|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
Tak piszecie o BB Garniera
że chyba kupie
|
|
|
|
|
#1112 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Kosmetyki uwielbiamy, w szafie upychamy, trzynastą część zboczonego wątku zaczy
nastepna madra!
![]() Cytat:
![]() To mnie kiedys milo w superfarmie zaskoczyli. Na wszystkich mydelkach w plynie byla cena 7,99 a na jednym - identycznym 4,99. Wzielam z ta cena 4,99 i w bojowym nastroju walczyc o te cene poszlam do kasy. A tam Pani nabila na kase, spojrzala, zawolala jakas inna Pania , bez slow pokazala moja butelke i jej cene i wbila cene recznie na 4,99
|
|
|
|
|
|
#1113 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1114 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, znowu przedłużony katalog... jak ja tego nie lubię
wrrr...to przez te akcje aktywacyjne zapewne |
|
|
|
|
#1115 | |
|
Zakorzenienie
|
dobra rada, przeciez okulary mozna zdjąc
![]() jak wyzej Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
taki piszecie o cenie w naturze
ale pamiętam jak w rossmanie była promocja na masełak do ciała to ja kupiłam po 10,99, a Sheryl bodajże po 14,99 |
|
|
|
|
#1117 |
|
vel Turkusoowa :)
|
kuszą a człowiek poddatny na kuszenie
![]() to ten tak? https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,4...or.html&next=1 to będzie pewnie coś jak Avonowy solutions z mikrograulkami koloryzującymi lecę do tża,wrócę więc czekajcie!
|
|
|
|
|
#1118 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1120 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
|
#1121 | |
|
Zakorzenienie
|
Tak zażartowałam
U nas omski i trenerki każą nam obracać starymi w celu "rekrutacji" Moje też lądują w pojemniku na makulaturę![]() Cytat:
![]() Ja z pól godziny spędziłam na lakierach i nic nie znalazłam ![]() A i kupiłam sobie jakiś zmywacz wybierający- ciekawe czy działa ( o taki: http://www.google.pl/imgres?q=zmywacz+wybielaj %C4%85cy&um=1&hl=pl&clien t=firefox-a&sa=N&rls=org.mozilla:pl fficial&biw=1024&bih=63 6&tbm=isch&tbnid=kHO3NIUR jwcsUM:&imgrefurl=http://www.rossnet.pl/Drukuj.aspx%3FartID%3D195 758&docid=CkDJB6YVRCQgdM& imgurl=http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos/2011-07-12/thumb8081996.jpg&w=579&h= 610&ei=tZ8yT4nrJMXKswbG4-izBA&zoom=1&iact=hc&vpx=7 33&vpy=285&dur=380&hovh=1 42&hovw=135&tx=117&ty=161 &sig=10492360666538767930 0&page=1&tbnh=142&tbnw=13 5&start=0&ndsp=18&ved=1t: 429,r:10,s:0 )
Edytowane przez tonia85 Czas edycji: 2012-02-08 o 17:17 |
|
|
|
|
|
#1122 |
|
Zakorzenienie
|
nigdzie sie nie wybieram
![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:17 ---------- Toniu bylas w klubie? Wiesz o co chodzi? |
|
|
|
|
#1123 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
i tak nie robię, jak rekrutuję to aktualną literaturą... |
||
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no co nowej kk po starym katalogu ![]() ciekawe czy jutro tez bedzie jakas super oferta, jak ta z zelami
|
|
|
|
|
|
#1126 |
|
Zakorzenienie
|
no fakt
i dodatkowo kulka nowych informacji w strefie Temat: Oferta na zakup wody Pur Blanca z K 03/2012 - errata Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W Katalogu 03/2012 na stronie 33, została przedstawiona oferta na zakup wody toaletowej Pur Blanca w specjalnej cenie 19,90zł przy zakupie dowolnego produktu z Katalogu. W szczegółach zamieszczono informację, że Zestaw "Esencja Kobiecości” ze str. 227, jest wyłączony z tej oferty. W rzeczywistości przy zakupie tego Zestawu można skorzystać z zakupu wody Pur Blanca w specjalnej cenie 19,90zł. Przepraszamy za zamieszczenie błędnej informacji. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
|
#1127 | |
|
szeryfcio
|
Cytat:
No właśnie, ja często widzę liderki w akcji ze starymi katalogami i tak się zastanawiam jaki sens w rozdawaniu potencjalnym klientkom starych katalogów?
|
|
|
#1128 |
|
Zakorzenienie
|
Temat: Odcienie pomadek Wanilowy Pocałunek 03/2012 - errata.
Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W Katalogu 03/2012 na stronie 111 zaprezentowane są cztery nowe odcienie szminki "Waniliowy pocałunek" z serii Color Trend. Na zdjęciach szminek pomyłkowo zamienione zostały nazwy pomadek. W rzeczywistości: szminka:Valentine jest w odcieniu brudnego różu First Date jest w odcieniu rudym Chcocalate Chic w odcieniu kawy z mlekiem Flirt Alert w odcieniu różowym Prawidłowe opisy zdjęć tych pomadek można znaleźć w elektronicznej wersji Katalogu 03/2012,oraz w K02/2012 na str.204 Przepraszamy za niedogodności. Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1130 |
|
Zakorzenienie
|
Temat: Woda toaletowa Celebre- errata.
Droga Konsultantko/ Drogi Konsultancie, W Katalogu 4/2012 na stronie 15 została przedstawiona oferta na zakup Wody toaletowej Celebre w urodzinowej cenie 20.00zł. Informujemy, że w szczegółach oferty nie podano informacji, iż produkt ten nie jest dostępny w cenie regularnej. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek ---------- Dopisano o 17:24 ---------- Poprzedni post napisano o 17:24 ---------- Temat: Zestaw pierścionków Maddison- wyjaśnienie zasady działania oferty. Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W katalogu 03/2012 na stronie 173, została przedstawiona oferta na zakup Zestawu pierścionków Maddison, który sprzedawany jest w trzech rozmiarach ( 6,8,10) Prosimy o zwrócenie uwagi, że przypadku zamawiania konkretnego Zestawu, Konsultantka otrzyma 3 pierścionki w jednym rozmiarze. Ta sama zasada dotyczy oferty na zakup pierścionków Love ze strony 174. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek |
|
|
|
|
#1131 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Juz nie bede |
|
|
|
|
|
#1133 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... to chyba jakaś "ekologiczna akcja naprawcza" - katalogu bieżącego już nawet nie rozdaję na 3 dni przed jego końcem obowiązywania
Edytowane przez dokia Czas edycji: 2012-02-08 o 17:34 |
|
|
|
|
|
#1134 | |
|
Zakorzenienie
|
I jak
![]() Cytat:
Ale podobno katalog jest bardzo kiepski i ciągną jak mogą![]() Nie nowej kk, tylko przyszłej nowej
|
|
|
|
|
|
#1135 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a co do kuszenia to
|
|
|
|
|
|
#1136 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi sie kilka razy tez tak przytrafiło, bo oms tylko stare katalogi nam zostawiła i nic innego teraz jak gdzieś idę to targam swoje materiały
|
||
|
|
|
|
#1137 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale klientkom
Edytowane przez alytjow Czas edycji: 2012-02-08 o 17:45 |
|
|
|
|
|
#1139 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przez wasze kuszenie też się nim zainteresowałam ![]() mnie też rozwala to, że oms każą rozdawać stare katalogi już nie raz takie dostałam, jak mnie na Rynku czy w markecie zaczepiały i wciskały niektóre na siłę nie wiem jaki to sens, chyba ze ktoś kompletnie nie zna tej firmy to może....
|
|
|
|
|
|
#1140 |
|
w krainie snu i marzeń
|
daj linka jak możesz, bo nie wiem czy to znajdę
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:14.

że chyba kupie

wrrr...

Moje też lądują w pojemniku na makulaturę
fficial&biw=1024&bih=63 6&tbm=isch&tbnid=kHO3NIUR jwcsUM:&imgrefurl=http://www.rossnet.pl/Drukuj.aspx%3FartID%3D195 758&docid=CkDJB6YVRCQgdM& imgurl=http://www.rossnet.pl/GalleryImages/Photos/2011-07-12/thumb8081996.jpg&w=579&h= 610&ei=tZ8yT4nrJMXKswbG4-izBA&zoom=1&iact=hc&vpx=7 33&vpy=285&dur=380&hovh=1 42&hovw=135&tx=117&ty=161 &sig=10492360666538767930 0&page=1&tbnh=142&tbnw=13 5&start=0&ndsp=18&ved=1t: 429,r:10,s:0

... to chyba jakaś "ekologiczna akcja naprawcza"