|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Doskonały wygląd w najdrobniejszych szczegółach cz.XII
Cytat:
ja trzymalam 10min, dlatego ze mam czarne naturalne wiec krocej nic by nie dalo... jesli chcesz mocniejszego efektu to trzymasz do 10 min, a jesli delikatniejszego to tak z 5min ![]() Cytat:
odp w klubie. co do testow to trzeba sie po prostu orientowac ![]() Cytat:
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-02-07 o 21:00 |
|||
|
|
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny.
U mnie dzisiaj podstawa, na noc krem bambino na twarz i gruba warstwa kremy na dłonie bo mam takie wysuszone , czerwone że między palcami az schodzi mi skóra. Wygląda to fatalnie. Już nie wiem czym to smarować
|
#4084 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobranoc
Edytowane przez karolcia198506 Czas edycji: 2012-02-07 o 22:12 |
|
|
|
|
#4085 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i zakupki fajne ![]() ja sobie muszę jakiś duży portfel fajny kupic w avonie fajny teraz widziałam
|
|
#4086 | |
|
zawsze mam racje
|
Cytat:
![]() Ja po prostu jestem tak negatywnie do reklam nastawiona, że wszystko co reklamę przypomina( a nad tym paskiem są też reklamy) omijam z daleka. Ostatnio dzięki temu przegapiłam fajny kupon do sephory, bo był na stronie z reklamą ---------- Dopisano o 22:31 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- loluska: fajny pasek, podobają mi się takie paski na talię z kokardką, a ten ma jeszcze ładny kolor Ogólnie to spałam od jakiejś 19, takie mnie osłabienie wzięło i chyba idę spać dalej tylko się umyję. znacie może ten produkt: http://aroma-perfumy.pl/pl/p/HESH-Ay...mi-i-Amli/1404 ? edit: mam jego skład i wyglądada zachęcająco, przynajmniej w przeciwieństwie do dabur nie jest na parafinie, skład tutaj: http://www.helfy.pl/bhringaraj-wzmocnienie-wlosow -- a ja tak się słabo poczułam, że aż spałam teraz. Zjem coś, wezmę prysznic i idę spać teraz. Jutro mam tyle rzeczy na głowie, że aż się wstawać odechciewa.
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-08 o 00:13 |
|
|
|
|
#4087 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Party i ParoleParole gratuluję testowania ![]() Mam nadzieje, że już do Was wracam i będę miała czas na udzielanie się
|
|
|
|
#4088 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Dzień dobry
|
|
|
|
#4089 |
|
Zadomowienie
|
Część babeczki
|
|
|
|
#4090 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Zaraz na autobus uciekam i na zajęcia ale chciałam się jeszcze przywitać Na twarzy wyskoczyło mi kilka niespodzianek Cieszę się że moje wczorajsze zdobycze się podobają W piątek robimy z Tż kolacje walentynkową przyspieszoną i spódniczkę na pewno założę ![]() Portfel jest w sumie mały, ale musiałam taki kupić, bo mój duży z Avonu nie mieścił się w małych torebkach ![]() Caate wszystkiego co najlepsze Zdrówka, szczęścia, spełnienia osobistego i zawodowego! Realizacji nawet tych najmniejszych pragnień
|
|
#4092 |
|
Zakorzenienie
|
Caate spełnienia marzeń
Loluska fajne zakupy
|
#4093 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien Dobry
![]() loluska - fajne zakupy ![]() caate - 100 lat, spelnienia marzen, zdrowia, radosci i pogody ducha Dziewczyny znacie jakiś godny polecenia peeling do twarzy ?
|
|
|
|
#4094 |
|
zawsze mam racje
|
caate: wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, dotarcia do wyznaczonych życiowych celów, spokoju w życiu i wielu chwil radości
Wczoraj oprócz podstaw naolejowałam włosy alterrą i nałożyłam zieloną glinkę na buzię (co chwilę zwilżałam hydrolatem) teraz olej zmyłam, nałożę nowego bingo (dzisiaj pierwsza próba tego specyfiku) wyleżę się w wannie z solą z morza martwego, potem balsamy i będę sobie powoli schnąć i w tym czasie pracować.
|
#4095 |
|
Zakorzenienie
|
Caate wszystkiego najlepszego!
i duuzo miloscia peeling zalezy do jakiej cery, jesli problematyczna tlusta tradzikowa to podobno z st.ives morelowy jest dobry.
Edytowane przez party_girl7 Czas edycji: 2012-02-08 o 10:56 |
|
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Cytat:
![]() caate złożyłam Ci na fb, ale jeszcze raz wszystkiego najlepszego i dużo szczęścia. Ja wczoraj miałam urodziny i dostałam od Tż. piżamę z żabką. Super jest.
|
|
|
#4097 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiem, że wiele osób go nie lubi, ale jak dla mnie jest dobry bo ma mocne drobinki a ja lubię czuć jak mnie "zdziera" i jest tani. Słyszałam , że dobre też są Soraya https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...akteryjny.html Cytat:
Angel to Tobie również spełnienia marzeń i wszystkiego najlepszego !
. Edytowane przez zielone_oko Czas edycji: 2012-02-08 o 11:14 |
||
|
|
|
#4098 |
|
Zakorzenienie
|
no własnie myslalam o tym z Synergen
albo z daxa chyba też jest jakiś w miare dobry
|
|
|
|
#4099 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Angel to stoo lat
|
|
#4100 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4101 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
powiedział, że dostanę jak sobie do niego przyjadę, czyli może w piątek xD a juz tak zżera mnie ciekawość xD od jednej przyjaciolki prezent dostanę w sobotę, a od drugiej dopiero koło czerwca/lipca jak wroci do Polski xD troche spozniony, ale co tam.Mimo, że spoznione to szczere wsyztskiego najlepszego
|
|
|
|
|
#4102 |
|
Zakorzenienie
|
witam dziewczyny
![]() Caate jeszcze raz wszystkiego naj !angelinmyheart spełnienia wszystkich marzeń ! dodałam na blogu recenzję pianki do twarzy Pharmaceris, a zaraz zaktualizuje mój album włosowy na wizażu
|
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, bo zawsze by było lepiej, jakbyśmy mieli troszkę więcej pieniążków. No i nie siedziałabym ciągle w domu. Jeśli wypali mi ta praca w Krakowie, to będę wniebowzięta, ale na razie nie będę Wam mówić o szczegółach, żeby nie zapeszyć ![]() Farbowałam włosy u fryzjerki chyba 3 tygodnie temu, w albumie są zdjęcia, jeśli nie widziałaś. teraz jestem trochę niezadowolona, bo mam łaciate włosy, i to nie na długości, co jest logiczne, bo zawsze końce są ciemniejsze po rozjaśnianiu niż np. odrosty, ale mam łaciate włosy, miejscami podchodzą pod blond, a reszta w odcieniu brązu i rudości Chyba się więcej do tej fryzjerki nie wybiorę, bo już nie pierwszy raz się na niej zawiodłam, a raczej na jej kompetencjach. Tak jak już wcześniej pisałam, może nie jest to jakiś wielki problem, ale podczas obcinania grzywki kazała mi sobie zebrać obcięte włosy z twarzy, nie dając mi nawet pędzla, z czym spotkałam się pierwszy raz, bo zawsze fryzjerki przygotowują klientki do wyjścia z salonu w "dobrym stanie", żeby się ludziom pokazać. Albo podczas farbowania nie zmyła mi farby z czoła Niby drobne rzeczy, ale świadczą o niej i to raczej niezbyt dobrzeZastanawiam się kiedy mogę iść na kolejne farbowanie? Kusi mnie strasznie, żeby zrobić to jak najszybciej ![]() Dziękuję ![]() Caate sto lat!!! |
|
|
|
|
#4104 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mój to co chwile się pytał mnie co bym chciała, a jak był w sklepie to chodził i co widział to mówił: "A może to?". ![]() Cytat:
I uwielbiam oglądać włosy, więc zaraz zerknę.
|
|
|
#4105 |
|
Wtajemniczenie
|
caate WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO
angelinmyheart, ghana dla Was też spóźnione życzenia- Wszystkiego naj naj naj
|
#4106 |
|
Zakorzenienie
|
eh dostałam @ i mam straszne bóle brzucha i pleców...
![]() lecę zadbać o pazurki
|
|
|
|
#4107 |
|
zawsze mam racje
|
angel: wszystkiego najlepszego, zdrowia, wielu powodów do uśmiechu, niewielu powodów do zmartwień
ghana: ja najbardziej lubię różany peeling z biedronki i maseczkę złuszczającą ananasową marki freeman ale mam dzisiaj ładne włosy, że tak się pochwalę oto czego użyłam: -olej na noc alterra brzoza i pomarańcza -pierwsze mycie- szampon naturvital aloesowy -2 mycie szampon timotei organics (ten różowy) -maska bingo- kaszmir i kolagen
Janusze reklamy “You can’t make people love you, but you can make them fear you.” Blair Waldorf <3 <3 <3 Edytowane przez kobietasukcesu Czas edycji: 2012-02-08 o 12:29 |
|
|
|
#4108 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() miałam dwa dni przerwy od ABS przez okres, ale dzisiaj wracam do tego, bo już nic nie czuję
|
||
|
|
|
#4109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:48.

pokażę później 

Zdrówka, szczęścia, spełnienia osobistego i zawodowego! Realizacji nawet tych najmniejszych pragnień