| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Ślubny wizerunek Ślubny wizerunek jest dla ciebie ważny? Zadaj pytanie na temat sukni ślubnej, makijażu, fryzury oraz dodatków ślubnych. Czuj się wyjątkowo w tym dniu. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2012-01-27, 14:08 | #1 | 
| Raczkowanie Zarejestrowany: 2009-08 Lokalizacja: Małopolska 
				 |   Buty do ślubu - Oświęcim, Bielsko i okolice... Pomocy :D

Kobitki, czy ktoś może mi doradzić, gdzie w okolicach oświęcimia lub bielska można kupić jakieś fajne buki do ślubu? Chodzi mi raczej o sklepy inne niż salony sukien ślubnych bo tam zawsze mają drogo, a nie chce wydawać jakoś bardzo dużo kasiorki na buty jednodniowe :P Jeśli ktoś ma jakieś info, proszę o pomoc  Pozdrawiam! 
				__________________ 09.06.2012 godz. 13:00 -   ŻONKA    "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II | 
|     |   | 
|  2012-01-31, 13:04 | #2 | 
| Zadomowienie Zarejestrowany: 2010-11 
				 | 

Dot.: Buty do ślubu - Oświęcim, Bielsko i okolice... Pomocy :D

Podpisuję się pod pytaniem... Jestem z Bielska i ceny butów w salonach to kosmos, bo za samo słowo "Ślub" się płaci, a w sklepach nie znalazłam nic odpowiedniego. Wiadomo, przez internet kupować jest trochę ryzykownie, więc jeśli ktoś coś wie - proszę o wiadomość    | 
|     |   | 
|  2012-01-31, 18:56 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dziewczyny, jedyne co Wam moge polecić   http://www.butyslubne.com.pl/ bo sprawdzone  moja koleżanka kupowała buty w tym sklepie (stacjonarnym, nie przez internet), tylko kiedyś ich salon był w Katowicach, a teraz jest tylko w Krakowie  a inna koleżanka już sie nie załapała na salon w Katowicach i jechała do Kraka po nie. Myśle, że pociąg z waszych miast nie będzie drogi,  a naprawde warto bo cenowo są do przejścia i jest bardzo duży wybór, a nie 3 wzory na krzyż jak to zwykle bywa   koleżanki z butów były bardzo zadowolone, przetańczyły całą noc   | 
|     |   | 
|  2012-02-01, 00:29 | #4 | 
				 | 

Dzięki   Jak nie znajdę nic w sklepach w okolicy to pewno czeka mnie wycieczka   | 
|     |   | 
|  2012-02-01, 08:49 | #5 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2011-01 
				 | 

Poza salonami ślubnymi w Bielsku dość duży wybór białych butów jest w Klimczoku-stoisko z butami bodaj na 2 piętrze i w sklepie przy ul. Wałowej (nie pamiętam nazwy), bardzo miła pani, jest w stanie sprowadzić butki, jeśli jakiś konkretny fason się Wam spodoba. Osobiście po przeszukaniu całego Bielska i okolic zakupiłam buty na bialebuty.pl, byłam bardzo zadowolona.

| 
|     |   | 
|  2012-02-01, 15:45 | #6 | 
				 | 

Dzięki dziewczyny za odpowiedzi   ja też jak nie znajdę nic w okolicy to udam się do Krakowa albo gdzieś...    
				__________________ 09.06.2012 godz. 13:00 -   ŻONKA    "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II | 
|     |   | 
|  2012-02-01, 17:35 | #7 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-10 
				 | 

Sprawdź jeszcze sklep taneczny w Kozach - mają tam na pewno taneczne buty ślubne, a jeśli nie to można u nich zamówić buty dokładnie dopasowane na zamówienie. Adres to Kozy, ul Bielska 188 Edytowane przez markow1977 Czas edycji: 2012-02-01 o 17:36 | 
|     |   | 
|  2012-02-01, 18:46 | #8 | 
				 | 

Dziękuję nie tylko w swoim imieniu za pomoc   Inusiaa88 jak tylko będziesz już w posiadaniu butów - pisz   | 
|     |   | 
|  2012-02-07, 13:03 | #9 | |
				 | 

Cytat: 
 Dam znać na 100 %  Ale Ty też pisz jak już się ich dorobisz    Ale chyba jestem coraz bliżej... :P 
				__________________ 09.06.2012 godz. 13:00 -   ŻONKA    "Jeżeli cokolwiek warto na tym świecie czynić, to tylko jedno - miłować" - Jan Paweł II | |
|     |   | 
|  2012-02-08, 18:19 | #10 | 
				 | 

Chciałam dać znać -kupiłam butki   i to w oświęcimiu :P w wolnym czasie pstryknę fotkę i ją zamieszczę  pozdrawiam was!   
|     |   | 
|  2012-03-29, 09:33 | #11 | 
| Przyczajenie Zarejestrowany: 2009-03 
				 | 

| 
|     |   | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2012-04-04, 13:38 | #12 | 
				 | 

Dziewczyny udało mi się kupić buty - mamusia je wypatrzyła w Deichmannie, ale nie było rozmiaru. Weszłam przypadkiem z babcią jakiś czas temu i były - kupiłam bez zastanowienia   Białe, 9,5 cm, środek skóra. Bardzo wygodne   | 
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Ślubny wizerunek | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:55.