|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
Pokaż wyniki sondy: Wybieramy tytyuł do kolejnej części naszego wątku
|
|||
| Uśmiechamy się radośnie, bo zaraz witamy wiosnę. |
|
5 | 11,36% |
Ząbek tu, ząbek tam , ale jeszcze czadu mamie dam
|
|
10 | 22,73% |
Dietka rozszerzona, mama zadowolona a ja poznaje nowe smaki, bo już nawet jem buraki
|
|
7 | 15,91% |
| Poznajemy smaki nowe i jesteśmy przez to zdrowe ! |
|
2 | 4,55% |
| RosnąRączki,RosnąNóżkiTo też czas zębowej wróżki, baba,baba wciąż słyszymy i na wiosnę sie cieszymy. |
|
12 | 27,27% |
| Pół roczku już mamy i siadać, pełzać zaczynamy! Mamusie VII-VIII. |
|
8 | 18,18% |
| Głosujący: 44. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
|
|
|
|
|
#4082 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze maluchy śliczne, radosne, a my plotkując czekamy na wiosnę :) VII-VIII.
Cytat:
![]() Dobranoc
|
|
#4083 | |
|
Wtajemniczenie
|
oby trafila sie duza wygranaale sliczna Madzia1k1 za zabkaCytat:
Szorstki jest tylko jeden policzek.... ale jak to lekarka stwierdzila ( bo od 3 mscy walcze ze Olivki skora) mala ma egzeme.... Do lekarza dopiero w czwartek ide na wizyta a od jakiegos czasu cale cialko smaruje takim specjalnym kremem Doublebase..... Najdziwniejsze jest to ze raz jest lepiej ( np dzisiaj skora pieknie gladka) a raz gorzej.... Tak myslalam nad zmiana proszku do prania.... A ciekawe od czego u Was takie policzki ....
|
|
#4084 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4085 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
No bo to tyle ważnych i trudnych rzeczy do spamiętania ![]() Całe 8 zł ![]() Zadowolony, ale dlatego, że dziś siedział na niej z lapkiem na kolanach, bujał się i pracował ![]() Cytat:
![]() A że z Domkiem lepiej to się bardzo cieszę A kiedy te góry planowaliście? Cytat:
|
|
#4086 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja nie wiem kiedy ![]() Bella Ty nasza Superwoman ![]() Dziewczyny nie dziękuję dzisiaj za kciuki, jutro podziękuję
|
|
|
#4087 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale skoro właśnie teraz się tak masowo ujawnia, to może faktycznie to wina zimy... I tej wersji będę się trzymać ![]() Pewnie jakiś kodeków brakuje.
|
|
#4088 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#4089 |
|
Zakorzenienie
|
Ale zima, sucho w domu, kaloryfery itp... Tak tylko kombinuję; )
|
#4090 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mieliśmy jechać w piątek, do poniedziałku zostać ![]() Brunetko, Brumku dziękuję ).
|
|
|
|
|
#4091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Albo jakiegoś Divix.com Może zadziała.
|
#4094 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc dziołchy, zrobilam co mialam - wynik w podpisie
natka - jak nie kodeki to sprawdz jakie rozszerzenie maja twoje filmy (wlasciwosci pliku, to cos po kropce np .avi, .mpeg, .mp4 itd.) i szukaj pod to rozszerzenie programu jesli nie masz (kiedys jakas moja komorka miala dziwny format filmow i nie moglam zwyklym odtwarzaczem ich odtworzyc) |
|
|
|
#4096 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Natka a z programów to quick time |
|
|
|
|
#4097 |
|
Zadomowienie
|
Wszystkiego najlepszego dla półrocznego Patryka i 7-miesięcznej Lenki i Nikosia.
Ellika, śliczna ta Twoja córcia Cyber-uszy naprawdę dyskretne i fajnie, że nie przeszkadzają malutkiej.No i zapomniałam napisać, że świetne maluchy do nas dołączyły Co do koloru włosów, to u nas też się wszyscy dziwią, że Hania ma coraz jaśniejsze włosy, a my z tż bruneci, ale ja myślę że jeszcze jej pewnie ściemnieją- z resztą dla mnie w jasnych czy ciemnych włosach będzie najpiękniejsza na świecie. Monia, wow fajnie wygląda to zestawienie. ![]() Alibany, nie jesteś beznadziejna bo przecież zauważyłaś, że coś jest nie tak. Lekarz zaleci pewnie jakieś ćwiczenia i wszystko będzie w porządku. ![]() Madzia, gratulacje za znalezienie ząbka.
Edytowane przez marzena_S Czas edycji: 2012-02-07 o 23:45 |
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
Zanka
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ten też nie chce mi odtworzyć
|
|
|
|
|
#4100 |
|
Wtajemniczenie
|
Natka Pogrzebalam Troche i wyszło ze pliki z rozszerzeniem mpl powinny otwierac te programy:
Roxio Creator 2011 Roxio Popcorn 4 CyberLink PowerDVD 10 Mark II CyberLink PowerDirector 9 CyberLink PowerProducer 5.5 |
|
|
|
#4101 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Wtajemniczenie
|
Proszę bardzo. Mam nadzieje ze pomoglam
|
|
|
|
#4103 |
|
Raczkowanie
|
witam
ja po piwku z moimi byłymi pracownikami- baaaardzo miło ![]() i od razu, może ktoś kgoś ma, praca w wawie u mojej przyjaciólk, gwarantuję super warunki http://www.niania.pl/szukam/cpom-32 iwona |
|
|
|
#4104 | |
|
Rozeznanie
|
Ja tylko na chwilke .
Moja mala tez ma takie place , juz sama nie wiem od czego ,myslalam ze cos zjadla , ale jesli u Was tez jest tak to moze od pogody?wiatrow .wczoraj bylo ok a dzis znow taki rumieniec . Martwilam sie ze to moze ja piec ,albo swedzic , ale nie zauwazylam zeby sie drapala. Bella brawa za nocniczek ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
no I troche jestem zmeczona.wydaje mi sie ze Sophie sie nie najada I dlatego sie budzi co dwie-trzy godz.. Myslalam o tym zeby dac butle po kapieli pozniej w nocy UU jakby sie obudzila. No , ale jeszcze nawet nie zakupilam mleka , chyba to sama odwlekam |
|
|
|
|
#4105 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
hej babinki
nadrobić was trudno jestem na 132 stronie ![]() Jas jest po zabiegu dramatycznie było dużo gorzej niż za 1 razem az szkoda gadać dobrze ze po wszystkim Cytat:
![]() 2 3 woooow Cytat:
Cytat:
![]() ![]() dla Patryka Nikodema Leny Cytat:
jakbym swojego Jaśka widziała ![]() Cytat:
mój powrót do pracy miał być też troche "uspołecznieniem" dla Jasia bo póki co świata poza nami nie widział aparacik delikatny i niewidoczny a malutka ma taki mądry wyraz twarzy Cytat:
masz rację tak jak napisałam Kajoolkowi chce aby Jaś był na tyle samodzielny by mógł spędzić bez nas kilka chwil nadrabiam dalej... po łebkach poczytałam nie bijcie moniaoklaski świetna robota brumku u nas policzi suche ale nie szorstkie no i czerwone też obstawiam kaloryfery na zmianę z mrozem natko fajnie że Domek już dobrzeje, troche szkoda wyjazdu ale ospa tylko raz sie zdarza
Edytowane przez telik Czas edycji: 2012-02-08 o 00:26 |
||||||
|
|
|
#4106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Opowiadaj dokładnie!
........................ Edytowane przez brumek Czas edycji: 2012-02-08 o 00:38 |
|
|
|
|
#4107 |
|
Wtajemniczenie
|
Cały czas trzymam kciuki za maleńką Agnieszkę
![]() Tak sobie myślę, że całego świata nie zbawię... ale jedno dziecko mogę uratować. Cały czas myślę o adopcji albo rodzinie zastępczej, nie teraz, za 2-3 lata. No i jednego psa . Też uratuję a co! Jeżu moje dziecko śpi a ja zamiast spać, to na necie siedzę
|
|
#4108 |
|
Wtajemniczenie
|
ech brumeczku
myślałam że zejde na zawał Jasiu jak tylko zobaczył tą salę operacyjną to już się rozpłakał tak mocno zaciskał oczka że zabieg okazał się bardzo trudny wszystko trwało 3 razy dłużej niż ostatnio płukanie nie pomogło znowu musiały lekarki mechanicznie sondować okazało się że kanalik znowu zawalony ropką i zaschniętą krwią tym razem błonka została znowu uszkodzona ten mój mały rockmann darł się w niebogłosy jak go przynieśli był cały roztrzęsiony, spocony i zrozpatrzony oczywiście zaraz go utuliłam i cyca dostał lekarka mówiła że to wyciek krwi mógł spowodować infekcje choć też miałam wrazenie że obwiniała mnie za niedokładne płukanie oczka w domu-choć robimy to jak umiemy najlepiej ![]() mam nadzieje że nie będziemy już musieli tam wracać
|
#4109 |
|
Wtajemniczenie
|
Oj Teliczku tak mi przykro ze Jas musiał sie nacierpiec. Trzymam kciuki zeby Juz wszystko było dobrze
![]() Zmykam spać. Dobranoc |
|
|
|
#4110 |
|
Wtajemniczenie
|
Chyba też powinnam iść spać
już zapomniałam że rano do pracy
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:29.

Na dodatek musiałabym jechać tramwajem, a do przystanku mam kawałek- normalnie nie byłoby problemu, bo pierwotnie chciałam iść na pieszo w ramach spaceru, ale przy tej temperaturze się trochę boję... A co w ogóle grają? Nataszka się wybiera?

oby trafila sie duza wygrana
za zabka

Cyber-uszy naprawdę dyskretne i fajnie, że nie przeszkadzają malutkiej.