|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#181 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Cytat:
i gowno wiem, na niczym sie nie znam itp bo jakiejs dziuni nie chcialam doradzic bo miala zerowe pojecie?a najbardziej mnie bawia komenty i maile w stylu- doradz mi jakis kolor wlosow dla mnie, farby i krok po kroku jak to zrobic ![]() a jak nie odpisze, albo odpisze ze nie mam jej fotki i nie bede nikogo mojego zawodu uczyc to takie bluzgi jada ze wam sie nie snilo ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#182 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a teraz co u mnie. wrocilam od lekarzy i... nie wiedza co mi jest ![]() trafilam na nowego gina, wiek kolo 50-60, strasznie spienialam jak zobaczylam takiego siwuska... az mnie zamurowalo i mialam ochote uciec.jednak pozory myla- facet byl bardzo konkretny, mily, zartowal ze jestem niegrzeczna dziewczynka bo nie pilnuje cytologii i ze zrobi, nie ma sprawy. przy wywiadzie sie zdziwil ze jak tak mozna- nie pale, nie biore anty tabsow- gdzie ja sie uchowalam jeszcze na tym swiecie? no i jako jedyny gin u jakiego bylam- chcial mi zbadac cycki, ale wykrecilam sie, bo juz mam pms i tak bola ze bym go chyba po lbie zdzielila jakby mi je zaczal uciskac badanie bardzo delikatne- nic nie poczulam takze super, pow zebym za 3 tyg wpadla po wynik, to pojde kolo 8 marca- a co zrobie sobie dzien kobiet! no i to klucie w podbrzuszu to mozliwe ze owulacyjnie, wiec jakby wrocilo mam przyjsc od razu- bo szczerze to juz mnie nic nie boli tyle ze sie przestraszylam.takze jestem z siebie dumna i mam wspanialy dzien oby wyszla mi teraz cyto I/II i bede mega happy!
|
|
#183 |
|
Zadomowienie
|
Witam kochane
![]() przepraszam ,że dopiero teraz ale w albumie wstawiłam zdjęcia po farbowaniu 9.13 avon zapraszam ![]() Kitka piękne masz włosy i kolorek jest naprawdę ładny ![]() nie masz co narzekać
|
|
|
|
#184 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#185 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 14:36 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ---------- ja jakoś źle się czuje w tym kolorze.. chyba będę szukała czegoś innego Widziałyście już te nowe syossy Proonature? ładne mają kolorki |
|
|
|
|
#186 |
|
Zakorzenienie
|
nikola a ty gdzie widzialas te nowe syossy?
|
#187 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#188 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi się podoba Twój kolorek na fotce tuż po farbowaniu ![]() ja nie widziałam ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
i w necie mało info, tylko na czeskich stronach![]() cyknij fotkę
|
||
|
|
|
#189 | ||||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
) jesli sie zdecyduje ![]() bo ten odrost po wellatonie i teraz po tej joannie srednio wyglada... no nie wiem jeszcze czym bede dzialac nastepnym razem... Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi tez po dekoloryzacji dala palete do reki i mowila tak samo jak u Ciebie ![]() hmm ja nic o nich nie wiem w necie też o nich nic nie wiedzę |
||||
|
|
|
#190 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja już jakieś 2 tyg temu widziałam te syossy, właśnie też dziwie się ,że nie ma o nich żadnych informacji w internecie Jak będę w rossku zrobię foty |
|
|
|
|
#191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
swoją drogą ostatnio myślałam,że powróciła zip
|
|
|
|
|
#192 |
|
Zakorzenienie
|
lady kupilam juz roz z burzujka nr poki co 32 ambre d'or
reszta przebrana ale kupilam chociaz ten
|
|
#193 |
|
Zadomowienie
|
BUNNY!
byłam dzisiaj w rossmanie po palette color naturals 100 (bo zbliża się kolejne farbowanie a moje zapasy sie pokończyły ) i co?? Szukam po całym regale tych farb, no nie ma ich w ogóle! Żadnego koloru. Zapytałam sprzedawczynie o nie i mi powiedziała, że są wycofane na szczęście w naturze ją jeszcze dorwałam.
|
|
|
|
#194 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
znajomi mówią teraz śmieję się ale wtedy byłam w☠☠☠☠iona ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:47 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#195 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() brzoskwinka z drobinkami, których nie widać na policzkach
|
|
|
|
|
#196 |
|
Zakorzenienie
|
może leciutko
zależy od stopnia nałożenia Caskada dla blondynek fajny jest jeszcze ten http://img1.cokupicstatic.pl/c_big1417947.jpg
|
|
|
|
#197 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale jak dla mnie swieci okrutnie narazie zazwyczaj uzywalam matui jak pachnie
|
|
|
#198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też na początku byłam przerażona tym świeceniem ![]() o tak zapaszek ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:01 ---------- Caskada zainteresował mnie ten Twój puder sypki bo mi podobnie każdy wydaje się zawsze za pomarańczowy za brązowy
Edytowane przez xLADYx Czas edycji: 2012-02-08 o 16:02 |
|
|
|
|
#199 |
|
Zakorzenienie
|
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2012-02-08 o 16:20 |
|
|
|
#200 | |
|
Zakorzenienie
|
Hej laseczki
dziś jestem sama w pracy i pełno ludzi ale teraz chwila spokoju ![]() napisałam w klubie ![]() teraz nadrabiam Cytat:
|
|
#201 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() nie po to zrobili edycje sunny blondes pol roku temu zeby teraz wycofac ![]() takze trzeba bedzie kupowac gdzie indziej i juz
|
|
#202 |
|
Zakorzenienie
|
Lece na kolacje z Tz.
![]() Do jutra blondaski
|
#203 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#204 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli coś pokręcę to najwyżej Czeko mnie poprawi, ale myślę, że pamiętam ![]() A więc pisała że peeling kawitacyjny jest delikatny i nie ma szans, aby zaskórniki zlikwidować. Mikro też nie zawsze daje radę, najlepsze takie podstawowe oczyszczanie ![]() i w sumie to jest dobre, bo tanie (ja zapłaciłam 140 zł razem z maską algową) i naprawdę jest efekt, a do tego tak mnie wymasowała, że mogłam się tam rozpłynąć i u mnie to było twarz + dekolt i ramiona Cytat:
![]() Cytat:
![]() dobrze, że piszesz, że podobnie do Ciebie, więc stres już mniejszy ![]() postaram się wstrzymać z farbowaniem do wyjazdu, przynajmniej będę mogła ocenić jak kolor się wypłukuje a od tego afrykańskiego słońca to pewnie nawet czarny by mi wypłowiał, więc co tam za różnica najwyżej będę poprawiać po powrocie ![]() dobrze, że piszesz o tym J&J, poszukam bo ostatnio Snowi pisała, że w Rossach ich nie ma ![]() a o tym Wellatonie też myślałam jak chciałam przyciemnić żeby tym od razu zrobić ![]() Cytat:
![]() na szczęście w mailach nikt mi nie ubliża, wręcz przeciwnie, piszą miło i w ogóle potrafią tak sami z siebie napisać, że po prostu do mnie zaglądają i są fankami to jest bardzo miłe ![]() Cytat:
no i jak zobaczył, że jestem łysa to powiedział, że te włosy tam po coś rosną, aby nie było łyso Cytat:
![]() a Twój kolorek no mi też się nie podoba nie jest zły, ale to nie to ![]() Cytat:
![]() może spróbuj też tym syossem, wtedy robiłaś MIXEM, może ten będzie dla Ciebie lepszy ![]() Cytat:
![]() póki co raz tylko pomiziałam się, ale jest cudowny Cytat:
Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#205 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jest bardzo ładnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Zależy czego oczekujesz...Poza tym uważałabym na te oferty z Grouponu, zwłaszcza przy aż takiej obniżce. Nie wierze w to że zrobią zabieg z takimi produktami jakby robili klientce która zapłaci pełną kwote i że zrobia go z takim samym zaangażowaniem. Za dużo już sie nasłuchałam o takich ewenementach kosmetycznych ogłaszających się na Grouponie.. Cytat:
Ale dobrze że fajny ginek ![]() Cytat:
No i jeszcze różnica taka że po mikro owszem na wielu buziach efekty są, ale potrzebna jest najpierw seria zabiegów w krótszym odstępie, a potem powtarzanie raz na jakiś czas. A z oczyszczaniem efekt jeśli chodzi o zaskórniki jest od razu. Kawitacje to wogóle odpuścić
|
||||||
|
|
|
#206 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam taką całkiem fajną z Avonu. Tak ściaga że twarzą ruszyć nie idzie Na pracowni jeszcze mieliśmy fajną ale kurcze nie pamiętam jaka to firma była wogóle Bielenda albo Afrodyta chyba, bo Bandi mi śmierdzi to to chyba nie to
|
|
|
|
|
#208 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i uwielbiam to |
|
|
|
|
#209 |
|
Magda ;)
|
Dziewczynki od lokówek paczki wysłane
![]() Kituś bardzo mi się podoba Twój kolor włosów i nie wiem czego marudzisz ![]() a komenatrzami się nie przejmuj ![]() Lady dawaj mi kod na etorebke ![]() Adzi fajny ten Twój TŻ
|
|
|
|
#210 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:12.

dziękuję
może nie jestem po prostu przyzwyczajona 

i gowno wiem, na niczym sie nie znam itp bo jakiejs dziuni nie chcialam doradzic bo miala zerowe pojecie?
np ja ;D a co takie 'madrale' moga o tobie wiedziec... buziaki kochana;*

) jesli sie zdecyduje