|
|||||||
| Notka |
|
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Panny Młode 2011 i 2012- pokażcie swoje suknie cz. III
Cytat:
Dziewczyny właśnie wzięłam prysznic i zaraz jadę do TŻ, będziemy rozmawiać... Trochę się stresuje chciałabym, żeby mnie dobrze zrozumiał... |
|
|
|
|
|
#2132 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Poza tym koło przeszkadza. Ani w tym usiąść, ani uklęknąć, ciężko wsiąść do samochodu i zmieścić to paskudztwo pod stołem.
|
|
|
#2133 |
|
Raczkowanie
|
Inusiaa88 bierzemy śłub tego samego dnia
ja o 16:00, a Ty??
|
|
|
|
|
#2134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Wiedzielismy, że jak nadal zostaniemy w kraju to bedziemy wiecznie patrzec czy starczy na to czy na tamto...a o weselu moglismy pomarzyc. Niestety naszych rodziców nie stac na to, by nam dołozyc do wesela, musieliśmy sobie radzic sami. Teraz wyjechaliśmy i nie żałuję. Ja nie pracuję, ale to nie szkodzi spędzam czas z moim dzieckiem i chwytam te chwile, zanim pójdzie do szkoły (od września). Narzie chodze na kurs języka i prędzej czy później znajdę pracę. Jednak muszę to napisac. Decydując sie na wyjazd myślałam też o przyszłości dla mojego dziecka. Tutaj pójdzie do międzynarodowej szkoły, będzie się uczyło 2 językow obcych, w Polsce zapłaciłabym za taką szkołe kupę kasy. Mój tż pracuje w swoim zawodzie , a mówi ze nawet nie ma porównania z obecną pracą a w Polsce i to nie chodzi o zarobki, ale o spokój psychiczny i kulturę osobistą
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-02-07 o 20:55 |
|
|
|
|
|
#2135 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Praca zawodowego wojskowego jest specyficzna, to jest śłużba i tak naprawdę, zawodowy żołnierz nie ma wyboru, tam gdzie go poślą, tam musi jechać. Niewykluczone, ze w przyszłości wyslą go równiez gdzies daleko na wojnę... nie życż eCi tego oczywiście, ale powinnaś sobie zdawać z tego sprawę. Myślę, że on Ci to wszystko wyjasniał. Decydując się więc na zwiazek z zawodowym żołnierzem, a teraz na małrzeństwo, nusisz być tego świadoma i tak naprawdę to albo to akceptujesz albo... Nie masz w chwili obecnej wyboru. Żona żołnierza musi iść za nim, to jego służba jest najważniejsza. Poza tym, jego zarobki będą całkiem niezłe (na pewno wyższe od Twoich), więc to oczywiste, że Ty rezygnujesz z obecnej pracy i jedziesz z nim, a tam będziesz próbować szukać pracy. Wcześniej, czy później, coś znajdziesz. O dom/mieszkanie tez nie musisz się martwić. Wojsko to zapewnia: albo dają mieszkanie, albo jesli zechcecie się budować - dostaniecie kasę (wiem to wszystko, bo mam kuzyna zawodowego wojskowego). Pod żadnym pozorem nie powinniście mieszkać na odległość i być tzw. małżeństwem weekendowym. Nie obawiaj się, jako żona żołnierza, na pewno zawsze będziesz miała co do gara włożyć, a specyfika tego zawodu jest taka, że żona niestety, ale zawodowo raczej pozostaje w cieniu. Głowa do góry! |
|
|
|
|
|
#2136 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
moja kuzynka miala bardzo podobna i co??? była z niej bardzo zadowolona;0 a ja mialam ja juz na sobiue i było ok a co do kiczu to moim zdaniem jakies proste to kicz bo ślub sie ma raz w zyciu i trzeba wygladac jak księzniczka ja mam takie zdanie i go nie zmienie i ona nie jest wcale na takim buzym kole kobieto moze Twoja znajoma mialka kjakies ogromne ale ta moja jak widac na zdjeciu nie jest az tak bardfzo rozkloszowana pozdr a poza tym polowa sukienek wy7branych przez dziewczyny jest na kole ten dzien sie ma raz w zyciu wiec trzeba wygladac pieknie a nie jak jakas prostota...
zaręczyny24.12.2010![]() na ślubnym kobiercu 29.09.2012![]() Edytowane przez aska9222 Czas edycji: 2012-02-08 o 10:40 |
|
|
|
|
|
#2137 |
|
Raczkowanie
|
Mój TŻ też jest żołnierzem zawodowym i wiążąc się z nim mam świadomość, że może przyjść taki dzień w którym będę musiała wyjechać razem z nim nie wiadomo gdzie, bo taki dostanie rozkaz. Pogodziłam się z tym, Tobie też radzę
![]() Poza tym uważam, że razem zawsze coś wymyślimy, nie ważne gdzie, ważne, że razem. |
|
|
|
|
#2138 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny jakie wierszyki wybrałyście odnośnie dawania pieniędzy zamiast prezentów, bo ja nie wiem na jaki się zdecydowac
|
|
#2139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zamiast kwiatów winko?? Kobitki mam jeszcze pyatnie, doradzcie>>> poprawiny robimu u nas w domu / na dużym zadaszonym tarasie/ tylko dla najblizszej rodziny.. jaka proponujecie sukienke??? wy w czym bedziecie na 2 dzien / jaeskli macie 2-dniowe wesele/ , czy w pierwszy dzień, po oczepinach np. przebieracie sie?? zupełnie nie mam pojecia:/ |
|
|
|
|
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
My będziemy prosic o winko tym wierszykiem:
Kwiatki choć piękne alergię wzmagają, misie pluszowe kurzem osiadają. W zamian o wino chcielibyśmy prosić, którym zdrowie gości jesiennym wieczorem będziemy wznosić.
|
|
#2141 |
|
Raczkowanie
|
Ja o 13:00 mamy jednodniowe więc chcemy go jak najlepiej wykorzystać, a poza tym taki region Jak tam przygotowania? ![]() asiulka_22 - ja mam na zaproszeniach następujący wierszyk: Istnieje zwyczaj przychodzenia z bukietami Lecz my słodyczy jesteśmy smakoszami. Więc jeśli macie ochotę podarować nam kwiatki, Przynieście zamiast nich wino lub czekoladki. Jak się komuś nie będzie podobało to mówi się trudno Ciężko jest znaleźć fajny wierszyk o winie
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2142 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2143 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
My w ogóle nie mamy wierszyka z prośbą o pieniądze jakoś się nam to nie podobało, że niby tylko kasa ale jak chcecie zamieścić dwa wierszyki to myślę, że pomysł z dodatkową wkładką będzie dobry![]() Zamieszczam wzór naszych zaproszeń - jak widać sporo tekstu się na nich mieści my mamy biało - bordowe ![]() Ps-znalazłam takie wierszyki o pieniążkach, może się przydadzą :P Rodzinkę nowa zakładamy i w naszych planach ją powiększamy. Chcąc dzieci całą pomieścić gromadkę, musimy szybko budować chatkę. Tak więc Goście nasi mili, nie marnujcie ani chwili, Do koperty prezent włóżcie i budować nam pomóżcie. Tyle ile każdy może, za co z góry Szczęść Wam Boże. Niech się goście nie obrażą, że tak młodzi słowa ważą, ale dzisiaj takie czasy, że ci młodzi wolą kasy.
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-02-08 o 12:22 |
|
|
|
|
|
#2144 |
|
Raczkowanie
|
Gregia moim zdaniem powinniście zdecydować się na jeden wierszyk. Dwa to troszkę przesada jak dla mnie.
My mamy tylko wierszyk, że zamiat kwiatków chcemy Lotka. Nie prosimy o pieniądze bo jak dla mnie to nie ładnie. Po co mam kogoś urazić. |
|
|
|
|
#2145 |
|
Konto usunięte
|
hej dziewczynki,
ja dzis mam o dziwo kupę roboty, do tego przyszedł okres i padam na biuro...oby do 17 i oby wejsc pod kolderke. caluje was mocno i odezwe sie jutro, bo dzis nie mam sily ![]() trzymajcie sie dzielnie w swpich slubnych przygotowaniach |
|
|
|
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się wydaje, że to zależy od danego człowieka, na jakim ostatniu weselu nie byłam, to w zaproszeniach były wierszyki odnośnie pieniędzy i wcale nie poczułam sie tym urażona, a tym bardziej nie odebrałam jako nieładne zachowanie. Rozumiem, że żyjemy teraz w takich czasach, gdzie każdy grosz sie przyda... a nie jak dawniej 5 żelazek, 6 zestawów garnków czy 10 mikserów. Równie dobrze mogą odebrac jako Twoje widzi-misie, że mają jeszcze latac po kolekturach, aniżeli pójśc do kwiaciarni. Jak już pisałam, wszystko zależy od ludzi i już. Mnie nigdy nie przeszkadzały ani prośby o pieniądze, lotto czy wina.
POMÓŻ NAKARMIC ZWIERZAKI ![]() www.psiklik.pl www.kociklik.pl www.zbiorkanaburka.pl www.karmiepsiaki.pl www.pustamiska.pl Edytowane przez gregia Czas edycji: 2012-02-08 o 12:44 |
|
|
|
|
|
#2147 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
tez nie widze w tym nic zlego zeby prosic o pieniadze. wlaszcze ze mieszkanie mamy na wykonczeniu juz mysle ze do wesela bedzie wszytsko juz gotowe i nie sa nam potrezbne jakies duperele do niczego nie pasujace
|
|
|
#2149 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba odgapie go od cIEBIE a jeszcze jedno pytanko: jak tak piszemy o tym winku > to nie wydaje wam sie kłopotliwe pozniej zbieranie tego?>> widomo ze podczas składania zyczen przed kosciołem wrecza sie prezenty: no i co?? >> z karnistrami maja swiadkowiie stac hhehe? albo latac do auta z 2 butelkami
|
|
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Omosia a ja szanuję Twoje zdanie
![]() ---------- Dopisano o 12:57 ---------- Poprzedni post napisano o 12:55 ---------- Cytat:
|
|
|
#2151 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2152 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#2153 |
|
Zakorzenienie
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2154 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wolę być pięknie ubrana, niż przebrana. A koło zazwyczaj (nie zawsze, choć ja tych wyjątków nie widziałam) nieładnie wygląda podczas siedzenia, bo suknia się unosi zamiast naturalnie spływać po nogach. Sprawdź to na przymiarce, żeby potem nie było zdziwienia ![]() Cytat:
Panna Młoda jest Panną Młodą do rana. Natomiast co do Twoich poprawin - ja założyłabym jakąś niezobowiązującą sukienkę tuż przed kolano w żywym kolorze (elegancką, ale nie za bardzo - np. satyna odpada).Cytat:
![]() Cytat:
Fajniej dostać wino i czekoladki, niż samo wino Myślimy z TŻ też o książkach (z podaniem listy konkretnych tytułów np. świadkowi, u którego każdy mógłby zarezerwować wybraną do zakupu pozycję) ale wczoraj stwierdziliśmy, że to może być zbyt skomplikowane organizacyjnie Więc chyba jednak wino i czekoladki ![]() Cytat:
![]() Od kilku miesięcy w planach mamy "Niebo z moich stron" Czerwonych Gitar ![]() BTW - przydałby się wątek "PM 2012 i 2013" najlepiej nie tylko o sukniach, ale ogólnie o planowaniu
Edytowane przez Viollet87 Czas edycji: 2012-02-08 o 13:33 |
|||||
|
|
|
|
#2155 |
|
Zakorzenienie
|
Viollet87 kochana - fajny Blog
poczytam na pewno
|
|
|
|
|
#2156 |
|
Raczkowanie
|
Cieszę się dziewczynki, że podoba się wam mój wierszyk o winie i czekoladkach
Tak sobie właśnie pomyślałam, że fajnie będzie jak goście będą mieli do wyboru dwie rzeczy a lubimy z narzeczonym i winko i słodkości Co do piosenki na pierwszy taniec to najprawdopodobniej będziemy mieć piosenkę Justyna i Piotr - Ty i ja. Tylko w wykonaniu samego mężczyzny ![]() co myślicie na temat tej piosenki babeczki? ![]() i jeszcze mam do was prośbę co sądzicie na temat tej fryzury? Będzie się dało przypiąć do niej welon??? z góry dziękuję za opinie i porady
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II Edytowane przez Inusiaa88 Czas edycji: 2012-02-08 o 14:59 |
|
|
|
|
#2157 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie będe miała tak na bok, puszczone, ale nie podoba mi sie ten warkoczyk :/ wg, mnie lepeij wyglada np, wywinieta grzywka, aaaa i podniesione u gór +.... nie wiem czy wam sie spodoba>> delikatny didem
ale nie jakis wielki
Edytowane przez asiulka_22 Czas edycji: 2012-02-08 o 15:34 |
|
|
|
|
#2158 |
|
Zakorzenienie
|
Mi się też bardzo podobają takie uczesania na bok, ale ja planuję dosyc spore i długie kolczyki i nie wiem czy będą sie one dobrze prezentowały przy włosach na bok
czy nie lepiej je jakoś spiąc, tylko u mnie problem w tym, że mało mi sie podoba upięc włosów, a już na całkowicie upięte loczki nie mogę patrzec
|
|
#2159 |
|
Raczkowanie
|
[QUOTE=Inusiaa88;32158906]Cieszę się dziewczynki, że podoba się wam mój wierszyk o winie i czekoladkach
Tak sobie właśnie pomyślałam, że fajnie będzie jak goście będą mieli do wyboru dwie rzeczy a lubimy z narzeczonym i winko i słodkości Co do piosenki na pierwszy taniec to najprawdopodobniej będziemy mieć piosenkę Justyna i Piotr - Ty i ja. Tylko w wykonaniu samego mężczyzny ![]() co myślicie na temat tej piosenki babeczki? ![]() i jeszcze mam do was prośbę co sądzicie na temat tej fryzury? Będzie się dało przypiąć do niej welon??? Piosenka bardzo ładna sympatyczna.Fryzurka też ciekawa. Fryzjerka na pewno znajdzie sposób aby fajnie wpiąć welon ---------- Dopisano o 16:59 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- My cały czas nie wiemy jaką piosenkę wybrac na pierwszy taniec. "nasza piosenka" to james blunt you're beautiful, ale raczej opowiada o nieszczęśliwej miłości więc raczej odpada jak myślicie??? |
|
|
|
|
#2160 |
|
Raczkowanie
|
A mi właśnie strasznie podobają się takie warkoczyki w uczesaniach
ale jak wiadomo każdemu podoba się co innego Kurde, nie jest łatwo czasami się zdecydować na wydawałoby się najprostsze rzeczy...
09.06.2012 godz. 13:00 - ŻONKA "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:14.

.
ja o 16:00, a Ty??

. I do mnie właśnie zaczęło docierać, że to zmienia wszystkie nasze plany... chcieliśmy po ślubie mieszkać z moimi rodzicami i odkładać na dom, który postawilibyśmy na działce którą dostalibyśmy od jego rodziców... a tak wszystko bierze w łeb
i ona nie jest wcale na takim buzym kole kobieto

Jak tam przygotowania?
> to nie wydaje wam sie kłopotliwe pozniej zbieranie tego?>> widomo ze podczas składania zyczen przed kosciołem wrecza sie prezenty: no i co?? >> z karnistrami maja swiadkowiie stac hhehe?
klik!