![]() |
#1 |
Przyczajenie
Wiadomo¶ci: 16
|
czêsto¶æ seksu w sta³ym zwi±zku....
Drogie Kobietki napiszcie proszê jak czêsto uprawiacie seks w Waszych sta³ych zwi±zkach (d³u¿szych ni¿ 1 rok)....??!!!
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Dot.: czesto¶æ seksu w sta³ym zwi±zku....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Przyczajenie
|
Mi i to bardzo!!!!!! seks ¶rednio co dwa tygodnie to stanowczo dla mnie za ma³o!!! jeste¶my razem prawie dwa lata.....
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Konto usuniête
Wiadomo¶ci: 15 304
|
Wtedy kiedy oboje mamy ochotê, czas i miejsce.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#5 | ||
High Quality Since 2007
Wiadomo¶ci: 4 268
|
Ale tu nie ma normy. U ka¿dego jest inaczej. Mnie by³o za ma³o w zwi±zku ale te¿ np. nie by³o za bardzo warunków do czêstszego seksu. Wszystko zale¿y od poziomu libido u konkretnych osób, od ich wieku, od mo¿liwo¶ci, od ewentualnych chorób, od ich pogl±dów... Tu nie ma jednej wytycznej.
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#6 | |
Zadomowienie
Wiadomo¶ci: 1 169
|
Cytat:
U mnie (3 lata) czasem co dzieñ po 1 lub wiêcej, czasem co 3 dni. Ale teraz bêdê mia³a za miesi±c bo ch³op daleko ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 853
|
Cytat:
A co on na to? Z czym masz konkretnie problem? Nie inicjuje seksu, wystarczy mu raz czy co? Macie warunki i okazje ¿eby czê¶ciej to robiæ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 9 016
|
U mnie (2 i pó³ roku) tak co tydzieñ, czê¶ciej nie bardzo mamy okazjê widywaæ siê itp. Na pocz±tku zwi±zku generalnie, to widywali¶my siê czê¶ciej, bo by³o jak, to i seks by³ prawie codziennie.
Ale tu nie ma norm kochana ![]() Tak najwiêcej zdarzy³o siê 3 razy dziennie- wiêcej nie daliby¶my rady, wiem, ¿e np niektórzy faceci czy kobiety mog± po godzinie nastêpny raz, ale nie, my musimy d³u¿ej odczekaæ ![]() Edytowane przez Candy_lips Czas edycji: 2012-02-08 o 23:08 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Przyczajenie
|
mieszamy razem , okazja jest , miejsce te¿, moja ochota zawsze ale u Niego brak...
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Zadomowienie
|
Ale jest tak ¿e np. ty mówisz poseksijmy siê a on krzywo na Ciebie patrzy?
![]() |
![]() |
#11 |
Przyczajenie
|
kiedy¶ próbowa³am inicjowaæ , ale po kilku razach gdy us³ysza³am NIE (bo jest zmeczony) dalam sobie spokoj....;(
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#12 | ||
High Quality Since 2007
|
Rozmawiali¶cie na ten temat? Jak d³ugo ze sob± mieszkacie? Rozmawiali¶cie na temat zabezpieczania siê/chêci posiadania dziecka? Urozmaicacie swoje ¿ycie seksualne? Jak wygl±da Wasz dzieñ - czy on wraca bardzo zmêczony z pracy? Od jak d³ugiego czasu masz ten problem? Czy prawisz mu komplementy na temat jego cia³a i tego jaki jest w ³ó¿ku?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#13 |
Przyczajenie
|
Rozmowa zawsze koñczy siê tak samo :czyli Jego poirytowaniem!! mieszkamy ponad rok ze sob±, uwielbiam seks z Nim , zawsze mowiê Mu jak na mnie dziala, z reszta czuje i widzi to, jednak czestosc zblizen jest coraz rzadsza, doprawadza mnie to do szalu.
Bardzo na mnie dziala, podnieca, poci±ga tak samo jak na poczatku zwiazku, kocham z nim uprawiam seks, dlatego martwi mnie to, ze jest tak rzadko....;( |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#14 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 298
|
Nie mieszkamy razem, ale widujemy siê czêsto. Jeste¶my ¶wie¿± dosyæ par±, dlatego w sumie kopulujemy jak m³ode, jurne króliki
![]()
Postanowienie: je¼dziæ, lataæ, zwiedzaæ za grosze! ![]() 2016: Berlin, Monachium, Erfurt, Budapeszt, Chicago, Nowy Jork Podró¿e 2015: Praga, Bolonia, Oslo, Rodos, Kijów, Kos Podró¿e 2014: Wiedeñ, Bratys³awa, Londyn, Lwów, Budapeszt, Ostrava, Berlin, Budva, Pary¿ K&K
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#15 | ||
High Quality Since 2007
|
Masturbuje siê? Kiedy¶ by³o lepiej i czê¶ciej? Dbasz o siebie?
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#16 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 433
|
![]()
![]() ♥ na wiza¿u od 2007 ♥ Edytowane przez E f f i Czas edycji: 2016-08-25 o 19:23 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#17 |
Zadomowienie
|
Gdy mówi ¿e jest zmêczony ¿elu¶, masa¿ i mo¿e chêæ mu przyjdzie
![]() A tak na serio szczerze Ci wspó³czujê, domy¶lam siê ¿e wielu podchodów próbowa³a¶ z marnym skutkiem, libido mu nie podniesiesz raczej, ale postrasz ¿e kupisz sobie gumowego przyjaciela. Nie ma to jak ma³a szpila w mêskie ego ![]()
![]() |
![]() |
#18 | ||
High Quality Since 2007
|
Na d³u¿sz± metê to chyba nie jest dobry sposób na rozwi±zywanie problemów miêdzy dwojgiem doros³ych ludzi... To nie zmieni ani jego nastawienia, ani nie podniesie jego libido, ani nie sprawi ¿e bêdzie j± mocniej kochaæ - co najwy¿ej wywo³a wkurzenie siê, lêk, frustracjê, z³o¶æ czy poczucie zani¿onej samooceny...
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#19 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#20 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 5 308
|
Przesz³o 3,5 roku razem. Zdarza³y siê okresy, ¿e przez 2 tygodnie nic (on mia³ masê stresów i chodzi³ wykoñczony, albo ja bra³am tabsy i moja ochota spada³a do zera). Natomiast zwykle kochamy siê kilka razy w tygodniu (nie mieszkaj±c razem), a je¶li naprawdê mamy oboje i si³y i ochotê, to zdarza³o siê i 2-3 razy w ci±gu jednego wieczoru, czyli taki 1,5-2h mitting seksu, z ma³ymi przerwami na wziêcie oddechu
![]() Osobi¶cie nie wyrobi³abym maj±c stale seks tak rzadko... i partnera, który nie ma ochoty. Nie mam z³udzeñ. Jak w tej kwestii siê nie uk³ada i temperamenty rozje¿d¿aj± to zwi±zek i tak siê rozleci. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#21 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 187
|
jestem z moim facetem,mezem juz w sumie prawie 8 lat
![]() kiedys bylo non stop praktycznie;5-6 razy w tyg.nawet podczas okresu czasem.....teraz roznie,ale przewaznie tak ze 3 razy na tydz.wiec to chyba nie tak zle na tyle lat ![]() oczywiscie zdarzaly sie jakie "przestoje",dwa moze trzy tyg,ale byly jakies sensowne powody,juz teraz nie pamietam.
![]() |
#22 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 7 002
|
my mamy do¶æ dlugi sta¿- jakie¶ 9 lat (albo co¶ ko³o tego), najd³u¿szy przestój w naszych stosunkach mia³ miejsce po porodzie (przepisowo 6 tygodni, my nie wytrzymali¶my tyle) a ¶rednio kochamy siê tak ok.3 razy w tygodniu, wiadomo- czasem czê¶ciej, czasem rzadziej, ale co¶ ko³o tego
![]() |
#23 |
Wtajemniczenie
Wiadomo¶ci: 2 104
|
Skoro Tobie ma³o (ja te¿ uwa¿am, ¿e mi ma³o, ale wiem dlaczego, jemu wcale nie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#24 |
Rozeznanie
|
ojojoj. u mnie to raczej odwrotnie- mi sie czesto nie chce, tzn tak raz na tydzien uwa¿am ¿e w sam raz.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#25 | |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 6 354
|
Cytat:
Ja z T¯-em jestem od roku z kawa³eczkiem, od 7 miesiêcy mieszkamy razem. Seks uprawiamy prawie codziennie, czasem po 2-3 razy jednego dnia. Ale u nas po wstêpnej fazie króliczenia te¿ nast±pi³o zmniejszenie czêstotliwo¶ci, bo na samym pocz±tku by³o nie "prawie", a "codziennie" i zawsze po kilka razy (i to nie 2-3, a najczê¶ciej 4-5) - dlatego zapyta³am jak czêsto Wy kochali¶cie siê przez ten pierwszy rok i czy obecny stan, to jaka¶ drastyczna zmiana zachowania czy te¿ mo¿e niewielka?
![]() Edytowane przez Lea_ny Czas edycji: 2012-02-09 o 08:58 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#26 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#27 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 24 367
|
U nas jest ró¿nie czasem kochamy siê 6x w tygodniu a czasem raz. :P
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#28 |
Zakorzenienie
Wiadomo¶ci: 3 687
|
a nie zaniedba³a¶ siê mo¿e ?
![]() |
#29 |
Rozeznanie
Wiadomo¶ci: 885
|
w 5,5 letnim zwi±zku 3-4 razy w tygodniu
w obecnym 1,5 letnim zwi±zku tak samo
![]() |
#30 |
Raczkowanie
Wiadomo¶ci: 213
|
Jaki¶ czas temu liczy³am ile razy na opakowanie tabsów siê kochamy
![]() Wychodzi³o mi kilkana¶cie. Przez jaki¶ czas by³o trochê ma³o, ale pogadali¶my i okaza³o siê, ¿e ja nie inicjujê niczego. No to siê poprawi³am ![]() Czasem jest pó³tora tygodnia posuchy bo siê nie chce ¿eby przed samym okresem nakróliczyæ na zapas ![]() Nie ma regu³y. Trzeba rozmawiaæ i nie dopu¶ciæ do rutyny. Bo jak co¶ staje siê nudne to przestaje byæ atrakcyjne. PS. Zwi±zek ponad 2letni. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten w±tek obecnie przegl±daj±: 1 (0 u¿ytkowników i 1 go¶ci) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:02.