Katalogi Avonu - Strona 589 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie?
Tak 1 100,00%
Nie 0 0%
Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-12-06, 22:49   #17641
nutka85
Wtajemniczenie

Dot.: Katalogi Avonu

Hej!

Córka D'artagnana...pytasz o ten pędzel..
Z tego co wiem, to Dziewczyny piszą o pędzlu z Color Trend.... na fotkach w katalogu jest czerwony a nie różowy

hm.....chyba w k01 teś on jest, ale na 100% pewna nie jestem, a że jestem padnięta, to nie chce mi się przed kompa ruszyć

Pozdrowionka

PS. Co sądzicie o tej bazie pod makijaż , w k02 jest chyba za 19,90....
używałyście? Jesteście zadowolone? Dużo trwalszy jest makijaż nałożony na tę bazę?
Jest oferta netto do k01?
Dzięki za odpowiedzi, do jutra

Edytowane przez nutka85
Czas edycji: 2006-12-06 o 22:50 Powód: dopisek :>
nutka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 22:54   #17642
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Jeśli masz skórę wrażliwą lub przesuszoną to żadne a jeśli normalną to raczej Naturalsów żele są mniej inwazyjne dla skóry. Ja używam Senses ale zawsze po nich stosuję balsamy do ciała...już nie Senses a innych. Pozdrawiam. Aneta
anetapan jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 22:58   #17643
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez aniamik Pokaż wiadomość
Dziewczyny, które żele pod prysznic, według Was są lepsze (mniej wysuszają itp.) Senses czy naturals?? Bo chce zamówić, a nie mogę sie zdecydować. Dzięki za info
Witaj jak dla mnie lepsze są żele Naturalsów chociaż dużo mniej wydajne. Jeśli masz wrażliwą skórę to odradzam stosowanie Senses ale jeśli normalną i zastosujesz po nich balsamu nawilżającego to nie powinno Ci zaszkodzić. Senses są bardzo wydajne i ładnie pachną a Naturalsy działają mniej inwazyjnie a zapachy też są ciekawe...tylko ta pojemność jak dla mnie dość mała. pozdrawiam. Aneta
Stary 2006-12-06, 22:59   #17644
anetapan
Raczkowanie

GG do anetapan

Cytat:
Napisane przez anetapan Pokaż wiadomość
Witaj jak dla mnie lepsze są żele Naturalsów chociaż dużo mniej wydajne. Jeśli masz wrażliwą skórę to odradzam stosowanie Senses ale jeśli normalną i zastosujesz po nich balsamu nawilżającego to nie powinno Ci zaszkodzić. Senses są bardzo wydajne i ładnie pachną a Naturalsy działają mniej inwazyjnie a zapachy też są ciekawe...tylko ta pojemność jak dla mnie dość mała. pozdrawiam. Aneta
haha nie wiedziałam, że tamta odpowiedź też została zapisana...sorki za powtórki....
Stary 2006-12-06, 23:12   #17645
Uliana
Raczkowanie

Post Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Napisane przez Vanilla:) Pokaż wiadomość
kolejne zdjęcie to kosmetyczka SSS-bardzo fajna-gruba, solidnie wykonana, bez przegródek.
Na ostatnim zdjęciu są kolory złocistych cieni i złotej szminki.

Przy rozpakowaniu niemiłosiernie się wku.....mam na fakturze naklejany lakier i złotą szminkę Iced Coffe ale nie było ich w paczce!!!zadzwo niłam do Warszawy-mam kupić te produkty w COK a oni robią mi korektę faktury jeszcze przed zaplłatą-przynajmniej tyle.
Za to wsadzili mi do paczki spray czereśniowy naturalsnie mam go wogóle na fakturze-nikt go nie zamawiał-chyba wrzucili z rozpędu-czyli jednak dostałam prezent mikołajkowy

Co do mleczka to jeszcze nie wypróbowałam
Szlafroczek jest uszyty na słonia!!!!mogę się nim owinąć 2 razy-rękawy sięgają prawie nadgartków-wyglądam w nim jak biała wersja batmana
Woda z demo- genialna
Mam też peeling ale muszę najpierw wypróbować-to chyba wszystko
Ślicznie dziękuję za fotki...

Może się przyda ta informacja!!
braki są dosyłane przez firmę kurierską na koszt Avon
należy zgłosić telefonicznie....

Edytowane przez Uliana
Czas edycji: 2006-12-06 o 23:29 Powód: uzupełnienie/poprawa
Uliana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 23:26   #17646
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:

skoro masz Panoramę to masz już paczuszkę z k01?co ciekawego jeszcze piszą?
Nie miałam jak wejśc na wizaż wcześniej a co za tym idzie-odpisac Teraz chyba nie musze pisac co ciekawego w panormace bo pewnie swoja paczuche już odebrałas
paulinkosia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 23:36   #17647
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, które żele pod prysznic, według Was są lepsze (mniej wysuszają itp.) Senses czy naturals?? Bo chce zamówić, a nie mogę sie zdecydować. Dzięki za info
Polecam wątek https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=114041
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 23:41   #17648
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
ja również za godzinke wychodzęnie mam 5 tylko 2 kartony ale i tak idzie ze mną mój przyjaciel żebym nie musiała tego tachać sama
Ja swój karton tym razem sama musiałam do domku donieśc ...jak TŻ jest ze mna to autkiem myk myk i już ..a jak sama odbieram to najpierw rozpakowuje i wszyskto w reklamówy ładuje i autobusem do domku
Zamówionko miałam na 400zł z groszami...a wczoraj koleżanka dała mi na 200zł zamówienia i znów udało mi sie dobić do 25%..jestem z siebie dumna

Moje wrażenia z paczki:
-Tropikalny krem do rąk z masłem Shea PLANET SPA z netto...boski posmarowałam nim rączki a zapach było czuć przez bardzooooo długi czas Zobaczymy jakie będa efekty po dłuższym stosowaniu

- balsam do ciała Naturlas wanilia..zapach przesliczny..taki słodki...jak budyń waniliowy

-mleczko Sake jeszcze nawet nie otworzyłam..ale dziwnie ono coś chlupocze

-Perfumki Incadessence..zamówiłam w ostantij chwili..bo miałam zamowionko na Be..spontenous za 39.90 to se zamowilam do tego incadessence i po znizce wyszło mi ze zapłace za nie 12 zł z groszami Tak się w niego wwąchiwałam i stwierdziłam że mi się podoba
- Kosmetyczka z zestawu pro sport dla klientki - wygląda na solidnie zrobiona.gruby materiał a wśrodku ma taki metalowy haczyk żeby zaczepić np na wieszak i mieć kosmetyczke "w pionie"
- cała serii planet spa wody minerlane islandii ...ładny delikatny zapaszek
No a reszta to takie różności wszystkim znane

Stary 2006-12-06, 23:42   #17649
Vanilla:)
Wtajemniczenie

GG do Vanilla:)

Cytat:
naturalsy zdecydowanie
Cytat:
Napisane przez beata1117 Pokaż wiadomość
Witam Was

Dzisiaj odebralam paczuszke Bylo wszystko z czego sie ogromnie ciesze nawet z oferty netto wszystko!!!!

Miala moze ktoras z Was ten szal z oferty netto z 02?
gratulacjeniestety o szalu nic nie wiem
Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Hej!

Z tego co wiem, to Dziewczyny piszą o pędzlu z Color Trend.... na fotkach w katalogu jest czerwony a nie różowy

hm.....chyba w k01 teś on jest, ale na 100% pewna nie jestem, a że jestem padnięta, to nie chce mi się przed kompa ruszyć

Pozdrowionka

używałyście? Jesteście zadowolone? Dużo trwalszy jest makijaż nałożony na tę bazę?
ja ryzykuje i ją biorę-do tej pory stosowałam rozświetlający krem koloryzujący pod podkład ale już czas na zmiany
Cytat:
Napisane przez Uliana Pokaż wiadomość
Ślicznie dziękuję za fotki...

Może się przyda ta informacja!!
braki są dosyłane przez firmę kurierską na koszt Avon
należy zgłosić telefonicznie....
bardzo proszę
dzwoniłam od razu i dostałam 2 propozycje-albo czekać do następnego zamówienia albo zakupić w COK-u a oni zrobią mi korektę faktury za kilka dni(odejmą brakujące produkty)tak, że jak będą ją opłacać to będzie pomniejszona o kwoty brakujących produktów-wybrałam drugą opcję gdyż jutro właśnie idę do COK-u bo umówiłam się tam z klientką-już jutro będe miała te produkty więc mi to pasuje-ale jeśli nie dostanę ich w COK-u to zadzwonie jeszcze raz i zarządam przesyłki na ich koszt
Cytat:
Napisane przez paulinkosia Pokaż wiadomość
Nie miałam jak wejśc na wizaż wcześniej a co za tym idzie-odpisac Teraz chyba nie musze pisac co ciekawego w panormace bo pewnie swoja paczuche już odebrałas
ano odebrałam
Vanilla:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-06, 23:44   #17650
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja swój karton tym razem sama musiałam do domku donieśc ...jak TŻ jest ze mna to autkiem myk myk i już ..a jak sama odbieram to najpierw rozpakowuje i wszyskto w reklamówy ładuje i autobusem do domku
Zamówionko miałam na 400zł z groszami...a wczoraj koleżanka dała mi na 200zł zamówienia i znów udało mi sie dobić do 25%..jestem z siebie dumna

Moje wrażenia z paczki:
-Tropikalny krem do rąk z masłem Shea PLANET SPA z netto...boski posmarowałam nim rączki a zapach było czuć przez bardzooooo długi czas Zobaczymy jakie będa efekty po dłuższym stosowaniu

- balsam do ciała Naturlas wanilia..zapach przesliczny..taki słodki...jak budyń waniliowy

-mleczko Sake jeszcze nawet nie otworzyłam..ale dziwnie ono coś chlupocze

-Perfumki Incadessence..zamówiłam w ostantij chwili..bo miałam zamowionko na Be..spontenous za 39.90 to se zamowilam do tego incadessence i po znizce wyszło mi ze zapłace za nie 12 zł z groszami Tak się w niego wwąchiwałam i stwierdziłam że mi się podoba
- Kosmetyczka z zestawu pro sport dla klientki - wygląda na solidnie zrobiona.gruby materiał a wśrodku ma taki metalowy haczyk żeby zaczepić np na wieszak i mieć kosmetyczke "w pionie"
- cała serii planet spa wody minerlane islandii ...ładny delikatny zapaszek
No a reszta to takie różności wszystkim znane

sprytnie wykombinowałaś z tą wodąa co do kosmetycki to chyba ta sama co w zestawie For Men-też jest ten metalowy haczyk(zapomniałam o nim wcześniej wspomnieć)
Stary 2006-12-06, 23:52   #17651
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:

Właśnie ma ktoś ten szal? Moja mamita ogladała oferte netto i się tym włąśnie szalem zainteresowała

Cytat:
sprytnie wykombinowałaś z tą wodąa co do kosmetycki to chyba ta sama co w zestawie For Men-też jest ten metalowy haczyk(zapomniałam o nim wcześniej wspomnieć)
Dobrze,że w pore się zorientowałam że mozna tak wykombinowac..bo bym se nie darowała żebym przegapiła taką oferte na Incadessence
Zmykam lulu,dobranoc
Stary 2006-12-07, 06:24   #17652
Wtajemniczenie

Dzień dobry śpiochy
Stary 2006-12-07, 06:59   #17653
Wtajemniczenie

Mam pytanie do dziewczyn trendujących-macie już dostępną ofertę internetową?
Stary 2006-12-07, 07:05   #17654
off-wietrzka
Rozeznanie

Cytat:

Przy rozpakowaniu niemiłosiernie się wku.....mam na fakturze naklejany lakier i złotą szminkę Iced Coffe ale nie było ich w paczce!!!zadzwo niłam do Warszawy-mam kupić te produkty w COK a oni robią mi korektę faktury jeszcze przed zaplłatą-przynajmniej tyle.
Za to wsadzili mi do paczki spray czereśniowy naturalsnie mam go wogóle na fakturze-nikt go nie zamawiał-chyba wrzucili z rozpędu-czyli jednak dostałam prezent mikołajkowy
ja też dostałam ostatnio "prezent" od Avonu - pomyłkowo wsadzili mi do paczki 2 opakowania confetti, mimo że zamawiałam 1 i tak też mam na fakturze...

Cytat:
Napisane przez margo80 Pokaż wiadomość
czy którejś z was odpisali już czy mają od dziś tomorrow dla niego? miały juz być...

cofam pytanie - właśnie do mnie zadzwonili, że jest i pakuja mi go odbiorę w COKu w piątek. Uffff... ale mi ulżyło
o, to dobrze, bo ja też będę teraz zamawiać...

