|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3931 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
szperałam w necie i wypisałam takie rzeczy które można zjeść na przekąskę i mają 100-150 kcal ![]() ---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ---------- CZBsia Ale u Ciebie zatrzymała się na 55 a u mnie na 65 bo jak u Ciebie też się nie ruszy to się załamie ![]() ---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ---------- Dziewczynki co ja mogę zrobić na kolacje??? chciałabym coś fajnego zrobić bo dziś ma mnie odwiedzić Tż i bym go poczęstowała, żeby zobaczył, że dieta wcale nie jest zła ![]()
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
|
#3932 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca
Cytat:
oooo skorzystam i ja z tych przekąsek ---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- aguniaa aguniaa to fajna dżagunia ![]() oczywiście zaproszenie przyjęłam tak myślałam że to Ty . Fajniaste zdjęcia ![]() ---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3933 |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
![]() Ale dużo piszecie, przeczytałam wszystko i zapomniałam co komu napisać ![]() Sandera gratulacje teraz będziesz mogła na spokojnie dietkować ![]() Monia to faktycznie długo idą te paczki Współczuję Ci, że znów choróbsko Cię złapało i tak przemarzłaś mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia ![]() A co do jedzenia to nie ma co się przejmować zaczniesz jak planowałaś od marca i szybciutko dojdziesz do upragnionej wagi bo przecież co to dla Ciebie 3 kg ![]() Milena super spis i mnie też się przyda ![]() Ja dziś o 16 mam jazdę na placu, ciekawe jak mi pójdzie bo z 2 miesiące nie jeździłam po placu a to najważniejsze przecież na egzaminie. W ogóle to po łuku mało mnie uczył, jak widział że umiałam go przejechać to koniec, a ja bym chciała się go porządnie nauczyć, żeby nie oblać przez niego egzaminu No zobaczymy pojeżdżę dziś i dzień przed egzaminem, mam nadzieję, że się nauczę ![]() U mnie dziś trochę cieplej, na dworze tylko -6 stopni i słoneczko
|
#3934 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
? kurdee ja sie okropnie bałam łuku ! praktycznie go nie umiałam jedynie co sobie wykupiłam godziny przed egzaminem to mnie gość nauczył
|
|
|
|
|
#3935 |
|
Raczkowanie
|
Ojjj :P a mozesz mi powiedziec jakie masz proporcje owsianki? poki co od 3 tygodni dzien zaczynam jogurtem naturalnym z otrebami, kiwi i czastkami banana
![]() Wolalabym taka gestą i z jakims dodatkiem zeby mleka tak intensywnie nie bylo czuć...
|
#3936 |
|
Zakorzenienie
|
Ooo, meeedzik, zapomniałam o Tobie! Dla Ciebie też ogromne
za spadek wagi!
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
Zelka no egzamin się zbliża dużymi krokami
zobaczymy jak dzisiaj będzie mi szło na łuku ![]() Aaby dziękuję kochana
|
#3938 |
|
Rozeznanie
|
Hej kochane ja wstałam i od razu na czczo pocwiczylam
![]() zrobilam ten filmik co ktoras wrzucila i 8 min abs na brzuch ![]() a wieczorem jescze brzuszki ![]() Zmyłam olej z włosów bo wczoraj miałam na całą noc i idę szukać kota wczoraj go wypuściłam i go nie ma obym go znalazła
|
#3939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A Ty jesteś gdzieś z okolic Czech, że tam się wybierasz? Może się spotkamy na stoku ![]() Cytat:
Wczoraj było świetnie śniegu nasypało taki puszek, że upadki na tyłek mnie nie ruszają. A wcześniej jak był taki prawie lód to nie mogłam się pozbierać z bólu ;/
|
||
|
|
|
#3940 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
mamy ferie od poniedzialku wiec się wybieram na tydzień. Bede w hotelu Omnia podobno obok jest jakis super stok gdzie bede smigac. Jezdze juz 5 lat na desce wiec sobie posmigam
|
|
#3941 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u mnie -12 a wczoraj tak ładnie było ![]() Cytat:
![]() Ja robię tak: wsypuję 3 łyżki płatków owsianych górskich+1 łyżkę otrębów owsianych+ łyżka rodzynek zalewam wodą i mlekiem (w proporcji pół na pół)- 3/4 szklanki i gotuję na wolnym ogniu bo też nie lubię mleka ![]() te gotowce to mają niestety cukier w sobie... nie polecam Cytat:
brawo ![]() Ja też właśnie wróciłam z siłowni i było:42 min na bieżni 30 min twister 20 min rowerek stacjonarny ![]() nóg nie czuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|||
|
|
|
#3942 |
|
Zakorzenienie
|
hej laseczki
ja dziś wstałam o 11:30 synuś jeszcze spał a starszy łobuz grał w gry. Na wadze 59,4 ;/ jezuuuu od dziś dieta i koniec! nie wazne że waga chyba jest zepsuta! Trzeba schudnąc i koniec :P Dziś przyszły kosmetyki z Oriflame i kolejny koktajl tym razem waniliowy wzięłam jak zacznę dietę na poważnie to będe sobie piła przed obiadem i przed kolacją te koktajle. Chora jestem strasznie gardło mnie boli jak cholera i wszystkie kości! A musze iść zaraz na dwór do koleżanki do sklepu zobaczyć co ma za ciuszki i jeszcze wybrac dla teścia kase z bankomatu bo mąz przed wyjazdem do niemiec pożyczał od niego trochę kasy i teraz możemy juz mu oddać. Jak ja uwielbiam te uczucie gdy mam coraz mniej długów Jeszcze tylko troszkę i będzie już wszystko spłacone Przyszły legginsy!!!!! Wysłane były 5 lutego!!!! a napisała jędza w mailu, że wysłała 31 stycznia!!!! no i najlepsze jest to, że są za krótkie!!!! miały niby mieć 98 cm długości a sięgają mi wysoko przed kostkę. Wygląda to koszmarnie!!! Jedynie do kozaków się nadają Tuniczki jeszcze nie przyszły i napisałam maila że mają mi oddać pieniądze i ja nie chce juz ich tunik! Podałam numer konta i nawyzywałam ich że sa beznadziejnymi sprzedającymi i że dostaną negatywa ode mnie. Oczywiście nic nie odpisali jeszcze. Sprzedający wydawał się na prawdę solidny. Mnóstwo pozytywów, żadnych negatywów, Polski producent i paczki wysyłane są z Polski więc co się dzieję to ja nie wiem. Lecę na miasto, teściu ma przyjść do dzieci. Jak wróce to Wam po odpisuję
|
#3943 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no bierzemy się do roboty, by na wiosnę być super laski Ty tak nie wychodź z domu jak żeś chora zajdź do apteki i kup sobie coldrex jak 5 wysłane, to szybko doszły szkoda, że są za krótkie no ale chyba nie były drogie, co? ![]() kurde, żeby się nie okazało, że z tymi tunikami to oszustwo... wiesz ja zamawiałam ze 3 miesiące temu odkurzacz w pewnym sklepie internetowym... gościu miał pozytywne opinie, no i dałam się nabrać... wpisałam w google nazwę sklepu no i znalazłam... wypowiedzi mnóstwa osób, których ten złodziej oszukał sama nie wiem, czemu nie sprawdziłam wcześniej, chociaż staram się zawsze to robić... dałam się nabrać, bo było 10 zł taniej niż w innych sklepach ;/ zamiast zamówić ze sprawdzonej firmy;/ więcej tego błędu nie popełnię...Ja nie mówię, że tak będzie w Twoim przypadku
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine ja się obawiam łuku i boję się, żebym na nim nie oblała, ale mój instruktor nie
on uważa, że sobie poradzę i nie ma sensu tracić godzin na łuk ![]() Monia szkoda, że te leginsy są za krótkie a co do bluzek to jakaś porażka, dobrze im napisałaś! No i ta data na paczce :/ kłamcy jak nie wiem!A ogólnie jakie są te leginsy? Bo też chciałam kupić i zastanawiam się jak z jakością? ---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Kupiłam wczoraj dla psa kolejne ubranko wpadło mi w oko i cena niziutka a że się powstrzymać nie mogłam to wcisnęłam "kup teraz" O takie : http://allegro.pl/nowosc-ubranka-dog...105196448.html
|
#3945 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3946 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine zobaczymy jak dziś będzie mi szło, jeśli będą błędy to dokupię godzinę właśnie na łuk, żeby mieć to dobrze obcykane
![]() A ubranko też właśnie mi się spodobało no i kupiłam
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakbym miała pieska też bym kupiła ![]() haha ![]() Co macie na obiadek dzisiaj?
|
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
Heroine
obyś miała rację ![]() A ja na obiad zjadłam frytki
|
#3949 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
Ubranko sweet
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
A ja w domu po obiedzie. Zaszalalam z obiadem
![]() No to juz napisze moje dzisiejsze jedzonko: I- kasza z pomidorami suszonymi (gotowe danie) II - kromka z szynka i plasterkiem sera zoltego III =II +wasa z dzemem IV - 3 naleśniki V- bedzie pol serka wiejskiego z tunczykiem. Troche z tym obiadem przesadzilam. Ale nalesniki pyszce byly |
|
|
|
#3951 | |
|
Zakorzenienie
|
Już jestem
Wypiłam kawkę własnie i zjadłam ostatni kawalątek ciasta z wczoraj taki malutki kawałek, na moje oko miał z 100-150 kcal. Byłam w sklepie u koleżanki i przymierzyłam chyba ze 20 ciuchów! Miała też takie legginsy skórzane matowe z a'la Zary i kupiłabym je od razu bo na długość były idealne ale za duże bo to Mka była Powiedziała że mi przywiezie Ski i Xski jak będą. Ale kupiłam sobie sweterek nietoperza cały czarny bardzo ładnie na mnie leży do legginsów idealny Później zrobię Wam fotki w tych za krótkich legginsach i w tym sweterku. Musze baterie najpierw naładować w aparacie :/Odpisali mi na tego maila co ich nawyzywałam! Napisali że tuniki zostały dziś wysłane Dokładnie wysłali mi tego samego maila co dostałam 31 stycznia!!!!!! Napisałam im że są nienormalni i chcę jakiś wyjaśnień!!! Ciekawe co teraz odpiszą. A ja przeziębiona na maksa.... wszystko mnie boli i z nosa leci.... ![]() ---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- Cytat:
też mam taką nadzieję bo nie chcę być chora nie dawno byłam 2 tygodnie chora! No własnie też tak sobie myślę - co to dla mnie te 3-4 kilo skoro tyle już zrzuciłam... ale kurde przyznam że nie jest łatwo zrzucić tej resztki, ale też nie przykładam się zbytnio więc pewnie dlatego. Od marca na 100% zacznę to juz ostateczna data U mnie też dziś słoneczko i dosyć przyjemnie na dworze. Jak wyszłam z domu to az się zdziwiłam że jest tak ciepło. Ale teraz jak słonce zaszło to już znowu zimno sie robi. No ten plac jest najgorszy... dla mnie na mieście jest łatwiej niż na placu :/ dobrze, że mam to za sobą już! W ogóle to w marcu minie 6 lat odkąd mam prawko !! A pamiętam te egzaminy jakby to wczoraj było..... :/---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ---------- Znalazł się kociak?
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A gdzie ten hotel nie mam pojęcia nie orientuje sie w ogolę co tam jest Znam tylko dojazd na stok Obczaiłam gdzie ten hotel Kochana to nie jest ta sama miejscowość Tam gdzie ja jeżdże to są Lipova Lazne a tam gdzie Ty to Janské Lázně Ponad 100km różnicy od siebie Cytat:
Mi się właśnie robią w piekarniku Ale jestem taka głodna po desce że sobie pozwoliłam
Edytowane przez Cocktailraspberry Czas edycji: 2012-02-08 o 16:51 |
||
|
|
|
#3953 |
|
Rozeznanie
|
Ufff
udalo mi sie nadrobic, napisalam posta,ale moj cudowny laptop musial sie przeciez zaciac i wszystko skasowac, prawda? ![]() Bialaczekoladka- straszzna historia z ta kolezanka i jej facetem. I glupia ze wybaczyla. Jesli chcila wybaczyc to mogla poczekac troche az on zacznie sie starac i pokazywac, ze zalezy. W ogole jak ich romans wyszedl na jaw? Gosia- jak zaczelam chodzic na silke to waga wzrosla o 1 ,5 kilo i nie chciala zejsc przez 3 tygodnie, ale w koncu ruszyla. Poszlam za rada Meedzik i po prostu robilam swoje i nie zwaraclam na nic uwagi ![]() Czbasia- karczma super, takie wyjatkowe miejsce na weselicho, bo wszyscy robia w jakis drogich restaruracjach albo typowych salkach weselnych...a ta karczma ma taki swoj klimacik )Monia- a Ty nie zamawialas tych ciuszkow z Japan Style? Bo od nich przeyslki ida miesiac... W pt albo w weekend powinnam dostac okres... Wczoraj to dotkliwie odczulam... Moje haslo przewodnie wczorajszego dnia to bylo "SLODYYYYCZEEE!!!!!! " a od kilku tygodni nie jadlam zbytnio i nawet mnie do nich nie ciagnelo... Ehhh... przez nastepne 2 tygodnie chyba nie ma nawet sensu ani sie wazyc ani mierzyc ani stresowac tym nie? Bo nic nie zejdzie i tylko sie zdemotywuje... Jak myslicie? ![]() Wczoraj bylam na imprezie i dzisiaj zaspalam na uczelnie. I zrobilam sobie dzien wolnego i sie opierniczam w lozeczku ![]() Moja mamusia zrobila golabki
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kurde mam nadzieję że nie na maile mi odpisują co prawda, więc mam nadzieję że mają tam po prostu straszny bałagan w zamówieniach.... Ja zawsze zanim cos kupię to sprawdzam dokładnie sprzedającego. Na allegro kupuję bardzo dużo już od ponad 8 lat! Mam prawie 400 pozytywów z samego kupna więc troszkę juz się nauczyłam co i jak. Sprzedający wydawał się solidny, 22137 pozytywów! , firma Polska, są wszystkie dane itd. Tłumaczą się że mają strasznie dużo zamówien...
|
|
#3955 |
|
Zadomowienie
|
Dzisiejsze żarło:
7.00 mleko+ płatki 10.00 jogurt owocowy 145 kcal 13.30 pół szklanki zupy, 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, 2 ogórki kiszone, mandarynka, łyżka pestek z dyni 16.00 mały banan 19.00 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, i pomidora, trochę rzodkiewki, szczypiorka i serka wiejskiego Godzina na rowerku, 15 min spacerku 2 litry herbaty zielonej
26 lat, 166 cm, cel 58 kg 75 kg lipciec 2015 r (7 miesięcy od porodu) Jest 65,8kg Skalpel 60x Turbo wyzwanie 57,5x Killer 14,5x Model look 4x, Detocell, Secret 2x 6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x |
|
|
|
#3956 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dawno nie kupowałam sobie nic nowego. W tamtym roku na jesien chyba kupiłam coś ostatnio i to może z dwie rzeczy. Ta paczka to ja już nie wiem skąd ona idzie! wg sprzedającego to idzie z Polski.... ale którędy to nie wiem :P Ja wesel nie mam w tym roku żadnych 2 lata temu miałam 3 wesela w jednym roku ![]() ---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ---------- Cytat:
Sama nie wiem jak mi się udało :P trzymałam się wzorowo diety i sporo się ruszałam i tak jakoś zleciało ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ---------- Cytat:
Z silikonową szczoteczką jest Masterpiece Max też z Max Factora. miałam go i na prawdę pięknie malował ale też mi się znudził :P ja tez ciągle szukam tego idealnego ![]() ---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ---------- Cytat:
Kot ostatnio zmądrzał i śpi mi ciągle na kolanach bo wie, że ja go obronię i nie oddam synkowi Aniołeczek to on faktycznie jest - jak śpi ![]() ---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ---------- Cytat:
Taki sam przypadek miała moja szwagierka.... mąż ją zdradzał rok czasu, a ona mu wybaczyła i udaje że nic sie nie stało a weź coś powiedz złego na temat jej męza to kłótnia gwarantowana! Najlepsze jest to, że on wziął kredyt 5 tyś żeby móc z tą kochanką spotykać się w hotelu, kupować jej kwiaty itd a teraz ten kredyt spłaca moja szwagierka Dziękuję będę zdrowieć chyba :/
|
|
#3957 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiem jak boli upadek na takim śniegu przygniecionym dlatego póki co ja czekam aż coś spadnie świeżego wtedy się o wiele lepiej jeździ i mniej boli dupsko . A Ty masz swoja deskę czy wypożyczysz ?
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3958 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
No trzeba trzeba.... na wiosnę to może jeszcze nie ale na lato to trzeba pieknie wyglądać!
![]() Cytat:
ale tu blisko domu byłam także nigdzie nie łaziłam daleko a aptekę mam z 1,5 kilometra od domu także kawał drogi na piechotę nie mam zamiaru iść w taki mróz i taka chora Poprosze mame to mi kupi i przywiezie ![]() Cytat:
Cytat:
ogólnie to sporo takich droższych rzeczy kupowałam na allegro m.in. wózek dla synka, łózeczko, kojec, foteliki do samochodów i jeszcze sporo tego ale wszystko za pobraniem ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ---------- Cytat:
Ty jesteś niższa więc może będą dobre. Ale chodzi tez o to że są jakieś takie duże jak na Ski. Na Ciebie mogą być przy duże. Ubranko świetne!! Taka bluzo-kurtka Na pewno będzie mu ciepło w tym ![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ---------- Cytat:
Kalori wychodzi co prawda sporo ale tak na prawdę jak się najeść dwoma naleśnikami? Ja zawsze muszę zjeść 3 żeby nie być głodna :P Naleśniki uwielbiam! Zwłaszcza z dżemem ![]() ---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- Cytat:
A z Tobą to nieźle polecieli w kulki! Co za chamy!
|
|
#3959 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja przed okresem też mam ochotę na czekoladę.... ale ponoc to normalne u kobiet Myślę, że nie ma sensu ważenia się przed okresem i w trakcie. Waga jest zawsze inna (większa zazwyczaj). Ojejjj gołąbki ![]() ---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ---------- jezuuuuuu jak mnie kosci bolą!!! Ramiona, uda, biodra! No masakra! Mama samochód ma w garażu więc nie będzie już jechała do apteki ale ma w domu Aspirynę to mi zaraz przyniesie. Mój tata też chory!!!! Mama póki co zdrowa po wczorajszej awarii koła Ja na Obiad zjadłam 3 małe nuggetsy smazone były na oleju niestety bo dzieciakom robiłam na obiad. Ale 3 sztuki to chyba nie powinny mi zaszkodzić :/ Od marca juz nie będę takich rzeczy nawet tykać - obiecuję!
|
|
#3960 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:25.

nie powiem, ze i mi sie przyda, ciekawie to wyglada, moge sobie jadlospis urozmaicic.
juz wzielam prysznic i zaraz umyje wlosy, poloze maske, na twarz tez, i zrobie sobie manicure, no i stopki wymocze w wodzie z pachnacymi solami, do tego kubek herbaty ziolowej i jaka fajna muzyka. 

teraz będziesz mogła na spokojnie dietkować

zobaczymy jak dzisiaj będzie mi szło na łuku 

obym go znalazła
a wczoraj tak ładnie było 

sama nie wiem, czemu nie sprawdziłam wcześniej, chociaż staram się zawsze to robić... dałam się nabrać, bo było 10 zł taniej niż w innych sklepach ;/ zamiast zamówić ze sprawdzonej firmy;/ więcej tego błędu nie popełnię...
on uważa, że sobie poradzę i nie ma sensu tracić godzin na łuk

![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)