Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015 - Strona 164 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 07:19   #4891
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83
Dot.: Myślenie, planowanie, staranie, brzuszków głaskanie - DZIDZIUŚ 2012-2015

A Ilonka ma dziś wizytę, nie???? Czy mi się cos pokręciło???

---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:12 ----------

Cytat:
Napisane przez adia Pokaż wiadomość
Jestem nowa i niezbyt się jeszcze orientuję: która pierwsza będzie do "rozpakowania się"? Pytam, bo nim się ogarnę to bach i zostanę wizażową ciocią, tak z zaskoczenia
Wszystko jest w liście w pierwszym poście

---------- Dopisano o 08:15 ---------- Poprzedni post napisano o 08:13 ----------

Cytat:
Napisane przez onyks Pokaż wiadomość

Nam się marzą Stany Nowy York - wschodnie wybrzeże, ale to podróż życia by chyba była
Wystarczy Żabcię odwiedzić

No poprzyjaźniłyśmy się że hej

---------- Dopisano o 08:17 ---------- Poprzedni post napisano o 08:15 ----------

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Przekażę komplement innej wizażance
Niestety - z menu to nie ja. Ja jestem m.in. na tym zdjęciu, gdzie śmieję się jak dzika, w ciemnych okularach, z kubeczkiem w ręku (z mężem akurat). Teraz nie komplementuj - i tak będzie grzecznościowo

Komplementy w pełni zasłużone!

Nie zabije! Zobaczysz, jaka będzie radość! Może się chwile pofoszyć, ale w głębi serca będzie dumny jak paw i będzie cieszył się jak dziecko!

Trzymam mocno!
Ja w takiej chwili chyba bym nawet z pracy się wcześniej urwała

O Matko ale wpadka to już nic nie mówię i zapadam się pod ziemię ze wstydu....

No niesety u mnie to niemożliwe - nauczycielą jestem..... teraz mam ferie, ale musze na takie dodatkowe zajęcia do przedszkola jechać, akurat mam je dziś od 14 do 15.

---------- Dopisano o 08:19 ---------- Poprzedni post napisano o 08:17 ----------

Cytat:
Mam jeszcze pytanie, czytałam o wpływie kofeiny na płodność, czy któraś może potwierdzić po sobie te przypuszczenia? http://fitness.sport.pl/fitness/1,11..._plodnosc.html
O a o tym to się nie wypowiem, bo ja kawy raczej nie pijam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Bika83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:23   #4892
onyks
Zakorzenienie

Bika, to czekamy

Dziewczyny, a jak wy odpowiadacie na posty, to np.: zacytujecie jeden, odpowiadacie, wysyłacie i cofacie się kilka stron żeby poszukać te wsteczne, na które chcecie odpowiedzieć?? Bo ja jakoś nie ogarnęłam tego technicznie Później macie odpowiedź fajnie w jednym poście zebraną cytat - odpowiedź, cytat- odpowiedź itd...
onyks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:27   #4893
emigra
Zakorzenienie

Bry

Bika, Ty kochana o sushi w ciazy zapomnij tzn te z surowa ryba musisz sobie odpuscic - mi maz robil maki bez ryb po prostu - czyli z porem, ogorkiem, mozarella, itp Nie wolno nam nic surowego a gingers.... mmm narobilas mi smaka !!

Onyks, kochana masz pod kazdym postem po prawej stronie cztery male ikonki i klikasz w druga od prawej (jest ''odp'' i taka karteczka w cudzyslowiu to w to-to jest te wielocytowanie) i jak zaznaczysz wszystkie posty do ktorych chcesz sie odniesc to na samym dole klikasz po lewej stronie w ''odpowiedz'' i juz
07.03.2012, 20:35
3270g, 47 cm

Edytowane przez emigra
Czas edycji: 2012-02-09 o 07:28
emigra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:28   #4894
aaby
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bika83 Pokaż wiadomość

O Matko ale wpadka to już nic nie mówię i zapadam się pod ziemię ze wstydu....

No niesety u mnie to niemożliwe - nauczycielą jestem..... teraz mam ferie, ale musze na takie dodatkowe zajęcia do przedszkola jechać, akurat mam je dziś od 14 do 15.
Wybaczam

Uff, myślałam, że może pracujesz do 18 czy 20. Do 15 wytrzymasz - a potem telegram, oczekiwanie na męża i cudowny wieczór!

