![]() |
#61 |
Zadomowienie
|
Dot.: Starania o dzidziusia - część III
dobrej nocy dziewczyny,mnie juz muli,wiec lece do lozka.Slodkich snow!
|
![]() ![]() |
![]() |
#62 | |
Zadomowienie
|
i po II części !
![]() ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
co sie stało? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#63 |
Raczkowanie
|
SALUD apropo mojej tempki z poprzedniego wątku to właśnie zonk zamiast wzrosnąć to z 37.3 spadła na 36.9
![]() więc nie wiem czy to przez fiku miku czy przez zbliżający sie @ ![]()
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! ![]() OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
![]() ![]() |
![]() |
#64 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
pooglądał wyniki TZ - już nie tak git Kwalifikujemy się na inseminację, więc trzeba jeszcze sprawdzić czy mam drożne jajowody, dostałam skierowanie do szpitala. Już mi się odechciało... jak tak ma to wyglądać to ja chyba nie muszę urodzić dziecka. Nie w ten sposób...nie za wszelką cenę ... Ryczę cały wieczór, no ale cóż, do jutra pewnie przejdzie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#65 |
Raczkowanie
|
VAJOLKA co ten gin ci zrobił pisz tu szybciutko
---------------------------------------------------- NADZIEJA UMIERA OSTATNIA!!!! ![]() OD 12.10.2001-dziewczyna OD 15.01.2008-narzeczona OD 27.06.2009-żona http://www.videosurf.com/video/guns-...-hd-1242594959 |
![]() ![]() |
![]() |
#66 |
Rozeznanie
|
Misiu, Mistrzyni nie będzie miała bliźniaków niestety..zmień na 1 str
|
![]() ![]() |
![]() |
#67 |
Raczkowanie
|
nie no może spróbujcie u innego gina???
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
vajolka przemyśl to sobie, porozmawiaj z TŻtem. Nie wiem jak z jego wynikami ale pamietam jak D123 pisała że jej mąż miał kiepskie plemniki i mimo to zaszła w ciąże. Nikt do niczego Ciebie nie będzie zmuszał. Ja bym sie zgodziła mimo wszystko.
|
![]() ![]() |
![]() |
#69 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#70 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
jejku ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#71 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#72 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ja też bym się zgodziła ale decyzja należy do Ciebie i Twojego TŻta ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#73 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
los bawi sie okrutnie w sobotę ryczałam bo na teście zobaczylam I, ale nadzieja nadal byla dzis rano ryczalam , bo tempka spadla, ale nadzieja nadal byla teraz rycze, bo gin , ale nadzieja nie gaśnie Poza tym jak się przed wyjściem z gabinetu zapytałam mojego gina czy ona uważa, że wogóle nie mamy szans na normalne zajście w ciąże, to mi powidział że on nic takiego nie mówił. Po prostu nie jest dobrze, a on uważa że jak nie jest dobrze, to nie ma co miesiącami czekać na cud tylko trzeba działać Moglaby @ normalnie przyjsc i byloby po sprawie... a ona mi tak codzien jednego kopniaka.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#74 |
Raczkowanie
|
ok ja uciekam bo weszłam przed chwilą do kuchni i prawie zawału dostałam
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#75 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ja chyba zostanę weteranką! jeśli tak to w takim razie muszę mieć bliźniaki! ![]() ---------- Dopisano o 21:38 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Cytat:
Cytat:
![]() ![]() idziemy razem na drożność?! ja chyba niebawem też będę musiała iść! nie można się poddawać! ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#76 |
Rozeznanie
|
to ja chyba pójdę spać
Nie chcę żeby TZ po powrocie z pracy zobaczył mnie taką zaryczaną Dobranoc! |
![]() ![]() |
![]() |
#77 |
Zadomowienie
|
vajolka a powiedz mi tylko czy byłaś prywatnie czy na NFZ u ginka?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#78 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:41 ---------- Poprzedni post napisano o 21:40 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:42 ---------- Poprzedni post napisano o 21:41 ---------- paaa |
||
![]() ![]() |
![]() |
#79 |
Zadomowienie
|
zapomniałam o naszej emilci ze wczoraj sie chwaliła tescikiem i ją tez przeniosłam na niższa liste
![]() a siebie w środek staraczek, jakosdziwnie mi tak królowac pierwsza :-P hehe kobiety jestem tu z wami od samego rańa no po prostu masakraja w ogole stad nie wychodze, cały dzien nie mam zajecia i przesiedze na wizazu... ![]() u mnie to chyba juz uzależnienie naprawde... ![]() ja chce w koncu jakiegos innego zajecia bo tu zgłupieje! a przez to moje mysli w ogóle nie schodzą z tematu o dziecku... ![]() ---------- Dopisano o 21:57 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ---------- jestem sama całe dnie, nie mam nic do roboty, tż nie ma, nie mam do kogo pójść... masakra i całe dnie spedzam tutaj... ![]() ja sie naprawde boje zebym nie wpadła w uzaleznienie od wizazu, raczej od tego wątku, od was... ide juz spac... zmeczona jestem od tego komputera... ![]() głowa mnie boli... ![]() Edytowane przez misia20l Czas edycji: 2012-02-07 o 21:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#80 | |
Rozeznanie
|
Melduje sie!
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#81 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() kiedy zamawiałaś dywan, że już dziś masz go u siebie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#82 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny widziałyście to http://www.youtube.com/watch?v=3nJ9YN3dyrA
![]() Vajolka, musisz dać sobie czas, na razie trzymają Cie emocje. Ja z pewnością też będe musiała sie wybrac na drożność. |
![]() ![]() |
![]() |
#83 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
w niedziele po południu... wczoraj zobaczył nasze zamówienie i dzis wysłał kuriera i mam śliczny milutki dywanik ![]() od razu jeszcze bardziej przytulniejsza sypialnia sie zrobiła od takiego kudłacza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#84 |
Wtajemniczenie
|
Witam Was moje lafiryndy kochane
![]() Ale szybko nam poszło z II częścią!! Macie rację- MARZEC NALEŻY DO NAS!!! Sensuall mnie jajniki bolały tak do czwartego dnia po skoku. Kamilko- uśmiech poproszę! Zielona- jeśli masz objawy to znaczy, że nie jest źle ![]() Wyobrażacie sobie jakie piękne chwile przeżywa teraz Black? Aż się rozmarzyłam! Vajolka- pierś do przodu, głowa do góry i nie poddawaj się! Jesli trzeba będzie sprawdzić drożność to po prostu to zrobisz! Beauty- a Ty skupiaj się nad staraniami, a nie już rozmyślasz o problemach ![]() Kammidu- cieszę się, że już się pozbierałaś!
#85 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
podaj swoje imie, wiek i cykl starań jesli chcesz byc na liscie bo mam tylko Twój nick ![]() ---------- Dopisano o 22:07 ---------- Poprzedni post napisano o 22:06 ---------- no właśnie tez mysle o black co teraz przezywają ze swoim tżem |
|
![]() ![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() przybiłabym z chęcią piątkę chłopakom! ![]() zarąbiste ziomki! ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#87 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Anjouka, Dominika, starania od stycznia 2012, 2 cs (aktualnie wiem juz, ze ten cykl nie wyszedl ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#88 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#89 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale.... ja chcę bliźnięta.. ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:12 ---------- serio? ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#90 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Tż pojechał do pracy i relaksowaliśmy się przed...Cała rozanielona jestem i nie kumam czaczy ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:29.