|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17641 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Hej!
![]() Córka D'artagnana...pytasz o ten pędzel.. Z tego co wiem, to Dziewczyny piszą o pędzlu z Color Trend.... na fotkach w katalogu jest czerwony a nie różowy ![]() hm.....chyba w k01 teś on jest, ale na 100% pewna nie jestem, a że jestem padnięta, to nie chce mi się przed kompa ruszyć ![]() Pozdrowionka ![]() PS. Co sądzicie o tej bazie pod makijaż , w k02 jest chyba za 19,90.... używałyście? Jesteście zadowolone? Dużo trwalszy jest makijaż nałożony na tę bazę? Jest oferta netto do k01? Dzięki za odpowiedzi, do jutra
Edytowane przez nutka85 Czas edycji: 2006-12-06 o 22:50 Powód: dopisek :> |
|
|
|
#17642 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli masz skórę wrażliwą lub przesuszoną to żadne a jeśli normalną to raczej Naturalsów żele są mniej inwazyjne dla skóry. Ja używam Senses ale zawsze po nich stosuję balsamy do ciała...już nie Senses a innych. Pozdrawiam. Aneta
|
|
|
|
#17643 |
|
Raczkowanie
|
Witaj jak dla mnie lepsze są żele Naturalsów chociaż dużo mniej wydajne. Jeśli masz wrażliwą skórę to odradzam stosowanie Senses ale jeśli normalną i zastosujesz po nich balsamu nawilżającego to nie powinno Ci zaszkodzić. Senses są bardzo wydajne i ładnie pachną a Naturalsy działają mniej inwazyjnie a zapachy też są ciekawe...tylko ta pojemność jak dla mnie dość mała. pozdrawiam. Aneta
|
|
|
|
#17644 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17645 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Może się przyda ta informacja!! braki są dosyłane przez firmę kurierską na koszt Avon należy zgłosić telefonicznie.... Edytowane przez Uliana Czas edycji: 2006-12-06 o 23:29 Powód: uzupełnienie/poprawa |
|
|
|
|
#17646 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17648 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Zamówionko miałam na 400zł z groszami...a wczoraj koleżanka dała mi na 200zł zamówienia ![]() i znów udało mi sie dobić do 25%..jestem z siebie dumna![]() Moje wrażenia z paczki: -Tropikalny krem do rąk z masłem Shea PLANET SPA z netto...boski posmarowałam nim rączki a zapach było czuć przez bardzooooo długi czas Zobaczymy jakie będa efekty po dłuższym stosowaniu![]() - balsam do ciała Naturlas wanilia..zapach przesliczny..taki słodki...jak budyń waniliowy ![]() -mleczko Sake jeszcze nawet nie otworzyłam..ale dziwnie ono coś chlupocze ![]() -Perfumki Incadessence..zamówiłam w ostantij chwili..bo miałam zamowionko na Be..spontenous za 39.90 to se zamowilam do tego incadessence i po znizce wyszło mi ze zapłace za nie 12 zł z groszami ![]() Tak się w niego wwąchiwałam i stwierdziłam że mi się podoba![]() - Kosmetyczka z zestawu pro sport dla klientki - wygląda na solidnie zrobiona.gruby materiał a wśrodku ma taki metalowy haczyk żeby zaczepić np na wieszak i mieć kosmetyczke "w pionie" - cała serii planet spa wody minerlane islandii ...ładny delikatny zapaszek ![]() No a reszta to takie różności wszystkim znane ![]() |
|
|
|
|
#17649 | |||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
niestety o szalu nic nie wiemCytat:
![]() Cytat:
dzwoniłam od razu i dostałam 2 propozycje-albo czekać do następnego zamówienia albo zakupić w COK-u a oni zrobią mi korektę faktury za kilka dni(odejmą brakujące produkty)tak, że jak będą ją opłacać to będzie pomniejszona o kwoty brakujących produktów-wybrałam drugą opcję gdyż jutro właśnie idę do COK-u bo umówiłam się tam z klientką-już jutro będe miała te produkty więc mi to pasuje-ale jeśli nie dostanę ich w COK-u to zadzwonie jeszcze raz i zarządam przesyłki na ich koszt Cytat:
|
|||||
|
|
|
#17650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a co do kosmetycki to chyba ta sama co w zestawie For Men-też jest ten metalowy haczyk(zapomniałam o nim wcześniej wspomnieć )
|
|
|
|
|
#17651 | |
|
Rozeznanie
|
Właśnie ma ktoś ten szal?
Moja mamita ogladała oferte netto i się tym włąśnie szalem zainteresowała ![]() Cytat:
![]() Zmykam lulu,dobranoc
|
|
|
|
|
#17652 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry śpiochy
|
|
|
|
#17653 |
|
Wtajemniczenie
|
Mam pytanie do dziewczyn trendujących-macie już dostępną ofertę internetową?
|
|
|
|
#17654 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
witam, witam!!
|
||
|
|
|
#17655 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry!
i Witam,wczoraj pytałam Cię droga Wizazystko o konturówki,która najlepiej pasowałby do szminki(pisałam regenerująca) a to jest wygładzajaca Beyond Colour Buff. I jeszcze jedno pytanko Pozdrawiam
|
|
|
|
#17656 |
|
Rozeznanie
|
Dzięki dziewczynki za odpowiedź. Asiu Z to nie wezmę tej odżywki pod prysznic. Pa
|
|
|
|
#17657 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() dzień dobry! znów Was dzis opuszczę na dwa dni ![]() co do wczorajszej dostawy z k01: * szlafroczek nie podoba mi się, tak jak już Vanilla pisała jest ogromny, moim zdaniem to nawet dwa słonie się zmieszczą ![]() poza tym wykonany niedbale, z mojego wszędzie nitki wystają... próbowałam zrobić zdjęcia, ale wychodzą bardzo niekorzystnie, co pogarsza sytuację ![]() * ktoś prosił mnie o opinie na temat Stylisty Amethyst. hmm, chyba wydałam pieniążki na daremno. jak pomaziałam nim rękę to kolor wpada raczej w szary lub brąz, a ze śliwką nie ma to NIC wspólnego. po pomalowaniu rzęs nic nie widać, żadnego odcienia, ani nawet rzęsy nie są bardziej widoczne, po prostu wyglądają, jakby niepomalowane były. jak tak się nad tym zastanawiam to chyba mogę zaryzykować stwierdzenie, że to mój najgorszy jak do tej pory zakup z Avonu hehe, jeśli cudem znajdzie się tu wielbicielka tego produktu w kolorze Amethyst to chętnie się wymienię ![]() * wypróbowałam po raz pierwszy krem śródziemnomorski. jestem pozytywnie zaskoczona, naprawdę ładnie nawilża skórę, już po jednym użyciu. nie jest jakoś specjalnie wydajny, ale za cenę z k01 warto wypróbować ![]() * przyszły dwa cienie złociste, odcień Bronze i Limestone. ładne kolorki, podobno trwałe, opinia klientki, która najpierw zamówiła Sunshine, a teraz kupiła jeszcze te dwa. * aha, nie miałam pojęcia, że tarka do stóp z wyprzedaży jest tak porządna zła jestem na siebie, że jej nie zamówiłam...i na koniec: dokupiłam w COKu wodę Midnight i miniaturki Naturals wystarać się jeszcze muszę o szkatułkę i rękawiczki ![]() pozdrawiam was wszystkie
|
|
#17658 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() i tak mimochodem, zawiodłam sie troszkę, myślałam, że czerwona torebka z PS z k02 wykonana jest z takiego płótna/lnu, a tu poliester ![]() o ile wcześniej byłam na 100% zdecydowana na jej zakup, to teraz najpierw przejdę się do COKu i ją sobie zobaczę, a dopiero potem się zdecyduję
|
|
#17659 |
|
Raczkowanie
|
A ja mam w brakach perełki rozświetlające
|
|
|
|
#17660 |
|
Zakorzenienie
|
[quote=nutka85;3212698]Hej!
![]() Córka D'artagnana...pytasz o ten pędzel.. Z tego co wiem, to Dziewczyny piszą o pędzlu z Color Trend.... na fotkach w katalogu jest czerwony a nie różowy ![]() Dzięki! Jest w katalogu 1/07,znalazłam i zastanowiam się czy kupić,pozdrawiam
|
|
|
|
#17661 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
,ale nie wiem gdzie szukać tego wątku Taka jestem jakaś niezorientowana pozdrawiam
|
|
|
|
|
#17662 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
np. Kithira ![]() i zobaczysz wszystkie posty na temat torebki pozdrawiam
|
|
#17663 |
|
Raczkowanie
|
a ja wysłałam zapytanie do avonu o to, kiedy będą dostępne atomizery - odpowiedzieli, że na początku stycznia:/
|
#17664 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dziękuję bardzo. Już się obśliniłam ![]() Nie Dziękuję, opinia kobiety mi całkowicie wystarcza, z resztą nie liczyłabym że zasypią mnie opinie facetów na Wizażu ![]() Miałam na myśli że facet się będzie pśikać, ale jak takie fajne to kto wie czy się nie skuszę ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Teraz kombinuję komu podaruję drugi zapach.Jestem nienormalna, bo mi się już szafka z perfumami nie zamyka ![]() Ja pisałam że wg mnie jest trwała. Moja mama nosi non stop już jakieś 1,5-2 miesiące chyba i nic się nie dzieje z nią, a wygląda świetnie i jest duża. |
|||||
|
|
|
#17665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A najlepsze są dla mnie żele po dprysznic ze SPA, ale trochę drogie, jak na "głupi żel"
|
|
|
|
|
#17666 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U mnie tak samo szafka z perfumami się już nie domyka Zamówiłam se Celebre bo kosztowały 32.90 i jak tu się nie skusić..później Extraordinary 49.90 nastepna super cena Teraz Incadessence przypadkiem mi wpadło Moja mama wzieła se Be..Spontenous i Passion dance ...a ja jeszcze sie zastanawiam nad ta Be..sensual z demo <lol2> Musze się opanować |
|
|
|
|
#17667 |
|
Rozeznanie
|
a no i jeszcze Perceive
( nie znosze tego zapachu )
|
|
|
|
#17668 |
|
Raczkowanie
|
Witam
![]() Z braku czasu należałam do tych osób,które to tylko śledziły wątek ale nie brały w nim udziału jednak teraz postanowiłam to zmienić ![]() ![]() Jestem konsultantką więc wczoraj za Waszymi radami wysłałam do Avonu maila dot.braków rękawiczek kuracji parafinowej i dwóch innych spraw.Mianowicie w kat.12 oddałam do reklamacji wykręcaną kredkę do ust i do tej pory jej nie otrzymałam ale najlepsze było to,że w kat.13 zamówiłam 4 pakiety próbek podkładu rozświetlająco-antystresowego i okazało się,że kilka próbek było pustych,a między nimi jeszcze jakiś odcień Golden Caramel.Odpisali,że próbki dostanę za darmo,a co do braków to doślą w zamówieniu lub na odbiór w COK. Rękawiczki otrzymali dzisiaj,a najprawdopodobniej jutro zostaną przekazane do sprzedaży. |
|
|
|
#17669 |
|
Raczkowanie
|
Mam pytanko.Nigdy nie korzystałam z Coku,najbliżej mi do Krakowa,a na to wychodzi,że teraz będzie taka potrzeba.
Wiem,że jeśli ja nie mogę odebrać z Coku paczki to potrzebne jest jakieś potwierdzenie upoważnienia dla tej osoby,która za mnie ma odebrać paczkę tylko jak ma to wyglądać?I czy np.jeśli jeszcze nie zamawiałam nic z kat.01,a będąc w Coku chciałabym kupić produkty na które już mam zamówienie,to czy je mogę kupić i czy np.później jak zbiorę resztę zamówień mogę normalnie w terminie zamówić przez internet z dostawą do domu? Z góry dziękuję Wam za pomoc
|
|
|
|
#17670 |
|
Raczkowanie
|
czesc
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:28.

mam na fakturze naklejany lakier i złotą szminkę Iced Coffe ale nie było ich w paczce!!!
nie mam go wogóle na fakturze-nikt go nie zamawiał-chyba wrzucili z rozpędu-czyli jednak dostałam prezent mikołajkowy

genialna

Taka jestem jakaś niezorientowana