|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
Hmm... Szczerze mówiąc zdjęcia są raczej średniej jakości, nie wydaje mi się, żeby było w nich dużo Photoshopa
. Ktoś, kto wrzuca takie fotki, raczej mało jest obeznany w takich trikach .
|
|
|
|
#1952 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() To, że dziewczyna jest fetyszystką i w jakiś sposób rozumie potrzeby osób "swojego pokroju" nie czyni jej głupią czy nieobeznaną w czymkolwiek - nie wskazuje to na nic. A że znalazła sposób by na tym zarabiać - brawa dla niej ![]() Jakoś nie mam jej nic do zarzucenia. W Polsce fetyszystów różnego rodzaju jest sporo, a że ona o tym otwarcie pisze to jej bajka Pokazywanie ciała w tej sytuacji też jestem w stanie zrozumieć - nie rozkracza się i nie świeci genitaliami, nie pokazuje twarzy, pozostaje anonimowa. I nie, nie jestem fetyszystką Ale jak chyba każdy mam swoje mniejsze czy większe "zboczenia" i akceptuję jej ![]() ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:44 ---------- Przy okazji - melduję, że lista aktywnych komentatorek u mnie na blogu już działa, więc to co u nich się skiepściło już najwyraźniej zostało naprawione
|
|
|
|
|
#1953 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miała podpisane, że Essen - nie chce nic mówić ale w tym mieście w Niemczech przypada największa ilość burdeli na kilometr kwadratowy
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień doberek
|
#1955 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ostatnio mam gorsze dni i nie mogę patrzeć na siebie w lustrze ;/
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1957 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32175469]Gdzie ona te zdjęcia umieszcza i skąd się wziął aż taki hejter, żeby bloga zakładać do ubliżania jej
![]() Jest jaka jest, każdy widzi, ale niektóre teksty na tym blogu są poniżej wszelkiego poziomu, jak choćby publikowanie zdjęć jej rodziny i jechanie po nich...[/QUOTE] Moim zdaniem poniżej poziomu jest w ogóle wrzucanie jej zdjęć i ich komentowanie, zdjęcia rodziny to już w ogóle jakiś koszmar. Kojarzy mi się to z jakąś bezmyślną próbą dowartościowania się kosztem innych.
|
#1958 |
|
Zakorzenienie
|
Stan mojej cery
Mam wielgachnego pryszcza na samym środku czoła pośrodku brwi. Plus jeden przy ustach i wczoraj pozbyłam się 2 prosaków, więc na razie mam podpuchnięty policzek.
|
#1959 | ||
|
Zakorzenienie
|
Gorąca Kasia mnie wczoraj tak dobiła, że nie miałam nawet siły komentować - jeśli to nie fejk to gratuluję pomysłu na biznes
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:24 ---------- Poprzedni post napisano o 09:23 ---------- Cytat:
bleh, piję właśnie paskudne drożdże - niesamowite jak dla urody można się poświęcić
|
||
|
|
|
#1960 |
|
Zakorzenienie
|
No ja wiem, że przejściowe i związane z moją "dietą" obfitą w żelki, czekoladę, nutellę i ciastka
|
#1961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1962 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Czy u Was za oknem też mnóstwo śniegu?? Jak się kładłam, nic nie było a dziś rano surprise ![]() A na blogu wesoły i kolorowy makijaż.. W sam raz na tę paskudną pogodę ![]() Zapraszam i proszę o wszelkie rady
|
|
|
|
#1963 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
u mnie śniegu dużoo
|
|
#1964 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
U mnie pada śnieg. Co myślicie o tych butach? Kupiłam z myślą do chodzenia po domu. Są mega ciepłe i wygodne. |
|
|
|
#1965 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1966 | |
|
Zadomowienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32175469]Gdzie ona te zdjęcia umieszcza i skąd się wziął aż taki hejter, żeby bloga zakładać do ubliżania jej
![]() Jest jaka jest, każdy widzi, ale niektóre teksty na tym blogu są poniżej wszelkiego poziomu, jak choćby publikowanie zdjęć jej rodziny i jechanie po nich...[/QUOTE] Tak tez napisałam, blog jest poniżej poziomu, teksty tam zamieszczone są żenujące, chodzi mi jedynie o zdjęcia tej dziewczyny, nawiązując do postu Zoila (wybacz, nie wiem jak odmienić ) dotyczącego uroku z photoshopa.![]() Dziewczyna wrzuca te przerobione zdjęcia gdzie popadnie, na facebooka, naszą-klasę, fotkę.pl itp, a oryginalne zdjęcia znajdują się na klubowej i innych portalach ze zdjęciami z imprez, więc nie widzę nic dziwnego w tym, że ktoś zrobił zestawienie, bo jej retusze są po prostu śmieszne. ![]() Cytat:
Teraz podobno pisze że wyjechała do Londynu pracować jako fotomodelka Mango. A na facebooku w dziale kariera ma wpisany szereg innych poważanych agencji modelingowych. Jak w tych agencjach jej robią takie przeróbki, to ja nie wiem.
|
|
|
|
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny co można wpisać w podaniu o zmianę specjalności studiów? Miałam iść na zarządzanie finansami, ale teraz już wiem, że nie dam sobie tam rady... Mam to tak prosto z mostu napisać?
