Wszystko o Avonie - cz.26 - Strona 15 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 08:17   #421
Buniat
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26

Temat: Oferta na zakup perfumowanych dezodorantów w sprayu z Katalogu 04/2012.

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W katalogu 04/2012 na stronie 29, została przedstawiona oferta na zakup wody toaletowej Infinite Moment za 59,90zł. gdzie przy zakupie tej wody można otrzymać w prezencie perfumowany dezodorant w sprayu do ciała i perfumetkę. W szczegółach oferty błędnie podano, że dezodoranty dostępne są na stronie 79.
W rzeczywistości oferta na perfumowane dezodoranty w sprayu pokazana jest na stronie 49.
Przepraszamy za pomyłkę.
Pozdrawiamy
Buniat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:35   #422
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
No,zamówionko z 03 posłałam,ponad 1000 wyszło,ale musiałam sobie dobrać coś,wzięłam zestaw męski Perfect Strengt
Fajnie macie z tymi zamówieniami na 1000 zł

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:21 ----------

Cytat:
Napisane przez dokia Pokaż wiadomość
oj tam oj tam ..... jakie czepliwe kołtuny z Was
"Czepliwe kołtuny" - nie wiem o co chodzi i co to wyrażenie znaczy
jagoda352 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:45   #423
musso4
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kas77 Pokaż wiadomość
co sądzicie o tej serii? warto kupic?
jak dla mnie słabo nawilża
Stary 2012-02-09, 08:46   #424
meggykotka
Rozeznanie

Kołtun to np poplątane włosy. Ewentualnie kojarzy mi się to z "Moralnością Pani Dulskiej" i kołtuństwem.

Jednym słowem jesteśmy czepliwym "kłębkiem poplątanych włosów cechujących się obłudą moralną"

Podoba Wam się moja interpretacja??? Bo mnie mocno rozbawiła
meggykotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 08:56   #425
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez melisska Pokaż wiadomość
To tak jak ja też mam najbliżej Wrocław - 100 km
To my jesteśmy - Dolnoślązaczki

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

Cytat:
Napisane przez meggykotka Pokaż wiadomość
Jednym słowem jesteśmy czepliwym "kłębkiem poplątanych włosów cechujących się obłudą moralną"

No, no - nieźle to sobie wykombinowałaś

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Zamówiłam wczoraj parasolkę z koronką Ciekawe co to za cudo
Stary 2012-02-09, 09:16   #426
patusia22
Zakorzenienie

w końcu dla klientki dostanę brakujący od kat.1 dezodorant
01 2105-5 FW DEO/STOP NEUTRAL.ZAPACH 1 10.90 7.63 6.20 23 1.43 7.63 30
Brak - produkt zamienny: 9097-7 FW DEO/STOP NEUT.ZAPACH SB szt. 1 wart.: 10.90
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:23   #427
dokia
Zakorzenienie

GG do dokia

Cytat:
Kołtun to np poplątane włosy. Ewentualnie kojarzy mi się to z "Moralnością Pani Dulskiej" i kołtuństwem.

hihi, zakręcone jesteście, ale pozytywnie .. te kołtunki to też w moim odczuciu pozytywne Wasze zakręcenie- też mnie rozbawiłyście
dokia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:36   #428
kosmiderdmwz
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sheryl Pokaż wiadomość
No właśnie o tę białą herbatę mi chodzi. Jest wspólnym elementem obu zapachów i ją ją czuję. W HL Intrigue też. A jako że jest w składzie to wiem przynajmniej, że nie wydaje mi się Oczywiście zapachy nie są takie same, Reese jest świeższy, HL cieplejszy, cięższy... ale do Tomorrow niepodobny, chyba, że o tę słodycz ciepłą chodzi.... no ale ta słodycz w wielu zapachach avonowych jest.
Być może to biała herbata...chociaż dla mnie tam pachnie wanilią chociaż jej nie ma w składzie Mam dobry węch ale nie umiem opisywać zapachów...nie zawsze kojarzę składniki zapachu po nazwach
Tak właśnie to miałam na myśli że podobny do Tomorrow przez tą ciepłą otulającą słodycz

Cytat:
Napisane przez Sarunieczka Pokaż wiadomość
uwielbiam Diamond Musk zobaczę we wtorek HLI,jestem go bardzo ciekawa,tak samo jak nowej wody FAE dziękuję za opinię
Sarunieczka ja dostaniesz próbki HL Intrigue i porównasz do Diamond Musk to daj znać czy są do siebie podobne....Kurcze jak wczoraj się posmarowałam tą próbką HLI i myślę sobie że skądś znam już ten zapach...tylko skąd I tak dumałam i dumałam...i po chwili mnie olśniło że to właśnie Diamond Musk.....Ciekawa jestem czy tylko moje takie skojarzenie
kosmiderdmwz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 09:58   #429
Starfirae
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Karo89 Pokaż wiadomość
Hej.
I jedno zapytanie, ma któraś z Was pod ręką kody na zestawy za pierwszy poziom szkolenia kosmetycznego? za chiny nie mogę ich znaleźć, a liderka coś zaspała ostatnio, bo doczekać się nie mogę żeby mi podesłała
Dziękuję

Anew (czerwone serum + krem pod oczy) - 90183

Solutions - krem przeciw rozstępom, liftingujący żel do biustu, krem na noc do skóry wrażliwej i krem na dzień do cery mieszanej - 90274

Planet Spa - peeling do ciała Tajski Krem Lotosu, nawilżający olejek na noc Lawenda i Jaśmin, maseczka oczyszczająca LiJ, mus do ciała LiJ, serum rozświetlające Sake i Ryż - 90340

Mam nadzieję, że pomogłam.
Starfirae jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:21   #430
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:

Tak, podoba... tymbardziej ze dotyczy tez mnie.... hehe. Dokia naszczęście ma poczucie humoru i nie obraziła się że tak nas jej "pypek" rozbawił

---------- Dopisano o 10:10 ---------- Poprzedni post napisano o 10:05 ----------

Cytat:
Napisane przez taka jedna Pokaż wiadomość
Ja wszystko daję w Avonowych, bo jakbym miała dać w zwykłej to równie dobrze mogłabym taki krem dać bez Ale jak wkładam katalog to te foliowe małe są akurat.
Mogę Ci zagwarantować ze moje klientki nie sa zniesmaczone takimi papierowymi torebkami, sa bardzo fajne, praktyczne (maja wiele rozmiarow) czysciutkie, niewygniecione, cenie sobie swoje klientki ale tez nie mam zamiaru dokladac do interesu, A jesli mam mozliwosc zakupu takich torebek taniej to wole im co jakis czas na rzecz tego wrzucic jakis gratis niz inwestwoac w torebki ktore one, nie oszukujmy sie, wyrzuca do kosza

---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:10 ----------

Cytat:
Napisane przez crescent Pokaż wiadomość
ja tez zamowilam 3 IM majac zamowienie na jedna..dla kolczykow

ale mam nadzieje, ze w nastepnych zamowieniach ktos zechce IM...i nie zostana mi 2...

przewaznie tak robie, bo mam rozbite na rozne terminy klientki i juz nieraz zdarzylo mi sie ze byl motywacyjny, a ja w 1. zamowieniu jedna woda, w 2. druga, a w 3. np dwie...i tracilam wiekszy opust i inne prezenty, bo np. bylo kup 3, a dostaniesz...
albo w katalogu, w ktorym woda wchodzi zamowienie na 0 szt, a w kolejnym na kilka...

paula jak to 1. zamowienie to 16,9 ( 10 za male i 6,9 za przesylke)

a apropo torebek to ja daje zawsze w tych malych foliowych, a jak wiecej i sie nie miesci to w tych papierowych
pamietam jak kiedys kumpela przyniosla mi z ori krem do rak zawiniety w wielka siatke foliowa tesco...no masakra jak tak mozna juz by dala bez niczego
Reklamowka z tesco to juz spore naduzycie... moglas sie zapytac czy jej oddac reklamowke, czy nie potrzebuje, pewnie zrobiloby sie jej glupio. Hehe

---------- Dopisano o 10:20 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ----------

---------- Dopisano o 10:21 ---------- Poprzedni post napisano o 10:20 ----------

Cytat:
Napisane przez jagoda352 Pokaż wiadomość
To my jesteśmy - Dolnoślązaczki

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ----------

No, no - nieźle to sobie wykombinowałaś

---------- Dopisano o 08:56 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Zamówiłam wczoraj parasolkę z koronką Ciekawe co to za cudo
Kiedy dostawe bedziesz miala?
nataszka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 10:48   #431
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nataszka25 Pokaż wiadomość
Kiedy dostawe bedziesz miala?
14-go Po dostawie opiszę swoje wrażenia
A dla siebie wzięłam jeszcze 2 błyszki za 20 zł i próbki nowej wody HL.
Tym razem ograniczyłam zakupy do minimum
Stary 2012-02-09, 10:50   #432
sheryl
szeryfcio

Cytat:
Mogę Ci zagwarantować ze moje klientki nie sa zniesmaczone takimi papierowymi torebkami, sa bardzo fajne, praktyczne (maja wiele rozmiarow) czysciutkie, niewygniecione, cenie sobie swoje klientki ale tez nie mam zamiaru dokladac do interesu, A jesli mam mozliwosc zakupu takich torebek taniej to wole im co jakis czas na rzecz tego wrzucic jakis gratis niz inwestwoac w torebki ktore one, nie oszukujmy sie, wyrzuca do kosza
Dokładnie. Już nie przesadzajmy, że reklamówka musi mieć logo avonu. Ja jak dostaję kosmetyki od konsultantki innej firmy, to nie mam nic przeciwko neutralnym torebeczkom, i tak za chwilę lądują w śmieciach.
(wręcz nie cierpię reklamóweczek z logo ori czy avon).
Stary 2012-02-09, 10:56   #433
jagoda352
Zadomowienie

Moja ostatnia parasolka padła ofiarą chomiczki. Powiesiłam ją na krześle niedaleko klatki i ta cholera przez noc wygryzła dziurę wielkości jabłka A parasolka "nówka"

---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ----------

Cytat:
Dokładnie. Już nie przesadzajmy, że reklamówka musi mieć logo avonu. Ja jak dostaję kosmetyki od konsultantki innej firmy, to nie mam nic przeciwko neutralnym torebeczkom, i tak za chwilę lądują w śmieciach.

Ja przyznaję się bez bicia, że niedawno dałam znajomej pomadkę bez torebeczki, ale mimo wszystko głupio to wyglądało Więcej tak nie zrobię
Stary 2012-02-09, 11:19   #434
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
14-go Po dostawie opiszę swoje wrażenia
A dla siebie wzięłam jeszcze 2 błyszki za 20 zł i próbki nowej wody HL.
Tym razem ograniczyłam zakupy do minimum
Ok, bede czekac;
Stary 2012-02-09, 11:22   #435
ninka51
Przyczajenie

Hej kobietki prosze bardzo o pomoc. zamówiłam w katalogu 2 zestaw tusz super schock z tą czarną torebeczką i na fakturze dziś znalazłam

02 5287-8 KOSMETYCZKA 1 7.46 6.71 5.45 23 1.26 6.71 10
Brak - produkt zamienny: 8282-6 KOSMETYCZKA CEE szt. 1 wart.: 7.4

co to oznacza? dostane kosmetyczke tylko inna czy jak? czy wogole jej nie dostane. dostawa 14 a mi tak zależało na tej kosmetyczce. jak mam rozumieć ten zapis. bardzo prosze o pomoc
ninka51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:24   #436
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Dzięki za wsparcie

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka51 Pokaż wiadomość
Hej kobietki prosze bardzo o pomoc. zamówiłam w katalogu 2 zestaw tusz super schock z tą czarną torebeczką i na fakturze dziś znalazłam

co to oznacza? dostane kosmetyczke tylko inna czy jak? czy wogole jej nie dostane. dostawa 14 a mi tak zależało na tej kosmetyczce. jak mam rozumieć ten zapis. bardzo prosze o pomoc
Ciekawe... tak nie fajnie jakby wsadzili produkt nie podobny do tego... może ktoś miał już taką sytuacje>?
Ja zamawiałam ten zestaw ale jeszcze byly te kosmetyczki z katalogu.
Stary 2012-02-09, 11:28   #437
Aalicia24
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez avoncia Pokaż wiadomość
Właśnie wysłałam zamówienie z kat 3 ale jakies pechowe bo wg moich wyliczen spokonie powinno byc powyzej 1000zł a pozaływało mi zeby dobrac cos za 18,50 aby otrzymac 35% no i zamówiłam bo może jakies rzeczy nie licza sie do upustu. Chciałam dostawe na paczkomat jak zawsze a nie było możliwości wyboru paczkomatu w moim mieście tylko w oddziale In post wiec niewiem czy dostane paczke w sobote jak to zawsze bywało na paczkomat.
Dla siebie zamówiłam:
torbe Tallulah
torbe Sonali kremową
infinite moment ( klientki wzięły 2 wiec ja 3 zeby miec komplet bizu a wode opchne w najbliźszym katalogu)

Tyle co dla mnie reszty duzo aż sama sie zdziwiłam ze ponad 1000zł sie uzbierało
jak będziesz miała torbę sonali to jakbyś mogła wstawić fotki to będę wdzięczna, bo co zdjęcie w katalogu to inny kolor
u mnie na razie kiepściutko mam zamówienie aż na 80 zł niecałe...

