|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 |
|
niecnotliwa dziewica
|
Dot.: CzarnaZuzia wymiata - zima 2011/12 ... byle do wiosny
Mam chwilowo dość niepochlebne zdanie o menszczyznach. A zwłaszcza o jednym.
Umyję się, może mi przejdzie
|
|
|
|
#3242 |
|
Zakorzenienie
|
Malgosia, jestes boska
niczym Loska ---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:16 ---------- Margocie, masz racje, umyj sie co bedziesz sobie mycia zalowac edit - wykasowalam brzydkie wyrazenia ![]() Edytowane przez Dorota-Coco Czas edycji: 2012-02-07 o 21:38 |
|
|
|
#3243 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
zaordynowałam sobie kabanoski, lodziki grycankowe i desperadoska i dusza ma uleczona
Edytowane przez misianka Czas edycji: 2012-02-07 o 21:27 |
|
|
|
|
#3244 |
|
Zadomowienie
|
Misiankuniu, jakbyś mie w myślach czytaa menu kolacjowe
![]() Fajosko mie dziś wyszło z gotowaninom, bom fpierf pomyślaa sobie - zadbać o siebie cza, dopieścić sie po pszejściach. Powzienam zatem decyzje, by zakupić cuś dobrego i ugotować sobie jak to na filmach o kulturalnych ludziach pokazujom - ze spokojem, roskoszom, z cierpliwościom benedyktyńskom, bes ziemniokóf obieranych na szypkensa i reklamówek s krwawioncom posokom rzucanych wokół garóf. Z gracjom i nosem upudrowanem Givenchy jak Najdżela. No i wyjś z domu tesz konieczne sie stało, by chwilkę pszerfki zrobić uszom od wiertarek, co te ciule zza ściany używali Karbonare prawdziwom zrobie - pomyślałach. Tak dla siebie - łit lof. Bes ściemy, bes śmientany, po rzymsku, jak mie uczył jeden, co tylko uczyć potrafił Zjadłach rękamy. Poprawiłach lodem. Popiłach kolom. I tyle mie wyszło z moich prestiżowych planóf
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
pije wino, ale biale
![]() wiecie, tak sobie teraz pomyslalam, ze ja to Was widze tak te, co maja poczucie humoru i dyndasa te, co maja poczucie humoru, ale nie jest mi ono znane ![]() te, co sa przejete te, co nie sa mi znane oraz Tygrys |
|
|
|
#3246 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Duszko, znów teraz jakobym o sobie czytała
![]() Plany, plany, zakuoy nawet, ale ... najsampierw rzucam się na absolutnie przypadkowo kupione kabanoski itepeI potem - brak motywacji do inszych ruchów kuchennych jakoś
|
|
#3247 |
|
Zakorzenienie
|
Malgorzato
|
|
|
|
#3248 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja nie wiem jeszcze co to znaczy dyndas. Ale fczoraj go na pewno miaam
|
|
#3249 |
|
Zakorzenienie
|
na mnie juz czas, myly panstfo
|
|
|
|
#3250 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No dobra, Cię przytulę niech stracę ![]() ![]() Piękna czerwień Cytat:
Chocaż to akurat kiepski powód do toastów . No..jak mi narobiłaś któymś ze swoich postów ochoty na lody, to od tygodnia codziennie pożeram . Bde gruba. Chociaż może nie, bo jak doszły lody to się przerzucialm na peps bez cukru,żeby zrównoważyć ![]() Koniec świata, Asia Figarrkowa kupila Eskadę ![]()
|
||
|
|
|
#3251 |
|
Piers do przodu
|
Małgorzato bes miszcza potrafisz mnie rozłożyć na łopatki, obie
ja dziś też w emu popylałam ![]() Doris - co nie wiem, w której grupie wg Cie jestem .... śpij dobrze Ogólniem padnięta więc wieczornie wyściskam wsiech i .... sajonara
|
#3252 |
|
niecnotliwa dziewica
|
W dobrym towarzystwie to i z kiepskiego powodu można toast wznieść
Mam lody bakaliowe, białe wino i czarnego Reddsa. Zamiast kabanosa była kiełbasa polska dojrzewająca. I też bendem gruba, a co!
|
|
|
|
#3253 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
i dojrzewająca też pyszna to ten, dobranoc, bo jutro znów krwi mi upiją chyba zacznę te kabanosy w szufladzie pracowej trzymać, żeby duszę reanimować zawczasu
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam kiełbachę od wójta i salceson szwoleżerów. mówta co chceta ale mnie te kredensowe specjały bardzo podchodzą, bardzo
Kupiłam 2 bransoletki, 3 staniki, 3 pary spodni i marynarkę. wpadłam w ciąg ![]() Czy Bottegę można gdzieś obwąchać? bo może ja też bym chciała już nic nie jeść i nie pić
|
|
|
|
#3255 |
|
Zakorzenienie
|
ło rany, takiego wątka szukałam, mogę czasem?
Ubrania 44-46,dla chłopca 110-116, decoupage https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1265168 Kosmetyczny https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1262590 Chudnę sobie... 83kg-78kg -75......................6 2 kg ![]() |
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
nie mnie decydować, ale....
masz meteoryty, czerwoną śminkę, oponę lub kangura ![]() dooobra, sie wkurzyłam i bym się chętnie napiła czegoś, nie cherbaty ![]() ide se wina lyknąć chyba
Edytowane przez anastazjaaa2 Czas edycji: 2012-02-07 o 23:28 |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
... możesz codziennie, to pono dobrze robi na urodę Ale niech się inne wątki tyż wypowiedzą, ja tu tylko sprzątam ![]() Wk ...irytację dziś miałam wielgą na panią, co unemu pita jedenastego wypełniła - może ona i dobrze tam wszystko wpisała, ale miała fantazyję przedziurkować dziurkaczem i dziurę wychlastała akurat w miejscu, gdzie była wpisana wysokość pobranej zaliczki na podatek ... ![]() I nie mogłam bez to wypełnić pita czydziestego siodmego i złożyć go czem prędzej w celu pozyskania gotówki ze zwrotu ![]() Z wielkiej złości wrąbałam wieczorową porą połowę sałatki z pierwsią kuraczą, co miała być na jutro i czuję, ze mnie energia rozpiera albo i co innego Żywot swój pędzę przy garach synek albowiem zjechał ze zWarszawy chudy jakiś i poczerniały - to go muszę podreperować, nieprawdaż ? czy prawdaż ? Kot spadł z szafy oraz z rozpędu pirdyknął się w lustro. Nigdy dotąd tego nie robił. Dojrzewa- znaczy. Odjęło mu rozum i całą energię skierowało przeciwpołożnie ![]() Synek mój zapałał chęcią nabycia czytnika i zapytał mię o sens ... Synu- rzekłam - jak już miałbyś kupić , to Kindle. A w życiu ! - un rzek (syn , znaczy, a nie tamten un .... tamtemu unemu to tylko nozdrza chodzom, jak słyszy o wydatkach, bo wciąż wisi nad nami pompa hamulcowa wszak ...) Po czem zmienił zdanie - taką mają moc posty Irenki (i linki)
|
#3258 |
|
Zakorzenienie
|
Miłego dnia |
|
|
|
#3259 |
|
kosmita jakiś normalnie
|
dziębry
|
|
#3260 |
|
niecnotliwa dziewica
|
A dzie un niby taki dobry...?
![]() Nic jeszcze nie jadłam, oczy mnie bolą, zeżarłam wczoraj ostatni posiadany Telfast. Miłego Wam |
|
|
|
#3261 | |
|
kosmita jakiś normalnie
|
Cytat:
|
|
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() będzie poka poka będzie? Mirruś? ![]() Ja Bottegi na oczy jeszcze nie widziałam ale chyba próbkę na all kupię, jak znowu będą, wyjścia nie ma A czemu koniec świata? ![]() toć siostra Botrytisa, którego uwielbiam a Escada jest nieco mniej miodowa i bardziej pieprzna ![]() do tego stała tak samotnie, akurat taka sukienka, jaką kiedyś chciałam kupić nooo, może nie stała całkiem samotna, był jeszcze śliczny tester ![]() Dostałam go, bo Pani powiedziała, że i tak więcej już tego zapachu nie ma, a cena była wysoka, to mi go dokłada, tam przecież już mało co zostało, a sama nie lubi Escady.... kurcze na oko myślę, że jest tam jakieś 15-18/100ml flaszka, na żywo jest śliczniejsza od wersji sukienkowej Dawaj ale niech się bardziej udzielające wewątki wypowiedzą
Figarro Scent Stories - pisze się o perfumach ....troszkę https://www.instagram.com/figarroscentstories/ Zapraszam Wymieniam się Edytowane przez Figarro Czas edycji: 2012-02-08 o 09:05 |
|
|
|
|
#3264 | ||
|
Zakorzenienie
|
Doroto, nigdy nie miałam czerwonej pomadki ale ta jest ciekawa jestem jak wyglądałabym w czerwieni ??Cytat:
....Cytat:
.---------- zapraszam wszystkich na kawkę:
|
|
#3265 |
|
Piers do przodu
|
Mammi - no w każdym razie nie narzekasz na nudę
Machnę
|
#3266 | |
|
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Po południu może zajrzę do Syfory, mam nawet jakiegoś SMS-a zniżkowego jakby co ![]() Escady gratuluje ![]() Mirrze gratuluję wszelakich zakupów odzieżowych, te co widziałam cudne A teraz spróbuję popracować
|
|
|
|
|
#3267 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
A więc, że tak zgrabnie zacznę zdanie- co to za Escada? Co to za Redds czarny? czy muszę kupić Grycana bakaliowego?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3268 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję ślicznie
Cytat:
![]() a teraz lecę piec chlebek ![]() ---------- Dopisano o 10:11 ---------- Poprzedni post napisano o 10:08 ---------- Cytat:
kupiłam produkt, a tester (ten co na zdjęciu wyżej) dostałam w prezencie ![]() a flaszka o taaa
|
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3270 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
spodne może jakoś da się wybaczyć ale staniki
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:36.

kupione kabanoski itepe

? 
ja dziś też w emu popylałam

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)