|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
bez nich ani rusz.Cytat:
![]() Mam pytanie do tych dziewczyn co bawią się w scrapbooking. Tusz ze stempli będzie się trzymał na kartkach tradycyjnego albumu (z wklejanymi zdjęciami)? Nie będzie się rozmazywał? Fotoksiążka fajny pomysł na podziękowanie, ale chciałabym żeby można było wkleić później fotki ze ślubu, więc pomyślałam, żeby kupić zwykły album, powklejać do niego zdjęcia i ozdobić stemplami.
|
|
#2642 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
Ja myślę, że to świetny pomysł.
|
|
#2643 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
my też dajemy rodzicom fotoksiążki, ale po ślubie dopiero ze zdjęciami ślubnymi podczas wesela chcemy wręczyć coś innego (jeszcze nie wiem co... na pewno ramki ze zdjęciami z naszej sesji narzeczeńskiej i do tego coś jeszcze) Cytat:
ja myślę ze skoro sobie z moimi włosami poradziła to już z każdymi sobie poradzi ![]() fryzurę miałam utrwaloną już jak na ślub, makijaż bez fixera, bo w takich niskich temperaturach jak teraz są się podobno nie sprawdza (jak Ty będziesz mieć wiosną robiony próbny to pewnie już go użyje na próbnej też) ale i tak mi się świetnie trzymał, wieczorem z trudem go zmyłam Fryzura jak już pisałam wcześniej też mi się super trzymała, do następnego dnia jeszcze loki miałam Na dzień ślubu jesteśmy umówione na 11.30, ślub mam o 16, czyli do 15 muszę być gotowa jeszcze będzie czesać i malować moją mamę i siostrę, ale szybko i sprawnie jej to idzie, wiec myślę że spokojnie zdąży ![]() Cytat:
![]() U mnie nasypało świeżego śniegu
|
||||
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie do mnie zadzwonili, że obrączki są do odbioru
100 dni do ślubu i akurat dziś dostaniemy obrączki
|
#2645 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, zapominałyście mi przypomnieć, że miałam dzwonić na umówienie się na protokół, przegapiłam poranną edycję, teraz muszę czekać do 16:00 i nie zapomnieć...
Jakie dane świadków podajemy na protokole? Nie chce, by potem musieliśmy dzwonić i się pytać jakiś danych światków, jak trochę głupio przy księdzu Polonez już był? W końcu studniówka ślubna ![]() Jakie plany i co z ich realizacją? |
|
|
|
#2646 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na protokole nie podaje się świadków. Zgłaszasz dane dopiero na 2 tyg. przed ślubem - gdy donosisz resztę dokumentów.
|
|
#2647 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiec mysle ze rodzice uznaliby to w moim przypadku za "nic wyjatkowego" ale uwazam ze pomysl super!! ja tez nieznosze figurek, z reszta gdybym mojej mamie dala jakis zbieracz kurzu to na 1000 % nie bylaby zadowolona, bo nie znosi tego typu rzeczy, wiec ja na razie wymyslilam ze damy im obraz - wydruk na plotnie naszego wspolnego zdjecia na jakims duzym formacie, jesli nie wpadne na cos lepszego to bedzie fotoobraz a fotoksiazke zrobie po slubie ze zdjeciami z wesela i tez dostana Cytat:
a rozmieszczanie gosci - my rozmieszczamy tylko do stolikow, w obrebie stolika moga usiasc jak chca przy stoliku mamy chyba po 8 osob dziekuje Kindziu poloneza czas zaczac Cytat:
zawsze mam stresa ze jak nie zdaze zajac miejsca to zostanie mi miejsce przy jakis nieznajomych ciotkach Ostatnio na weselu okazalo sie ze wszyscy znajomi nie zmieszcza sie przy jednym stole i musielismy zajac kolejny, a przy tym pierwszym zostaly 4 osoby (na stolik 10 osobowy) i przysiedli sie jacys obcy ludzie Dodatkowo bylam w wakacje na weselu - nie znalam ani jednej osoby poza mloda para, bo to wesele mojego kolegi ze studiow (zapraszal tylko mnie z roku) a jego zone poznalam przy zapraszaniu mnie, i zupelnie nie mialam pojecia gdzie mam usiasc, z kim, czulam sie zupelnie zagubiona, ale na szczescie byly winietki i para mloda usadzila nas przy mlodych bardzo sympatycznych ludziach, otwartych na nowe znajomosci i bylo super!! Wiec uwazam ze winietki sa konieczne! Paulinak18 - trzymam kciukasy za sukienke
|
|
#2648 |
|
Zakorzenienie
|
zapomnialam
kto jeszcze nie ma bucikow? http://www.bialeinspiracje.pl/?p=14054 i cos dla Audrey i nie tylko http://www.bialeinspiracje.pl/?p=4811
|
#2649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie wiem jaki masz samochód ale w sumie jaki by nie był to u zwykłego mechanika nie przepłaciłaś, w porównaniu do naszych cen to prawie za darmo Ci to wszystko zrobił. |
|
|
|
|
#2650 | ||||||||
|
Rozeznanie
|
kochana ja musze mieć butki na platforimie bo ja mam 160cm a mój TŻ 188cm więc duża przewaga a jak będe miała niziutkie buty to pod pache mu się będę mogła schować a ja tak nie chce:P więc musi byc platforma
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
dziewczyny ja to będe miała pończochy 15 Den one też są cienkie ale mniej podatne na podarcie... a te 8 Den to przy zakładaniu mozna porwać... a wy jakie będziecie mieć????? Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
a co do winietek to ja sie bije z myslami czy je mieć czy nie .. z jedej strony nie ma zamieszania na początku jeżeli winietki są ale znów wtedy goście moga być nie zadowoleni że nie siedzą koło kogoś z kim się ugadali... a jak nie ma winietek to przynajmniej goście niech maja do siebie pretensje że tak się usadzili... ehm no i nie wiem.. to jest u mnie jeszcze do zastanowienia czy je zrobic czy nie.. kindziulindzia super już tyle załatwione ![]() Cytat:
![]() gratuluję 100 ddś
Edytowane przez sloneczko740 Czas edycji: 2012-02-09 o 11:44 |
||||||||
|
|
|
#2651 |
|
Wtajemniczenie
|
Kto mi pomoże w zestawieniu
Ciemna jestem i wali mi sie coś w programach, nie moge wstawić kilku zdjęc na raz Znajdzie sie ktoś chętny
|
|
#2652 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
![]() śliczne Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niewierze ;pCytat:
super ale się złożyło
|
|
#2653 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak się uda proszę się od razu po powrocie chwalić ![]() Cytat:
Czekamy na zdjęcia jak już je odbierzesz ![]() Cytat:
Ja zawieszki tudzież naklejki umieszczę tylko i wyłącznie na alkohol przeznaczony na zastawę
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Pisałam, że mogę ja. Ale nie wiem czy chcesz, bo Kindzi się najwidoczniej nie podobało.
|
#2655 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2657 |
|
Zakorzenienie
|
Inspiracje Jagodzi
na 100 dni przed ![]() KOLOR PRZEWODNI fiolet Załatwione: Kościół: parafia św. Antoniego w Lublinie http://www.antoni.vgr.pl/ Sala: Sala Bankietowa "Anastazja" http://www.wesela-lublin.pl/ Zespół: "Agat" http://www.agat.lub.pl/ Makijażystka: Pani Marta Banach http://www.makijaz.lublin.pl/ Fryzjer: Karol Brzyski Fotograf: Bogusław Gac http://www.fotoartdesign.pl/ Kamerzysta: wujek Suknia: na zdjęciu ![]() Zaproszenia: Dewocjonalia "U Marka" Obrączki: "Symbol" Narutowicza 22 Buty ślubne: na zdjęciu ![]() Kieliszki do szampana: ręczna robota mojej koleżanki mamy ![]() Biżuteria: SHE Biżuteria Nocleg: "Krężniczanka" Alkohol: Gorzka Żołądkowa De Lux Cukiernia: "Nina" Spinki do mankietów: "Vernon" Figurki na tort: sklep na Narutowicza Podwiązka: internet Samochód: Toyota Avensis kombi rocznik 2010 Nauki oraz poradnia ![]() Do załatwienia:-garnitur dla tżta, buty, koszula, bielizna -przeróbka sukni oraz uszycie etoli ![]() -podziękowania dla rodziców -wino -kwiaty -sukienka na 2 dzień -transport dla gości -ustalenie menu -wybrać pierwszy taniec i pogadać z zespołem -ustalenie szczegółów z fotografem -papierologia i spisanie protokołu