Aalicia24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:29   #438
ninka51
Przyczajenie

Cytat:
Dzięki za wsparcie

---------- Dopisano o 11:24 ---------- Poprzedni post napisano o 11:22 ----------

Ciekawe... tak nie fajnie jakby wsadzili produkt nie podobny do tego... może ktoś miał już taką sytuacje>?
Ja zamawiałam ten zestaw ale jeszcze byly te kosmetyczki z katalogu.
no włansie martwie sie tym bardziej że kod podany tutaj to kod little white dress. wogole już jestem zamieszana. a co moze oznaczac to CEE
A to oznacza że napewno cos przyjdzie tylko cos innego wzamian tak??
ninka51 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:30   #439
Karo89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Starfirae Pokaż wiadomość
Anew (czerwone serum + krem pod oczy) - 90183

Solutions - krem przeciw rozstępom, liftingujący żel do biustu, krem na noc do skóry wrażliwej i krem na dzień do cery mieszanej - 90274

Planet Spa - peeling do ciała Tajski Krem Lotosu, nawilżający olejek na noc Lawenda i Jaśmin, maseczka oczyszczająca LiJ, mus do ciała LiJ, serum rozświetlające Sake i Ryż - 90340

Mam nadzieję, że pomogłam.
oczywiście, dziękuję

Karo89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:37   #440
taka jedna
Zakorzenienie

Cytat:
Każdy robi jak chce, ja wolałabym już dać krem sam. Ale z katalogiem to i tak w małe mi się nie mieści(a na kolejne terminy mam zachomikowane stare papierowe małe z Avonu). A moje klientki akurat torebek nie wyrzucają, widzę, że często coś w nie wkładają potem. Te małe papierowe to już prędzej lądują w koszu, bo w sumie co też z nimi zrobić potem.

---------- Dopisano o 13:33 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ----------

Cytat:
Napisane przez ninka51 Pokaż wiadomość

Na pewno jakaś będzie tylko inna. Ciekawe jaka...

---------- Dopisano o 13:37 ---------- Poprzedni post napisano o 13:33 ----------

Ja dziś się może wybiorę do COKu. Ciekawe czy będą tłumy. Ostatnio jak byłam w pierwszy dzień to nawet pusto było, ale dziś idę po południu więc już mogą po pracy konsultantki się zebrać Idę z koleżanką, bo chce zobaczyć zawieszkę do torebki z kotem przed zakupem
taka jedna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 11:49   #441
meggykotka
Rozeznanie

Co do torebek
- pakuję w mniejsze papierowe Avon, małe foliowe Avon i małe papierowe ze starych zapasów.
- nie pakuję w oryginalne torebki mamie, teściowej, bliskim przyjaciółkom (często przerzucamy z torebki do torebki ) czy komuś kto zamówił krem do rąk czy balsam do ust, bo ledwo za katalog sie zwraca.
- czasami dziewczyny zamawiają miliony żeli i płyny do kąpieli i niestety te papierowe torebki z logo Avon nie są w stanie temu podołać. Wtedy przepraszam za reklamówkę ale mówię że chciałam donieść wszystko nieuszkodzone a papierowa by mogła poprostu pęknąć.
W sumie jako klientka nie miała bym nic przeciwko torebkom bez logo.
Stary 2012-02-09, 12:00   #442
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Co do torebek
- pakuję w mniejsze papierowe Avon, małe foliowe Avon i małe papierowe ze starych zapasów.
- nie pakuję w oryginalne torebki mamie, teściowej, bliskim przyjaciółkom (często przerzucamy z torebki do torebki ) czy komuś kto zamówił krem do rąk czy balsam do ust, bo ledwo za katalog sie zwraca.
- czasami dziewczyny zamawiają miliony żeli i płyny do kąpieli i niestety te papierowe torebki z logo Avon nie są w stanie temu podołać. Wtedy przepraszam za reklamówkę ale mówię że chciałam donieść wszystko nieuszkodzone a papierowa by mogła poprostu pęknąć.
W sumie jako klientka nie miała bym nic przeciwko torebkom bez logo.
Wałkujemy ten temat regularnie. Chyba każdy wie jakie ma klientki i co może a co nie, ja również rodzinie daje w reklamoweczkach zwyklych bo oni maja ceny super promocyjne
a mam tez kilka klientek ktore zawsze wyzywaja ze pakuje w torebki bo to kosztuje, zawsze tak mowią, a że wkładam rachunki w woreczki strunowe zeby potem mogły pieniązki spokojnie uszykować w to to też wyzywają ze się tak wysilam, wiec chyba nikt nie ma pretensji o nic... a jak ma to juz trudno, albo mi powie ze cos jest nie tak albo............
Stary 2012-02-09, 12:07   #443
MaT
Wtajemniczenie

Zalogowałam się w strefie by zobaczyć, czy jest ta internetowa oferta, którą będzie można kupić w COK i zamiast tego jest oferta walentynkowa, a nie było jeszcze 12:00. W dodatku odkryłam, że za zestaw Up to You dla Niej i dla Niego, na stronie jest cena 29,90 zł, a jak się chce zamówić, to 74 zł

Zadzwoniłam i przy okazji dowiedziałam się, że jest to w tej chwili jedyna oferta internetowa i nie wiadomo czy i kiedy, ale może będą się pojawiać jakieś inne produkty, jak się skończy ta walentynkowa

Udało mi się dopytać w COK, są w trakcie sprawdzania, jakie produkty z oferty mają u siebie i za parę godzin będzie wiadomo, czyli jednak ta internetowa będzie już teraz, bo Walentynkową sprzedają

Edytowane przez MaT
Czas edycji: 2012-02-09 o 12:11
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:10   #444
meggykotka
Rozeznanie

NOWA OFERTA WALENTYKOWA
Up to You dla niej 50ml
Up to You dla niego 75ml

Zestaw za 74zł i podlega opustowi wypracowanemu

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

O razem opisałyśmy w tej samej chwili tą samą ofertę
Stary 2012-02-09, 12:19   #445
kas77
Raczkowanie

GG do kas77

Cytat:
NOWA OFERTA WALENTYKOWA
Up to You dla niej 50ml
Up to You dla niego 75ml

Zestaw za 74zł i podlega opustowi wypracowanemu

---------- Dopisano o 12:10 ---------- Poprzedni post napisano o 12:07 ----------

O razem opisałyśmy w tej samej chwili tą samą ofertę
No to ja nie rozumiem, to w takim razie dlaczego na stronie jest inna cena a jesli sie kupuje to 74?
kas77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:21   #446
jagoda352
Zadomowienie

Cytat:
czy komuś kto zamówił krem do rąk czy balsam do ust, bo ledwo za katalog sie zwraca.
No właśnie ja mam takie klientki: albo zamówią krem do rąk, albo pomadkę, albo kredkę do oczu I jeszcze dorzucałam im próbki...
Stary 2012-02-09, 12:22   #447
sheryl
szeryfcio

Cytat:

Ja przyznaję się bez bicia, że niedawno dałam znajomej pomadkę bez torebeczki, ale mimo wszystko głupio to wyglądało Więcej tak nie zrobię
Ale to zależy komu... mamie w torebce nie daję stawiam jej w szafeczce na półeczce od razu. To samo teściówce czy szwagierce. Klientce daję w torebeczce. Bez napisu albo z logo avonowym, zależy jaki rozmiar mi potrzebny, bo mam różne torebki o różnych rozmiarach. Albo tak jak dziewczyny tu pisały o poapierowych bez logo, bardzo fajny pomysł, bo tańsze, a ładnie i bezpretensjonalnie wyglądają.
Stary 2012-02-09, 12:22   #448
MaT
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kas77 Pokaż wiadomość
No to ja nie rozumiem, to w takim razie dlaczego na stronie jest inna cena a jesli sie kupuje to 74?
Po moim telefonie poprawiono, w obu miejscach jest 74 zł
MaT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:24   #449
meggykotka
Rozeznanie

Ale na stronie jest cena 74zł za zestaw, więc nie rozumiem

---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ----------

No to teraz już wszystko wiem.
Stary 2012-02-09, 12:34   #450
nataszka25
Zakorzenienie

Cytat:
Ale to zależy komu... mamie w torebce nie daję stawiam jej w szafeczce na półeczce od razu. To samo teściówce czy szwagierce. Klientce daję w torebeczce. Bez napisu albo z logo avonowym, zależy jaki rozmiar mi potrzebny, bo mam różne torebki o różnych rozmiarach. Albo tak jak dziewczyny tu pisały o poapierowych bez logo, bardzo fajny pomysł, bo tańsze, a ładnie i bezpretensjonalnie wyglądają.
dokładnie tak jak mówisz, przychylam się całkowicie do Twojego zdania w tej kwestii.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości