Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 80 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 14:24   #2371
jagata
Wtajemniczenie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez niut0 Pokaż wiadomość
Ja też tak myślę
Zaproszenie z bykiem - ja bym się pewnie uśmiała, ale taka starsza ciotka na pewno nie
znajomi TŻ jak nas zapraszali na ślub to powiedzieli, że szukali mojego nazwiska na naszej-klasie wśród znajomych TŻ i poprosili bym się nie obraziła gdyby wpisali inne Dla mnie takie pomyłki to śmieszne zdarzenia i bym się nie obraziła.

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
ja na bank z czerwonego zrezygnuję, bo każde czerwone wino mi barwi zęby na fioletowo, a wiadomo że tego dnia bedzie robionych masa zdjęć
O tym nie pomyślałam. Kolejny argument za dużą ilością białego wina na weselu!

Cytat:
Napisane przez Lily ofthe Valley Pokaż wiadomość
Tak jak dziewczyny piszą, nie macie rezerwowych nie wypisanych? Ja moją ciocię przechrzciłam z Bogusławy na Bogumiłę
Mamy, TŻ dziś będzie się uczył kaligrafii
Stary 2012-02-08, 14:25   #2372
czarna_kawa80
Zakorzenienie

GG do czarna_kawa80
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

dziewczyny jeszcze a pro pos kolorowych potraw brudzacych to pamitajcie zeby nie zamawiac surówki zkapusty modrej

balerinki dla zainteresowanych http://something-blue.pl/Buty-slubne/Baleriny/

https://wizaz.pl/Mikroreklama

jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną

czarna_kawa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:28   #2373
Jamee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość
dziewczyny jeszcze a pro pos kolorowych potraw brudzacych to pamitajcie zeby nie zamawiac surówki zkapusty modrej

3 stówy za baleriny

Jamee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:29   #2374
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Aaa to by dopiero byly zdjecia! Mialabys fotki zywcem z horroru o wampirach/wilkolakach

Dokladnie!!!

---------- Dopisano o 14:20 ---------- Poprzedni post napisano o 14:19 ----------

A tata Tż ma ladne w miare pismo? Niech on wypisze, jak ciocia bedzie miala "ale" to powiecie ze te zaproszenie specjalnie jej rodzony brat wypisal, bo taka wazna jest!!!
To odpada bo tato TŻta nie żyje a po drugie to teraz mieszkamy jakieś 400 km od miejsca naszego pochodzenia i właśnie sie tam wybieramy i po drodze mamy tę rodzinę, wiec nie mamy takiej możliwości by nawet mama TŻta je wypisała.
Stary 2012-02-08, 14:33   #2375
bluesky89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagata Pokaż wiadomość
nie przejmujemy się, mi ta cała sytuacja wydaje się być bardzo komiczna. Bo wiesz, staraliśmy się aby nie było żadnych błędów i mieliśmy kilka takich osób, których nazwiska sprawdzaliśmy dokładnie czy wszystko jest w porządku. Spadłam z krzesła, ale ze śmiechu i radochy, że "takiego" byka strzeliliśmy i własnie u tej oto cioci
TŻ wypisze bo to jego rodzina.
Już myślałam, że jesteś aż tak przejęta cioteczką No ale rozumiem, że chcieliście, żeby wszystko było w porządku Cała sytuacja komiczna, ale tak jak dziewczyny piszą, lepiej ręcznie wypisać, niż dać z błędem
Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lecę potulić się do TŻcik w końcu bo przez tą sesję od 2 tyg nie mieliśmy zbytnio czasu dla siebie tio papa
No to miłego tulenia
Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Rosołek będzie do obiadu, a barszczyk z krokiecikiem/pasztecikiem już późnym wieczorem Tak więc szans na ubabranie mnostwo

Mam to samo z czerwonym winem. I dlatego będępiła białe i ewentualnie różowe W końcu człowiek nie wielbłąd napić się musi, a nie usmiecha mi się jechac tylko na mineralnej
U nas też będzie rosołek i późnym wieczorem barszczyk z pasztecikiem. I się chyba wyowijam serwetkami, żeby się nie obrudzić

Co do drugiego, to u nas wina nie będzie chyba, No chyba, że kupimy na prawdę symbolicznie parę butelek dla cioteczek. Bo mężczyźni na pewno wina pić nie będą. Może po buletce na stół i u nas wystarczy. Kuzynka miała na weselu, to nawet na nie wszystkich stolikach ludzie butelkę otworzyli. I jakby coś, to na pewno białe.
Cytat:
Mamy, TŻ dziś będzie się uczył kaligrafii
No to powodzenia dla TŻta
Stary 2012-02-08, 14:35   #2376
kasia_kuku
Zakorzenienie

Cytat:

Normalnie trzeba będzie zabrać saszetki Vanisha ze sobą
Przepraszam, ale muszę

Każda PannaMłoda wie - vanish na weselu przyda się!

lub

Barszczem kieca ubabrana- wesele było do białego rana

Dbam o siebie,
Myślę o sobie.

kasia_kuku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:35   #2377
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez czarna_kawa80 Pokaż wiadomość

Ale drogie...
Cytat:
To odpada bo tato TŻta nie żyje a po drugie to teraz mieszkamy jakieś 400 km od miejsca naszego pochodzenia i właśnie sie tam wybieramy i po drodze mamy tę rodzinę, wiec nie mamy takiej możliwości by nawet mama TŻta je wypisała.
Aaa rozumiem... Przyrko mi z powodu taty Tż... To zostaje zatrzymac sie na stacji benz. i zapytac "przepraszam czy ma tu ktos ladne pismo"

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przepraszam, ale muszę

I mamy nowy tutul!
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:40   #2378
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

Cytat:
to jeśli nikt inny nie może napisać to napiszcie drukowanymi literkami - wtedy nie będzie to wygladac koslawie - moi znajomi z kiepskim pismem zawsze tak robili
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:42   #2379
Brydzia_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ladystar Pokaż wiadomość
To Ty wybredna jestes!! przeciez tyle pieknych baleronek organizujecie ja bym brala wszystkie od Sul mam piekne pudrowe gladkie i wlasnie zastanawialam sie czy nie zabrac ich jako buciki na kryzys stóp na weselu
A tak w ogole to musze miec chyba 3 pary butow slubnych wiem wiem.. jestem butocholiczka, ale... nie bezpodstawnie pierwsze najwazniejsze juz sa i w sumie sa najwazniejsze wizualnie, wszedzie gdzie bedzie widac buciki to one musza byc na moich stopach tylko maja obcas 10 cm i szybko moga mnie rozbolec nogi, wiec musze miec jakies na zmiane, ale nie moga to byc docelowo baleronki bo nie moge nagle stac sie 10 cm nizsza wiec musza to byc jakies wygodne 6-7 cm obcasa, i na koniec trzecia para jak juz bedzie mi wszystko jedno i nogi mi beda wchodzic do i tutaj wlasnie mysle o tych pudrowych baleronach
oj nie jestem wybredna
w pierwszej kolejności stawiam na białe... a na takie mało kto się zapisuje

Cytat:
Napisane przez chocolate muffin Pokaż wiadomość
Brydzia
Z tymi baleronami to masakra jest. Nie znalazłam jeszcze żadnych atłasowych, a muszę takie mieć do mojej sukienki.
Jedynie na bialebuty.pl znalazłam takie czółenka które można by zrobić w wersji białej i z jasną podeszwą, ale kosztują 149zł i nie wiem czy mi będą wygodne, czy np. podeszwa nie będzie za sztywna, bo w takich źle się tańczy, no i też mam wąską stopę.
http://www.bialebuty.com.pl/A_1503_c...2_mm-2469.html
ja to mam zamiar za balerinki dać max 50zł i tak ich nie będzie wogóle widać... też bym chciała atłasowe... ale na to się już wogóle nie nastawiam... więc pewnie będzie eko skórka

Brydzia_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:49   #2380
Oriflame_Rybnik
Zadomowienie

Kupiłam buty,jak znajdę trochę czasu to Wam się pochwalę

14.07.2012

Oriflame_Rybnik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 14:49   #2381
jagata
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E87 Pokaż wiadomość
Ale drogie...

Aaa rozumiem... Przyrko mi z powodu taty Tż... To zostaje zatrzymac sie na stacji benz. i zapytac "przepraszam czy ma tu ktos ladne pismo"

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

I mamy nowy tutul!
Nic się nie stało. Tym bardziej, że nie mogłaś wiedzieć, że tato TŻta nie żyje.
TŻ dziś usiądzie i wypisze - będzie jak wyjdzie. Pewnie ciocia nawet do środka nie zajrzy.

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
to jeśli nikt inny nie może napisać to napiszcie drukowanymi literkami - wtedy nie będzie to wygladac koslawie - moi znajomi z kiepskim pismem zawsze tak robili
Coś wymyślimy a raczej TŻ wymyśli
Stary 2012-02-08, 14:50   #2382
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Nic się nie stało. Tym bardziej, że nie mogłaś wiedzieć, że tato TŻta nie żyje.
TŻ dziś usiądzie i wypisze - będzie jak wyjdzie. Pewnie ciocia nawet do środka nie zajrzy.

Coś wymyślimy a raczej TŻ wymyśli
a ciocia niech sie cieszy, ze ja zapraszacie
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:02   #2383
aska9222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Dorka__00 Pokaż wiadomość
a bierzecie buty na zmianę? czy cały wieczór w jednych?
ja mam 160cm więc muszę mieć jakiś obcas bo za mała jestem - ale podejrzewam ze wezmę 5-6cm bo wyżej będzie niewygodnie
ja mam 1.70 i mysle ze caly wieczór bede w balerinach;0
aska9222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:03   #2384
moniq_87
Raczkowanie

Cytat:
Rosołek będzie do obiadu, a barszczyk z krokiecikiem/pasztecikiem już późnym wieczorem Tak więc szans na ubabranie mnostwo
tak, mnóstwo, ale rezygnacja z konsumpcji, nie wyklucza ryzyka, szczególnie, że ja często przypadkiem czyjeś potrawy na siebie nanoszę - ot, chocby dzisiaj, pokazywałam koleżance coś na jej monitorze, obok był kubek z kawą, i tak machałam łapką, że włożyłam łokieć w jej kubek!!! Na szczęście już trochę tej kawy wypiła, więc łokieć suchy, ale biurko już nie...

Cytat:
Przepraszam, ale muszę

lub

będę się tymi złotymi myślami pocieszała...
moniq_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:05   #2385
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jagodzia133 Pokaż wiadomość
heh powiem tak światełka mam na liście zakupów tylko jak byś znała dokładne wymiary namiotu była bym wdzięczna muszę wiedzieć ile trzeba światełek. no i jak z dojściem do prądu? trzeba ciągną z sali przedłużaczami bo to też ważne
tam prąd na bank będzie, bo zespół ma tam grać, więc to już na właścicielu sali ciąży, aby go doprowadzić. A wymiary, kurde nie wiem, ale jest sporawy. 5m x 15m tak myślę, ale może i więcej, jeszcze musiałabym to ustalić

Cytat:
Mam to samo z czerwonym winem. I dlatego będępiła białe i ewentualnie różowe W końcu człowiek nie wielbłąd napić się musi, a nie usmiecha mi się jechac tylko na mineralnej
pozostaje jeszcze stara, dobra gorzała - przynajmniej przezroczysta

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:12   #2386
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

można znaleźć jak się poszuka trochę np na eBayu są np 38zl białe rozmiar 41 ( szkoda ze nie 36 )
http://www.ebay.pl/itm/ATMOSPHERE-PR...item4ab38ab3e8
Stary 2012-02-08, 15:28   #2387
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Przepraszam, ale muszę

lub

Poplulam lapka No ja Cię proszę. Jak ja mam w pracy pozory stwarzać, jak ja się dzisiaj co chwilę brechtam
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:44   #2388
paulinak18
Raczkowanie

Normalnie już Was nadrobiłam o 10.00, a tu ni z tego ni z owego spotkanie w pracy... 4 godziny!!! Myślałam że zeświruje

Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
mój Tż też jest architektem. Może razem studiowaliście?? Bo chyba jesteś z Krakowa, prawda? On właśnie kończy uprawnienia i w tym roku podejdzie do egzaminu. A Ty już masz biuro?? kiedy zdążyłaś zrobić uprawnienia? Zazdroszczę wam waszej pracy. Jedziesz po mieście i widzisz własne realizacje
Bardzo fajny kierunek Zobaczymy jak będzie po studiach z pracą. Na razie jestem na 3 roku więc jeszcze troszkę przede mną, ale najważniejsze że udało mi się znaleźć pracę bo to drogie studia

Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
Część dziewczyny, można dołączyć ? Biorę ślub kościelny 7.7.2012, jestem już po cichym ślubie cywilnym. Obecnie przygotowujemy się z mężem do naszego wesela w lipcu, ale póki co mamy zarezerowaną salę i orkiestrę... Nie mamy jeszcze ani fotografa, ani kamerzysty, zaproszenia póki co wybraliśmy i tyle... Nie mamy teraz kompletnie czasu na organizację ... a jeszcze będzie trzeba suknie jakąś znaleźć...
Witaj

Cytat:

Ooo.. to witam kolezanke po fachu ja tez po AiU i mam swoje wlasne biuro no i tez jestem Paulinka

Co do samochodow to moja corsunia od tygodnia jest u doktora , poszla jakas czesc sprzegla wydalam juz 1050 a to jeszcze nie koniec ehhh... a wcale stara nie jest
O to bardzo mi miło Może kiedyś się nam uda spotkać na zawodowej ścieżce, bo ja tez z okolic Krakowa jestem A własne biuro to moje marzenia Ciężko było zacząć?
paulinak18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 15:55   #2389
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

odbiegając od ślubu a wchodząc w samochodziki - pochawle sie wam że już niedługo będziemy mieć nowy - po tym jak mój TŻ rozbił stary i już miesiąc pawie nie mamy autka - ale już już załatwiany jest następy
i będzie niebieski
Stary 2012-02-08, 16:12   #2390
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435
Konto usunięte

Cytat:
Przepraszam, ale muszę

lub

0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:13   #2391
ladystar
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinak18 Pokaż wiadomość
Normalnie już Was nadrobiłam o 10.00, a tu ni z tego ni z owego spotkanie w pracy... 4 godziny!!! Myślałam że zeświruje

Bardzo fajny kierunek Zobaczymy jak będzie po studiach z pracą. Na razie jestem na 3 roku więc jeszcze troszkę przede mną, ale najważniejsze że udało mi się znaleźć pracę bo to drogie studia

Witaj

O to bardzo mi miło Może kiedyś się nam uda spotkać na zawodowej ścieżce, bo ja tez z okolic Krakowa jestem A własne biuro to moje marzenia Ciężko było zacząć?
a co do wlasnego biura to najbardziej chyba potrzeba ogromnej odwagi. Ja w sumie duzo zawdzieczam mojemu TZ bo to on mnie najbardziej wspieral przy tym pomysle i wrecz namawial zebym zrezygnowala z pracy u kogos i zajela sie swoja firma. Na poczatku bylo dosyc ciezko, ale z dnia na dzien jest coraz lepiej

ps. znalazlam fajne foto
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 425408_357273334296740_183910488299693_1281679_1867112298_n.jpg (40,4 KB, 65 załadowań)

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:15   #2392
__Paulinka__
Zakorzenienie

siemka siemka

jestem na 75 stronie i musialam zrobic sobie przerwe zeby zrobic jaki obiad dla siebie:P tak ostatnio pisalyscie o zdrowym jedzeniu wiec dzisiaj zupa krem z brokulow TZ nie lubi takich rzeczy zbytnio wiec skoro jestem sama gotuje sobie

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Pytanie z innej beczki:
Chce w sobotę pójść do kościoła na ślub siostry mojej bliskiej przyjaciółki i złożyć Państwu Młodym życzenia. Co powinnam im dać?

tez bym dala kwiaty
Cytat:
Napisane przez madzia2306 Pokaż wiadomość
dziewczyny nie mam jak na sobie zdjęcia zrobic jedno mam takie niedorobione
super kiecka!

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
Kochane a które z Was bede miały sukienki na kole???
ja bede miala.
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:16   #2393
Konto usunięte

Cytat:
No niestety, może być. Jakie badania robiłaś przed przepisaniem i dobraniem tab.? Bo może nie masz efektów ubocznych w stylu mdłości i spadek libido, ale właśnie waga. Bo to tabletki mogą powodować brak utraty wagi.
u mnie tak było że było ok ale 7kg do przodu w miesiąć
0fa303f516315febafe3d9dd3f31e3911a3c772a_61c3bc0235435 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:19   #2394
tenebrosa
Wtajemniczenie

Cześć Dziewczyny!

Ja tak tylko na chwilę, ale może wybaczycie, że od razu interesownie:

Jagodziu
, czy w lipcu byłabyś jeszcze zainteresowana robieniem portfolio? Konkretnie interesowałaby mnie dekoracja kościoła na uroczystość ślubną w Świdniku w dniu 21 lipca o godzinie 17.00 Jeśli tak, to daj mi na priv swojego maila, wysłałabym Ci fotki kościoła, to byś mi wyceniła swoje usługi, ciom?

Widziałam, że gdzieś przewinął się temat tub z płatkami róż: na ślubie mojej kuzynki też były takie tuby i wyobrażacie sobie, że na końcu tych tub zamiast płatków były jakieś pióra?! Państwo Młodzi mieli je potem na włosach itp., wyglądali jakby bili się na poduszki z pierzem :P Dopiero teraz na filmie to zobaczyłam, mogę wstawić na pocztę fragment, jeśli mi się uda. I tak już sama się zastanawiam czy te tuby to aby na pewno taki dobry pomysł...
Stary 2012-02-08, 16:22   #2395
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Pytanie z innej beczki:
Chce w sobotę pójść do kościoła na ślub siostry mojej bliskiej przyjaciółki i złożyć Państwu Młodym życzenia. Co powinnam im dać?
wg. mnie kwiaty w zupełności wystarczą
Stary 2012-02-08, 16:24   #2396
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

ja po tabletkach tez przytyłam 8kg, moja znajoma znowuż schudła z 7kg.
innych skutków ubocznych nie miałyśmy...
Stary 2012-02-08, 16:26   #2397
ladystar
Zakorzenienie

HURRRRAAA!! mam dekoratorke do kosciola
przez przypadek ale historia!!

ladystar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:38   #2398
Konto usunięte

Cytat:
HURRRRAAA!! mam dekoratorke do kosciola
przez przypadek ale historia!!
opowiadaj

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

Cytat:
Napisane przez a u d r e y Pokaż wiadomość
Madziuniu zawsze możesz isc do rodzinnego po recepte na antyki. Przynajmniej u mnie to skutkowało z reguły

My mamy 10g złota do oddania, takiej wagi będą obrączki, model jeszcze nie wybrany, ale za robocizne zapłacimy ok 400 zł, więc nie wiem czy 2200 to dużo czy mało..
podobno od nowego roku weszło jakieś rozporządzenie że każdy lekarz ma listę leków które może przepisać

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

Cytat:
dziewczyny nie mam jak na sobie zdjęcia zrobic jedno mam takie niedorobione
za☠☠☠ista gdzie ją Twoja mama kupiła?

---------- Dopisano o 16:38 ---------- Poprzedni post napisano o 16:34 ----------

Cytat:
Napisane przez aska9222 Pokaż wiadomość
Kochane a które z Was bede miały sukienki na kole???
ja będę miała a w zasadzie to na trzech kołach
Stary 2012-02-08, 16:41   #2399
madzia2306
Zakorzenienie

[1=0fa303f516315febafe3d9d d3f31e3911a3c772a_61c3bc0 235435;32161754]opowiadaj

---------- Dopisano o 16:32 ---------- Poprzedni post napisano o 16:28 ----------

podobno od nowego roku weszło jakieś rozporządzenie że każdy lekarz ma listę leków które może przepisać

---------- Dopisano o 16:34 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

za☠☠☠ista gdzie ją Twoja mama kupiła?

[/QUOTE]
w normalnym sklepie, nie sieciówce, kosztowała 105zł

10.10.2009r-ZARĘCZENI

JAKO ŻONA

27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem
madzia2306 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 16:42   #2400
Konto usunięte

Cytat:
w normalnym sklepie, nie sieciówce, kosztowała 105zł
moja świadkowa takiej szuka ale w kolorze czerwieni, szkoda że ona ma te swoje balony takie wielkie, bo chyba będzie musiała ją szyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości