|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Cytat:
![]() ![]() ![]() W temacie spłukania - ja jestem tak goła (ratuję się posiadaniem tżta) , że aż zamierzam w trybie pilnym się obronić, bo mam obiecany zastrzyk finansowy za to (powinnam już we wrześniu, więc rodzice mnie motywują jak mogą )
Edytowane przez kasiaen1 Czas edycji: 2012-02-07 o 16:17 |
|
|
|
|
#1742 |
|
Zadomowienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32127533]
Quera Ciekawe czy u mnie jest dostępna Isana z olejkiem z Bambusa, bo ostatnio jak byłam w Rossmannie to jej nie było :p a tak z ciekawości spytam, jakie masz włosy? farbowane?? kręcone, falowane, proste?? suche, zniszczone?? ![]() [/QUOTE] Ta odżywka jest w każdym Rossmannie ![]() Mam falowane, zniszczone, niefarbowane i raczej suche włosy ![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32129032] A używasz tylko kosmetyków do włosów bez silikonów?? nie blaknie Ci szybko kolor?? Moje włosy są mocno zniszczone, teraz wprowadziłam do pielęgnacji same kosmetyki bez silikonów, ale jakoś mi to nie służy, włosy są suche i źle się rozczesują. A po szamponie Alterry zaczęły mi wypadać włosy. I zastanawiam się czy dalej ryzykować z kosmetykami bez silikonów czy może jednak tą maskę z silikonami wybrać [/QUOTE]Przetrząsnęłam ostatnio forum dla kręconowłosych i czytałam trochę o pielęgnacji bez silikonów. Dziewczyny piszą, że przez pierwsze kilka/kilkanaście użyć włosy wyglądają trochę gorzej, ale po ok. miesiącu jest dużo lepiej Byłam dziś w Rossmannie i wprowadzili korektor od brwi z Delii. Przeraziła mnie jego cena - 18zł! W osidlowej drogerii płaciłam za niego 7zł ![]() Byłam w bibliotece, ale oczywiście musiałam coś kupić, bo skoro wychodzę już w taki mróz to bez sensu tylko po książki iść I oczywiście kupiłam za dużo - mgiełka Radical, szampon dla dzieci Sanosan w ramach pielęgnacji bez silikonów, tak samo żel do mycia Babydream. Wpadła jeszcze tarka do stóp i krem do stóp. Ale szłam tylko po książki Przy okazji zauważyłam, że w mieście mam super drogerię, o której dopiero dzisiaj się dowiedziałam. Mają tam profesjonalne kosmetyki do włosów, szafę Deborah, wybór perfum jak w Douglasie i całą górę produktów firm, o których nawet nie słyszałam. Zamieszkam tam
|
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja to miałam bardziej wybujały sen. Najpierw śniło mi się bombardowanie bloku, a potem wątek romantyczny ze sprawcą całego zamieszania
|
#1744 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Poczytaj regulamin i zasady użytkowania. To jest karta, którą się doładowuje ze zwykłego konta... Coś jak Pay Pal
|
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mozesz mi wytlumaczyc, ktora to dokladnie karta bo tam jest kilka rodzaji no i czy place jakas prowizje, jesli bede przelewala pieniadze z ING? |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tą kartą możesz wykonywać transakcje przez Internet. Edit: http://www.ingbank.pl/indywidualni/k...ing-visa#tab=1 a tu karta wirtualna.
... Edytowane przez enn_ Czas edycji: 2012-02-07 o 16:50 |
|
|
|
|
#1747 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jakaś niemoc blogowa mnie ogarnęła.... ;/ Chyba nawet życiowa. Nie ogarniam..
|
|
#1748 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ciemno wiec nie bede wysylala |
|
|
|
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli masz tę pierwszą, to w Bershce możesz nią zapłacić.
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
ja karta inteligo placilam za zkupy w sklepach internetowych, za granica takze.
|
|
|
|
#1753 |
|
Klientka w krawacie
|
Dziś dostałam mejla z propozycją współpracy, która miałaby polegać na tym, że zostałabym konsultantką pewnej firmy. Tak lubię kosmetyki katalogowe... Byłabym najgorszym sprzedawcą ever, bo nie sprzedam czegoś, do czego nie mam przekonania
|
#1754 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Moderator
|
Witam się
![]() Miałam coś napisać ale nim przebrnęłam przez kilka stron to zapomniałam komu i co miałam odpisać
|
|
#1756 |
|
Zakorzenienie
|
ja rowniez dostalam z propozycja, ale to juz dawno temu bylo.
|
|
|
|
#1757 |
|
BAN stały
|
Dziewczyny no nie wytrzymam!
Wykąpałam się, zrobiłam sobie maseczkę z żóltej glinki i słyszę jak moja starsza siostra mówi, czy nie przesadzam, bo robiłam kilka dni temu maseczkę. Mówię, że nie, bo jest naturalna i stosuję ją 2 razy w tygodniu. Spytała na co ona jest, to jej powiedziałam i , że np. czerwona jej by się przydała, bo jest dobra na trądzik różowaty, od razu chciała wręcz wydębić ode mnie próbkę 20ml... mówię, że kupiłam ją sobie i chciałam wypróbować, bo jest nie tylko na jeden problem, ale jakby normalnie poprosiła, a nie w formie rozkazującej "daj, ja ją wypróbuję" to bym jej ją dała, kokosów nie kosztuje,a ja nie jestem żulem,ale tak mnie potraktowano i zaraz zaczęła się gadka z mamą, że ja tylko się pięknie, ciągle myję głowę, twarz, siebie... a co mam obrastać w brudzie!? Ok, nie myjmy się! Wkurzyłam się, bo nie lubię takich głupich gadek. To nie pierwszy raz... sorry, dbam o siebie, bo lubię, bo jestem kosmetyczką, bo chcę, ale nie jest to moim celem i nie siedzę w łazience cały dzień i robię też wiele innych rzeczy, a nie się tylko pięknie. Mam dość takich gadek: znowu myjesz głowę... dopiero co ją myłaś... znowu robisz maseczkę, dopiero co robiłaś... itd.Musiałam się wygadać, mam nadzieję, że rozumiecie
|
|
|
|
#1758 | |
|
Klientka w krawacie
|
Cytat:
![]() . A po co ci to, kiedyś tylko szare mydło było i wystarczało, a ja biadolę
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1760 |
|
Zadomowienie
|
Ja testuję brązową wersję od kilku dni i jestem zadowolona
Ładnie układa brwi, które wieczorem wyglądają tak samo jak rano. Następnym razem kupię czarną wersję, bo brązowa daje leciutki kolor.
|
|
|
|
#1761 |
|
BAN stały
|
Widzę, że nie jestem sama
|
|
|
|
#1762 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja rozumiem i wkurza mnie takie gadanie rodzinki... Na szczęście u mnie nie ma kto, ale babcia czasami ma takie zapędy, że po co myje te włosy jak są ładne... Taaa, po trzech dniach to tam jest tylko smalec, a nie włosy ![]() Wena olej i się nie przejmuj Siostra niech sobie kupi jak chce testować ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, czemu moje komentarze na moim blogu są dodawane ze złymi godzinami? Piszecie do mnie z innego wymiaru? Czy ja mam coś pogrzebane z czasem rzeczywistym?
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam tej karty, ale z tego, co się orientuję na jej odwrocie masz 3 cyfrowy numer CVC2, musisz go podać wraz z innymi danymi.
|
|
#1765 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Zakorzenienie
|
Wybaczcie, że zadaję głupie pytania ale nigdy nie potrafię znaleźć tych wyników, kto załapał się na testy. Wiem, że pisałyście że sprawdza się to tam gdzie się zgłaszało, ale np teraz Bosch ze strony głównej zniknął.. Jak go znaleźć (tzn na przyszłość bo podany już link odwiedziłam). Oświećcie mnie proszę
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie, ten czas się popsuł w momencie kiedy wstawili opcję odpowiadania na komentarze
|
|
#1768 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie mi Wena90 tym 'gadaniem' przypomniałaś, że muszę zabrać moją maske z łazienki.
bo jeszcze kolejna się zrobi 'pusta'.
|
#1769 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Moja mama nie rozumie, że mieszkając w mieście po 2 dniach na włosach mamy cala tablicę Mendelejewa i nawet gdyby były świeże przez tydzień to i tak bym je myła... Moja teściowa mówiła mi kiedyś, że ma takie suche włosy, że myje je raz na 2 tygodnie... eee.. Teraz mnie na dokładkę wkurzył TŻ, więc sobie pomruczę i telefon wyłączę coby tu nie palnąć czegoś chamskiego w porywie złości. Edytowane przez Wena90 Czas edycji: 2012-02-07 o 17:49 |
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:55.

nie wiem, może ja wybredna stylistka jestem hehe.

[/QUOTE]

Wykąpałam się, zrobiłam sobie maseczkę z żóltej glinki i słyszę jak moja starsza siostra mówi, czy nie przesadzam, bo robiłam kilka dni temu maseczkę. Mówię, że nie, bo jest naturalna i stosuję ją 2 razy w tygodniu. Spytała na co ona jest, to jej powiedziałam i , że np. czerwona jej by się przydała, bo jest dobra na trądzik różowaty, od razu chciała wręcz wydębić ode mnie próbkę 20ml... mówię, że kupiłam ją sobie i chciałam wypróbować, bo jest nie tylko na jeden problem, ale jakby normalnie poprosiła, a nie w formie rozkazującej "daj, ja ją wypróbuję" to bym jej ją dała, kokosów nie kosztuje,a ja nie jestem żulem,ale tak mnie potraktowano i zaraz zaczęła się gadka z mamą, że ja tylko się pięknie, ciągle myję głowę, twarz, siebie... a co mam obrastać w brudzie!? Ok, nie myjmy się! Wkurzyłam się, bo nie lubię takich głupich gadek. To nie pierwszy raz... sorry, dbam o siebie, bo lubię, bo jestem kosmetyczką, bo chcę, ale nie jest to moim celem i nie siedzę w łazience cały dzień i robię też wiele innych rzeczy, a nie się tylko pięknie. Mam dość takich gadek: znowu myjesz głowę... dopiero co ją myłaś... znowu robisz maseczkę, dopiero co robiłaś... itd.
Ja rozumiem i wkurza mnie takie gadanie rodzinki... Na szczęście u mnie nie ma kto, ale babcia czasami ma takie zapędy, że po co myje te włosy jak są ładne... Taaa, po trzech dniach to tam jest tylko smalec, a nie włosy