|
#2658 |
|
Zakorzenienie
|
mam wrazenie ze nikt nie czyta moich wypowiedzi
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#2659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z nieba mi wczoraj spadłaś nie gadaj mi tu głupot że mi się nie spodobało bo zrobiło mi się smutno
|
|
#2660 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#2661 |
|
Raczkowanie
|
Tutaj są pończochy, co prawda nie w moim stylu ale mają jakiś kawałek wstawki koronkowej białej a są cieliste. Ktoś takich szukał, albo przynajmniej w tym stylu
http://moda.allegro.pl/wloskie-poncz...082333168.html |
|
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czemu ja tak ładnie nie potrafiłam zrobić no kochana jutro jedziemy na dwucyfrówkach
|
|
#2663 | |
|
Zadomowienie
|
Hej ho hej ho!
Cytat:
![]() ![]() Lecę pomóc mamie odśnieżać (trzeba czasem ruszyć dupsko sprzed kompa), potem Was doczytam, paaaaa
|
|
|
#2664 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Dziń dybry!!!
Witam się zniesmaczona, bo gardło mi nawala i od paru dni matka każe mi pić szałwię... mimo, że pomaga, jakoś nie lubię jej smaku ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
#2665 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2666 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Fotoksiążka bardzo fajny pomysł, ale u mnie to nie przejdzie ![]() Bardzo mało wam zostało do kupienia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
, a wyszło mi 81 szt.![]() gratuluje dziewczyny Cytat:
![]() Co do zaproszeń to drugie pierwsze troszkę takie dziecinne chociaż kiedyś mi się podobały nawet bo były inne motywy Ja zrobiłam 81 szt. na resztę może zamówię gotowe kokardki Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#2667 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy od parafii.
U nas za zapowiedzi i protokół płaciliśmy 200 PLN ale dziewczyny też pisały że u nich ksiądz spisał protokół za darmo lub za dobrowolną opłatą - " co łaska".
|
#2668 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nom jutro 99
|
|
#2669 |
|
Zakorzenienie
|
Gratuluje zestawień i 100dniówek Kindzi i Jagodzi
![]() Czarna Kawa, jak doczytam o co chodzi, to od razu się odezwę Nadrabiam partiami
|
#2670 |
|
Zakorzenienie
|
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:33.

gości po swojemu, czy któraś z Was będzie miała winietki ? Myślę o tym ze względu, żeby np babcie nie siedziały gdzieś na końcu itp... Ale z drugiej strony słyszałam, że jest to trochę niegrzeczne... Jak Wy się odnosicie do tej kwestii ?
bez nich ani rusz.
Nieśmiało proszę o trzymanie kciuków bo może uda się dziś kupić moją "kiecunie", nie chce zapeszać, a wiem że Wasze kciuki czynią cuda

podczas wesela chcemy wręczyć coś innego (jeszcze nie wiem co... na pewno ramki ze zdjęciami z naszej sesji narzeczeńskiej i do tego coś jeszcze) 

:
19.05.2012
zawsze mam stresa ze jak nie zdaze zajac miejsca to zostanie mi miejsce przy jakis nieznajomych ciotkach 

pytam??

18.08.2010 - zaręczyny
Do załatwienia:
bo szczerze to wlasnie kupujemy nowe auto tej marki i nie wiem czy sie bac
klaski :