Cytat:
Dziewczyny, a jak wy odpowiadacie na posty, to np.: zacytujecie jeden, odpowiadacie, wysyłacie i cofacie się kilka stron żeby poszukać te wsteczne, na które chcecie odpowiedzieć?? Bo ja jakoś nie ogarnęłam tego technicznie Później macie odpowiedź fajnie w jednym poście zebraną cytat - odpowiedź, cytat- odpowiedź itd...
Przy każdym poście w prawym dolnym rogu masz trzy ikonki: "Cytuj", ikonka kartki i "Odp.". Ta ikonka kartki to właśnie tzw. wielocytowanie. Czytając posty zaznaczasz sobie dany, na który chcesz odpowiedzieć, i jak już dojedziesz do końca, to klikasz w lewym dolnym rogu na końcu wątku "Odpowiedz". Tylko uważaj, bo wizaż ma jakieś ograniczenia i jak np. zaznaczysz sobie 20 postów do zacytowania, to zacytuje Ci kilka najświeższych - nie wiem, czy jest to ograniczone ilością znaków, czy ilością postów. Ale ja często cytuję po 6-7 i wchodzi

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:28   #4895
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
A Ilonka ma dziś wizytę, nie???? Czy mi się cos pokręciło???[COLOR="Silver"]

Wystarczy Żabcię odwiedzić

ŻabciaTy mnie wypatruj bo zaczynam się pakować
Stary 2012-02-09, 07:32   #4896
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Bika, to czekamy

Można użyć przycisku "wielocytowanie"....

Ale ja, na każdy post na który chcę odpowiedzieć klikam "cytuj" i otwieram to w nowej karcie, żeby mi nic nie umknęło - to mi się najlepiej sprawdza, bo jak kiedyś próbowałam opcji "wielocytowania" to nie raz mi uciekły posty na które chciałam odpisać
Spoko, dojdziesz do tego..... ja jestem na wizażu od 2007 roku, a dopioro o marca 2011 zaczęłam się tu orientować - ale to dlatego, że nie korzystałam z forum

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Cytat:
Napisane przez emigra Pokaż wiadomość
Bry

Bika, Ty kochana o sushi w ciazy zapomnij tzn te z surowa ryba musisz sobie odpuscic - mi maz robil maki bez ryb po prostu - czyli z porem, ogorkiem, mozarella, itp Nie wolno nam nic surowego a gingers.... mmm narobilas mi smaka !!

Onyks, kochana masz pod kazdym postem po prawej stronie cztery male ikonki i klikasz w druga od prawej (jest ''odp'' i taka karteczka w cudzyslowiu to w to-to jest te wielocytowanie) i jak zaznaczysz wszystkie posty do ktorych chcesz sie odniesc to na samym dole klikasz po lewej stronie w ''odpowiedz'' i juz
Oj wiem wiem, dlagtego tak się wczoraj śmiałąm jak mi mąż o rezerwacji opowiadał

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Cytat:
ŻabciaTy mnie wypatruj bo zaczynam się pakować

Laski ja z Wami nie mogę, nie macie co robić tylko tu siedzieć???? Ja się przez Was do roboty zabrać nie mogę, bo ciągle klikam
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-09, 07:38   #4897
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Bry

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Wybaczam

Uff, myślałam, że może pracujesz do 18 czy 20. Do 15 wytrzymasz - a potem telegram, oczekiwanie na męża i cudowny wieczór!

Przy każdym poście w prawym dolnym rogu masz trzy ikonki: "Cytuj", ikonka kartki i "Odp.". Ta ikonka kartki to właśnie tzw. wielocytowanie. Czytając posty zaznaczasz sobie dany, na który chcesz odpowiedzieć, i jak już dojedziesz do końca, to klikasz w lewym dolnym rogu na końcu wątku "Odpowiedz". Tylko uważaj, bo wizaż ma jakieś ograniczenia i jak np. zaznaczysz sobie 20 postów do zacytowania, to zacytuje Ci kilka najświeższych - nie wiem, czy jest to ograniczone ilością znaków, czy ilością postów. Ale ja często cytuję po 6-7 i wchodzi

Dzięki dziewczynyPrz ez to, że nie umiałam tego zrobić zapomniałam Emigry brzuszek skomplementować, bo był kilkastron wcześniej. Emigra cuudo brzusio Zgrabniutkii okrąglutki, a nie żaden tam wieloryb!

---------- Dopisano o 08:38 ---------- Poprzedni post napisano o 08:33 ----------

Cytat:
Można użyć przycisku "wielocytowanie"....

Ale ja, na każdy post na który chcę odpowiedzieć klikam "cytuj" i otwieram to w nowej karcie, żeby mi nic nie umknęło - to mi się najlepiej sprawdza, bo jak kiedyś próbowałam opcji "wielocytowania" to nie raz mi uciekły posty na które chciałam odpisać
Spoko, dojdziesz do tego..... ja jestem na wizażu od 2007 roku, a dopioro o marca 2011 zaczęłam się tu orientować - ale to dlatego, że nie korzystałam z forum

---------- Dopisano o 08:31 ---------- Poprzedni post napisano o 08:29 ----------

Oj wiem wiem, dlagtego tak się wczoraj śmiałąm jak mi mąż o rezerwacji opowiadał

---------- Dopisano o 08:32 ---------- Poprzedni post napisano o 08:31 ----------

Laski ja z Wami nie mogę, nie macie co robić tylko tu siedzieć???? Ja się przez Was do roboty zabrać nie mogę, bo ciągle klikam
To jaCię pogonię! Brać się do roboty! Ale już!...Mo że na mnie też zadziała
Ja mam w pracy wizaż w tle włączony i jak nie mogę odpisać to chociaż podczytam

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 07:39   #4898
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:

ja tam ciężko pracuję

onyx super zdjęcia, cudny kościółek

emigra śliczny brzuszek, strasznie mi się podobają kobiety w ciąży

dzisiaj mój mąż wraca stęskniłam się strasznie, ale pewni nie nacieszymy się sobą bo będzie bardzo późno w domu, a w sobotę ja jadę na studia i dopiero w niedzielę wracam

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:43   #4899
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja tam ciężko pracuję

onyx super zdjęcia, cudny kościółek
Dziękuję
Stary 2012-02-09, 07:52   #4900
marao
Zadomowienie

GG do marao

Emigra brzusio fantastyczny

Bika ja miałam progesteron 20 między 5 a 6 tygodniem, więc mysle, że Twoje prawie 19 jest w porządku.
marao jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 07:55   #4901
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Madzialenka12344321 Pokaż wiadomość
emigra śliczny brzusio

A ja nie mam humoru... wkurzona jestem. Normalnie jestem gotowa do PIP-u anonima wysłać.
Madzia anonimów to raczej nie czytają. Trzeba się podpisać. Mam nadzieje, że szybko wszystko się wyjaśni.

Cytat:
Spoko, ja Ci teraz wysłałam.

---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:27 ----------

Laski!!!!!! AAaaaaaa...... malo co się nie wygadałam..... mąż wrócił i opowiada o tym sushi, że to taki zestaw, i że zupki i że wino śliwkowe, więc jedziemy autobusem..... no i ja banan na pysku (myślę sobie, taaa autobusem, już zjem rybę) a Ten do mnie: "a Ty co się tak dziwnie śmiejesz?" ja: "nic, cieszę się, że na sushi idziemy, bo bardzo mi się już chciało", on: "Jakoś dziwnie się zachowujesz".......a tak w ogóle jak tylko wszedł do domu to woła: "kupiłem Ci gingersa" powiedziałam, że go nie wypiję, no i uzgodniliśmy, że jutro testuję a ten "a matko święta ja już się boję" ja, na to "spoko, jutro wypiję gingersa jak będę w rozpaczy po negatywnym teście" hahahahhaah
haha, było blisko! Powodzenia dzisiaj! A co do testowania, to zawsze możesz kupić test A tak poważnie, to jak mężowi wręczysz telegram, to zapomni o całym testowaniu i złoszczeniu się

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
Moje ulubione California Rolls

z krabem swiezym ogorkiem i awokado - mniam
musiałaś? musiałaś mi to zrobić??? ślinotok od rana!

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
NIE MAM SIŁY katar mam taki ogromny, że oddychać nie mogę, kicham to aż brzuch mnie boli i do tego mnie gardło swędzieć zaczęło spałam w innym pokoju niż tż z małym - przeniosłam się przed północą, bo kichaniem mogłam małego obudzić...strasznie źle się czuję chyba napiszę podanie o opiekę nad dzieckiem na jutro tylko nie wiem czy mi uznają dzień przed jak dam
Trzymaj się! I dadzą Ci na pewno opiekę! Także weź sobie jutro wolne i kuruj się!

Cytat:
co do sposobu na dzidzię wermut i od tyłu to też będę musiała w przyszłym miesiącu wyprubować tylko ja po alko najczęściej nie mam ochoty bo odrazu zasypiam, nawet po jednym kieliszku wypitym wieczorem, więc chyba że na śpiocha
a to już w przyszłym miesiącu, wow! No to trzymam kciuki!

Cytat:
Siemka ^^

Widzę, że w wątku same smakoszki sushi i wina się zebrały Jak dla mnie sushi to drażliwy temat:p ponieważ się z przyjacielem nie raz o to pokłóciłam, chciał mnie na nie zabrać ale ja mu tłumaczyłam że nie zjem surowizny (tak samo mam do surowych jajek, tataru,itp.)

Jeśli chodzi o wycieczki to niestety nie pomogę.

Jestem nowa i niezbyt się jeszcze orientuję: która pierwsza będzie do "rozpakowania się"? Pytam, bo nim się ogarnę to bach i zostanę wizażową ciocią, tak z zaskoczenia

Ah, jeszcze co do wina, to nie ma jakoś złego wpływu podczas poczęcia?

Mam jeszcze pytanie, czytałam o wpływie kofeiny na płodność, czy któraś może potwierdzić po sobie te przypuszczenia? http://fitness.sport.pl/fitness/1,11..._plodnosc.html
Ale nie musisz jeść surowej ryby. Sushi też jest z pieczoną rybą i jest też h=genialne. Także nie potrzebnie się wzbraniasz

A co do kolejności porodów - patrz strona 1.

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
halo halo... nie tak szybko
nie Ty sama... nie nie... a ja, a bika, a tynkusia
ja nie powiedziałam, że sama, tylko że dużo bliźniaków!

Emigruś wyglądasz cudnie! A za tego wielorybka należą Ci się baty. Kochana, ślicznie!

Kotek soczewki to johnson&johnson acuvue oasys

Witajcie!

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Edytowane przez Gucia0987
Czas edycji: 2012-02-09 o 07:57
Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:10   #4902
onyks
Zakorzenienie

Stokrotka, faktycznie!Ty już w przyszłym miesiącu działasz!
A ja jeszcze 2 do kwietnia. Owu dalej u mnie nie widać na wykresie
Stary 2012-02-09, 08:11   #4903
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Witaj Gucia

Mój telegram juz jest w rękach kuriera - dzielą mnie od niego godziny

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Dziewczynki mogę Wam oddać moje testy owulacyjne, bo zostało mi jeszcze ze 40 ale to po wizycie u gin, jak się okaże, że wsio ok
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-09, 08:13   #4904
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Gucia

---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:10 ----------

Dziewczynki mogę Wam oddać moje testy owulacyjne, bo zostało mi jeszcze ze 40 ale to po wizycie u gin, jak się okaże, że wsio ok
OOO ja bym się na nie chęcią pisała! Jeśli kto inny nie będziechciał oczywiście Albo podział zrobimy)

Edytowane przez onyks
Czas edycji: 2012-02-09 o 08:15
Stary 2012-02-09, 08:14   #4905
adia
Raczkowanie

Gucia0987 serio? no to super. To może on dlatego taki zacietrzewiony był moją odmową? ^^
adia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:18   #4906
Amani
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Gucia

Bika może nagraj filmik mężowi cyfrówką jak otwiera prezent? Niby oglądasz zdjęcia czy coś.... na pewno mina będzie niepowtarzalna!!! i super pamiątka by była!!! My nagraliśmy jak moja siostra przyjechała niespodziewanie do Polski po 4 latach niewidzenia się z moimi rodzicami za każdym razem płaczę jak go oglądam...

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:24   #4907
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Amani Pokaż wiadomość
Bika może nagraj filmik mężowi cyfrówką jak otwiera prezent? Niby oglądasz zdjęcia czy coś.... na pewno mina będzie niepowtarzalna!!! i super pamiątka by była!!! My nagraliśmy jak moja siostra przyjechała niespodziewanie do Polski po 4 latach niewidzenia się z moimi rodzicami za każdym razem płaczę jak go oglądam...
Ha ha dobry pomysł, mój mąż planował tak sfilmować zaręczyny - chciał postawić na stelażu aparat (że niby zdjęcie sobie robimy samowyzwalaczem - bo to na plaży o wschodzie słońca było oczywiście w Grecji ) i całość "nakręcić" ale tak był zestresowany, że zaręczyny zupełnie inaczej mu wyszły

Więc ja pewnie też nie będę kombinować - starczy emocji, żebym sie jeszcze aparatem stresowała może zaraz po cykniemy fotki
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-09, 08:25   #4908
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
szybko zleci, zobaczysz ja nawet nie wiem czy mam owulacje, nie mierzę temperatury, na razie idziemy na żywioł

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość

a to już w przyszłym miesiącu, wow! No to trzymam kciuki!

Witajcie!
Witaj
dzięki, zobaczymy kiedy się uda

ale u mnie dzisiaj sypie śnieg, pierwszy raz tak intensywnie w tej zimie. Jak jechałam do pracy to lekko mnie zarzuciło na zakręcie, na szczęście nic nie jechało

Łukaszek
Stary 2012-02-09, 08:25   #4909
Gucia0987
Zakorzenienie

Cytat:
Witaj Gucia

No to oby bezpiecznie dotarł Powodzenia dzisiaj

Cytat:
Gucia0987 serio? no to super. To może on dlatego taki zacietrzewiony był moją odmową? ^^
serio, serio, jest z pieczoną, wędzoną rybą, gotowaną (chyba też) także bez obaw! Ja też kiedyś się wzbraniałam, że nigdy nie spróbuje i jak szliśmy pierwszy raz ze znajomymi, to oni mówią, że spróbujemy prawdziwego sushi... i głupio mi było odmówić, a pokochałam miłością wielką

"Księżna: (...)ale oświadczam Ci, od dzisiaj w ogóle już nie boję się pająków!
Marion: Niemniej jednak tego zabiłaś
Księżna: Cóż, ktoś musiał zapłacić za te, które całe życie mnie straszyły"

Gucia0987 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 08:29   #4910
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:
Napisane przez Gucia0987 Pokaż wiadomość
No to oby bezpiecznie dotarł Powodzenia dzisiaj

serio, serio, jest z pieczoną, wędzoną rybą, gotowaną (chyba też) także bez obaw! Ja też kiedyś się wzbraniałam, że nigdy nie spróbuje i jak szliśmy pierwszy raz ze znajomymi, to oni mówią, że spróbujemy prawdziwego sushi... i głupio mi było odmówić, a pokochałam miłością wielką
Dzięki

A co do sushi to potwierdzam zawsze można sobie też wziąć zupełnie bezrybne z samymi warzywkami, też super ostatnio jedliśmy takie, że w środku były same warzywka, a na górę była położona wędzona rybka

---------- Dopisano o 09:29 ---------- Poprzedni post napisano o 09:29 ----------

O albo a krewetką smażoną
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Stary 2012-02-09, 08:34   #4911
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
szybko zleci, zobaczysz ja nawet nie wiem czy mam owulacje, nie mierzę temperatury, na razie idziemy na żywioł
Ja mierzę bo chciałabym chociaż mniej więcej wiedzieć jak mi się organizm reguluje po anty,a narazie to jest totalny bałagan
Stary 2012-02-09, 08:36   #4912
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
Jacie ... my w tamtym roku w kwietniu zaczelismy staranka
Cytat:
Witaj Gucia

no pieknie juz sie nie moge doczekac relacji

Dziewczyny dziekuje za komplementy
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-09, 08:38   #4913
blonde_hair
Zakorzenienie

Dzien dobry!

Jakos nie czuje sie dzis najlepiej

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 08:43   #4914
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mierzę bo chciałabym chociaż mniej więcej wiedzieć jak mi się organizm reguluje po anty,a narazie to jest totalny bałagan
no po anty to faktycznie lepiej mierzyć. Ja nie brałam ale też mam cykle nieregularne od 28 dni do 37 nawet więc podejrzewam, że ciężko będzie nam trafić

blonde jakies przeziębienie cię bieże?

Łukaszek
Stary 2012-02-09, 08:50   #4915
emigra
Zakorzenienie

Cytat:
no po anty to faktycznie lepiej mierzyć. Ja nie brałam ale też mam cykle nieregularne od 28 dni do 37 nawet więc podejrzewam, że ciężko będzie nam trafić

e tam ponoc o niereularnosci cykli mowi sie gdy roznica w dlugosci wynosi powyzej 2 tygodni ja tez mialam od 28 dni do nawet i 40 - zalezalo od tego ile mialam stresu, wyjazdow w danym cyklu a jednak udalo nam sie szybko bo w trzecim cyklu wiec nie warto nastawiac sie odrazu na przeszkody, choc warto byc swiadomym ze moga sie pojawic ja tam wierze ze wszystkim sie szybko uda
3270g, 47 cm
Stary 2012-02-09, 08:53   #4916
blonde_hair
Zakorzenienie

Cytat:

juz trzyma dosc dlugo, do tego infekcja ucha, ale juz mija...katar ciagle trzyma

A dzis mam zebranie w pracy wieczorem na ktore musze jechac
Stary 2012-02-09, 08:58   #4917
adia
Raczkowanie

W ogóle masakra jaką wy macie wiedzę..wykresy, prolaktyny..ja to jestem kmiotek przy tym. Trzeba było pilnie słuchać na biologii a nie odwracać głowę z uporem, że nie lubie tego i owego Dlatego też, powiedzcie proszę czy kalkulatory dni płodnych jakie są na różnych stronach internetowych sprawdzają się? Czy są dość wiarygodne? Ostatnio wpisałam z ciekawości w jednym pierwszy dzień ostatniego okresu i wczoraj miałam niby owulację i zauważyłam, że jakoś się dziwnie czułam... czy to jakiś efekt placebo-podobny? Mam problemy z odżywianiem, więc nie raz mnie mdli tak bez powodu, więc może to to?

Bika, i co? wyczuwasz już, że coś masz w brzuszku?
adia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-02-09, 09:00   #4918
onyks
Zakorzenienie

Cytat:
e tam ponoc o niereularnosci cykli mowi sie gdy roznica w dlugosci wynosi powyzej 2 tygodni ja tez mialam od 28 dni do nawet i 40 - zalezalo od tego ile mialam stresu, wyjazdow w danym cyklu a jednak udalo nam sie szybko bo w trzecim cyklu wiec nie warto nastawiac sie odrazu na przeszkody, choc warto byc swiadomym ze moga sie pojawic ja tam wierze ze wszystkim sie szybko uda
Ja też wierzę
Stary 2012-02-09, 09:05   #4919
mona_ja
Wtajemniczenie

Cześć!

Cytat:
Napisane przez Ana*** Pokaż wiadomość
przeglądałam biuro itaka i widziałam wycieczkę, ale co prawda na tydzień do Tunezji hotel **** all inclusive za 2.5 tys od dwóch osób... opłacalne?
my załatwialiśmy wczasy na 10 dni przed wylotem, ofert było sporo i w fajnych cenach, ja bym proponowała ciepłą Europę czyli wyspy greckie(tam nie ma strajków bo oni żyją z turystów, co innego jest w Atenach i Grecji kontynentalnej), Majorkę, Włochy północne(nad m. Adriatyckim np Bibione, przy okazji można zwiedzić Wenecje i Verone bo blisko), Cypr(ale tu drożej), i wyspy Kanaryjskie. Mnie się marzy Sardynia ale jest małopopularna więc ofert tez mało no i jest drogo.
Co do hoteli to polecam sprawdzić opinie, w necie tego pełno, bo bywa że w opisie wszysto ładnie pięknie a faktycznie jest całiem inaczej.

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
NIE MAM SIŁY katar mam taki ogromny, że oddychać nie mogę, kicham to aż brzuch mnie boli i do tego mnie gardło swędzieć zaczęło spałam w innym pokoju niż tż z małym - przeniosłam się przed północą, bo kichaniem mogłam małego obudzić...strasznie źle się czuję chyba napiszę podanie o opiekę nad dzieckiem na jutro tylko nie wiem czy mi uznają dzień przed jak dam
zdrówka życzę

Bika o mały włos ale wytrzymaj jeszcze ciekawa jestem jak twój tż zareaguje

Nasz Ślub 30.05.2009
mona_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:08   #4920
Bika83
Zakorzenienie

GG do Bika83

Cytat:

Bika, i co? wyczuwasz już, że coś masz w brzuszku?
A jak Emilkę
07.02.2012 II
21.10.2012 Emilka
20.04.2014 II
17.12.2014 Jaś

Emilka
Jaś

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości