Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 78 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 13:22   #2311
niut0
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
nio ja wiem i rozumiem
podobne są te http://sigmatomczak.pl/displayimage...._display_media drugie od lewej
to pomyślimy jeszcze co z tym zrobić
Stary 2012-02-08, 13:22   #2312
E87
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
właśnie się dodzwoniłam przed chwilą, jest dla mnie tylko jeden karton bo cenie wygląda mi to na szpilki koturny zamówię znowu w przyszłym tyg

aa to znam

hehehe ok wątpie, jeszcze nigdy nie widziałam takiej inf na pudełku
Czyli jeżeli będą mi przymaławe to mam kupić tak? (moja stopa to 25,5)

---------- Dopisano o 13:09 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

myślałam, że to standardowa wersja
wcale nie tak łatwo brałam w tym udział na weselu w sierpniu i tylko jedna osoba się raz pomyliła
Tak wlasnie mysle, ale tak troszke za male glownie to zeby byly waskie, a nie szerokie, bo mam chuda stopke-tak jak Ty (z tego co pamietam...
to zeby sie ludzi mymlili to musze wziac podchmielonych
Cytat:
Napisane przez Jamee Pokaż wiadomość
To się chyba kareta nazywa byłam na weselu gdzie był właśnie słoń. Ja byłam chyba azorem i to była najlepsza zabawa weselna w jakiej uczestniczyłam. Płakaliśmy ze śmiechu
Ooo bardzo mozliwe ze kareta
A te gorace krzesla to co sie np. przynosi?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:22   #2313
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
Ja na pewno wezmę drugą parę tak na wszelki wypadek
ja pewnie też wezmę jakieś niższe, ale wtedy znowu będzie problem z suknią bo będzie za długa
Stary 2012-02-08, 13:23   #2314
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
i jeszcze nie wstawiłaś ich na forum dawaj je tu szybko bo ja też chcę po paczać
niech mi ktos naladuje aparat to zrobie foto, ale sa takie hmm... zwyczajne... i zwyczajnie najpiekniejsze i takie o jakich marzylam, tylko moja niestety duuuzo za duza

Cytat:
Napisane przez Brydzia_ Pokaż wiadomość
no to jesteśmy we 2

tzn ja na 100% będę mieć balerinki... ale znalezienie odpowiednich graniczy z cudem mam nadzieje że teraz będzie ich coraz wiecej wkrótce wiosna
u nas jest tak że tż jest kilka cm niższy... więc ja zakładając balerinki a on buty wizytowe na 3cm obcasie będzie równy
na codzień nie zwracamy uwagi na róznicę wzrostu, jednak w dniu ślubu chce się czuć komfortowo i na zdjęciach ładnie wyglądać więc tylko balerinki
poza tym na codzień w 90% chodze w płaskich butach, wiec dodatkowo nie widzę sensu męczenia się i kaleczenia chodzenia na obcasach

i ostatni plus to cena - mam nadzieje że kupie balerinki do kilkudziesięciu zł
To Ty wybredna jestes!! przeciez tyle pieknych baleronek organizujecie ja bym brala wszystkie od Sul mam piekne pudrowe gladkie i wlasnie zastanawialam sie czy nie zabrac ich jako buciki na kryzys stóp na weselu
A tak w ogole to musze miec chyba 3 pary butow slubnych wiem wiem.. jestem butocholiczka, ale... nie bezpodstawnie pierwsze najwazniejsze juz sa i w sumie sa najwazniejsze wizualnie, wszedzie gdzie bedzie widac buciki to one musza byc na moich stopach tylko maja obcas 10 cm i szybko moga mnie rozbolec nogi, wiec musze miec jakies na zmiane, ale nie moga to byc docelowo baleronki bo nie moge nagle stac sie 10 cm nizsza wiec musza to byc jakies wygodne 6-7 cm obcasa, i na koniec trzecia para jak juz bedzie mi wszystko jedno i nogi mi beda wchodzic do i tutaj wlasnie mysle o tych pudrowych baleronach

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
no to mój Tż całe studia (jeszcze starym nie bolońskim tokiem) robił na politechnice krakowskiej, ale do Gliwic też zdawał. Wybrał jednak kraków, bo tam miał mieszkanie. Na całe szczęście egzamin zdaje się w izbie według miejsca zamieszkania, więc u mojego Tzta właściwy będzie lublin, a tu nie robią żadnych problemów, bo w naszym rejonie nie ma kierunku architektury (poza chyba tylko 3letnimi inżynierskimi na polibudzie lub.) i jest stosunkowo mała konkurencja. Ale z tego co słyszałam w krakowie jest różnie z tymi egzaminami zawodowymi, siostra Tzta miała z tym jakiś problem
a mój przyszły małżonek radzi sobie tak samo jak i Ty, dobrze że ma w rodzinie osoby z uprawnieniami
wiem wlasnie i bardzo jest mi z tym zle ze musze zdawac w krakowskiej izbie, juz myslalam o przemeldowaniu sie do znajomych do jakiegos innego miasta
Ja niestety jestem jedynym architektem w caaalej tak wielkiej rodzinie (zmienilam bieg historii rodziny ) ale na szczescie mam wielu znajomych z poprzednich miejsc pracy z uprawnieniami wiec na razie nie jest to duzy problem

Cytat:
Napisane przez Anulka_p Pokaż wiadomość
Uwielbiam Aerosmith Tylko ta piosenka jest dla mojego TŻa za wolna Mam z nim ciężko. Cokolwiek mu puszczam to słyszę- "Nie no, za wolna. Będziemy się tylko tak dziwnie bujać". Puszczam szybszą i co słyszę??!! - "Kochanie, no co ty? Za szybka. Nie będę umiał do tego zatańczyć"

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:24   #2315
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
to pomyślimy jeszcze co z tym zrobić

spoko

niech mnie ktoś przytuli bo mam doła zimno mi i zaraz dowiem się że pewnie nie zdałam egzaminu ;(
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:25   #2316
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
To tak jak moj Tż chociaz mi tez sie nieraz udzieli ale mamy wtedy niezla frajde z siebie no chyba ze jestesmy ubrani elegancko i stanie sie to wtedy kiedy nie trzeba
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
to ty jesteś jak mój tż też musi sie zawsze jedzeniem usmarowac
Widzę, że nie tylko ja mam takie problemy Czasami to ze mna gorzej jak z dzieckiem :rotf:
Cytat:
Ja też tak mam. Dostaję od TŻa brawa kiedy uda mi się nie wysmarować podczas jedzenia Niestety nie często to się zdarza. W innych sytuacjach też jestem niezdarą. Mam mnóstwo siniaków, bo się ciągle obijam, nie trafiam w drzwi albo nie potrafię porządnie przekroczyć progu
Oj siniaki to mam co chwilę. Jak nie ręką się nadzieje na klamkę, to biodrem na kant stołu. No łamaga chodząca jestem. Kiedyś latem tak przygrzmociłam ręką w klamkę, że miałam mega siniaka i każdy się pytał, kto mnie pobil

Dorka - ja mam obcas 5,5 cm Myślę, że jeśli chodzi o wygodę, będzie optymalny.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:26   #2317
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Zapewne Chociaż ja to w ogóle, jem jak jakas mamałyga Zawsze coś mi spadnie. A nie daj boże, żebym jadla jakąs zapiekankę/hot-doga/kromkę z dżemem to na milion procent gdzieś sobie kleksa uskutecznię, mimo, że zawsze mam talerzyk pod brodą i chusteczkę w pogotowiu
to ja też taka sierotka I powiem wam, że bardzo się tego boję w dniu ślubu. Co za wstyd ubrudzić swoją cudną suknię

Cytat:
To się chyba kareta nazywa byłam na weselu gdzie był właśnie słoń. Ja byłam chyba azorem i to była najlepsza zabawa weselna w jakiej uczestniczyłam. Płakaliśmy ze śmiechu
ja się z tym spotkałam na jednym weselu, ale niestety mnie się nie podobało... może było źle poprowadzone ...
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:27   #2318
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
spoko

niech mnie ktoś przytuli bo mam doła zimno mi i zaraz dowiem się że pewnie nie zdałam egzaminu ;(
hmm moze upichc sobie cos pyyyyyyyyyyysznego i kalorycznego na porpawe humorku?
Stary 2012-02-08, 13:27   #2319
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Tak wlasnie mysle, ale tak troszke za male glownie to zeby byly waskie, a nie szerokie, bo mam chuda stopke-tak jak Ty (z tego co pamietam...
to zeby sie ludzi mymlili to musze wziac podchmielonych

Ooo bardzo mozliwe ze kareta
A te gorace krzesla to co sie np. przynosi?
np. cos z sali/ ze stolów: łyżka, widelec, kieliszek z wódką, pełna flaszkę, papier toaletowy (to najlepiej pod sam koniec, jak już jest mało osób, żeby tabun nie biegł do kibelka)
Stary 2012-02-08, 13:28   #2320
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
niech mi ktos naladuje aparat to zrobie foto, ale sa takie hmm... zwyczajne... i zwyczajnie najpiekniejsze i takie o jakich marzylam, tylko moja niestety duuuzo za duza

To Ty wybredna jestes!! przeciez tyle pieknych baleronek organizujecie ja bym brala wszystkie od Sul mam piekne pudrowe gladkie i wlasnie zastanawialam sie czy nie zabrac ich jako buciki na kryzys stóp na weselu
A tak w ogole to musze miec chyba 3 pary butow slubnych wiem wiem.. jestem butocholiczka, ale... nie bezpodstawnie pierwsze najwazniejsze juz sa i w sumie sa najwazniejsze wizualnie, wszedzie gdzie bedzie widac buciki to one musza byc na moich stopach tylko maja obcas 10 cm i szybko moga mnie rozbolec nogi, wiec musze miec jakies na zmiane, ale nie moga to byc docelowo baleronki bo nie moge nagle stac sie 10 cm nizsza wiec musza to byc jakies wygodne 6-7 cm obcasa, i na koniec trzecia para jak juz bedzie mi wszystko jedno i nogi mi beda wchodzic do i tutaj wlasnie mysle o tych pudrowych baleronach

wiem wlasnie i bardzo jest mi z tym zle ze musze zdawac w krakowskiej izbie, juz myslalam o przemeldowaniu sie do znajomych do jakiegos innego miasta
Ja niestety jestem jedynym architektem w caaalej tak wielkiej rodzinie (zmienilam bieg historii rodziny ) ale na szczescie mam wielu znajomych z poprzednich miejsc pracy z uprawnieniami wiec na razie nie jest to duzy problem

A wiesz, że masz rację czyli muszę jeszcze kupić nie jedną a dwie pary butów TŻ mnie zabije

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:31   #2321
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
to ja też taka sierotka I powiem wam, że bardzo się tego boję w dniu ślubu. Co za wstyd ubrudzić swoją cudną suknię
Ja mam straszna wizję, że sie barszczykiem pochlapię
Stary 2012-02-08, 13:32   #2322
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:

leżę
w temacie cojapacze dla tych uczących sie pilnie
piękne po prostu piękne "D
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:33   #2323
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
np. cos z sali/ ze stolów: łyżka, widelec, kieliszek z wódką, pełna flaszkę, papier toaletowy (to najlepiej pod sam koniec, jak już jest mało osób, żeby tabun nie biegł do kibelka)
świadkowa u mojego kolegi na weselu tak zawzięcie biegła po tą srajtaśmę że wyrwała drzwi z zawiasów

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:32 ----------

Cytat:
a będziecie miec wino na weselu? bo jeszcze zosaje wino do ochlapania

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:35   #2324
Dancing_Lady
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość

po 1 idz na zwolnienie i wylecz sie do konca!! a szefowa niech sie w tylek ugryzie!!

po 2 pokaz fotki bizu i podwiązki
Cytat:
Napisane przez ona8686 Pokaż wiadomość
I mama ma racje. Powinna sie wygrzać w domu, w łóżeczku, a szefem nie ma co sie przejmowac, czy on przejmuje sie Toba? No i pokazuje biżuterie
Dzięki dziewczyny. Szefowa faktycznie mną się nie przejmuje i tak też sobie pomyślałam rano, kiedy zadzwonił budzik. Do licha ! Oni mnie mają gdzieś, chociaż zapycham jak głupia, o podwyższenie stanowiska proszę już 9 miesięcy, że o ewentualnej podwyżce wynagrodzenia nie wspomnę, a ja durna łażę do pracy chora, z katarem, bólem głowy, gardła i gorączką Zadzwoniłam i wzięłam urlop na żądanie. Pójdę wieczorem do lekarza, to zobaczę co mi powie.

Mam prośbę do dziewczyn, które zamawiały na allegro marynarkę z mosquito, jak przyjdą do was te marynarki to dajcie znać Napiszcie czy rozmiar M to faktycznie M i czy te rękawy można schować, bo jak mam być szczera to wkurzają mnie te paski ale marynarka ogólnie baaardzo ładna.

Dodaję zdjęcia podwiązki i biżuterii. Podwiązkę zamawiałam od tego samego sprzedawcy co chyba _Paulinka_ , spersonalizowaną (trochę kokardki niedbale są ucięte), a biżuterię kupiłam w salonie sukien ślubnych - pięknie się mieni, ale na fotach tego nie widać, bo tylko kolczyki zrobiłam z fleszem, reszta jest bez flesza.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg bransoletka.jpg (53,4 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg bransoletka1.jpg (81,1 KB, 23 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naszyjnik.jpg (34,8 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg naszyjnik1.jpg (67,7 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyk.jpg (9,1 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg kolczyk1.jpg (10,2 KB, 19 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg podwiazka.jpg (85,3 KB, 25 załadowań)

I think I wanna marry you...

Edytowane przez Dancing_Lady
Czas edycji: 2012-02-08 o 13:38
Dancing_Lady jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:35   #2325
Kessi_86
Wtajemniczenie

Cytat:
świadkowa u mojego kolegi na weselu tak zawzięcie biegła po tą srajtaśmę że wyrwała drzwi z zawiasów [COLOR="Silver"]
Nie źle musiało to wyglądać
Stary 2012-02-08, 13:37   #2326
nena1984
Zakorzenienie

kiciu, czy tuba z płatkami róż 40 cm będzie ok, czy lepiej jednak wziąc 60 cm?? Co to daje, że jest mniej płatków po prostu??

Załamałam się, odebrałam samochód od mechanika (a w zasadzie przywiózł mi go pod dom) i jestem uboższa o 450 zł. To cały mój mechanik przy okazji naprawił mi to i owo, bo rzecz jasna to było konieczne

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:37   #2327
chocolate muffin
Rozeznanie

Brydzia
Z tymi baleronami to masakra jest. Nie znalazłam jeszcze żadnych atłasowych, a muszę takie mieć do mojej sukienki.
Jedynie na bialebuty.pl znalazłam takie czółenka które można by zrobić w wersji białej i z jasną podeszwą, ale kosztują 149zł i nie wiem czy mi będą wygodne, czy np. podeszwa nie będzie za sztywna, bo w takich źle się tańczy, no i też mam wąską stopę.
http://www.bialebuty.com.pl/A_1503_c...2_mm-2469.html
Stary 2012-02-08, 13:38   #2328
bluesky89
Zakorzenienie

Dzień dobry
Właśnie mam zamiar przeglądać allegro i pozapisywać sobie co muszę zamówić

Ja też się boje, że się czymś opapram, bo znając moje możliwości, to wszystko jest możliwe
Stary 2012-02-08, 13:38   #2329
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
hmm moze upichc sobie cos pyyyyyyyyyyysznego i kalorycznego na porpawe humorku?
właśnei kminie co by zrobić

nena tak jest mniej płatków nie wiem jak to się przenosi na efekt wizualny bo nie widziałam 40 cm ja mam 60

Stary 2012-02-08, 13:38   #2330
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a bierzecie buty na zmianę? czy cały wieczór w jednych?
ja mam 160cm więc muszę mieć jakiś obcas bo za mała jestem - ale podejrzewam ze wezmę 5-6cm bo wyżej będzie niewygodnie
ja na trzysta procent biorę. już mi się kilka razy przydały na cudzych weselach - u kuzynki tak wywijałam z młodym, że złamałam obcas

Cytat:
spoko

kicia - pozytywna wizualizacja to podstawa. Myśl, ze zdałaś. trzymam kciuki!!!

Mam też do Was prośbę o kciuki. Mój tato doczekał się wreszcie po kilku latach operacji wstawienia endoprotezy w biodro, dlatego jutro proszę o ogromne kciukasy i pozytywne wizualizacje, żeby wszystko jutro poszło jak najlepiej.
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:38   #2331
madzia2306
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Brydzia
Z tymi baleronami to masakra jest. Nie znalazłam jeszcze żadnych atłasowych, a muszę takie mieć do mojej sukienki.
Jedynie na bialebuty.pl znalazłam takie czółenka które można by zrobić w wersji białej i z jasną podeszwą, ale kosztują 149zł i nie wiem czy mi będą wygodne, czy np. podeszwa nie będzie za sztywna, bo w takich źle się tańczy, no i też mam wąską stopę.
http://www.bialebuty.com.pl/A_1503_c...2_mm-2469.html
przepraszam ale muszę
czytam o tych baleronach i ni cholery nie ogarniałam

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:38   #2332
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
to ty jesteś jak mój tż też musi sie zawsze jedzeniem usmarowac
mój ma to samo! a w koło talerza widać dokładnie co jadł

eh..nie mogę was nadrobić chociaż się staram..
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:39   #2333
malwus20
Wtajemniczenie

Heloł
Ale dziś babka mnie wkurzyła w Urzędzie Pracy
Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Madzia a jak wygląda to zagęszczanie rzęs? tzn to jest doklejanie i czy one trzymają się jakiś czas? W ogóle się na tym nie znam a rzęsy mam okropne, właściwie niewidoczne:/
My za gram dodanego złota płaciliśmy 120 zł
Zagęszczanie wygląda tak jesli np. jest 1:1 tzn ze jedną rzęsę dokleja sie do Twojej i tak z każda następną. Rzęsa jest doklejana do Twojej własnej i trzyma sie do tej pory dopóki Twoja własna nie wypadnie razem z doklejoną. Rzesy wypadają średnio co 8 tygodni ale każda z rzęs jest w innej fazie wzrostu dlatego nie wypadaja nam na raz wszystkie i średnio efekt zagęszczenia utrzymuje sie do 4 tygodni, potem to mało estetycznie wygląda jak np. połowa wypadnie a reszta zostanie.
Cytat:
A jakie piosenki i zabawy bierzecie pod uwagę? My z pierwszym tańcem mamy sporo problemu. Przesłuchaliśmy setki piosenek i nie trafiliśmy jeszcze na to coś. Niestety nie mamy takie typowo swojej piosenki, więc ciężka praca w tym temacie przed nami.
Cytat:
wiesz co my mamy taką swoja piosenkę ale ona strasznie oklepana jest jeśli chodzi o pierwszy taniec więc ja zostawię sobie na dedykację dla tżta sami nie wiemy do jakiej piosenki zatańczyc zabaw też nie mamy
Mam ten sam problem, nie mamy swojej piosenki i nie wiemy co wybrac bo chcielibyśmy coś polskiego .Co do zabaw tak jak tu troche z was pisze u mnie "gorące krzesła " to już każdy zna, zwyczajnie wiekszośc zabaw jest oklepanych i trudno znaleźć coś nowego co by zadowoliło gości i zeby wiekszośc nie myślała znowu ta zabawa co u tego czy tamtego była.
Stary 2012-02-08, 13:39   #2334
nena1984
Zakorzenienie

olaboga zostało nam 150 dni

dancinglady - bardzo ładna biżuteria

Stary 2012-02-08, 13:40   #2335
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Dalas mi do myslenia!!!!!! Musze dopisac do "niezbednika pm-ki" jakis "cud-plyn do czyszczenia ubrudzonej sukni PM schnący w oka mgnieniu"

Edytowane przez E87
Czas edycji: 2012-02-08 o 13:50
Stary 2012-02-08, 13:41   #2336
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Mam też do Was prośbę o kciuki. Mój tato doczekał się wreszcie po kilku latach operacji wstawienia endoprotezy w biodro, dlatego jutro proszę o ogromne kciukasy i pozytywne wizualizacje, żeby wszystko jutro poszło jak najlepiej.
będzie dobrze moja mama jest po 3 takich operacach

Stary 2012-02-08, 13:41   #2337
niut0
Zakorzenienie

Cytat:
przepraszam ale muszę
czytam o tych baleronach i ni cholery nie ogarniałam
ale pogmatwali z rozmiarówką

Madziu a jakie Ty masz pomysły na gorące krzesła?
Stary 2012-02-08, 13:42   #2338
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
nena tak jest mniej płatków nie wiem jak to się przenosi na efekt wizualny bo nie widziałam 40 cm ja mam 60
a ile będziesz miała tych tub, ja po prostu myslę ze zamówie 4-6 tych mniejszych tub, bo akurat zamawiam pudełka od jednego sprzedawcy i on ma takie tuby, więc koszty przesyłki miałabym jedne

Cytat:
wszystko będzie dobrze

Stary 2012-02-08, 13:42   #2339
E87
Wtajemniczenie

Kicia daj znac co chcesz upichcic bo mam smaki tez na cos

Dancing lady jak zalozysz cala bizuterie to nie bedzie efektu "przeladowania"? Kolczyki sa dosc duze, naszyjnik i bransoletka jeszcze...? (ale ja sie nie znam bo jestem raczej minimalistka jak bransoletka i dlugie koleczyki to wisior jedynie wchodzi w gre)
Stary 2012-02-08, 13:43   #2340
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
a ile będziesz miała tych tub, ja po prostu myslę ze zamówie 4-6 tych mniejszych tub, bo akurat zamawiam pudełka od jednego sprzedawcy i on ma takie tuby, więc koszty przesyłki miałabym jedne

wszystko będzie dobrze
ja mam 4 myślę ze 6 mniejszych to wyjdzie na to samo

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości