Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII - Strona 86 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-08, 23:33   #2551
(kicia)
Zakorzenienie

Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

tenebrosko ja akurat chciałam zawiązać na kieliszki na wódkę nie wiążę
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-08, 23:49   #2552
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII

Cytat:
Napisane przez __Paulinka__ Pokaż wiadomość
no i wlasnie jedni mowią tak a inni inaczej i bądz tu mądrym tez zawsze myslalam, ze metoda 1:1 jest gorsza wlasnie przez ten mocny klej.. moja kumpela miala w pazdzierniku na swoj slub wlasnie metodą 1:1 i wyglądalo super, ale nie wiem co pozniej z jej rzesami musze sie zapytac gdzie robila i jakie byly efekty po paru tygodniach
to jak się dowiesz daj znać też bym sobie zrobiła
Stary 2012-02-08, 23:57   #2553
__Paulinka__
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez malwus20 Pokaż wiadomość
Efekt jest fajny ale to wszystko zalezy od precyzji, jedna nałoży więcej kleju bo rzęska jej sie nie chce przykleić a druga bedzie sie starała użyc go jak najmniej by zrobic dobrze i jak najmniej uszkodzic przy tym swoje rzęsy.
Każda nasza rzęsa wypada normalnie co 8 tygodni wiec po takiej kuracji swoje już odrośnięte rzęsy wyglądają normalnie, uszkadzają sie te które sa przyklejone do tej sztucznej bo mają klej. Bardziej chodzi o ta faze jak już zaczynaja wypadac bo wiem ze niektóre kobiety to drażni i same na siłe sobie rzeski niektóre ( te wkurzajce, wystające) wyrywają. Sama sie waham nad ta metoda 1:1 ale nie wiem co mnie powstrzymuje przed tym zeby spróbowac. Może to ze nie robiałam i nie wiem jak powieka zareaguje na klej. Dziewczyny które ciagle maja jakies uczulenia lepiej zeby nie próbowały bo może byc to tragiczne w skutkach jak sie okaże ze powieka sie odwdzięczy jakimiś krostami czy czyms w tym rodzaju na dzien czy dwa dni przed ślubem.

teraz mnie przestraszylas
Cytat:
Napisane przez party_girl7 Pokaż wiadomość
a mozesz napisac cos wiecej o tej historii z autkiem? bo szczerze to wlasnie kupujemy nowe auto tej marki i nie wiem czy sie bac

ja mam potwierdzenie do maja i rozdalismy juz gosciom zza granicy, a lada moment zaczniemy gosciom w PL

nie kupujcie francuza... zobaczcie co za ta samą cenę mozna kupic np z Audi, te auta nie dosc ze super sie prezentują, nawet te starsze modele to jeszcze są malozawodne
__Paulinka__ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 00:08   #2554
a u d r e y
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Nie, już mi przeszło, po prostu powiedziałam, że On może decydować sam, to ja też mogę cofać nasze jakieś ustalenia i sobie robić po swojemu. On mi zrobił na złość, więc się tylko odgryzłam, zobaczymy, co to będzie.
Kasiu to jest wpadanie w błędne koło, jaki jest sens odgryzać się sobie wzajemnie? Tak się nie robi osobie którą się kocha, oczywiście też nie można być ustępliwym i uległym jak baranek, ale chyba nie tędy droga do porozumienia...

Cytat:

nie kupujcie francuza... zobaczcie co za ta samą cenę mozna kupic np z Audi, te auta nie dosc ze super sie prezentują, nawet te starsze modele to jeszcze są malozawodne
A ja francuza polecam, moja kumpela jeździ 407 i baaardzo sobie chwalą. Wcześniej mieli nowego passata który ciągle się im psuł.
A mój TŻt ma forda, a jak wiadomo- ford gówno wort- a auto odkąd kupione- 4 lata- poza wymianą elementów ktore się zużywają jest idealne, teraz się TŻt śmieje że chyba go nie sprzeda tylko zostawi, bo tak bezproblemowego auta w życiu nie mial. Dodam że to jego drugi ford A ja z kolei mam golfa IV i ciągle sie w nim coś psuje... a niby golfy- niezawodne.

Byliśmy w kinie, ostatnie dni na wykorzystanie voucherów, wybraliśmy co było grane- padło na Kronikę i mam baaardzo mieszane uczucia. Z jednej strony dość ciekawy, ciągający, z drugiej dostawałam mdłości od kamery, która kręciła film- wszystko odbywało ssię na zasadzie kręcenia z ręki, jak Paranormal Acivity czy coś i oczy mi latały jak szalone, co jest strasznie męczące...
Koniec końców żałowaliśmy, że nie poczekaliśmy 40 minut na Sherlocka 2...

Widzę temat rzęs- po 1: jeśli ktoś jeest przyzwyczajony do tuszowania rzęs- z tym może być ciężko bo przy 1:1 się raczej tego unika.
Po 2: rzęsy wypadają co logiczne i po kilku tyg gdy się nie uzupełni wygląda to na prawdę biednie
po 3: to prawda że wypadają czasem razem ze swoimi, zwłaszcza jak naturalne mamy słabe.
Obserwuję to od strony kosmetyczki, nie klientki i osobiście bym się nie odważyła, ale dziewczyny mają na to boom, więc coś w tym być musi
Stary 2012-02-09, 00:17   #2555
__Paulinka__
Zakorzenienie

hihi każdy ma jakieś swoje doswiadczenia jesli chodzi i autka i tak wlasnie jest ze czasami trafi sie na super autko, ktore opinie ma nienajlepszą i na odwrot trzeba liczyc na szczescie

jest po polnocy a ja z TZ przez skype gadami i wysylamy sobie fotki naszego przyszlego poddasza bo od wczoraj ruszylo szkoda, ze mnie tam nie ma bo tak na odleglosc mi troche ciezko staram sie TZ wytlumaczyc gdzie mają byc lampki itp ale ciekawe co z tego wyjdzie a w kwietniu juz bedzie po ptokach
Stary 2012-02-09, 00:59   #2556
Dorka__00
Zadomowienie

GG do Dorka__00

ja tam jestem wierna Japończykom
hondy i toyoty u nas w rodzinie królują i naprawdę jesteśmy zadowoleni i polecamy

a w sprawie rzęs się nie wypowiem - bo nie miała ani tak ani tak - wiem ze moja wizażystka mi na ślub kępki będzie przyklejać a ja jak sama kiedyś próbowałam sobie rzęski przkleic to były wszedzie tylko nie tam gdzie powinny - wygladałam komicznie
Dorka__00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:30   #2557
E87
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasia_kuku Pokaż wiadomość
Przez tyle lat to się już tyle napatrzyłam na tż, że się nauczyłam przynajmniej tyle dobrego z jego strony

Cytat:
Napisane przez asienka213 Pokaż wiadomość
Czesc dziewczyny Jestem nowa w tym watku i wlasciwie to planowalam troche was poczytac a potem sie ujawnic ale wyszlam z zalozenia, ze to nie ma sensu Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona My slubujemy 29 wrzesnia i szczerze mowiac, jak tak was podczytuje od paru dni to mnie stres dopada, bo wy to juz tyle rzeczy macie pozalatwiane a my to dopiero w lesie Mam nadzieje, ze ze wszystkim zdazymy
Witaj
Cytat:
Napisane przez tenebrosa Pokaż wiadomość
Któraś pytała o zaproszenia - my rozdajemy w kwietniu, potwierdzenie do 1 czerwca, czyli ponad 1,5 miesiąca przed ślubem.

No niestety z tym się zgodzę, kuzynka ma Fiestę i przez ostatnie dwa lata poszło koło 6-7 tys. na jego naprawy jak nie więcej. Ja to bym już dawno sprzedała w ch...ę i kupiła jakąś inną, mniej awaryjną używkę. Chociaż może to zależy też od modelu.

Ja jestem lipcowa, a zamówiłam suknię 19 grudnia A tak w ogóle to witaj na wątku!

No, z tym to się nie zgodzę :P Mam clióweczkę 2,5 roku (w tym roku skończy 13 lat staruszka) i przez ten czas najdroższa naprawa to chyba 1100zł była, reszta dużo taniej (100-300zł, raz może 600zł). Ogólnie więcej jak 3 razy w roku nie muszę z nią bywać u mechanika, śmiga jak ta lala, oby tak dalej. Ale w ogóle podobno Clio to udany model, więc może tylko tak dobrze trafiłam, a wyjątek potwierdza regułę

Witaj serdecznie! Z nami podgonisz przygotowania

Kicia
, ja do wódki będę kupować gotowe, samozawiązujące się kokardki. A propos wódki, to w sobotę na imprezie próbujemy Nemiroffa Original i Wheat (bo stwierdziłam, że ma taką ładną etykietkę i fajnie by wyglądała na stole ) i ostatecznie wybieramy jaka wódka będzie na weselu.

Ja właśnie zrobiłam 88 kulek Rafaello na tą imprezę i do tego blok czekoladowy i padam Teraz muszę rozpisać sobie plan na sobotę, co by się ze wszystkim wyrobić zanim goście przyjadą.

Co do aut do ślubu, to my już też wybraliśmy czym pojedziemy. Niestety nasz lokal nie udostępnia już tego pięknego Austina w stylu retro i musieliśmy szukać nowego środka transportu, ale dopóki nie podpiszemy umowy (nastąpi to w przyszłym tygodniu), to nie będę Wam nic pokazywać, żeby nie zapeszać :P

Brej nocy!
Podeslij prosze przepis na swoje kulki rafaello Ile takie wlasnorecznie robione kulki sa smaczne i swieze?
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:08   #2558
Karolina_83
Raczkowanie

Na temat psujących się samochodów nie będe się wypowiadać - pracuje na serwisie i po 8h gadania na temat samochodów wizaż jest ostatnim miejscem gdzie chce mi sie ten temat poruszać. Napisze tylko tyle, że nie ma samochodów które się nie psują jest tylko różnica ile nas to kosztuje.
Karolina_83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:26   #2559
magdalennne
Wtajemniczenie

No i jestem chora Dzieciaki mnie zaraziły. A najgorsze, że muszę iść, bo druga nauczycielka ma urlop, a dzieci wróciły po chorobach i jest ich dużo. Jeszcze od poniedziałku mamy 3 nowych i ciągle płaczą...

Muszę jakoś przetrwać do weekendu, a potem nosa z domu nie wychylę:P
Obym przetrwała te 8 godzin jakoś...
Miłego dnia życzę
magdalennne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:37   #2560
__Paulinka__
Zakorzenienie

Hej HOOOOO!!

wiecie jaki bede miala dzisiaj zrąbany dzien, az na samą mysl mi sie chce z moich obliczen wynika ze bede tutaj dzisiaj po 21 ja juz chce koniec tego dniaaa, Margida gdzie jestes?? Ty zawsze tutaj masz najlepsze czary
Stary 2012-02-09, 08:40   #2561
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Dżem doberek
Ciocia Margidka się postarała i w koncu we Wrocławiu trochę śńiegiem pruszy

Ale w pracce i jest masakra.

Cytat:
Napisane przez MARGIDA Pokaż wiadomość
oj dziewczynki, poszalałyście z postami dzisiaj
ja w pracy miałam masakrę, dokumenty do "przepracowania" zamiast maleć na kupce, to pączkowały
niech ten maj szybko przyjdzie nie mogę doczekać urlopu
Czy ty te dokumenty krzyżowałaś z drożdżami, że Ci zaczęły pączkować
Do maja szybko zleci
Cytat:
Napisane przez niusia_87 Pokaż wiadomość
Mogłabyś podać jakieś przykładowe i ww jakiej cenie mniejwięcej
Niestety nie jestem winowym ekspertem. Chyba musicie polegać na tym, co lubicie, lub wiecie, co lubia młodzi.
Cytat:
Napisane przez nena1984 Pokaż wiadomość
co masz do fordów??

ja o tym oczywiście najmniej pomyślałam wybierając samochód do ślubu i niestety, chyba kiecę na łeb zarzucę, bo miejsca z tyłu jak na lekarstwo. Albo usiądę obok kierowcy, a Tzta zostawię z tyłu
Ja już nie wiem, czym my pojedziemy. Na piechotę pójdziemy
Cytat:
Napisane przez kindziulindzia Pokaż wiadomość
w jakim programie robiłyście Wasze zestawienia?
szykuję się do jutrzejszej studniówki i chciałabym coś tam jednak stworzyć a samochód właśnie wybrałam Jaguar XJ perłowa wiśnia
Ja miałam pożyczać Jaguara (tylko choroba modelu nie pamiętam) od szefa. Piękna ciemna zieleń, jasny środek, ale cholera oddał go mamusi do Niemiec i jeździ teraz brzydkim Caddym
Cytat:
Napisane przez aroli Pokaż wiadomość
A dziewczyny z terminem na lipiec- sierpień, macie już suknie ? Bo widzę, że tu już buty, welony pokupowane... a ja nawet jeszcze nie byłam w żadnym salonie... pięknie...
Ja jestem sierpniowa i już mam suknię I jestem z tego faktu bardzo zadowolona, że już nie muszę szukać i się zastanawiać Butki i welon tez są.
Gorska_Kozica jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:40   #2562
anusia-girl
Rozeznanie

Cześć dziewczyny...
Nie było mnie tu od wczoraj i od 7 rano czytałam co naskrobałyście
Wczoraj (mam nadzieję) zakończyłam sesję zimową
Tzn mam nadzieję, że zaliczę wczorajszy egzamin na, którym pytania były z
Jeszcze wczoraj byłam u grzebalca sprawdzić podwozie... Ale wszystko w porządku całe szczęście... bo ostatnio miałam jakieś dziwne sny

arletka: Pięknie wyglądaliście! Tylko szkoda trochę, że tak świadkowa się zachowała Ale najważniejsze, że reszta się udała i jesteście szczęśliwym małżeństwem!

Cytat:
ja dostałam porcję do maja by w dniu ślubu nie mieć @ od marca kwas foliowy mnie czeka no i oby pierwszy strzał był trafiony
Oby, oby!

Cytat:
Część dziewczyny, można dołączyć ? Biorę ślub kościelny 7.7.2012, jestem już po cichym ślubie cywilnym. Obecnie przygotowujemy się z mężem do naszego wesela w lipcu, ale póki co mamy zarezerowaną salę i orkiestrę... Nie mamy jeszcze ani fotografa, ani kamerzysty, zaproszenia póki co wybraliśmy i tyle... Nie mamy teraz kompletnie czasu na organizację ... a jeszcze będzie trzeba suknie jakąś znaleźć...
Witaj
Cytat:
Napisane przez Wiktusiaczek Pokaż wiadomość
Witam
W poniedziałek egzamin trwał 4 godziny, ale część ustną zdałam na 4,

Cytat:
Napisane przez Oriflame_Rybnik Pokaż wiadomość
Oto moje buciki
Śliczne!
Cytat:
a ja właśnie kupiłam:
- welon
- pudełka na ciasta
- tuby 80 cm
Też się w końcu muszę ogarnąć i powoli zabrać za zakupy ślubne
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Witaj
"proszę przynieść kamień" wiele nie myśląć rzucił się przez okno (impreza w środku lata, okna pootwierane na oścież)... Wszyscy przerażeni, ale on od razu krzyknął "jest spoko!!" to chociaz uspokoił ludzi, że nic mu się nie stało miał jednak pecha bo akurat w tym miejscu był skład węgla - jak wrócił z tym kamieniem to ludzie ze śmiechu z krzeseł spadali - był czarny jak smoła No ale wyglądało to na początku średnio
Niezły agent!
Cytat:
Napisane przez adoosienka Pokaż wiadomość
Eeej dziewczęta ja mam dziś 7 MDŚ!
Cytat:
Napisane przez moniq_87 Pokaż wiadomość
7 MDŚ

Cytat:
My byśmy chcieli jakie sportowe auto, a jak nie wypali to pewnie limuzyna, chociaż nie bardzo jestem do niej przekonana... Ile wcześniej rozdajecie zaproszenia ?
My już chcemy rozdać pierwsze w święta Wielkanocne
Cytat:
jak to mowią FORD GÓWNO WORT
Ja znam inne: "Nie każda morda pasuje do Forda"
Nigdy nie miałam takiego samochodu, nie planuję, ale kumpel mi kiedyś to zapodał
Cytat:
A dziewczyny z terminem na lipiec- sierpień, macie już suknie ?
Ja już sukienkę mam od listopada
Cytat:
Czesc dziewczyny Jestem nowa
Witaj
Cytat:
Napisane przez mayeczka87 Pokaż wiadomość

5 miesięcy DDŚ!!!!

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
Wróciłam z próbnej fryzury i makijażu i tak jak już pisałam wcześniej jestem bardzo zadowolona
Wszystko

Edytowane przez anusia-girl
Czas edycji: 2012-02-09 o 09:03
anusia-girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:43   #2563
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez magdalennne Pokaż wiadomość
No i jestem chora Dzieciaki mnie zaraziły. A najgorsze, że muszę iść, bo druga nauczycielka ma urlop, a dzieci wróciły po chorobach i jest ich dużo. Jeszcze od poniedziałku mamy 3 nowych i ciągle płaczą...

Muszę jakoś przetrwać do weekendu, a potem nosa z domu nie wychylę:P
Obym przetrwała te 8 godzin jakoś...
Miłego dnia życzę
To oby Ci dzisiejszy dzień zleciał szybko... i tak samo dużo zdrówka życzę!
Stary 2012-02-09, 08:48   #2564
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
jestem dziś tak nabuzowana że odpierdziele Wam jutro po myślnikach co mam czego nie mam i niech się dzieje co chce taki humorek dziś mam
Kochaniutka, nerwy w konserwy, bo jak nie to dupkę zleję
Stary 2012-02-09, 08:50   #2565
Kabriela
Zadomowienie

Zgubiłam się na 80 stronie, jesteście niemożliwe a teraz biegiem lecę do pracy
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:01   #2566
asienka213
Wtajemniczenie

Cytat:
a samochód właśnie wybrałam Jaguar XJ perłowa wiśnia
My tez jedziemy jaguarem
http://allegro.pl/slub-wynajem-do-sl...085149878.html

Cytat:
Napisane przez Gorska_Kozica Pokaż wiadomość
Ja jestem sierpniowa i już mam suknię I jestem z tego faktu bardzo zadowolona, że już nie muszę szukać i się zastanawiać Butki i welon tez są.
Zazdraszczam, tez bym chciala miec juz to wszystko z glowy ale niestety mnie dopeiro czeka bieganie za sukienka i dodatkami

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:02   #2567
Lily ofthe Valley
Zadomowienie

GG do Lily ofthe Valley

Witam się, mam wrażenie że za chwilę zasnę na biurku
Stary 2012-02-09, 09:03   #2568
nena1984
Zakorzenienie

co za luksus...wstajesz, wychodzisz, zapalasz samochód...a on rusza i nie musisz go skrobać

Jeju też tak macie, że jak wam się jakiś pomysł rzuci na mózg, to pół nocy potraficie tylko o tym myśleć? Bo ja wczoraj wykombinowałam, co damy rodzicom w podziękowaniu. Wszelkie statuetki u nas odpadają, bo ta sztuka kompletnie do mnie nie przemawia. Kosze są takie bezosobowe, kwiaty nietrwałe a wycieczki zbyt kosztowne. Więc mam! Fotoksiązka, znalazłam takie piękne że szok o wymiarach 30x30 wiec duże i 72 strony. Przez 10 lat nazbierało nam się masa fantastycznych zdjęć, większości pewnie nawet rodzice nie widzieli, do tego dołożymy zdjęcia z dzieciństwa a jako ostatnie zdjęcie zrobimy jakieś klimatyczne zdjęcie naszych dłoni z obrączkami, żeby była pewna zamknięta całość. Normalnie tak się jaram tym pomysłem, że kawa mi dziś nie potrzebna. Już wykminiłam, jakie będą okładki. Na okładce z przodu nasze portretowe zdjęcie w czarno-bieli, a na końcowej okładce w zasadzie takie samo, ale będzie obejmować nas od tyłu. W załącznku zdjęcia tych fotoksiążek

Cytat:
Napisane przez Karolina_83 Pokaż wiadomość
Na temat psujących się samochodów nie będe się wypowiadać - pracuje na serwisie i po 8h gadania na temat samochodów wizaż jest ostatnim miejscem gdzie chce mi sie ten temat poruszać. Napisze tylko tyle, że nie ma samochodów które się nie psują jest tylko różnica ile nas to kosztuje.
kochana, a czy mogłabyś mi odpowiedzieć na jedno pytanie. Jeśli nie chce Ci się myślec na tematy motoryzacyjne, to olej tego posta, bo mam wrażenie że przepłaciłam za naprawę. Miałam naprawiany bendiks, wymiana świec, oleju i jeszcze jakiegoś płynu. I za to wszystko dałam 450 zł, to normalna cena?

Cytat:
Napisane przez anusia-girl Pokaż wiadomość
Też się w końcu muszę ogarnąć i powoli zabrać za zakupy ślubne
ja się muszę pochwalić, że zostało nam do kupienia tylko 3 rzeczy:
- alkohol
- garniak dla Tżta
- podzękowania dla rodziców
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg fotoksiazka_01.jpg (60,1 KB, 38 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg fotoksiazka_03.jpg (53,2 KB, 30 załadowań)

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:05   #2569
nena1984
Zakorzenienie

Cytat:
śliczny no i czarny

nena1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:08   #2570
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Ale miałam sen dzisiaj

że byłam w programie Top model

iii nawet 3 odcinki przeszłam odpadały laski a ja nie moglam uwierzyc ze ja zostaje

tym bardziej ze jestem niska - 165 cm i nie umiem na szpilkach chodzic

i na odcinku gdzie trzeba bylo na golo pozowac to ja zrezygnowalam klaski :

ale sen

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:12   #2571
anusia-girl
Rozeznanie

Cytat:

co za luksus...wstajesz, wychodzisz, zapalasz samochód...a on rusza i nie musisz go skrobać
hehehe

Cytat:
Jeju też tak macie, że jak wam się jakiś pomysł rzuci na mózg, to pół nocy potraficie tylko o tym myśleć? Bo ja wczoraj wykombinowałam, co damy rodzicom w podziękowaniu. Wszelkie statuetki u nas odpadają, bo ta sztuka kompletnie do mnie nie przemawia. Kosze są takie bezosobowe, kwiaty nietrwałe a wycieczki zbyt kosztowne. Więc mam! Fotoksiązka, znalazłam takie piękne że szok o wymiarach 30x30 wiec duże i 72 strony. Przez 10 lat nazbierało nam się masa fantastycznych zdjęć, większości pewnie nawet rodzice nie widzieli, do tego dołożymy zdjęcia z dzieciństwa a jako ostatnie zdjęcie zrobimy jakieś klimatyczne zdjęcie naszych dłoni z obrączkami, żeby była pewna zamknięta całość. Normalnie tak się jaram tym pomysłem, że kawa mi dziś nie potrzebna. Już wykminiłam, jakie będą okładki. Na okładce z przodu nasze portretowe zdjęcie w czarno-bieli, a na końcowej okładce w zasadzie takie samo, ale będzie obejmować nas od tyłu. W załącznku zdjęcia tych fotoksiążek
Świetny pomysł! Na pewno będą zadowoleni!

Cytat:
- alkohol
- garniak dla Tżta
Zazdroszczę! Widzę, że tym bardziej muszę się ogarnąć! My prócz "usług ślubnych" nie mamy nic z materialnych rzeczy... Nie licząc sukni ślubnej

---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Ale miałam sen dzisiaj

iii nawet 3 odcinki przeszłam odpadały laski a ja nie moglam uwierzyc ze ja zostaje

ale sen
Ludzka fantazja nie zna granic
Stary 2012-02-09, 09:12   #2572
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Nena bardzo łądne te foto książki. Moim zdaniem pomysł bardzo fajny i super pamiątka Też mnie odrzucają statuetki maści wszelakiej i kwiaty.
Stary 2012-02-09, 09:13   #2573
Kabriela
Zadomowienie

A ja przez Was spóźniłam się na pociąg i teraz muszę gnać. ech....ale nadrobiłam Was...ja jadę francuzem....
Kabriela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:13   #2574
Gorska_Kozica
Zakorzenienie

GG do Gorska_Kozica

Cytat:
Napisane przez Czarnooka_Paula Pokaż wiadomość
Ale miałam sen dzisiaj

ale sen
"Bo fantazja, fantazja, bo fantazja jest od tego...." No sen przeboski mialaś
Stary 2012-02-09, 09:15   #2575
Czarnooka_Paula
Zakorzenienie

Cytat:

kochana, a czy mogłabyś mi odpowiedzieć na jedno pytanie. Jeśli nie chce Ci się myślec na tematy motoryzacyjne, to olej tego posta, bo mam wrażenie że przepłaciłam za naprawę. Miałam naprawiany bendiks, wymiana świec, oleju i jeszcze jakiegoś płynu. I za to wszystko dałam 450 zł, to normalna cena?

- alkohol
- garniak dla Tżta

ale sliczne!!!!

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:14 ----------

Cytat:

aby bawic sie, aby bawic sie aby bawic sie na calego

mam to ustawione na budzik

Mia i Tosia <3

Czarnooka_Paula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:16   #2576
asienka213
Wtajemniczenie

O matko, wy to tu wszystkie zmotoryzowane jestescie Ja wlasnie robie prawko, jeszcze troche to potrwa zanim wsiade za kolko a juz sie doczekac nie moge Tylko przeraza mnie liczba prawie 1000 pytan do nauczenia

Cytat:
śliczny no i czarny
Wlasciwie chcielismy jakies bardzo sportowe autko tylko na 2 osoby, zeby Tz prowadzil, znalezlismy nawet lamborgini ale cena za 6 godz nienormlana 4200zl a porsche niewiele tansze bo grubo ponad 3000 No i przeciw przemawia jeszcze fakt, ze w takich autkach to chyba malo miejsca jest, nie wiem czy bym sie tam zmiescila

asienka213 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:17   #2577
E87
Wtajemniczenie

Ja wczoraj kupialm koperty Teraz czekamy na zaproszenia. Dzis kupuje tasienki i cyrkonie, bede sklejac dziennie kokardki do zawieszek na vodke, pozniej kupie papier i podrukujemy teksty i tylko umieszcze gotowe wstazki na kartkach Juz luty wiec to przeleci... w maju bede wiedziala ile mamy gosci to wezme sie za robienie sukienek i kupie fraki Co za postanowienia
Nena tez tak mam, ze jak zaczne w nocy nad czyms rozmyslac to nie potarfie zasnac! Super pomysl, my tez chcemy dac albumy ale takie normalne, w formie fotoksiazek beda mieli ze slubu. Do tego wymyslilismy, ze kupimy i jednym i drugim rodzicom mikrofale, bo i nam i im sie psuja, wiec chcemy juz takie konkretne im kupic

---------- Dopisano o 09:17 ---------- Poprzedni post napisano o 09:16 ----------

Cytat:
Ooo to jedna z "naszych"piosenek z poczatkow na imrpezach W sam raz na 1 taniec
E87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:26   #2578
maly_czlowieczek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
oj tam oj tam
a tak serio to ja jeszcze nic nie mam prawie, to mizerne zestawienie by było z sukni, obrączek i biżuterii tylko 50 dni przed zrobię, to może będzie już co wklejać

tak jest

Tak, ja też kojarzę że mamy tę samą
Ja się umawiałam jakieś 2 tygodnie temu, ale skoro Ty możesz tylko wieczorem to ona Cię będzie namawiać żeby poczekać do wiosny, bo konieczne jest światło dzienne żeby próba dobrze wyszła ja mam nienormowany czas pracy wiec umówiłam się na 14 i było jeszcze widno, ale skoro Ty musisz wieczorem się umawiać to dopiero za jakiś czas.... Co do godziny to myślę ze spokojnie można się z nią na optymalną dla Ciebie godzinę umówić

W ogóle bardzo miła i profesjonalna osoba będę każdemu polecać

Która z dziewczyn ze Śląska jeszcze nie ma wizażystki to bardzo serdecznie polecam:
http://www.makeupslubny.pl/o-mnie/
Stronę internetową może ma niezbyt szałową, ale ja jestem bardzo zadowolona z jej usług

wow, super

i tak właśnie powinno być

wiedziałam

Wróciłam z próbnej fryzury i makijażu i tak jak już pisałam wcześniej jestem bardzo zadowolona chciałam makijaż w odcieniach fioletu i fryzurę delikatną, romantyczną, półupięte loki i efekt jest lepszy nawet niż oczekiwałam Zdjęcia tego nie oddają (zwłaszcza makijażu, bo robiłam już w domu przy resztkach światła dziennego) ale wrzucam

Tak wiec już spokojnie mogę czekać na ślub wizażystki jestem pewna, nie muszę szukać dalej
Się naszukałam Twojego posta ale znalazłam, dziękuję bardzo z a odpowiedź! Jestem ciekawa jak pani Joanna poradzi sobie z moim pomysłem na fryzurę, bo jest zupełnie inny niż Twój ale cieszę się, że było miło i profesjonalnie, całkiem możliwe, że poczekam do wiosny, no bo niestety pracę mam absorbującą...

Świetnie wyglądasz, mam nadzieję, że i mi się uda... mam jeszcze kilka pytań:

czy makijaż i fryzura były utrwalone jak na ślub, no i jeśli tak, to jak się trzymały do wieczora?

czy umówiłaś się już na konkretną godzinę w dniu ślubu?....bo my mamy ślub o 13, więc wyszło mi, że fryzura i makijaż musi się zacząć o 7.....

Dziewczynki, ja jak zwykle na sekundę....

Witam nowe PMki, coraz nas więcej i coraz bliżej do ślubów...

z wątków jakie zapamiętałam:

autka - do ślubu jedziemy francuzem - Citroen Traction Avant BN 11 (1948r), hehe, myślę, że się nie rozpadnie

ja osobiście kierowcą nie jestem, a w rodzinie są i honda i cytryna i misiek (tata tak nazywa pieszczotliwie mitsubishi ) i renault i toyota , generalnie z żadnym nie ma wielkich problemów, największe chyba z tą yariską, a serwis mega drogi....

U nas ślub w lipcu, z zaproszeniami ruszamy 5 miesięcy przed ślubem, czyli w walentynki suknia zamówiona, będzie się szyła jakieś 3 miesiące przed ślubem (któraś PMka pytała o suknie lipcówek), gotową sukienkę do przeróbek można kupić i w tydzień, ale ja nie chciałam załatwiać wszystkiego w biegu.

Ktoś pytał też o cenę obrączek - nasze były z własnego złota, ale generalnie u naszego jubilera ceny obrączek zamykały się w 1500zł.

Czas uciekać, bo zaraz przyjedzie mama i jedziemy do producentów kuchni i salonów łazienek.......

MIŁEGO DNIA!!!

a Kindziu, gratuluję studniówki
Stary 2012-02-09, 09:27   #2579
justyna_g4
Zakorzenienie

Witajcie!

Wpadłam się przywitać.

Wasze rozmowy o samochodach skłoniły mnie do rozpoczęcia konkretnych poszukiwań. Doszłam do wniosku, że takie auto to możemy tylko u osoby prywatniej wypożyczyć. Był już nawet pomysł, żeby zapytać gościa, który mieszka w naszej miejscowości ( nie znamy go ale widujemy często np pod kościołem jego samochód i chyba pod jego domem bo zawsze jak jedziemy tamtędy to stoi pod tym samym domem. Jest to jakaś opcja. Ale wczoraj znalazłam forum fanów tego samochodu i napisałam tam post, że szukam osoby, z naszych okolic, żeby zawiozła nas do ślubu. Już odezwał sie do mnie chłopak z Krakowa. Kawałek jest ale zobaczymy co z tego wyjdzie i jaką cenę poda.

Zmykam zaraz do nauki. Miłego dnia wam życzę.

Laura

http://lb1f.lilypie.com/YodDp2.png
justyna_g4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:30   #2580
ona8686
Zakorzenienie

Witajcie, śniły mi sie welony krótkie, długie, ciemne i miałam sobie wybrać a nie potrafiłam sie zdecydować

Na temat samochodu: nie mam pojecia jaki bedzie Tż powiedzial, że to załatwi, jak na razie tylko wspomniał, że będzie ciemny i od kolegi pożyczony. I własnie słyszałam, że:
Cytat:
np z Audi, te auta nie dosc ze super sie prezentują, nawet te starsze modele to jeszcze są malozawodne
I zgadzam sie z tym, teściowie mają, i brat Tż a on potrafi nieźle jeździć i chodzą bez zarzutu.

Na rzęsach sie nie znam wiec sie nie wypowiem

Cytat:
Czesc dziewczyny Jestem nowa w tym watku i wlasciwie to planowalam troche was poczytac a potem sie ujawnic ale wyszlam z zalozenia, ze to nie ma sensu Mam nadzieje, ze przyjmiecie mnie do swojego grona My slubujemy 29 wrzesnia i szczerze mowiac, jak tak was podczytuje od paru dni to mnie stres dopada, bo wy to juz tyle rzeczy macie pozalatwiane a my to dopiero w lesie Mam nadzieje, ze ze wszystkim zdazymy
Witaj, załatwionych spraw

Cytat:
A dziewczyny z terminem na lipiec- sierpień, macie już suknie ? Bo widzę, że tu już buty, welony pokupowane... a ja nawet jeszcze nie byłam w żadnym salonie... pięknie...
Sukienkę już mam. Nie miałabym teraz kiedy wybierać sie na salony i ogladac.

Aaaa i przyszły moje zaproszenia jestem zadowolona, jakość pierwsza klasa.
Zbieram sie do pracy, miłego dnia

Franuś
29.06.2013 godz. 22:12
ona8686 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości)

Zasady wysyłania wiadomości