|
|
#391 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:23 ---------- Poprzedni post napisano o 18:22 ---------- no ja mam 30 km, nie jest daleko wiem. Ale nie mam podrodze tam, wcale nie oplaca mi sie jechac, ale musze kiedys z ciekawosci wjechac. Tam macie czynne tak jak w sklepach do 18?? |
|
|
|
|
#392 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#393 |
|
Zakorzenienie
|
no nie wiem czy cię zrozumiałam .. mój otwiera się automatycznie ale ręcznie- muszę nacisnąć na pypek , potem on strzela i się otwiera... mój był jakiś pechowy bo połamał się przy pierwszym deszczu - pękł sobie jeden z drucików, no i on ma duży napis avon- jeśli to Ci nie przeszkadza
|
|
|
|
#394 | ||
|
Zadomowienie
|
W takim razie wezmę parasolkę, a błyszczyk wpisuję na listę, ale w kolorze Sugar Cane i chyba Iced Pink.
Warto wziąć dwa błyszczyki w tak dobrej cenie ![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:26 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:32 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#395 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Ci bardzo za odpowiedź
|
#396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale lubie takie zamowienia, tymbardziej ze moja jest narazie tylko parasolka ![]() Określenie super, tez mi obce... ale od dzis cos tam sobie nazwe pypek ![]() ---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:40 ---------- Mają pewnie duzo zamowien i wydluzaja czas zamowien Cwaniaczki...
|
|
|
|
|
#397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie z zamówieniami z katalogu 3 kiepściutko Jedna z koleżanek wzięła krem do rąk za 6,90 i nie wiem, czy dać jej ten krem do ręki, czy w reklamówce? |
|
|
|
|
#398 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#399 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#400 |
|
Zakorzenienie
|
Myślałam nad wodą IM, ale nie miałam na nią innych zamówień, a tu nagle wpadło. I teraz nie wiem czy brać 2 czy 3. W sumie wyszło mi, że zapłacę za te dwie 48zł no i będę mieć kolczyki. Tyle, że u mnie wody kiepsko idą(poza niektórymi regularnie zamawianymi). Ale może chociaż komplet biżuterii będzie łatwiej sprzedać?
Muszę pomyśleć.Z tymi 3 wodami zamówienie wyszło mi na prawie 800zł Wcześniej miałam przestój więc teraz ładnie. Chociaż 1/4 z tego to moje, ale cóż
|
|
|
|
#401 |
|
Zakorzenienie
|
Troszke mnie to rozbawiło, nawet to z reklamówką....ja takie pojedyncze sprawy daje w papierowej torebce zakupionej w hurtowni papierniczej, place 0,04 zl za torebeczke.
|
|
|
|
#402 |
|
Zadomowienie
|
Chodziło mi o te małe nasze Avonowe torebeczki "pomocne w sprzedaży"
Ale może kupię papierowe jak Ty |
|
|
|
#403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak wkładam katalog to te foliowe małe są akurat.
|
|
|
|
|
#404 |
|
BAN stały
|
Miałam dawno o to spytać,ale zawsze coś i zawsze zapomnę :P
Podam przykład: Mam zamówienie z avon'u na kwotę 80zł i jeśli wezmę tą kurierską za 6,90zł to potrącają mi tylko te 6,90zł czy jeszcze dodatkowo te 10.00zł czyli razem 16,90zł ? Sprawdzała kiedyś któraś to . Bo wiem,że jak się weźmie tą kurierską za 6,90zł to mam bardzo szybko paczkę,a jak robię zamówienie na dostawę regularną to czekam 5-7 dni na paczkę;/ |
|
|
|
#405 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez zamowilam 3 IM majac zamowienie na jedna..dla kolczykow
![]() ale mam nadzieje, ze w nastepnych zamowieniach ktos zechce IM...i nie zostana mi 2... ![]() przewaznie tak robie, bo mam rozbite na rozne terminy klientki i juz nieraz zdarzylo mi sie ze byl motywacyjny, a ja w 1. zamowieniu jedna woda, w 2. druga, a w 3. np dwie...i tracilam wiekszy opust i inne prezenty, bo np. bylo kup 3, a dostaniesz... albo w katalogu, w ktorym woda wchodzi zamowienie na 0 szt, a w kolejnym na kilka... ![]() paula jak to 1. zamowienie to 16,9 ( 10 za male i 6,9 za przesylke) a apropo torebek to ja daje zawsze w tych malych foliowych, a jak wiecej i sie nie miesci to w tych papierowych ![]() pamietam jak kiedys kumpela przyniosla mi z ori krem do rak zawiniety w wielka siatke foliowa tesco...no masakra jak tak mozna juz by dala bez niczego
Edytowane przez crescent Czas edycji: 2012-02-08 o 19:43 |
|
|
|
#406 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#407 | |
|
w krainie snu i marzeń
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#408 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#409 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niech Wam będzie pstryczek lub klawisz albo dzyndzelek |
|
|
|
|
#410 |
|
Raczkowanie
|
Właśnie wysłałam zamówienie z kat 3 ale jakies pechowe bo wg moich wyliczen spokonie powinno byc powyzej 1000zł a pozaływało mi zeby dobrac cos za 18,50 aby otrzymac 35% no i zamówiłam bo może jakies rzeczy nie licza sie do upustu. Chciałam dostawe na paczkomat jak zawsze a nie było możliwości wyboru paczkomatu w moim mieście tylko w oddziale In post wiec niewiem czy dostane paczke w sobote jak to zawsze bywało na paczkomat.
Dla siebie zamówiłam: torbe Tallulah torbe Sonali kremową infinite moment ( klientki wzięły 2 wiec ja 3 zeby miec komplet bizu a wode opchne w najbliźszym katalogu) Tyle co dla mnie reszty duzo aż sama sie zdziwiłam ze ponad 1000zł sie uzbierało
|
|
|
|
#411 |
|
Rozeznanie
|
Wczoraj kurier przywiózł mi rozwaloną paczkę. Na początku się zdenerwowałam , bo normalnie te zamówienie z 2 -ki to jakieś pechowe mam w tym miesiacu
![]() Na szczęście po sprawdzeniu okazało się , że nic nie brakuje Rozdałam próbki IM i liczę na jakieś zamówienia , bo woda bardzo ładna , podoba mi się , to może innym również podpasuje. Trwałośc też super wziąwszy pod uwagę , że to woda toaletowa
|
|
|
|
#412 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#413 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#414 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#415 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#416 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#417 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#418 | ||
|
vel Turkusoowa :)
|
No,zamówionko z 03 posłałam,ponad 1000 wyszło,ale musiałam sobie dobrać coś,wzięłam zestaw męski Perfect Strengt
![]() Cytat:
dziękuję za opinię Cytat:
ja nie mam jasnej cery,a rozświetlające kulki dają mi kolor...delikatny,ale widać ![]() znam to uczucie no,zamówionko z 03 wysłane,więc można spokojnie robić wstępną wish list 04
|
||
|
|
|
#419 |
|
Rozeznanie
|
Jak tam po ile wód zamawiałyście Infinite Moment, ja jutro składam zamówienie, bo jeszcze koleżanka nie dała katalogu...
|
|
|
|
#420 |
|
Przyczajenie
|
ja się pochwale bo zamawiałam 10 szt. I.M.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:13.

dziękuję za opinię