![]() |
#61 |
Rozeznanie
|
Dot.: Luty - Cynaamonka - Minerały Givenchy Phenome Dior Mexx
odezwę się za kilka dni, na razie nie jestem w domu i nie mogę zrobić listy rzeczy.
pozdrawiam
![]() |
#63 |
Zakorzenienie
|
hm, no to nie wiem, masełka podałaś cenę regularną rozumiem?
bo tak, zestaw 5 minikredek kosztuje normalnie ok 180zl (już nie pamiętam), masełko jedno 25, pianka chyba koło 15, krem nie wiem, jak wycenić słowem wszystko bym zagarnęła ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 |
Zakorzenienie
|
Lakier Zoya Lulu kupiony w styczniu 2012, użyty raz, otwarty 4. lutego 2012 - na inny lakier z tej samej półki cenowej
coś u mnie? |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | ||
Wtajemniczenie
Przekupka: 81 pkt / 100% pozyt.
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 |
Raczkowanie
|
Witaj.
Bardzo, bardzo zależałoby mi na: 2 Frisky Korat Flawless Feline ![]() Skinny Dippers Light Abyssinian, nowy Skinny Dippers Medium Abyssinian, nowy róż Blush, kolor Cat Lover róż Dolphin, PINK Inc. cień Brains over beauty z Apocalypse, szary/taupe z różową poświatą cień Permafrost z Glacial Grove BrowBeater Medium Brown,kremowy cień do brwi może coś u mnie ? choć mam skromnie... poza tym, co mam w wątku mam jeszcze półprodukty na spróbowanie: kwas alfaliponowy, frakcję sojową z naturalisa, wyciąg z róży z naturalisa, wyciąg z lukrecji, prawoślazu no i jeszcze troszkę różnych innych półproduktów (min. hydrolat migdałowy, oczarowy z ZSK) . Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-02-06 o 20:52 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Mi u Ciebie podoba się oczywiście Original, ale widzę, że wiele osób Ci proponuje coś za nią i nie jesteś chętna jej wydawać w świat ![]() Podobają mi się hydrolaty i kwas alfaliponowy. Będę pisać w wątku swoim i Twoim, żeby Ci było łatwiej ogarnąć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 |
Wtajemniczenie
|
A hydrolatu migdałowego ile masz? Te dwa korektory EDM byś chciała? Popatrzę jutro na cienie spokojnie i coś Ci postaram się zaproponować. A może podoba Ci się któryś z róży EDM? Homework np jest zgaszony.
|
![]() ![]() |
![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#72 |
BAN stały
|
HEJ, bardzo chetnie masełka TBS do ust wszystkie nawet, body max tableki oraz jakies koncowki kremow i probki
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 |
Rozeznanie
|
hejhej, jestem
![]() z zieleni znalazłam dlaCiebie jeszcze paint cosmetics- emote, joppa- forest i joppa wintergreen(big). znalazłabym jeszcze kilka odcieni zieleni z joppa, podobnych do edm freckless.
![]() |
#74 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Więc w sumie interesowałyby mnie poniższe rzeczy: - czarna baza pod cienie, praktycznie nieużywana- nie pamiętam firmy, która ją produkowała; napisane ma 'about face cosmetics' zdaje się, że już nie istnieje. - AROMALEIGH amarante (bette noir eyeshadow), próbka w słoiczku - AROMALEIGH arbor, big, nieużywany - EARTHEN GLOW MINERALS congo, big, praktycznie nieużywany - EDM volcano blossom - EDM freckless Co byś chciała ode mnie za te rzeczy? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Rozeznanie
|
szkoda, emote z pc jest taki jak congo mniej więcej. Forest też, tylko że matowy.
od Ciebie podoba mi się: blusche babydoll Phoebe Glow Veil Rosie Glow Veil Jadyne Glow Veil edm Rice Powder w odcieniu Sunlight, oddam do 1/2 opakowania lily lolo Sampel w słoiczku prawie pełen Translucent Silk silk naturals splendid rozświetlacz wybierz tyle, ile uważasz że odpowiada ilością ![]()
![]() |
#77 | |||
Wtajemniczenie
|
Tak tak, robię jeszcze dokładkę, zaraz się przyjrzę jeszcze raz Twoim rzeczom i dziś Ci odpowiem
![]() ---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:29 ---------- Cytat:
Myślę, że Twoja propozycja jest sensowna, ale chciałabym Cię namówić, na dołożenie czarnej bazy EGM. Jak myślisz? ![]() ---------- Dopisano o 21:59 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 22:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Cytat:
U Ciebie wpadły mi w oko (wymieniam wszystko co zwróciło moją uwagę ![]() DEBORAH ILLUMINATION sliczny puder rozświetlający (na foto ponizej) DEBORAH MAT JUMBO PENCIL czarna kredka (na foto) DERMACOL - nr 211 nówka/kartonik LANCOME STAR BRONZER BAMBOU- 40 g puder brązujący SISLEY PHYTO BLUSH - 1 raz uzyty/ kartonik Clinique perfectly real compact makeup shade 106 (N)- zuzycie góra 10% Deborah 24 ore primer – nowa baza makijaż DEBORAH MAXI KHOL KAJAL -CZARNY NOUBA RAINBOW EYELINER - CZARNY EYELINER NÓWKA MAC CREMESHEEN GLASS/ odcien loud&lovely/ połowa ---------- Dopisano o 22:24 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Oki, więc tak. Za kwas alfaliponowy dziękuję, bo 2g to dla mnie za mało, więc i tak musiałabym sobie dokupić do tego serum które chcę zmiksować. Na hydrolat jestem chętna - migdałowego mówisz 50ml, a oczarowy nadal aktualny? No i oczywiście Sleek ![]() Z rzeczy Tobie przydatnych mam: - 2 Frisky Korat Flawless Feline - Skinny Dippers Light Abyssinian, nowy - Skinny Dippers Medium Abyssinian, nowy - róż Blush, kolor Cat Lover - róż Dolphin, PINK Inc. - cień Brains over beauty z Apocalypse, szary/taupe z różową poświatą - cień Permafrost z Glacial Grove - BrowBeater Medium Brown,kremowy cień do brwi - sampla korektora pod oczy Frisky Korat, raz użyty - Aussie Perk me up, słoiczek samplowy, raz użyty - Multi Tasking prawie pełen - odsypka lawendowego korektora do gaszenia ciepłoty róży EDM - cień Sophisticated AWGM (zgaszony matowy brudny róż) - odsypka różu Homework EDM (już niedostępny) Wszystkiego Ci nie oddam ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#78 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Najbardziej mi na meowach zależy, bo chcę sobie coś pełniejszego zamówić edit: Cytat:
![]() Edytowane przez Chimita Czas edycji: 2012-02-07 o 22:24 Powód: dopisałam odpowiedź :) |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 | |
Wtajemniczenie
|
Szkoda, ale ok. Więc niech zostanie tak jak mówiłyśmy wcześniej. Mogę się spotkać jutro, w piątek mam wolne, więc nie ma mnie w centrum raczej. Czekam na PW od Ciebie kiedy i jak Tobie by pasowało się spotkać.
A wiesz co, coś mi jeszcze wpadło w oko - że szukasz zabawek dla chłopca (około 2 lat, trochę mniej?) Może bym znalazła coś ciekawego. Daj znać co by Cię interesowało. ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
![]() ![]() Edytowane przez cynaamonka Czas edycji: 2012-02-08 o 08:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
to super, mi pasuje bardziej okolica Janki/Ikea, tylko raczej w przyszłym tygodniu, bo teraz jestem chora
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Rozeznanie
|
super, zgadzam się
![]() ![]() p.s. powinnam być w przyszłym tyogniu w Warszawie,a widzę że stamtąd jesteś, może się spotkamy? ![]()
"Dlaczego wszystko jest tak proste póki nie przytrafi się Tobie?" Edytowane przez basior Czas edycji: 2012-02-08 o 09:46 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:19 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 |
Rozeznanie
|
Cos za? :
Paletka Smoky eyes Sphora. W zestawie instrukcja, całość w sztywnym zamykanym pudełku, w środku lusterko. 4 cienie ledwo użyte, w zestawie brak kredki. Tusz jest, użyty kilka razy (3-4). Paletka kupiona latem 2011 Benefit Oh la lift, użyty 3 razy, kupiony w Sephorze w grudniu 2011
![]() |
#87 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wpadły mi w oko: Zestaw 4 cieni CALVIN KLEIN 102 Ghotam Lights – brąz, beż, ciemna zieleń, ciemny szary – cienie były tylko wypróbowywane, kupione w wersji testera, więc nie posiadają jako takiego zamknięcia, ale są zapakowane w plastikową wytłoczkę, produkt pełnowartościowy. NYX Tinted Lip Spa TLS04 Vintage - jest to napigmentowany balsam do ust, zostawia delikatny kolor na ustach, użyta kilka razy, jest prawie cała. Korektor ORIFLAME potrójny – "pacnięty" kilka razy każdy kolor. EVELINE 3d Silk Effect 39 - (w opakowaniu jest przezroczysty z różowymi drobinkami, na ustach jest chyba całkiem bezbarwny) - nowy nie otwierany |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#88 |
Rozeznanie
|
wiec chetnie się wymienie za te wszytkie rzeczy, czy moglabyś jesczze dodac krem bandi i maselko kokosowe lub arbuzowe TBS?
![]() |
#89 |
Wtajemniczenie
|
Właśnie zaktualizowałam pierwszą stronę swojego wątku - przykro mi, ale masełka już wymieniłam z kim innym. Jeśli tak Ci będzie bardziej pasować mogę zrezygnować z Eveline.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Nie musisz rezygnować. chętnie się wymienię ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:35.