wiadomość
Moja babcia dokładnie tak samo robiła, teraz moja mam tak robi.

Moja babcia też tak robiła i ja tak robię Poświęciłam na to jedną ściereczkę, a po użyciu ją piorę i chowam do następnego razu.

Też kupiłam ser z orzechami, czeka na wypróbowanie.
Stary 2012-02-07, 15:25   #3475
Percival
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez As_kaa Pokaż wiadomość
Hejka ) czytam Wasz watek od pewnego czasu, ale nigdy jakos nie bylo mi dane o czyms napisac, ale dzis bylam u mnie w biedronce i zwrocilam uwage na ten żel pod prysznic peelingujacy z Be Beauty, o ktorym pisala jedna dziewczyna - BALI i rzeczywiscie - pachnie rewelacyjnie!!!!!
oczywiscie sie skusilam :P
ale maseł nie ma.
U mnie ani razu nie było żelu Bali, zawsze w kartonach tylko Japonia, a maseł Brazylia czy Afryka w ogóle nie widziałam
Czy ktoś odpowiedzialny za dystrybucję kosmetyków w B. mógłby poczytać ten wątek?
Percival jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:32   #3476
alamirka
Moderator

Cytat:
Napisane przez kada69 Pokaż wiadomość
A czy któraś z Pań zaopatrzyła się w bambusowe miski? Bo one chyba już są w sprzedaży ...
Ja kupiłam jedną miseczke, taką średnią. Wyszła mi 8 zł z groszami. Miała być na chipsy dla mojego ale tak słodko pasuje mi do kuchni w której mam wszystko brązowo pomarańczowe (miskę wzięłam pomarańczową) że stoi na środku stołu z owocami, ładnie ozdabia wnętrze

---------- Dopisano o 15:32 ---------- Poprzedni post napisano o 15:30 ----------

Cytat:
U mnie ani razu nie było żelu Bali, zawsze w kartonach tylko Japonia, a maseł Brazylia czy Afryka w ogóle nie widziałam
Czy ktoś odpowiedzialny za dystrybucję kosmetyków w B. mógłby poczytać ten wątek?
Oj tak U mnie żel Bali dopadłam raz tylko, teraz stoi i żal go używac bo więcej go już nie widze w sklepie
A masła do ciała? A co to w ogóle jest? U mnie śladu po nich nie ma
Stary 2012-02-07, 15:33   #3477
Inkarnatka
Wtajemniczenie

Cytat:
A w której B widziałaś balsamy Green Nature? Bo chyba chcę zrobić zapas tzn. kupić jeden na zapas, kartonów całych nie będę wynosić

Inkarnatka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:34   #3478
kayra
Zadomowienie

Cytat:
Czyli nie ja jedna myślę o balsamie w ilościach hurtowych

Wiadomo rekompensata musi być

Ser jest smaczny, testuję właśnie
He he nie tylko Ty. Kurde jak byłam jeszcze w domu, przed wyprawą do B. to tak się namyślałam ile to kupić na zapas a tu
Ser będę testować wieczorkiem.
Która pizza z Biedronkowych jest dobra, jakaś z szynką? Kiedyś byłam o tym mowa, ale chyba o tych gazetkowych coś tam smok. A ze stałej oferty? I po ile są?

kayra jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:35   #3479
Karolina :-)
Zadomowienie

Cytat:
Podejrzewamy, że ktoś odpowiedzialny za ustalanie cen czyta ten wątek, bo tak chwaliłyśmy świeczki La Rissa, że ich cena tak drastycznie wzrosła
Karolina :-) jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2012-02-07, 15:35   #3480
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa
Konto usunięte

Ja dawno temu widziałam balsam green nature(bez żadnej promocji,ani nic) stał tam gdzie wszystkie kosmetyki. Kupiłam.Teraz nie mogę go nigdzie dostać albo tych masełek!Ja chce gazetkę urodową !
5b5d99de58a13445bbbddfb9cef436b5e5bc9934_64ac8d7278bfa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości