|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
![]() macie pewność, że będziemy wtedy w busie same mnie też ;/ no dlatego chciałam Ergo, kurde, jedziesz i od razu wakacje masz fajne, a w Kato co, pójdę zwiedzać kopalnię węgla kamiennego? ![]() kurcze, jak się przed meczami szło na plażę się wygrzać, a później na halę taką LŚ bym mogła mieć ![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
||
|
|
|
#2852 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Londyn Naszych Siatkarzy wzywa a każdy z Nich Nam dupę urywa. Łona Fajt cz. 17
Cytat:
---------- Dopisano o 20:51 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
żebyś ty mnie widziała...... chyba że tam Memo zorganizują
|
|
|
#2853 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też złapałam kilkusekundową zawiechę - ale widać, że się kochany uczy! Jeszcze kilka dni i będzie pomykał po polsku! Cytat:
A ja się zastanawiam ![]() Pamiętaj, że jeszcze mamy Niemcy do obskoczenia! Cytat:
![]() http://www.ciacha.net/ciacha/1,81836...o_Vazquez.html Foto nr 1 i moje nogi się rozkładają Oczyska ma niesamowite A tak poza tym mój komentarz na ten temat to: bluwgngahoa;weyknva sfjang,ma gagaasdasdanfm ![]() Dziękuję za uwagę
bad decisions make good stories volleyhead z loży >ŁONA FAJT?!< ![]() If you're going crazy just grab me and take me I'd follow you down, down, down... anywhere, anywhere Edytowane przez joaa Czas edycji: 2012-02-07 o 20:59 |
|||
|
|
|
#2854 |
|
Zakorzenienie
|
Pamietam, kasę juz zbieram
![]() Pojedynek Andrei i Alekno na bice Padłam Z Alekny to taki misiek jest
Sooner or later you have to stop being a victim and be a victor. You have to stop being a whiner and start being a winner. Take control of your shit, regardless of your circumstances. If it’s more difficult for you that's good, cause that makes your story better.
|
|
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Spać mi się chce, jak nie wiem, ale dzisiaj w pracy tylko do 15, bo potem Sherlock http://www.plusliga.pl/press/id/1269 Już pierwsza odpowiedź spowodowała u mnie salwy śmiechu
|
#2857 | |||||
|
Konto usunięte
|
Nadrabiam trochę
![]() dziękuję ślicznie Cytat:
![]() do usług Cytat:
dziękuje dziękuję uplułam się herbatą biedny Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#2858 | ||||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja dalej za nim nie przepadam, ale już mniej za nim nie przepadam niż wcześniej ![]() Cytat:
przeca ja go nie męczę, ja chcę żeby on w końcu coś zagrał a nie się opierdziela kurde niech go wymasują i na boisko a nie koleżków swoich samych zostawia ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaż nie wiem czy się pojawię Cytat:
![]() urocze to było ja też ![]() Cytat:
Katowice fajne są ![]() co prawda niewiele tam jest no ale Spodek to Spodek nie Cytat:
nie bywam w Katowicach raczej no skończyłam ![]() możecie nie czytać, nie ma nic ciekawego |
||||||
|
|
|
#2859 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O której wstawałaś? ![]() Taaaak Sherlock I dziekuję za troskę poszłam na dobry przystanek i zaraz autobus był tylko mi sie całą noc tym winem odbijało blee Sprawdziłam sobie grafik na przyszły tydzień i pracuję normalnie całe 5 dni po 7-8 h w tym mam też szkolenia a zatem będzie mój wyczekiwany box Teraz muszę się ogarnąć bo dopiero wstałam I straszę Ale jaki sen miałam kosmiczny. Znowu byłby dobry film
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
|
#2860 |
|
Zakorzenienie
|
dobry
![]() wczoraj jak kładłam sie spać to miałam pomysł jak przywitac dziewczyny w Olku, a dziś wstałam i mam pustkę, wiem że miał to być czarny napis na czerwonej kartce(sie jeszcze zastanawiałam czy mi sie zmieści), ale za cholere nie moge sobie przypomnieć jaki
|
|
#2861 |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Bry
![]() Umieram @ spóźniła mi się prawie 2 tygodnie i umieram ![]() Nie ma mnie dla nikogo . Dzbanek herbaty z sokiem malinowym, pomarańcze, laptop, mecz Nowosybirska do szczęścia na razie mi wystarczy Zwłaszcza, że Wanio komentuje
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-02-08 o 13:12 |
|
|
|
#2862 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
właśnie moja też coś schizuje i się spóźnia ![]() zwłaszcza, że Lukas Divis still hot ![]() a Denis Biriukov coraz bardziej hot ![]()
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Bed-
|
|
#2864 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() "niech Go wymasują"?! Helą, kochana! To Ty od tego jestes! Cytat:
Ale powoli zaczynam wracać do zycia Wolałam się upewnić czy cos, bo wiem, że jestes zdolna do różnych rzeczy A mi się nie odbijało, za dobre było ![]() Cytat:
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Elo
![]() O jaka ładna strona... 96... Prawie dobrze
|
|
|
|
#2866 | |
|
Pojawiam się i znikam >.<
|
Cytat:
To przede wszystkim ![]() ![]()
filmy: 2020/8 Miałem ochotę przestać istnieć. Nie, nie popełnić samobójstwo, nie umrzeć ale przestać istnieć. Zamienić się w nic. Jarosław Borszewicz - "Mroki" Edytowane przez bedlamite Czas edycji: 2012-02-08 o 13:56 |
|
|
|
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Dziołszki cieszcie się,że w ogóle Was ciocia nawiedziła
Ale ból potrafi być niesamowity
|
#2868 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zazdroszczę Wanio (Wania? I Divisa I Biriukowa Cytat:
---------- Dopisano o 13:58 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ---------- Cytat:
Stąd ten Twój instynkt ostatnio?
|
|
#2869 |
|
Zakorzenienie
|
Joaa
Nam akurat to nie grozi w żadnym wypadku Już 14 a ja jeszcze muszę się okąpać Sherlock czeka Tule wszystkie w bólach Pegg móisz że Divis still hot? Masz jakie skriny?
Nie pozwólcie, aby ktokolwiek wmówił wam, że trzeba być zadowolonym z tego, co się ma. Zawsze jest więcej do zdobycia. ~dbam o włosy ![]() ~100 dni bez chipsów dzień: 88/100 ![]() ~ćwiczę! Insanity Max30 dzień 56/56 |
|
|
|
#2870 |
|
Zakorzenienie
|
Są takie podejrzenia na mieszkaniu,ale nie
mnie @ nawiedziła tydzień za wcześnie
|
#2871 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widać jak nadrabiasz ![]() Spodunio!!! ![]() Dziękuję, postoję ![]() Cytat:
![]() Chociaż One to w sumie trochę dalej. W Sosnowcu stoi puste mieszkanie i czeka na kolejny zjazd I znowu to slow motion przed SPodkiem ![]() Aaaaawwwww.http://mistrzowie.org/388575 Pewnie korzystał z googla Cytat:
![]() Zobaczysz! Będzie super! Najpierw sesja przed Spoduniem, póxniej wizyta w toalecie i bulwers Joaa-nny, że niby damska łazienka a tam jakiś Wlazły, Winiarski, Pliński... Później lans przy barierkach i zagadywanie do obcych ludzi rozwieszających flagi, później zawał jak siadasz na swoim miejscu bo masz wrażenie, że lecisz w dół Później oglądanie meczu, w przerwach lansiarskie na maxiorka fotecki na schodach, w trakcie meczu śpiewanie piosenek <darcie mordy w skrócie>, po meczu sesja z typem w koszulce z nr. 69 i mozna się rozejść Cytat:
Nawet miałam Wam wklejać ale w sumie tylko tamto jedno zdjęcie jest fajne ![]() Cytat:
"Iceman" "To wcale jednak nie znaczy, że nie odczuwam radości, złości czy innych uczuć. Odczuwam, tylko że duszę wszystko w sobie." O patrzcie. To zupełnie jak Syl Pewnie też wybucha entuzjazmem raz na dekadę |
|||||
|
|
|
#2872 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest... nie zaciążanie, ale, no ![]() Ogarnij się!!!!! A kiedy Divis nie jest hot? Nie istnieje chyba taka opcja nawet ![]() Cytat:
Nie mam kasy na wyprawkę http://☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠☠.com/theguardia...HTERoTnNX7XSJE#_=_ Pikne zdjęcia *.*
|
|
#2873 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak już przy takich dolnopartiowych tematach jesteśmy ![]() Dzwoniłam wczoraj do Pani Psitolog. Chciałam się zapisać na wizytę. Na żadne ubezpieczenia, żadne NFZty. Prywatnie. Za kasę, kulturalnie. Wizyta prywatna? Oczywiście, jak najbardziej... Ale dopiaro na marzec! ![]() Nosz jasna cholera! Ja rozumiem, że na ubezpieczenia, czy coś to trzeba czekać! Ale kiedyś jak chciałam iść prywatnie to się dzwoniło i się umawiało na za 2-3 dni! Kpiny :/ Mało tego! To przebija wszystko. Dzwoniłam rano do Ośrodka Zdrowia swojego bo chciałam się zapisać, uwaga- DO LEKARZA RODZINNEGO. Wizyta na... 1 marca Cytat:
Stresy minęły to i wszystko się unormuje ![]() Oł jessss!!! ![]() Hmmm... No cóż... Nie śmiem zaprzeczyć ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() "Błąd wczytywania strony". Nie wiem, czy to kwalifikuje się do "pieknych zdjęć", ale jeśli tak... No to faktycznie niezłe
|
||
|
|
|
#2874 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
no ale przeca całej roboty za tych ichnich fizjoterapeutów nie będę odwalać nie ![]() chociaż w sumie, czemu nie ![]() pozamacicznej pod kolanem ![]() Cytat:
![]() nie działa ![]() Cytat:
![]() spróbowałabyś tru story x2
|
||
|
|
|
#2875 | |
|
Zakorzenienie
|
Nie ciskamy jadem
To mi się ostatnio kojarzy tylko z "Gdzie jest kufa Zbyszek" A ja pomysłu na ojca Cytat:
Ale najlepsze było jak koleżanka mamy chciała iść do dermatologa,bo jej jakaś wysypka wyskoczyła a babka jej mówi,że może przyjść za 2 miesiące
|
|
#2876 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mieszkanie w Sosnowcu? Cos sugerujesz? Och, nasze slo-mo było legendarne ![]() Nieeee, korzystał z dorobku Papieża! ![]() Tak własciwie... cała nasza wizyta w Spodku była legendarna No ja własnie też miałam moment zawahania... ale uznałam, że jak napiszę, że tylko pierwsze zdjęcie, to zrozumiecie Jest niesamowity ![]() Cytat:
)...Kurde, no bo ocenzurowali ![]() Na fejsie Ci wyslę ---------- Dopisano o 14:54 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Dobra, zmykam ![]() Sherlock czeka
|
|
#2877 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie, to było coś śmiesznego ![]() Cytat:
![]() Cytat:
za jakiś tydzień ![]()
|
|
|
#2878 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dawaj na memo ![]() Cytat:
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaa, Lucas, Denis ![]() ![]() taaaaaaaaaaaaaak! ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() o to samo miałam pytać ![]() Cytat:
dobrze, że ja mam bez problemów ![]() jeśli tak, to chyba muszę zmienić profilowe, pierwszy raz będę miała ładne zdjęcie dokładnie ![]() też chcę ![]()
"Piękny? Nie wiem. Ma około 1.80 wzrostu, włosy mniej więcej takie krótkie jak Ty i zielone oczy: po prostu cudowne. Ale... nie. Nie jest chyba piękny w obiegowym sensie tego słowa. Jednak na pewno jest mężczyzną, z którym - jeśli go gdzieś zobaczysz - od razu
chciałabyś spędzić resztę życia..." |
|||||
|
|
|
#2879 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zamiast stać i pozować to się rzucają po tym parkiecie ![]() O tak. Jak najbardziej Cytat:
Noooo ![]() Siur. Co do pierwszego zdjęcia- baaaardzo rozumiem Też chcę! Jeszcze raz. Kozacki jest. Sceny z kucykiem/ osiołkim (juz nie pamiętam co to w końcu było) rozwalają. poryczałam się w kinie ze śmiechu Stefan też. No i Jude Law
|
||
|
|
|
#2880 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się wkurzę, to w Olku obskoczę wszystkich lekarzy. może u Was nie ma takich kolejek jak u mnie
W sumie teraz już rejonizacji nie ma. Mogę iść gdzie chcę. Tak! Przemyślę to! Ostatnio wywiązała się mała dyskusja o sushi... No to macie ![]() Siostra wczoraj zrobiła... I też mi nie smakowało ![]() Chyba mi się smak zmienił. Było praktycznie jak z restauracji... No ale nie wejszło mnie
Edytowane przez Karola20 Czas edycji: 2013-01-03 o 10:01 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:25.

I bardzo dobrze, w koncu sie tam wybiore 

Oczyska ma niesamowite 

Nie męcz Go tak, dziewczyno! 
I straszę 

Stąd ten Twój instynkt ostatnio?
Już 14 a ja jeszcze muszę się okąpać