|
#1968 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie na blogu znowu królują miałki
|
|
|
|
#1969 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1970 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie wróciłam z Natury, na pocieszenie zakupiłam brązowy eyeliner w żelu z Catrice, fioletowy z Essence, wysuszacz do lakieru, mama 2 kredki do oczu i róż do policzków. A dzisiaj była promocja, że do każdych 2 zakupionych produktów Essence dostaje się jeden z określonej puli gratis, toteż mam jeszcze ekstra cienie w piaskowym odcieniu i transparentny błyszczyk z drobinkami
![]() ---------- Dopisano o 10:41 ---------- Poprzedni post napisano o 10:40 ---------- I w lusterku samochodu moja twarz już tak źle nie wyglądała
|
#1971 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz to trochę co innego, zakładać bloga i pisać wulgaryzmy pod czyimś adresem, bo widziałam że takie rzeczy tam są.Ale jej zdjęcia, raczej ich przerbki są śmieszne, nie powiesz mi że nie. Nie wyśmiewam się z niej jako osoby, nie obrażam jej ani jej rodziny, nie wyzywam. Ja widzę różnicę, ty nie? |
|
|
|
|
#1973 |
|
Zakorzenienie
|
Dzisiaj wrzucę na bloga posta o soczystych szminkach
|
#1974 |
|
Konto usunięte
|
Dostałam paczkę od Virtuala...
Się wysilili... ![]() Wkurzyli mnie, kpiny jakieś. |
|
|
|
#1975 | |||
|
Rozeznanie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32170149]A ja w swej naiwności będę żyć w przekonaniu, że ktoś sobie robi jaja. I nie mówcie mi, że nie
![]() [/QUOTE] ja powiem, że nie widziałam tę stronę juz kilka lat temu i nie wiedziałam, że utrzymała się do terazCytat:
![]() Cytat:
Cytat:
niech już będzie wiosna!Muszę się pochwalic, bo mnie nosi ten kociak bez łapki, o ktorym ostatnio pisałam, będzie u mnie już w sobotę
|
|||
|
|
|
#1976 | |
|
Rozeznanie
|
Dzień dobry
Wreszcie was nadrobiłam ![]() Cytat:
![]() Baaaardzo fajne Chyba w tą zimę śniegu sie nie doczekamy u nas. Dzisiaj +7st i chyba zaraz lunie. Piszecie o prawkach, chyba dużo się zmieniło od czasu kiedy ja zdawałam yyyyyyyy chyba 11 lat temu, bo ja się uczyłam jeździć "na pachołki" (na zasadzie - pojawia ci się pachołek w tej malej szybce to szybko skręcasz kierownice 2 razy w lewo ) i wszystscy jeździli na tym samym (punto chyba). Miałam drugą przerwę w jeżdżeniu, ale wreszcie dorobiliśmy sie drugiego domowego samochodu i od tygodnia straszę w okolicy![]() U mnie na blogu co-nieco do zgarnięcia. Zapraszam |
|
|
|
|
#1977 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pryszcze (bardzo sporadyczne) to głównie problem tego, że kocham słodycze, ale mam też mocno przesuszoną skórę. Smaruję się rano i na wieczór intensywnie nawilżającym kremem, ale to jednak też za mało. Ech... Chyba muszę jeszcze jakieś suplementy zacząć zażywać
|
#1978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie śmiejesz się z dziewczyny, tylko z jej zdjęć? No pliiiiz. Czyli jeśli Ty w podstawówce byś się ubierała "niemodnie" i koledzy z klasy by się ciągle śmiali to uważasz, że wyjaśnienie "nie śmiejemy się z niej, tylko z jej ubrań" byłoby ok? Serio? I jaka tak naprawdę jest różnica między właśnie uczniami podstawówki, a tą kobietą? Tak, widzę jedną - sama wrzuca do neta swoje zdjęcia, które ktoś może uznać za obciachowe, a jak wiemy, nic w Internecie nie jest tak naprawdę prywatne. Jednak to jest inny człowiek (który nota bene może nie być świadomy tego jakie konsekwencje mają jego czyny) - to, że ja bym nie chciała mieć z nią żadnego kontaktu nie oznacza, że muszę się z niej publicznie naśmiewać. I masz rację, skala Twoich zachowań nie jest taka jak autorów bloga, ale tak naprawdę jest to zachowanie pokrewne. I co z tego, że piszesz "blog jest poniżej poziomu" skoro jednak tam wchodzisz, dajesz do niego linka i komentujesz zdjęcia, dopisując od siebie newsy na temat dziewczyny? PS Tak, ja z tych, których nigdy nie bawił Kononowicz.
|
|
#1979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:pJa od jednej firmy czekam już chyba miesiąc na paczkę, a zapewniano mnie, ze "jeszcze w tym tygodniu, najpóźniej na poczatku przyszłego wyślemy produkty" ... A szkoda, bo jestem strasznie ciekawa Idę dziś mężem na studniówkę, a w następną sobotę - na drugą. Tak mi się nie chce
|
|
#1980 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Nie mam czasem sił do tych firm
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

. Ktoś, kto wrzuca takie fotki, raczej mało jest obeznany w takich trikach 

Mam wielgachnego pryszcza na samym środku czoła pośrodku brwi. Plus jeden przy ustach i wczoraj pozbyłam się 2 prosaków, więc na razie mam podpuchnięty policzek.

niech już będzie wiosna!
) i wszystscy jeździli na tym samym (punto chyba). Miałam drugą przerwę w jeżdżeniu, ale wreszcie dorobiliśmy sie drugiego domowego samochodu i od tygodnia straszę w okolicy