|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Dziewczyny wpadłam się przywitać
![]() A tak przy okazji proszę nie rozpisujcie się za bardzo, bo znowu spędzę całe popołudnie na czytaniu tego:P Miłego dzionka życzę
|
|
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Dzień dobry
ja mam dzisiaj znowu zajęty dzień. Najpierw zmykam na fitness (dziewczyny dlaczego ja jeszcze nie chudnę? ), później może do lekarza, później US a później na farbowanko:P---------- Dopisano o 07:44 ---------- Poprzedni post napisano o 07:29 ---------- Ale się zeźliłam!! Słyszałam, że u mojego ginekologa mają wprowadzać zapisy. Bo do tej pory można było przyjść z marszu. No ale nie spodziewałam się, że terminy będą niewiadomo jak odległe skoro do tej pory to wszystko jakoś funkcjonowało. I dzwonię kiedy mogę przyjść, czy dziś da radę, a ta mi mówi, że 17 lutego a ja w sobotę muszę tabletkę wziąć![]() no nic. Pójdę tam, może da mi receptę bez "wizyty". A jak nie to pozostaje mi liczyć na łaskę Pani w aptece, że wstrzyma się z receptą do tego posranego 17.... Wrrr!! Ide zjeść śniadanie! I jeszcze bardziej się dobiłam niechudnięciem... Powiedzcie, że ta wyższa waga jest spowodowana @ ![]()
|
#2133 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam Was, za Chatką to tęskniłyście, a za mną to już nie
![]() Normalnie wie wiem, co się dzieje, nie umie odpisywać na posty z laptopa Stacjonarny komputer mam w naprawie, coś z kartą graficzną się dziej, a że mam na gwarancji, to nie nie bawmy w to sami Cytat:
chocolate muffin skąd ten wierszyk wytrzasłaś? Mamy tak jak wy z obrączkami (tradycyjne półokrągłe 4 mm i 5 mm). Pani od jubilera wysłała mi już SMS-a że są do wyboru już w zeszłym tygodniu, z czasem jakoś krucho, TŻ wymyślił, że mam je sama odebrać... Mam takie zboczenie, że wszystkim patrze na dłonie, jakie mają obrączki Dzisiaj poradnia życia rodzinnego po raz ostatni |
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2135 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#2136 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
skoro tak dobry wybór ![]() Fryzura mi sie trzymała bardzo dobrze jak ją rozpuszczałam po godzinie 1 w nocy to była niemal nienaruszona, mimo że w międzyczasie leżałam przed tv i brałam prysznic przed spaniem rozczesałam włosy, a jak wstałam rano to nadal miałam loki normalnie to u mnie loki znikają po paru godzinach chodzenia w nich Welon planuję do kościoła tylko, nie miałam go ze sobą, bo jeszcze nie kupiłam, ale fryzura przewidywała miejsce na welon Cytat:
![]() nie wiem niestety, bo mieszkam w Katowicach ![]() ale on a dojeżdża na terenie całego Śląska i Małopolski, tylko na spotkanie próbne trzeba przyjechać do Katowic Miłego dnia idę do pracy
|
|||
|
|
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
żadnych badań nie miałam.
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
To kiepsko. Ja robiłam masę badań, hormony. Przy wizycie zapytaj gin.Może da Ci skierowanie i zmieni tabsy, będą lepiej działać.
Choć nie wiem, czy te badania będą refundowane. W każdym razie ja prywatnie zapłaciłam ok 300zł.
|
#2139 |
|
Zadomowienie
|
Witam, jeszcze nie zdążyłam Was nadrobić ale muszę powiedzieć, że dzisiaj zamawiam wszystkie rzeczy do robienia zaproszeń, winietek, karteczek pamiątkowych na wódkę i takie tam...miłego dnia życzę
|
|
|
|
#2140 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
A ja dzisiaj chyba popelnie jakies zakupy na alelgro -slubno-weselne, bo mam ochote i juz!
|
||
|
|
|
#2141 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Też mam takie plany ale jakoś nie potrafię się ogarnąć, nie wiem ile czego
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Witam się środowo
Cytat:
![]() Dzisiaj na przykład dorwałam dwa słowniki, na które sie już kiedyś czaiłam, a dziś była promocja 50%. Przedwczoraj, za sprawą naszej Kindzi popełniłam marynarkę
|
|
|
|
|
#2143 |
|
Wtajemniczenie
|
Wpadlam na genialny (tak mysle
Moj Tż sie tym strasznie jara, ale zawsze mu szkoda kasy, a ma do tego niezly dryg (Na poczatku myslalam, zeby zaprosic jakis zespol hh na wesele zeby zagral kilka kawalkow, ale obawiam sie ze finansowo by mnie to troche za duzo wynioslo... ale mam zamiar napisac do 2 zespolow i zobaczymy ).
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
czołgiem przelecialam na szybko
![]() ARLETKO super ze sie wszystko udalo, co do siwadkowej brak mi slow co za babon, ja kiedys bylam swiadkiem na weselu co swiadek mial zone i ta zona byla o niego chorobliwie zazdrosna i wszystkim ja musialam kierowac Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2145 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
) i mysle"co by tu jeszcze kupic", a wybrac sie chce w tym miesiacu na dentysty na zabiegi na zabki, wiec kasa jest potrzeba
|
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
te pomaranczowa ? fajowa ![]() a ja ten sweterek azurowy musztardowy zomówiłam ach ta Kindzia
|
|
#2147 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
a to dopiero początek![]() ---------- Dopisano o 09:02 ---------- Poprzedni post napisano o 09:01 ---------- Cytat:
![]() Trzeba by się było wziąć za pisanie pracy mgr
|
|||
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Pytanie z innej beczki:
Chce w sobotę pójść do kościoła na ślub siostry mojej bliskiej przyjaciółki i złożyć Państwu Młodym życzenia. Co powinnam im dać? |
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Kwiaty byłyby odpowiednie chyba, że zamiast kwiatów chcą coś innego (wino, czekoladki itp.)
|
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
musisz poszukam w postach Kindzi, pisala o tym jakies 2 dni temu dala po kolei 4 czy 5 linkow do allegro z ubraniami ![]() same fajne ciuszki i troche dziewczyn skorzystało z tego ![]()
|
|
#2151 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#2152 | |
|
Zakorzenienie
|
heja dziewoje
![]() ale wczoraj akcja była ![]() moja siostra szuka sukienki do mnie na wesele, no więc moja mama wzięła jej jedną sukienkę na przymiarkę do domu, siostra przyjechała przymierzyła no i niestety ze względu na jej figurę sukienka nie pasowała, pojechała do domu ja sie ubrałam w swoją pokazałam tżtowi, był zachwycony, stwierdziłam że co mi szkodzi przymierzę sobie tą którą moja siostra mierzyła wyszłam w niej do pokoju wszyscy byli zachwyceni, leżała jak ulał- oczywiście ja chciałam tylko sobie przymierzyc, tata był tak zachwycony tym jak w niej ładnie wyglądam że powiedział że mam ją sobie wziąc oni za nią zapłacą ---------- Dopisano o 09:21 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ---------- Cytat:
|
|
#2153 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Na początek
za tych 17 stron nadrabiania ![]() Cytat:
![]() Cytat:
super że się tak cieszysz kochana w woj. lubelskim jak najbardziej a dla wizażanek będzie promocja do tego muszę stworzyć portfolio więc pierwsze dekoracje będą prawie za bezcen koszt paliwa balonów czy kwiatów (elementów dekoracji które nie są wielokrotnego użytku) w zamian za zrobienie zdjątek sali,kościoła aby wstawić je na stronę internetową .Cytat:
![]() kochana na 1 str. masz mnie w mojej sukni ślubnej mój rozmiar XL/L a zobacz czy wyglądam na tyle?? suknia o dobrym kroju może zdziałać cuda nie załamuj się tylko przymieżaj nawet te najbardziej obcisłe bo może się okazać że takie będą najbardziej wyszczuplać ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
super fryzurka i make up ![]() Cytat:
matko jak cudnie a świadkowa pojechała po bandzie mogła się powstrzymać i cieszyć się twoim dniem albo stwarzać pozory żeby Ci przykrości nie robićCytat:
ale ci dobrze!! ja też chcę
|
|
#2154 |
|
Wtajemniczenie
|
Pomozcie, chce kupic koperty na zaproszenia, ktore lepsze (chce ecru)
http://allegro.pl/koperty-ozdobne-ec...098260252.html http://allegro.pl/koperty-ozdobne-bi...052465919.html Potrzebuje ich 65 szt, jakbym kupila te drozsze to wiecej 2,6 zaplace, wiec "Cena nie gra roli" |
|
|
|
#2155 |
|
Rozeznanie
|
Jagodzia może i ja się usmieche do Ciebie w zwiąku z dekoracja kościoła
, ale to juz na pw, wyśle Ci zdjęcia kościoła a Ty mi wycenisz. I Twoja oferte przedstawie drugiej parze, ktora ma w tym samym dniu.
|
|
|
|
#2156 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witajcie może nie z rana ale właśnie wstałam.
Cytat:
A ja o Tobie myślałam, ale stwierdziłam, że może przez te egzaminy przegapiłam posty. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:49 ---------- Poprzedni post napisano o 09:47 ---------- Cytat:
|
|
#2157 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dwa podkreslilabym mocniej line gornych rzęś fryzura swietna bardzo misterna
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2158 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() swoją drogą też muszę kupić koperty
|
|
|
|
|
#2159 | |
|
Rozeznanie
|
Witam dziewczyny!! obudziłam sie dzisiaj ze strasznym katarem chyba będe chora..
a u mnie od dzisiaj TżŻ remont w kuchni będzie robił- płytki będzie układał ehm.. wensday21 obrączki które my mamy wyglądają tak jak w załączniku.. nam jubiler powiedział że nie ma problemu ze zwiększeniem albo ze zminiejszeniem obrączek o 2 rozmiary nasze kosztowały 1300zł były kupowane przed podwyżką złota:PCytat:
|
|
|
|
|
#2160 | ||||||
|
Raczkowanie
|
Studiuję architekturę i urbanistykę
Cytat:
Mój też w te największe mrozy odmówił posłuszeństwaCytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudownie wyglądaliście Gra tuluję i zazdroszczę![]() Kicia ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

), później może do lekarza, później US a później na farbowanko:P
a ja w sobotę muszę tabletkę wziąć

Trzeba przeżyć...
Miłej nocki!
bo właśnie pisała mi że najlepiej na wiosnę... więc jeszcze poczekam 

Moj Tż sie tym strasznie jara, ale zawsze mu szkoda kasy, a ma do tego niezly dryg 

18.08.2010 - zaręczyny