Cytat:
Dzień dobry śpiochy
witam, witam!!
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 07:09   #17655
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Dzień Dobry! i Witam,wczoraj pytałam Cię droga Wizazystko o konturówki,która najlepiej pasowałby do szminki(pisałam regenerująca) a to jest wygładzajaca Beyond Colour Buff. I jeszcze jedno pytanko Podoba mi sie ta złota torebka Kithira ze str.77 z 1/07,z czego jest zrobiona i czy warto ją kupić.Oj ,i jeszcze jedno pytanko, jak pachną te perfumy Incadessence,może jakieś skojarzenia Pozdrawiam
Córka D'artagnana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 07:42   #17656
gosus
Rozeznanie

Dzięki dziewczynki za odpowiedź. Asiu Z to nie wezmę tej odżywki pod prysznic. Pa
gosus jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 07:53   #17657
jagoda48
Raczkowanie

Arrow Dot.: Katalogi Avonu

Cytat:
Witam Was

Dzisiaj odebralam paczuszke Bylo wszystko z czego sie ogromnie ciesze nawet z oferty netto wszystko!!!!

ja zamawiałam, przyszedł, ale jest dla klientki, więc rozpakować nie mogę. wygląda całkiem ładnie przez folię

Cytat:
Dzień dobry śpiochy
dzień dobry!

znów Was dzis opuszczę na dwa dni
co do wczorajszej dostawy z k01:

* szlafroczek nie podoba mi się, tak jak już Vanilla pisała jest ogromny, moim zdaniem to nawet dwa słonie się zmieszczą
poza tym wykonany niedbale, z mojego wszędzie nitki wystają... próbowałam zrobić zdjęcia, ale wychodzą bardzo niekorzystnie, co pogarsza sytuację

* ktoś prosił mnie o opinie na temat Stylisty Amethyst. hmm, chyba wydałam pieniążki na daremno. jak pomaziałam nim rękę to kolor wpada raczej w szary lub brąz, a ze śliwką nie ma to NIC wspólnego. po pomalowaniu rzęs nic nie widać, żadnego odcienia, ani nawet rzęsy nie są bardziej widoczne, po prostu wyglądają, jakby niepomalowane były.
jak tak się nad tym zastanawiam to chyba mogę zaryzykować stwierdzenie, że to mój najgorszy jak do tej pory zakup z Avonu
hehe, jeśli cudem znajdzie się tu wielbicielka tego produktu w kolorze Amethyst to chętnie się wymienię

* wypróbowałam po raz pierwszy krem śródziemnomorski. jestem pozytywnie zaskoczona, naprawdę ładnie nawilża skórę, już po jednym użyciu. nie jest jakoś specjalnie wydajny, ale za cenę z k01 warto wypróbować

* przyszły dwa cienie złociste, odcień Bronze i Limestone. ładne kolorki, podobno trwałe, opinia klientki, która najpierw zamówiła Sunshine, a teraz kupiła jeszcze te dwa.

* aha, nie miałam pojęcia, że tarka do stóp z wyprzedaży jest tak porządna zła jestem na siebie, że jej nie zamówiłam...

i na koniec: dokupiłam w COKu wodę Midnight i miniaturki Naturals wystarać się jeszcze muszę o szkatułkę i rękawiczki

pozdrawiam was wszystkie i do piątku, akurat wrócę na nowy katalog, pewnie ludzi jak mrówek na wątku będzie
jagoda48 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 07:58   #17658
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Dzień Dobry! i Witam,wczoraj pytałam Cię droga Wizazystko o konturówki,która najlepiej pasowałby do szminki(pisałam regenerująca) a to jest wygładzajaca Beyond Colour Buff. I jeszcze jedno pytanko Podoba mi sie ta złota torebka Kithira ze str.77 z 1/07,z czego jest zrobiona i czy warto ją kupić.Oj ,i jeszcze jedno pytanko, jak pachną te perfumy Incadessence,może jakieś skojarzenia Pozdrawiam
Kithira jest wykonana z PCV i poliestru. jest bardzo ładna, przynajmniej moim zdaniem. poszukaj na wątku, były już posty na jej temat. co do trwałości to chyba nikt się tu jeszcze nie wypowiedział. ja mam właśnie zapakowaną Kithirę w domu, czeka na klientkę

i tak mimochodem, zawiodłam sie troszkę, myślałam, że czerwona torebka z PS z k02 wykonana jest z takiego płótna/lnu, a tu poliester o ile wcześniej byłam na 100% zdecydowana na jej zakup, to teraz najpierw przejdę się do COKu i ją sobie zobaczę, a dopiero potem się zdecyduję
Stary 2006-12-07, 08:11   #17659
Aga21Aga
Raczkowanie

A ja mam w brakach perełki rozświetlające
Aga21Aga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 08:24   #17660
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

[quote=nutka85;3212698]Hej!

Dzięki! Jest w katalogu 1/07,znalazłam i zastanowiam się czy kupić,pozdrawiam
Stary 2006-12-07, 08:29   #17661
Córka D'artagnana
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
Kithira jest wykonana z PCV i poliestru. jest bardzo ładna, przynajmniej moim zdaniem. poszukaj na wątku, były już posty na jej temat. co do trwałości to chyba nikt się tu jeszcze nie wypowiedział. ja mam właśnie zapakowaną Kithirę w domu, czeka na klientkę

i tak mimochodem, zawiodłam sie troszkę, myślałam, że czerwona torebka z PS z k02 wykonana jest z takiego płótna/lnu, a tu poliester o ile wcześniej byłam na 100% zdecydowana na jej zakup, to teraz najpierw przejdę się do COKu i ją sobie zobaczę, a dopiero potem się zdecyduję
Witaj!Dzięki ,ale nie wiem gdzie szukać tego wątku Taka jestem jakaś niezorientowana pozdrawiam
Stary 2006-12-07, 08:41   #17662
jagoda48
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Córka D'artagnana Pokaż wiadomość
Witaj!Dzięki ,ale nie wiem gdzie szukać tego wątku Taka jestem jakaś niezorientowana pozdrawiam
na górze każdej strony na tym forum znajdź opcję "przeszukaj ten wątek". potem wpisz już tam co chcesz np. Kithira
i zobaczysz wszystkie posty na temat torebki
pozdrawiam
Stary 2006-12-07, 09:06   #17663
basiuniaaa1990
Raczkowanie

GG do basiuniaaa1990

a ja wysłałam zapytanie do avonu o to, kiedy będą dostępne atomizery - odpowiedzieli, że na początku stycznia:/
Stary 2006-12-07, 09:13   #17664
tangerynka
Rozeznanie

Cytat:
pierwsze wąchnięcie-słodziutki
dalej wyczuwam coś korzennego-ale bardzo delikatnie(kojarzy mi się z ciepłym ciastem-ale nie jest aż tak słodki)Nie można go sklasyfikować ani jako ciężki słodki ani jako świerzy-to coś pomiędzy. Mi bardzo odpowiada-chociaż nie potrafię lepiej go opisać. Mogę jeszcze powiedzieć, że wydaje się (przynajmniej mi) jakby była w nich kropla zapachu sake i ryż ze SPA

Dziękuję bardzo. Już się obśliniłam

Cytat:
Napisane przez sunik1 Pokaż wiadomość
Znaczy się chodzi Ci o zdanie faceta na temat tego zapachu?
Nie Dziękuję, opinia kobiety mi całkowicie wystarcza, z resztą nie liczyłabym że zasypią mnie opinie facetów na Wizażu
Miałam na myśli że facet się będzie pśikać, ale jak takie fajne to kto wie czy się nie skuszę

Cytat:
Napisane przez asia_z Pokaż wiadomość
co do kubka z podstawką to widziałam na biurze, i mnie sie bardzo podoba. gdyby nie ta cena to z miłą chęcią bym się na niego skusiła Cienie w kulce też są bardzo fajne, i żadne farfocle z nich nie wychodzą, moja mama kupiła ostatnio kolor Green i jest bardzo zadowolona
Dziękuję za opinie

Cytat:
Napisane przez nutka85 Pokaż wiadomość
Jeśli chodzi ci o bazę rozświetlającą to darowałabym sobie. Trwałości makijażu nie zwiększa w ogóle.

Cytat:
Cytat:
Właśnie ma ktoś ten szal? Moja mamita ogladała oferte netto i się tym włąśnie szalem zainteresowała
Chyba ślepa jestem. Z netto 02 mam tylko skan, ale nie widzę żadnego szala
Cytat:
Ja się nim zpsikałam ostatnio w COKu i teraz za mną chodzi. Wczoraj na spacerze z psem mnie dopadło nagle wspomnienie tego zapachu i nagła chęć żeby go posiadać Teraz kombinuję komu podaruję drugi zapach.
Jestem nienormalna, bo mi się już szafka z perfumami nie zamyka
Cytat:
Napisane przez jagoda48 Pokaż wiadomość
Ja pisałam że wg mnie jest trwała. Moja mama nosi non stop już jakieś 1,5-2 miesiące chyba i nic się nie dzieje z nią, a wygląda świetnie i jest duża.
tangerynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 11:06   #17665
fofic
Raczkowanie

Cytat:
Dla mojej skóry sa lepsze Naturalsy. Żel pod prysznic z Senses bardzo wysusza mi skórę, nawet po użyciu balsamu czuję dyskomfort.
A najlepsze są dla mnie żele po dprysznic ze SPA, ale trochę drogie, jak na "głupi żel"
fofic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 11:12   #17666
paulinkosia
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tangerynka Pokaż wiadomość

Chyba ślepa jestem. Z netto 02 mam tylko skan, ale nie widzę żadnego szala

Ja się nim zpsikałam ostatnio w COKu i teraz za mną chodzi. Wczoraj na spacerze z psem mnie dopadło nagle wspomnienie tego zapachu i nagła chęć żeby go posiadać Teraz kombinuję komu podaruję drugi zapach.
Jestem nienormalna, bo mi się już szafka z perfumami nie zamyka
Olśniewający szal jest w ofercie netto K02 na str 3 za 16.90

U mnie tak samo szafka z perfumami się już nie domyka Zamówiłam se Celebre bo kosztowały 32.90 i jak tu się nie skusić..później Extraordinary 49.90 nastepna super cena Teraz Incadessence przypadkiem mi wpadło Moja mama wzieła se Be..Spontenous i Passion dance ...a ja jeszcze sie zastanawiam nad ta Be..sensual z demo <lol2> Musze się opanować
Stary 2006-12-07, 11:26   #17667
paulinkosia
Rozeznanie

a no i jeszcze Perceive ( nie znosze tego zapachu )
Stary 2006-12-07, 12:30   #17668
kasia0702
Raczkowanie

Witam
Z braku czasu należałam do tych osób,które to tylko śledziły wątek ale nie brały w nim udziału jednak teraz postanowiłam to zmienić

Jestem konsultantką więc wczoraj za Waszymi radami wysłałam do Avonu maila dot.braków rękawiczek kuracji parafinowej i dwóch innych spraw.Mianowicie w kat.12 oddałam do reklamacji wykręcaną kredkę do ust i do tej pory jej nie otrzymałam ale najlepsze było to,że w kat.13 zamówiłam 4 pakiety próbek podkładu rozświetlająco-antystresowego i okazało się,że kilka próbek było pustych,a między nimi jeszcze jakiś odcień Golden Caramel.Odpisali,że próbki dostanę za darmo,a co do braków to doślą w zamówieniu lub na odbiór w COK.
Rękawiczki otrzymali dzisiaj,a najprawdopodobniej jutro zostaną przekazane do sprzedaży.
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 13:05   #17669
kasia0702
Raczkowanie

Mam pytanko.Nigdy nie korzystałam z Coku,najbliżej mi do Krakowa,a na to wychodzi,że teraz będzie taka potrzeba.
Wiem,że jeśli ja nie mogę odebrać z Coku paczki to potrzebne jest jakieś potwierdzenie upoważnienia dla tej osoby,która za mnie ma odebrać paczkę tylko jak ma to wyglądać?I czy np.jeśli jeszcze nie zamawiałam nic z kat.01,a będąc w Coku chciałabym kupić produkty na które już mam zamówienie,to czy je mogę kupić i czy np.później jak zbiorę resztę zamówień mogę normalnie w terminie zamówić przez internet z dostawą do domu?
Z góry dziękuję Wam za pomoc
kasia0702 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-12-07, 13:23   #17670
milena87_1987
Raczkowanie

czesc chcialam sie dowiedziec czy te prfumki najnowsze to czy mozna je porownac do zapachu jakiegos z avonu? a pozatym ostatnio zamowilam sobie tusz z brokatem color trend i jets taki sobie slabo go widac ,zeby efekt byl fajny tzreba duzo warstw nalozyc i uwazac zeby nie posklejal rzes papa
milena87_1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości