Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kcal cz.4 - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 10:24   #3931
Milena001
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez paulownia Pokaż wiadomość
Ha, Milena, co za lista dlugasna nie powiem, ze i mi sie przyda, ciekawie to wyglada, moge sobie jadlospis urozmaicic.
Teraz robie sobie male domowe Spa juz wzielam prysznic i zaraz umyje wlosy, poloze maske, na twarz tez, i zrobie sobie manicure, no i stopki wymocze w wodzie z pachnacymi solami, do tego kubek herbaty ziolowej i jaka fajna muzyka.
A potem zabieram sie za sprzatanie bajzel mam nieprzecietny.
Nooo szperałam w necie i wypisałam takie rzeczy które można zjeść na przekąskę i mają 100-150 kcal

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:17 ----------

CZBsia Ale u Ciebie zatrzymała się na 55 a u mnie na 65 musisz coś zrobić z tą wagą bo jak u Ciebie też się nie ruszy to się załamie

---------- Dopisano o 10:24 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Dziewczynki co ja mogę zrobić na kolacje??? chciałabym coś fajnego zrobić bo dziś ma mnie odwiedzić Tż i bym go poczęstowała, żeby zobaczył, że dieta wcale nie jest zła
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 11:11   #3932
zelka9o
Zadomowienie

Dot.: Piękne ciało chcemy mieć! 5 małych i zdrowych posiłków dziennie! Dieta 1000 kca

Cytat:
Napisane przez Milena001 Pokaż wiadomość
Aaby masz listę , co można przekąsić w ciągu dnia 100-150 kcal:
ü duże jabłko, gruszka, 2 kiwi, 2 brzoskwinie
ü grejpfrut lub duża pomarańcza
ü truskawki, maliny, borówki amerykańskie, agrest - 4 garście (300 g)
ü mały banan
ü koktajl ze 100 g malin i 100 g jogurtu naturalnego
ü ¼ melona (250 g)
ü 4 plastry ananasa z puszki
ü 3 mandarynki
ü szklanka kisielu owocowego lub galaretki
ü budyń waniliowy 150 ml
ü mały batonik Fitness
ü 4 kostki gorzkiej czekolady
ü 9 małych ogórków kiszonych
ü 10 sztuk migdałów lub orzechów laskowych
ü 6-7 suszonych śliwek, moreli
ü 2 łyżki łuskanych pestek z dyni
ü marchewki 100g – 30 kcal
ü pełna szklanka marchewki z groszkiem(200 g) z łyżeczką masła
ü sałatka z jogurtem naturalnym
ü jedno duże jajko gotowane
ü mała parówka drobiowa
ü 3 szklanki różyczek brokuły (300 g) z łyżeczką oliwy
ü 200 g mizerii ze śmietaną 12% tłuszczu (cały długi ogórek i trzy łyżki śmietany)
ü serek wiejski lub chudy twaróg z małym pomidorem
ü kefir, maślanki małe opakowanie (150g)
ü kogel- mogel z dwóch białek i jednego żółtka + łyżeczka cukru
ü jogurt naturalny mały z orzechami, płatkami, mandarynką lub kiwi
ü jogurt owocowy mały
ü mały owocowy serek homogenizowany
ü chleb razowy/pełnoziarnisty z wędliną lub serem- polędwica drobiowa(lub wędzonego fileta z kurczaka lub indyka) + z pomidorem, sałatą, ogórkiem, papryką, ogórkiem kiszonym, rzodkiewką
ü szklanka soku z marchwi, jabłka, pomarańczy
ü 3 wafle ryżowe
ü 4 kromki pieczywa chrupkiego pszennego
ü szklanka fasolki szparagowej lub kalafiora (100 g) z łyżką bułki tarte podsmażanej na łyżeczce masła
ü niecała puszka tuńczyka w sosie własnym
ü jogurt z rzeżuchą (koperkiem)- szklanka jogurtu naturalnego light, 2 łyżki otrąb pszennych 2 garście rzeżuchy, koperku lub szczypiorku
ü sałatka owocowa -pokroić gruszkę, kiwi oraz mango. Owoce wymieszać, zalać sosem z łyżeczki miodu i soku wyciśniętego z pomarańczy.
ü sałatka owocowa z jabłka, grejpfruta, arbuza, mały jogurt
ü sałatka- pół banana, mandarynka, pół jabłka, 2 plastry ananasa
ü sałatka- grejpfrut, jabłko, seler naciowy z jogurtem i pokropić cytryną
ü małe opakowanie kefiru i garść świeżych lub mrożonych malin (jagód, borówek, truskawek agrestu do wyboru). Całość posypać 2 łyżkami płatków kukurydzianych.

---------- Dopisano o 09:06 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ----------

ale lepiej też sobie coś jeszcze przygotować w domu Coś bardziej kalorycznego Ale też mam problem z większymi posiłkami... Jak jestem w szkole to sobie kupuje sałatki warzywne, kurczak w kawałkach i oczywiście sos :/

oooo skorzystam i ja z tych przekąsek

---------- Dopisano o 11:10 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

aguniaa aguniaa to fajna dżagunia oczywiście zaproszenie przyjęłam tak myślałam że to Ty . Fajniaste zdjęcia

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ----------

Cytat:
Napisane przez sanderaM Pokaż wiadomość
hej pięknoty
Nie odzywałam się bo miałam sesję i z dietą różnie bywało ale dzisiaj już dietkowy ładny dzień . Nie ćwiczyłam dzisiaj ale jutro to się zmieni i będę dawać codziennie raporty
Sesja na szczęście nie wiem jakim cudem zaliczona i mam wolne do 20 a więc zdążę się znowu przyzwyczaić do mniejszych porcji i będę mogła ćwiczyć
Nadrobiłam wszystko co napisałyście ale już nie wiem co której odpisać
Idę do wanny i spać do jutra
Gratuluje zaliczonej sesjii
zelka9o jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 11:41   #3933
meeedzik
Zakorzenienie

Hej laseczki
Ale dużo piszecie, przeczytałam wszystko i zapomniałam co komu napisać
Sandera gratulacje teraz będziesz mogła na spokojnie dietkować
Monia to faktycznie długo idą te paczki
Współczuję Ci, że znów choróbsko Cię złapało i tak przemarzłaś mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia
A co do jedzenia to nie ma co się przejmować zaczniesz jak planowałaś od marca i szybciutko dojdziesz do upragnionej wagi bo przecież co to dla Ciebie 3 kg jak tyle już zgubiłaś
Milena super spis i mnie też się przyda

Ja dziś o 16 mam jazdę na placu, ciekawe jak mi pójdzie bo z 2 miesiące nie jeździłam po placu a to najważniejsze przecież na egzaminie. W ogóle to po łuku mało mnie uczył, jak widział że umiałam go przejechać to koniec, a ja bym chciała się go porządnie nauczyć, żeby nie oblać przez niego egzaminu No zobaczymy pojeżdżę dziś i dzień przed egzaminem, mam nadzieję, że się nauczę
U mnie dziś trochę cieplej, na dworze tylko -6 stopni i słoneczko
Stary 2012-02-08, 11:45   #3934
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez meeedzik Pokaż wiadomość
Hej laseczki
Ale dużo piszecie, przeczytałam wszystko i zapomniałam co komu napisać
Sandera gratulacje teraz będziesz mogła na spokojnie dietkować
Współczuję Ci, że znów choróbsko Cię złapało i tak przemarzłaś mam nadzieję, że szybko wrócisz do zdrowia
A co do jedzenia to nie ma co się przejmować zaczniesz jak planowałaś od marca i szybciutko dojdziesz do upragnionej wagi bo przecież co to dla Ciebie 3 kg jak tyle już zgubiłaś
Milena super spis i mnie też się przyda

Ja dziś o 16 mam jazdę na placu, ciekawe jak mi pójdzie bo z 2 miesiące nie jeździłam po placu a to najważniejsze przecież na egzaminie. W ogóle to po łuku mało mnie uczył, jak widział że umiałam go przejechać to koniec, a ja bym chciała się go porządnie nauczyć, żeby nie oblać przez niego egzaminu No zobaczymy pojeżdżę dziś i dzień przed egzaminem, mam nadzieję, że się nauczę
a to chyba egzamin masz już nie długo ? kurdee ja sie okropnie bałam łuku ! praktycznie go nie umiałam jedynie co sobie wykupiłam godziny przed egzaminem to mnie gość nauczył
Stary 2012-02-08, 12:13   #3935
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
O matko, przypaliłam owsiankę
Ojjj :P a mozesz mi powiedziec jakie masz proporcje owsianki? poki co od 3 tygodni dzien zaczynam jogurtem naturalnym z otrebami, kiwi i czastkami banana ale chcialabym w koncu sprobowac owsianki... jadlam takie fitella z paczki co sie woda zalewa i mi mega smakuje. Ale nie wiem jak bedzie z taka prawdziwa z mlekiem bo za mlekiem nie przepadam
Wolalabym taka gestą i z jakims dodatkiem zeby mleka tak intensywnie nie bylo czuć...

51.5

47 kg !!!!!!!

Cel: Czerwiec 2012
muffinek666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:15   #3936
aaby
Zakorzenienie

Ooo, meeedzik, zapomniałam o Tobie! Dla Ciebie też ogromne za spadek wagi!

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:28   #3937
meeedzik
Zakorzenienie

Zelka no egzamin się zbliża dużymi krokami zobaczymy jak dzisiaj będzie mi szło na łuku
Aaby dziękuję kochana
Stary 2012-02-08, 12:33   #3938
sanderaM
Rozeznanie

Hej kochane ja wstałam i od razu na czczo pocwiczylam
zrobilam ten filmik co ktoras wrzucila i 8 min abs na brzuch
a wieczorem jescze brzuszki
Zmyłam olej z włosów bo wczoraj miałam na całą noc i idę szukać kota wczoraj go wypuściłam i go nie ma obym go znalazła
Stary 2012-02-08, 12:34   #3939
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez muffinek666 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny! dawno sie nie oddzywalam ale caly czas dzielnie was poczytuje ))
Z diętą nie najgorzej ale to nie znaczy ze mogloby byc lepiej

---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:35 ----------

Kochana też tam jadę za tydzień
--
O proszę A Ty jesteś gdzieś z okolic Czech, że tam się wybierasz? Może się spotkamy na stoku

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
może i są ładne ale znudziły się chodz z drugiej strony szkoda mi włosów bo po prostownicy mega sie niszcza a póki co nie mam zniszczonych

---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:21 ----------

ja też sie ucze na desce ale niestety mi to trochę ciężko idzie ale mam nadzieje że z czasem bedzie lepiej tylko niech wieciej śniegu mi spadnie !
Ja też się uczę póki co Wczoraj było świetnie śniegu nasypało taki puszek, że upadki na tyłek mnie nie ruszają. A wcześniej jak był taki prawie lód to nie mogłam się pozbierać z bólu ;/
Cocktailraspberry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 12:55   #3940
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Cocktailraspberry Pokaż wiadomość
O proszę A Ty jesteś gdzieś z okolic Czech, że tam się wybierasz? Może się spotkamy na stoku

Ja też się uczę póki co Wczoraj było świetnie śniegu nasypało taki puszek, że upadki na tyłek mnie nie ruszają. A wcześniej jak był taki prawie lód to nie mogłam się pozbierać z bólu ;/
Nie, nie... ja jestem z Wielkopolski mamy ferie od poniedzialku wiec się wybieram na tydzień. Bede w hotelu Omnia podobno obok jest jakis super stok gdzie bede smigac. Jezdze juz 5 lat na desce wiec sobie posmigam

51.5

47 kg !!!!!!!

Stary 2012-02-08, 13:44   #3941
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
to poproś by głównie to z Tobą poćwiczył, skoro czujesz się niepewnie dasz radę! my w Ciebie wierzymy

u mnie -12 a wczoraj tak ładnie było

Cytat:
Ojjj :P a mozesz mi powiedziec jakie masz proporcje owsianki? poki co od 3 tygodni dzien zaczynam jogurtem naturalnym z otrebami, kiwi i czastkami banana ale chcialabym w koncu sprobowac owsianki... jadlam takie fitella z paczki co sie woda zalewa i mi mega smakuje. Ale nie wiem jak bedzie z taka prawdziwa z mlekiem bo za mlekiem nie przepadam
Wolalabym taka gestą i z jakims dodatkiem zeby mleka tak intensywnie nie bylo czuć...
zaczytałam się na wizażu i tak wyszło

Ja robię tak: wsypuję 3 łyżki płatków owsianych górskich+1 łyżkę otrębów owsianych+ łyżka rodzynek zalewam wodą i mlekiem (w proporcji pół na pół)- 3/4 szklanki i gotuję na wolnym ogniu aż płatki wchłoną mleko ja właśnie robię taką gęstą papkę bo też nie lubię mleka prawie go nie czuć no i potem dodaję do niego jakiegoś owocka :P dzisiaj z mandarynką

te gotowce to mają niestety cukier w sobie... nie polecam

Cytat:
Hej kochane ja wstałam i od razu na czczo pocwiczylam
zrobilam ten filmik co ktoras wrzucila i 8 min abs na brzuch
a wieczorem jescze brzuszki
No no no brawo

Ja też właśnie wróciłam z siłowni i było:

42 min na bieżni
30 min twister
20 min rowerek stacjonarny

nóg nie czuję
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 13:49   #3942
monika01011986
Zakorzenienie

hej laseczki ja dziś wstałam o 11:30 synuś jeszcze spał a starszy łobuz grał w gry.
Na wadze 59,4 ;/ jezuuuu od dziś dieta i koniec! nie wazne że waga chyba jest zepsuta! Trzeba schudnąc i koniec :P
Dziś przyszły kosmetyki z Oriflame i kolejny koktajl tym razem waniliowy wzięłam jak zacznę dietę na poważnie to będe sobie piła przed obiadem i przed kolacją te koktajle.
Chora jestem strasznie gardło mnie boli jak cholera i wszystkie kości!
A musze iść zaraz na dwór do koleżanki do sklepu zobaczyć co ma za ciuszki i jeszcze wybrac dla teścia kase z bankomatu bo mąz przed wyjazdem do niemiec pożyczał od niego trochę kasy i teraz możemy juz mu oddać. Jak ja uwielbiam te uczucie gdy mam coraz mniej długów Jeszcze tylko troszkę i będzie już wszystko spłacone malutko juz zostało
Przyszły legginsy!!!!! Wysłane były 5 lutego!!!! a napisała jędza w mailu, że wysłała 31 stycznia!!!! no i najlepsze jest to, że są za krótkie!!!! miały niby mieć 98 cm długości a sięgają mi wysoko przed kostkę. Wygląda to koszmarnie!!! Jedynie do kozaków się nadają
Tuniczki jeszcze nie przyszły i napisałam maila że mają mi oddać pieniądze i ja nie chce juz ich tunik! Podałam numer konta i nawyzywałam ich że sa beznadziejnymi sprzedającymi i że dostaną negatywa ode mnie. Oczywiście nic nie odpisali jeszcze.
Sprzedający wydawał się na prawdę solidny. Mnóstwo pozytywów, żadnych negatywów, Polski producent i paczki wysyłane są z Polski więc co się dzieję to ja nie wiem.
Lecę na miasto, teściu ma przyjść do dzieci. Jak wróce to Wam po odpisuję

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

aktualnie jest : 66 kg

cel : 60 kg

monika01011986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:03   #3943
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monika01011986 Pokaż wiadomość
hej laseczki ja dziś wstałam o 11:30 synuś jeszcze spał a starszy łobuz grał w gry.
Na wadze 59,4 ;/ jezuuuu od dziś dieta i koniec! nie wazne że waga chyba jest zepsuta! Trzeba schudnąc i koniec :P
Dziś przyszły kosmetyki z Oriflame i kolejny koktajl tym razem waniliowy wzięłam jak zacznę dietę na poważnie to będe sobie piła przed obiadem i przed kolacją te koktajle.
A musze iść zaraz na dwór do koleżanki do sklepu zobaczyć co ma za ciuszki i jeszcze wybrac dla teścia kase z bankomatu bo mąz przed wyjazdem do niemiec pożyczał od niego trochę kasy i teraz możemy juz mu oddać. Jak ja uwielbiam te uczucie gdy mam coraz mniej długów Jeszcze tylko troszkę i będzie już wszystko spłacone malutko juz zostało
Przyszły legginsy!!!!! Wysłane były 5 lutego!!!! a napisała jędza w mailu, że wysłała 31 stycznia!!!! no i najlepsze jest to, że są za krótkie!!!! miały niby mieć 98 cm długości a sięgają mi wysoko przed kostkę. Wygląda to koszmarnie!!! Jedynie do kozaków się nadają
Tuniczki jeszcze nie przyszły i napisałam maila że mają mi oddać pieniądze i ja nie chce juz ich tunik! Podałam numer konta i nawyzywałam ich że sa beznadziejnymi sprzedającymi i że dostaną negatywa ode mnie. Oczywiście nic nie odpisali jeszcze.
Sprzedający wydawał się na prawdę solidny. Mnóstwo pozytywów, żadnych negatywów, Polski producent i paczki wysyłane są z Polski więc co się dzieję to ja nie wiem.
hej

no bierzemy się do roboty, by na wiosnę być super laski

Ty tak nie wychodź z domu jak żeś chora zajdź do apteki i kup sobie coldrex

jak 5 wysłane, to szybko doszły tylko czemu podają, że wysłane 5 dni wcześniej szkoda, że są za krótkie no ale chyba nie były drogie, co?

kurde, żeby się nie okazało, że z tymi tunikami to oszustwo... wiesz ja zamawiałam ze 3 miesiące temu odkurzacz w pewnym sklepie internetowym... gościu miał pozytywne opinie, no i dałam się nabrać... czekałam 2 tygodnie, aż zaczęłam mailami go straszyć, że idę na policję, a jak to nic nie pomoże to do sądu facet milczał mój błąd, bo nie sprawdziłam na stronie jego danych... nie było ani telefonu, ani adresu... ;/ kontakt jedynie za pomocą maila...;/
wpisałam w google nazwę sklepu no i znalazłam... wypowiedzi mnóstwa osób, których ten złodziej oszukał po prostu założył fikcyjny sklep, a na stronie sam wystawiał sobie pozytywne komentarze sama nie wiem, czemu nie sprawdziłam wcześniej, chociaż staram się zawsze to robić... dałam się nabrać, bo było 10 zł taniej niż w innych sklepach ;/ zamiast zamówić ze sprawdzonej firmy;/ więcej tego błędu nie popełnię...

Ja nie mówię, że tak będzie w Twoim przypadku mam nadzieję, że nie ale chciałam tylko powiedzieć, że niestety są oszuści na tym świecie, którzy wykorzystują niewinnych ludzi... ja straciłam 160 zł, ale niektórzy, co zamawiali jakieś telewizory, aparaty nawet po 3000 zł
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2012-02-08, 14:21   #3944
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine ja się obawiam łuku i boję się, żebym na nim nie oblała, ale mój instruktor nie on uważa, że sobie poradzę i nie ma sensu tracić godzin na łuk ostatnio mi wychodził cały czas, ale to było 2 miesiące temu
Monia szkoda, że te leginsy są za krótkie a co do bluzek to jakaś porażka, dobrze im napisałaś! No i ta data na paczce :/ kłamcy jak nie wiem!
A ogólnie jakie są te leginsy? Bo też chciałam kupić i zastanawiam się jak z jakością?

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Kupiłam wczoraj dla psa kolejne ubranko wpadło mi w oko i cena niziutka a że się powstrzymać nie mogłam to wcisnęłam "kup teraz"
O takie : http://allegro.pl/nowosc-ubranka-dog...105196448.html
Stary 2012-02-08, 14:42   #3945
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine ja się obawiam łuku i boję się, żebym na nim nie oblała, ale mój instruktor nie on uważa, że sobie poradzę i nie ma sensu tracić godzin na łuk ostatnio mi wychodził cały czas, ale to było 2 miesiące temu
ale to Ty płacisz i Ty wymagasz więc on nie ma nic do gadania

Cytat:
Kupiłam wczoraj dla psa kolejne ubranko wpadło mi w oko i cena niziutka a że się powstrzymać nie mogłam to wcisnęłam "kup teraz"
jakie słodkie!
Stary 2012-02-08, 14:45   #3946
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine zobaczymy jak dziś będzie mi szło, jeśli będą błędy to dokupię godzinę właśnie na łuk, żeby mieć to dobrze obcykane
A ubranko też właśnie mi się spodobało no i kupiłam
Stary 2012-02-08, 14:48   #3947
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Heroine zobaczymy jak dziś będzie mi szło, jeśli będą błędy to dokupię godzinę właśnie na łuk, żeby mieć to dobrze obcykane
zdolna jesteś, więc szybko wszystko zaczaisz

jakbym miała pieska też bym kupiła haha

Co macie na obiadek dzisiaj?
Stary 2012-02-08, 14:56   #3948
meeedzik
Zakorzenienie

Heroine obyś miała rację
A ja na obiad zjadłam frytki
Stary 2012-02-08, 15:46   #3949
muffinek666
Raczkowanie

Cytat:
zdolna jesteś, więc szybko wszystko zaczaisz

jakbym miała pieska też bym kupiła haha

Co macie na obiadek dzisiaj?
3 łyżki kaszy jeczmiennej, mala piers z kurczaka na parze

---------- Dopisano o 15:46 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ----------

Cytat:
nie trac kasy na luk! dogadaj sie i wjedz swoim autem na plac... albo czasami sa takie otwarte place gdzie nawet pytac nie musisz i wjezdzasz... bez sensu jest wykupowac godzine... on ci to samo powtorzy czyli przy lusterku slupek-obrot kierownica i tyle... sama musisz potrenowac.

Ubranko sweet ale ja bym mojej tak nie chciala ubrac ;p;p;p moze dlatego ze mam inny styl

51.5

47 kg !!!!!!!

Stary 2012-02-08, 16:03   #3950
czbasia
Zakorzenienie

A ja w domu po obiedzie. Zaszalalam z obiadem
No to juz napisze moje dzisiejsze jedzonko:
I- kasza z pomidorami suszonymi (gotowe danie)
II - kromka z szynka i plasterkiem sera zoltego
III =II +wasa z dzemem
IV - 3 naleśniki (2 z serem+ 1 z dzemem ) i ok szklanki zupy grochowej (na kostce rosolowej)
V- bedzie pol serka wiejskiego z tunczykiem.
Troche z tym obiadem przesadzilam. Ale nalesniki pyszce byly
czbasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:18   #3951
monika01011986
Zakorzenienie

Już jestem
Wypiłam kawkę własnie i zjadłam ostatni kawalątek ciasta z wczoraj taki malutki kawałek, na moje oko miał z 100-150 kcal.
Byłam w sklepie u koleżanki i przymierzyłam chyba ze 20 ciuchów! Miała też takie legginsy skórzane matowe z a'la Zary i kupiłabym je od razu bo na długość były idealne ale za duże bo to Mka była Powiedziała że mi przywiezie Ski i Xski jak będą. Ale kupiłam sobie sweterek nietoperza cały czarny bardzo ładnie na mnie leży do legginsów idealny Później zrobię Wam fotki w tych za krótkich legginsach i w tym sweterku. Musze baterie najpierw naładować w aparacie :/
Odpisali mi na tego maila co ich nawyzywałam! Napisali że tuniki zostały dziś wysłane Dokładnie wysłali mi tego samego maila co dostałam 31 stycznia!!!!!! Napisałam im że są nienormalni i chcę jakiś wyjaśnień!!! Ciekawe co teraz odpiszą.
A ja przeziębiona na maksa.... wszystko mnie boli i z nosa leci....

---------- Dopisano o 16:17 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ----------

Cytat:

Dziękuję Madziu też mam taką nadzieję bo nie chcę być chora nie dawno byłam 2 tygodnie chora!
No własnie też tak sobie myślę - co to dla mnie te 3-4 kilo skoro tyle już zrzuciłam... ale kurde przyznam że nie jest łatwo zrzucić tej resztki, ale też nie przykładam się zbytnio więc pewnie dlatego. Od marca na 100% zacznę to juz ostateczna data

U mnie też dziś słoneczko i dosyć przyjemnie na dworze. Jak wyszłam z domu to az się zdziwiłam że jest tak ciepło. Ale teraz jak słonce zaszło to już znowu zimno sie robi.
No ten plac jest najgorszy... dla mnie na mieście jest łatwiej niż na placu :/ dobrze, że mam to za sobą już! W ogóle to w marcu minie 6 lat odkąd mam prawko !! A pamiętam te egzaminy jakby to wczoraj było..... :/

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:17 ----------

Cytat:
idę szukać kota wczoraj go wypuściłam i go nie ma obym go znalazła
Znalazł się kociak?

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 16:21   #3952
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Nie, nie... ja jestem z Wielkopolski mamy ferie od poniedzialku wiec się wybieram na tydzień. Bede w hotelu Omnia podobno obok jest jakis super stok gdzie bede smigac. Jezdze juz 5 lat na desce wiec sobie posmigam
A to Ty śmigasz ja się toczę póki co A gdzie ten hotel nie mam pojęcia nie orientuje sie w ogolę co tam jest Znam tylko dojazd na stok Obczaiłam gdzie ten hotel Kochana to nie jest ta sama miejscowość Tam gdzie ja jeżdże to są Lipova Lazne a tam gdzie Ty to Janské Lázně Ponad 100km różnicy od siebie

Cytat:
Też miałam taki przypadek, że zamawiałam na all 02,12 pisali i że paczka wysłana 12.12 jak juz traciłam cierpliwość. Mijają dni paczki nie ma w końcu 20.12 napisałam co jest grane i wiecie co doszło po dwóch dniach z datą oczywiście 20.12 ;/

Cytat:
Heroine obyś miała rację
A ja na obiad zjadłam frytki
Mi się właśnie robią w piekarniku Ale jestem taka głodna po desce że sobie pozwoliłam

Edytowane przez Cocktailraspberry
Czas edycji: 2012-02-08 o 16:51
Stary 2012-02-08, 16:25   #3953
kamilon
Rozeznanie

GG do kamilon

Ufff

udalo mi sie nadrobic, napisalam posta,ale moj cudowny laptop musial sie przeciez zaciac i wszystko skasowac, prawda?

Bialaczekoladka
- straszzna historia z ta kolezanka i jej facetem. I glupia ze wybaczyla. Jesli chcila wybaczyc to mogla poczekac troche az on zacznie sie starac i pokazywac, ze zalezy. W ogole jak ich romans wyszedl na jaw?

Gosia- jak zaczelam chodzic na silke to waga wzrosla o 1 ,5 kilo i nie chciala zejsc przez 3 tygodnie, ale w koncu ruszyla. Poszlam za rada Meedzik i po prostu robilam swoje i nie zwaraclam na nic uwagi

Czbasia
- karczma super, takie wyjatkowe miejsce na weselicho, bo wszyscy robia w jakis drogich restaruracjach albo typowych salkach weselnych...a ta karczma ma taki swoj klimacik )

Monia
- a Ty nie zamawialas tych ciuszkow z Japan Style? Bo od nich przeyslki ida miesiac...

W pt albo w weekend powinnam dostac okres... Wczoraj to dotkliwie odczulam... Moje haslo przewodnie wczorajszego dnia to bylo "SLODYYYYCZEEE!!!!!! " a od kilku tygodni nie jadlam zbytnio i nawet mnie do nich nie ciagnelo... Ehhh... przez nastepne 2 tygodnie chyba nie ma nawet sensu ani sie wazyc ani mierzyc ani stresowac tym nie? Bo nic nie zejdzie i tylko sie zdemotywuje... Jak myslicie?

Wczoraj bylam na imprezie i dzisiaj zaspalam na uczelnie. I zrobilam sobie dzien wolnego i sie opierniczam w lozeczku

Moja mamusia zrobila golabki chyba na diecie sa ok, bo maja kasze gryczana, miecho, ryz, kapuste... Chyba sa dobre? No bo maja to co jest potrzebne organizmowi

cel I: 55kg

mż-wr
kamilon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:28   #3954
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Monia wydaje mi sie ze moglas byc oszukana... na allegro są ciuchy tzw. "Japanese style" ktorzy wysylaja paczki z azji. i na odbior czeka sie ponad miesiac poczytaj sobie na ten temat w internecie. Albo jesli nie zamawialas od tych japoncow to zobacz recenzje sprzedajacego moze ktos wystawial opinie na temat zbyt dllugiej wysylki a ty tego nie dopatrzylas...

Kurde mam nadzieję że nie na maile mi odpisują co prawda, więc mam nadzieję że mają tam po prostu straszny bałagan w zamówieniach.... Ja zawsze zanim cos kupię to sprawdzam dokładnie sprzedającego. Na allegro kupuję bardzo dużo już od ponad 8 lat! Mam prawie 400 pozytywów z samego kupna więc troszkę juz się nauczyłam co i jak. Sprzedający wydawał się solidny, 22137 pozytywów! , firma Polska, są wszystkie dane itd. Tłumaczą się że mają strasznie dużo zamówien...

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 16:36   #3955
Milena001
Zadomowienie

Dzisiejsze żarło:
7.00 mleko+ płatki
10.00 jogurt owocowy 145 kcal
13.30 pół szklanki zupy, 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, 2 ogórki kiszone, mandarynka, łyżka pestek z dyni
16.00 mały banan
19.00 2 razowce, 2 plastry wędliny drobiowej, i pomidora, trochę rzodkiewki, szczypiorka i serka wiejskiego
Godzina na rowerku, 15 min spacerku
2 litry herbaty zielonej
Skalpel 60x
Turbo wyzwanie 57,5x
Killer 14,5x
Model look 4x, Detocell, Secret 2x
6- minotowki 6x, Ekstra figura 3x
Turbo spalanie, Skalpel wyzwanie 1x
Milena001 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:52   #3956
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czbasia Pokaż wiadomość
Hahaha no tak to jest. JA nie mam co na siebie włożyć, a szafa się nei domyka
A ta paczka to nie z Hongkongu idzie?? No wesel faktycznei masz Ale bedziesz miala okazję pokazac swoja idealna figure
Zdumienie i zazdrosc innych bezcenne
Ja też mam sporo ciuchów ale dużo juz jest starych i spranych. Sporo też się porozciągało i są za duże. Kilka jest tez po prostu zniszczonych.
Dawno nie kupowałam sobie nic nowego. W tamtym roku na jesien chyba kupiłam coś ostatnio i to może z dwie rzeczy.
Ta paczka to ja już nie wiem skąd ona idzie! wg sprzedającego to idzie z Polski.... ale którędy to nie wiem :P
Ja wesel nie mam w tym roku żadnych 2 lata temu miałam 3 wesela w jednym roku

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:37 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość

Tak w ogóle powoli zaczynam Was poznawać I jestem pod ogromnym wrażeniem podpisów niektórych z Was!
Milena i monika - jakie spektakularne osiągnięcia wagowe! Jak Wam udało się tego dokonać?!
Dziękuję
Sama nie wiem jak mi się udało :P trzymałam się wzorowo diety i sporo się ruszałam i tak jakoś zleciało

---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:38 ----------

Cytat:
No to sie załatwiłas. Ja etz używam 2000 calorie ale ost jakos nie jestem z niego zadowolona. Jestem na etapie poszukiwań nowego-lepszego. Chcialabym z silokonowa szczoteczka jakis. Moze cos polecicie??
Mi sie też w sumie ten 2000 calorie nudzi już :P Musze przetestować jakies inne :P
Z silikonową szczoteczką jest Masterpiece Max też z Max Factora. miałam go i na prawdę pięknie malował ale też mi się znudził :P ja tez ciągle szukam tego idealnego

---------- Dopisano o 16:44 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Haha. Ty to nie mozesz sie nudzic ze swoim synkiem Już Go widze jak biega za tym kotem, hehehe. Aniołeczek
Nooo nudzić się to nie mam szans :P
Kot ostatnio zmądrzał i śpi mi ciągle na kolanach bo wie, że ja go obronię i nie oddam synkowi
Aniołeczek to on faktycznie jest - jak śpi

---------- Dopisano o 16:52 ---------- Poprzedni post napisano o 16:44 ----------

Cytat:
Napisane przez bialaczekoladka Pokaż wiadomość
No niestety wybaczyla
Tez tego nie popieram w ogole, dla mnie po takiej akcji niebyloby juz zadnego powrotu, nic poprostu
Nie wiem byc moze az tak go kocha

Ja tez Julii nie ogladam na tygodniu siadam w sobote i nadrabiam

Aaaha i zdrowiej myszko
Boże ja rozumiem, że można kogoś kochać ale być tak ślepym? Ta dziewczyna nie ma do siebie w ogóle żadnego szacunku.... Jakby mnie mąż zdradzał przez tyle miesięcy to bym w ciągu 1 dnia pozew o rozwód złożyła. Nie wyobrażam sobie potem iśc do łóżka z takim facetem który robił to z inną będąc ze mną.
Taki sam przypadek miała moja szwagierka.... mąż ją zdradzał rok czasu, a ona mu wybaczyła i udaje że nic sie nie stało a weź coś powiedz złego na temat jej męza to kłótnia gwarantowana!
Najlepsze jest to, że on wziął kredyt 5 tyś żeby móc z tą kochanką spotykać się w hotelu, kupować jej kwiaty itd a teraz ten kredyt spłaca moja szwagierka fakt, że oni mają troje dzieci i mnóstwo kredytów ale jak można być tak głupim to ja nie mam pojęcia.

Dziękuję będę zdrowieć chyba :/

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 16:56   #3957
zelka9o
Zadomowienie

Cytat:

doskonale to rozumie wiem jak boli upadek na takim śniegu przygniecionym dlatego póki co ja czekam aż coś spadnie świeżego wtedy się o wiele lepiej jeździ i mniej boli dupsko . A Ty masz swoja deskę czy wypożyczysz ?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-08, 17:21   #3958
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
hej

no bierzemy się do roboty, by na wiosnę być super laski
No trzeba trzeba.... na wiosnę to może jeszcze nie ale na lato to trzeba pieknie wyglądać!

Cytat:
Ty tak nie wychodź z domu jak żeś chora zajdź do apteki i kup sobie coldrex
no musiałam wyjść ale tu blisko domu byłam także nigdzie nie łaziłam daleko a aptekę mam z 1,5 kilometra od domu także kawał drogi na piechotę nie mam zamiaru iść w taki mróz i taka chora Poprosze mame to mi kupi i przywiezie

Cytat:
jak 5 wysłane, to szybko doszły tylko czemu podają, że wysłane 5 dni wcześniej szkoda, że są za krótkie no ale chyba nie były drogie, co?
No 5 wysłała i to zwykłym ekonomicznym! także bardzo szybko

Cytat:
kurde, żeby się nie okazało, że z tymi tunikami to oszustwo... wiesz ja zamawiałam ze 3 miesiące temu odkurzacz w pewnym sklepie internetowym... gościu miał pozytywne opinie, no i dałam się nabrać... czekałam 2 tygodnie, aż zaczęłam mailami go straszyć, że idę na policję, a jak to nic nie pomoże to do sądu facet milczał mój błąd, bo nie sprawdziłam na stronie jego danych... nie było ani telefonu, ani adresu... ;/ kontakt jedynie za pomocą maila...;/
wpisałam w google nazwę sklepu no i znalazłam... wypowiedzi mnóstwa osób, których ten złodziej oszukał po prostu założył fikcyjny sklep, a na stronie sam wystawiał sobie pozytywne komentarze sama nie wiem, czemu nie sprawdziłam wcześniej, chociaż staram się zawsze to robić... dałam się nabrać, bo było 10 zł taniej niż w innych sklepach ;/ zamiast zamówić ze sprawdzonej firmy;/ więcej tego błędu nie popełnię...

Ja nie mówię, że tak będzie w Twoim przypadku mam nadzieję, że nie ale chciałam tylko powiedzieć, że niestety są oszuści na tym świecie, którzy wykorzystują niewinnych ludzi... ja straciłam 160 zł, ale niektórzy, co zamawiali jakieś telewizory, aparaty nawet po 3000 zł
Kurde! No to na prawdę kupe kasy straciłaś! A zgłosiłas to gdzieś? Ja takie drogie rzeczy to zawszę kupuję za pobraniem. Nigdy kasy nie wpłacam najpierw. Ja kiedyś zmywarkę na allegro nawet kupilam ale też za pobraniem oczywiście ogólnie to sporo takich droższych rzeczy kupowałam na allegro m.in. wózek dla synka, łózeczko, kojec, foteliki do samochodów i jeszcze sporo tego ale wszystko za pobraniem

---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:04 ----------

Cytat:
Monia szkoda, że te leginsy są za krótkie a co do bluzek to jakaś porażka, dobrze im napisałaś! No i ta data na paczce :/ kłamcy jak nie wiem!
A ogólnie jakie są te leginsy? Bo też chciałam kupić i zastanawiam się jak z jakością?

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

Madziu jak na 19 zł to dobra jakość tych legginsów. No ale są na prawde krótkie Ty jesteś niższa więc może będą dobre. Ale chodzi tez o to że są jakieś takie duże jak na Ski. Na Ciebie mogą być przy duże.

Ubranko świetne!! Taka bluzo-kurtka Na pewno będzie mu ciepło w tym

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:13 ----------

Cytat:
A ja w domu po obiedzie. Zaszalalam z obiadem
No to juz napisze moje dzisiejsze jedzonko:
I- kasza z pomidorami suszonymi (gotowe danie)
II - kromka z szynka i plasterkiem sera zoltego
III =II +wasa z dzemem
IV - 3 naleśniki (2 z serem+ 1 z dzemem ) i ok szklanki zupy grochowej (na kostce rosolowej)
V- bedzie pol serka wiejskiego z tunczykiem.
Troche z tym obiadem przesadzilam. Ale nalesniki pyszce byly
3 naleśniki to żadne szalenstwo Kalori wychodzi co prawda sporo ale tak na prawdę jak się najeść dwoma naleśnikami? Ja zawsze muszę zjeść 3 żeby nie być głodna :P Naleśniki uwielbiam! Zwłaszcza z dżemem

---------- Dopisano o 17:21 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ----------

Cytat:
Też miałam taki przypadek, że zamawiałam na all 02,12 pisali i że paczka wysłana 12.12 jak juz traciłam cierpliwość. Mijają dni paczki nie ma w końcu 20.12 napisałam co jest grane i wiecie co doszło po dwóch dniach z datą oczywiście 20.12 ;/
No oni tak własnie podchodzą do klientów, albo maja taki bałagan w zamówieniach. Zazwyczaj mi paczki zawsze szybko przychodziły, pierwszy raz chyba mam taką sytuację.
A z Tobą to nieźle polecieli w kulki! Co za chamy!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 17:34   #3959
monika01011986
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamilon Pokaż wiadomość

Monia
- a Ty nie zamawialas tych ciuszkow z Japan Style? Bo od nich przeyslki ida miesiac...

W pt albo w weekend powinnam dostac okres... Wczoraj to dotkliwie odczulam... Moje haslo przewodnie wczorajszego dnia to bylo "SLODYYYYCZEEE!!!!!! " a od kilku tygodni nie jadlam zbytnio i nawet mnie do nich nie ciagnelo... Ehhh... przez nastepne 2 tygodnie chyba nie ma nawet sensu ani sie wazyc ani mierzyc ani stresowac tym nie? Bo nic nie zejdzie i tylko sie zdemotywuje... Jak myslicie?

Wczoraj bylam na imprezie i dzisiaj zaspalam na uczelnie. I zrobilam sobie dzien wolnego i sie opierniczam w lozeczku

Moja mamusia zrobila golabki chyba na diecie sa ok, bo maja kasze gryczana, miecho, ryz, kapuste... Chyba sa dobre? No bo maja to co jest potrzebne organizmowi
No to jest niby Polski producent i wysyłka też jest z polski. Także nie powinno być takich problemów, ale najwyraźniej klientów mają gdzieś.
Ja przed okresem też mam ochotę na czekoladę.... ale ponoc to normalne u kobiet
Myślę, że nie ma sensu ważenia się przed okresem i w trakcie. Waga jest zawsze inna (większa zazwyczaj).
Ojejjj gołąbki uwielbiam!!!! Zazdroszczę

---------- Dopisano o 17:34 ---------- Poprzedni post napisano o 17:27 ----------

jezuuuuuu jak mnie kosci bolą!!! Ramiona, uda, biodra! No masakra! Mama samochód ma w garażu więc nie będzie już jechała do apteki ale ma w domu Aspirynę to mi zaraz przyniesie. Mój tata też chory!!!! Mama póki co zdrowa po wczorajszej awarii koła Ja na Obiad zjadłam 3 małe nuggetsy smazone były na oleju niestety bo dzieciakom robiłam na obiad. Ale 3 sztuki to chyba nie powinny mi zaszkodzić :/ Od marca juz nie będę takich rzeczy nawet tykać - obiecuję!

06.2010 - 85 kg

06.2011 - 57 kg

2013 - 60-62 kg
2014 - 61-65
2016 - 71 kg

Stary 2012-02-08, 17:44   #3960
Cocktailraspberry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zelka9o Pokaż wiadomość
doskonale to rozumie wiem jak boli upadek na takim śniegu przygniecionym dlatego póki co ja czekam aż coś spadnie świeżego wtedy się o wiele lepiej jeździ i mniej boli dupsko . A Ty masz swoja deskę czy wypożyczysz ?
Mam swoją Od zawsze chciałam snowboard

Cytat:

No oni tak własnie podchodzą do klientów, albo maja taki bałagan w zamówieniach. Zazwyczaj mi paczki zawsze szybko przychodziły, pierwszy raz chyba mam taką sytuację.
A z Tobą to nieźle polecieli w kulki! Co za chamy!
No ale całe szczęście, że paczka przyszła
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości