Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV - Strona 67 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-02-09, 12:21   #1981
LeejdiNaati
Zakorzenienie

Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV

A ja dzisiaj podjęłam współpracę z dwoma firmami których produktów jestem okropnie ciekawa Nic więcej nie zdradzę, zobaczycie na blogu
Stary 2012-02-09, 12:24   #1982
201608251020
Konto usunięte

No dobra, paczka była skromna, ale lakiery są faaaaaaajne zaraz obfocę i wrzucę na bloga
201608251020 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 12:41   #1983
Drozja
Zadomowienie

GG do Drozja

Dziewczyny zapytam jeszcze raz, bo może wczoraj umknęło.

Czy ma któraś z was w domu niepotrzebny inhalator elektryczny?
Drozja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:24   #1984
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
Jeśli miałaś włosy w bardzo kiepskim stanie, to nie spodziewaj się cudów po miesiącu i ciesz się z tego co udało Ci się osiągnąć Pielęgnacja bez silikonów nie każdemu służy, ale warto dać jej szansę dłużej - może za jakiś czas się okaże, że włosy Ci odżyją. Na wypadanie możesz robić wcierki, na łamanie i elektryzowanie zabezpieczaj słowy jakimś jedwabiem lub olejem i bądź cierpliwa
Włosy w miejscu co się łamią były najpierw rozjaśniane, potem ciągle farbowałam na brązowo, a pół roku temu zrobiłam na nich pasemka, więc w dobrym stanie nie są, ale od czasu pasemek nie nakładałam na nie farby ani rozjaśniacza. Tylko boje się, że przy próbie zmienienia pielęgnacji stracę na połowie długości dużo włosów i będę zmuszona je ściąć, a jednak przy 4-letnim zapuszczaniu to mi tej długości szkoda co innego co parę miesięcy podcinać 10 cm, a co innego stracić 30 od raz
Na wcierkach jeszcze się nie znam, będę musiała doczytać
Na elektryzowanie stosuję jedwab, najpierw miałam z Joanny a teraz mam Loton i nic nie daje, jak włosy wyschną to się elektryzują
Pomyślę jeszcze nad tą pielęgnacją, na szczęście jestem jeszcze przed kupieniem kosmetyków do włosów, a te co mam właśnie się kończą

Na blogu zielony makijaż zapraszam do komentowania
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:26   #1985
Hosenka*
Zakorzenienie

Też dostałam właśnie paczuszkę od Virtual Lakiery te co chciałam (czerwony kremowy pękacz i brokatowe: czerwony i niebieski), natomiast z cieni trafili z jednym - Camel, natomiast różowy Sweet baby nie "mój"

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:33   #1986
Konto usunięte

Czy mi się wydaje czy się zmieniła strona jak nacisnę wyszukiwanie zaawansowane
6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:33   #1987
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Drozja Pokaż wiadomość
A czym się tak naprawdę zajmuje itp to nie wiem i nie mi oceniać, ale nie wygląda raczej na właścicielkę Douglasa ani modelkę, a plotki krążą i to raczej właśnie o takim wydźwięku jak twój post .
U mnie w mieście była taka historia, że dziewczyna rownież się chwaliła, że jedzi do Niemiec do pracy... nie wiem jak to się stało ale ktoś wynalazł jej seks-oferte na jednym z Niemieckich burdeli... (właśnie w Essen). Sama widziałam tą ofertę - dziewczyna się nie przejęła bo w końcu za noc z Nią trzeba było zapłacić 1000 euro.

Dziewczyna teraz chodzi z 'wysoko' usienioną głową.

A ja dziś byłam w Naturze i zastanawiam się czy jest jakaś Drogeria Natura gdzie byłby pełny asortyment Essence i nie dotknięte przez osoby produkty. Kupiłam bronzer - dojeżdzam do domu i widzę, że ktoś go dotykał - nic teraz nie zrobię. Tusz do rzęs pewnie też był macany 20x.

Promocja, że gratis do dwóch produktów no to wzięłam sobie eyeliner.
Pomijam fakt, że propozycja wyboru wyglądała mniej więcej tak -
a może szminka ? otwiera wykręca = na rękę.
a może błyszczyk ? to samo ..
eyeliner ? czarny ? otwieranie i to samo..

chyba przez to, że takie maniery mają sprzedawczynie to również na klientów to przechodzi.

Have you noticed the saddest person always has the most beautiful smile
Kid Cudi
Bayje jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:35   #1988
buahhot
Marcelover ♥♥♥

Cytat:
Napisane przez Yasinisi Pokaż wiadomość
Czy u Was za oknem też mnóstwo śniegu?? Jak się kładłam, nic nie było a dziś rano surprise
trochę napadało i jest -8st a wczoraj było 'cieplo' bo tylko -2,6st...

Cytat:
Napisane przez paollino Pokaż wiadomość
Dostałam paczkę od Virtuala...

Się wysilili... Pierwszy raz mnie spotyka taka sytuacja, że firma z którą prawie rok współpracuję przesyła mi 2 lakiery i 1 malutki cień, podczas gdy w mailach wybierałam zupełnie nie te kolory i zaznaczałam, że chcę je potem oddać w rozdaniu. Byłam zapewniana, że zostanie posłane "wszystko co wybrałam", a teraz w pudełku jeden cień w neutralnym kolorze i 2 lakiery

Wkurzyli mnie, kpiny jakieś.
hmm moze się pomylili?
Cytat:
Napisane przez LeejdiNaati Pokaż wiadomość
A ja dzisiaj podjęłam współpracę z dwoma firmami których produktów jestem okropnie ciekawa Nic więcej nie zdradzę, zobaczycie na blogu
to czekam na wpis

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32184421]Włosy w miejscu co się łamią były najpierw rozjaśniane, potem ciągle farbowałam na brązowo, a pół roku temu zrobiłam na nich pasemka, więc w dobrym stanie nie są, ale od czasu pasemek nie nakładałam na nie farby ani rozjaśniacza. Tylko boje się, że przy próbie zmienienia pielęgnacji stracę na połowie długości dużo włosów i będę zmuszona je ściąć, a jednak przy 4-letnim zapuszczaniu to mi tej długości szkoda co innego co parę miesięcy podcinać 10 cm, a co innego stracić 30 od raz
Na wcierkach jeszcze się nie znam, będę musiała doczytać
Na elektryzowanie stosuję jedwab, najpierw miałam z Joanny a teraz mam Loton i nic nie daje, jak włosy wyschną to się elektryzują
Pomyślę jeszcze nad tą pielęgnacją, na szczęście jestem jeszcze przed kupieniem kosmetyków do włosów, a te co mam właśnie się kończą

Na blogu zielony makijaż zapraszam do komentowania [/QUOTE]
oj, jak ja mialam rozjasniane wlosy to tez sie strasznie lamaly... na szczescie zrezygnowalam z rozjasniacza na rzecz farby i wlosy sa w o niebo lepszej kondycji
nie wiem jaki masz aktualnie kolor wlosow, ale moze pomysl nad farbami zamiast rozjasniacza?

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:36   #1989
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Też dostałam właśnie paczuszkę od Virtual Lakiery te co chciałam (czerwony kremowy pękacz i brokatowe: czerwony i niebieski), natomiast z cieni trafili z jednym - Camel, natomiast różowy Sweet baby nie "mój"
Co za bezczelność, a mi napisali że każdy miał dostać 1 lakier i 1 cień i że ja dostałam 2 lakiery i cień, to aż wyróżnienie!!! A ja naiwna uwierzyłam
Stary 2012-02-09, 13:48   #1990
trustmyself
Zakorzenienie

GG do trustmyself

Cytat:
Napisane przez Bayje Pokaż wiadomość
A ja dziś byłam w Naturze i zastanawiam się czy jest jakaś Drogeria Natura gdzie byłby pełny asortyment Essence i nie dotknięte przez osoby produkty. Kupiłam bronzer - dojeżdzam do domu i widzę, że ktoś go dotykał - nic teraz nie zrobię. Tusz do rzęs pewnie też był macany 20x.

Promocja, że gratis do dwóch produktów no to wzięłam sobie eyeliner.
Pomijam fakt, że propozycja wyboru wyglądała mniej więcej tak -
a może szminka ? otwiera wykręca = na rękę.
a może błyszczyk ? to samo ..
eyeliner ? czarny ? otwieranie i to samo..

chyba przez to, że takie maniery mają sprzedawczynie to również na klientów to przechodzi.
U mnie było to samo. A moja mama mnie zdenerwowała, bo ona właśnie taka jest, wszystko maca paluchami, kredki sprawdza na dłoni, no to na nią nakrzyczałam, że nie wolno tak robić. Ale wzięła to, co przetestowała na dłoni.

Ja z tych darmowych wzięłam cień i błyszczyk, eyeliner tylko zobaczyłam jaki ma pędzelek.

Narysuj mnie
Pociągnij kreskę
Dodaj uczucia
Stwórz...

To nie pech, że trafiamy na siebie, to głupie szczęście.
trustmyself jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 13:55   #1991
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Dostałam paczkę od Virtuala...

Się wysilili... Pierwszy raz mnie spotyka taka sytuacja, że firma z którą prawie rok współpracuję przesyła mi 2 lakiery i 1 malutki cień, podczas gdy w mailach wybierałam zupełnie nie te kolory i zaznaczałam, że chcę je potem oddać w rozdaniu. Byłam zapewniana, że zostanie posłane "wszystko co wybrałam", a teraz w pudełku jeden cień w neutralnym kolorze i 2 lakiery

Wkurzyli mnie, kpiny jakieś.
Cytat:
No lepsze niż nic, ale miało być rozdanie sponosorowane przez nich. A jak ja teraz napiszę że zasponsorowali 3 maleństwa?

Nie mam czasem sił do tych firm
Cytat:
Co za bezczelność, a mi napisali że każdy miał dostać 1 lakier i 1 cień i że ja dostałam 2 lakiery i cień, to aż wyróżnienie!!! A ja naiwna uwierzyłam

Czy Ty aby trochę nie przesadzasz?

Ja rozumiem, że nie może być tak, że człowiek bierze wszystko co dają i nie baczy nawet na to co dostaje od firm, ale przesada w drugą stronę też jest raczej nie wskazana. Nie lepiej po prostu się ucieszyć, że coś się dostało? Może rozdawane było to na zasadzie popularności bloga - te z większą liczbą wyświetleń otrzymały dużo więcej?

Nie lubię takiej roszczeniowej postawy.
Stary 2012-02-09, 13:55   #1992
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez trustmyself Pokaż wiadomość
Ja z tych darmowych wzięłam cień i błyszczyk, eyeliner tylko zobaczyłam jaki ma pędzelek.[/I]

no ja kupiłam aby dwa produkty - ale tak to chyba bym wzieła cień jako drugi.

a eyeliner już przetestowany i nawet dobry.

boje się użyć tuszu .. nie wiem czy ta szczoteczka taka wyspecjalizowana, że tak mało nabiera tuszu czy już tyle z Niego ubyło w sklepie

ktoś miał all eyes on me to Niech mi powie czy to tak ma być czy dobrze myślę.

Kid Cudi
Stary 2012-02-09, 14:00   #1993
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Annaluka Pokaż wiadomość

Ja rozumiem, że nie może być tak, że człowiek bierze wszystko co dają i nie baczy nawet na to co dostaje od firm, ale przesada w drugą stronę też jest raczej nie wskazana. Nie lepiej po prostu się ucieszyć, że coś się dostało? Może rozdawane było to na zasadzie popularności bloga - te z większą liczbą wyświetleń otrzymały dużo więcej?

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:02   #1994
201608251020
Konto usunięte

Cytat:

Nie lepiej po prostu się ucieszyć, że coś się dostało? Może rozdawane było to na zasadzie popularności bloga - te z większą liczbą wyświetleń otrzymały dużo więcej?

Aby nie przesadzam...
Cieszyłam się, że się COŚ dostało, jak zakładałam bloga. Fakt jest taki, że co innego było ustalone a co innego zostało dostarczone.

I możesz nie lubić, nikt Ci nie każe przecież
Stary 2012-02-09, 14:10   #1995
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez buahhot Pokaż wiadomość
oj, jak ja mialam rozjasniane wlosy to tez sie strasznie lamaly... na szczescie zrezygnowalam z rozjasniacza na rzecz farby i wlosy sa w o niebo lepszej kondycji
nie wiem jaki masz aktualnie kolor wlosow, ale moze pomysl nad farbami zamiast rozjasniacza?
Rozjaśniacz zafundowała mi fryzjerka, miała być farba, ale fryzjerka bez mojej zgody zrobiła rozjaśniaczem, no ale trudno.
Teraz stosuję tylko farby na odrost, najpierw użyłam Londy Perłowy Blond, potem dwa razy Palette C10, teraz przeszłam na Wellaton 12/1
Stary 2012-02-09, 14:11   #1996
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Aby nie przesadzam...
Cieszyłam się, że się COŚ dostało, jak zakładałam bloga. Fakt jest taki, że co innego było ustalone a co innego zostało dostarczone.

I możesz nie lubić, nikt Ci nie każe przecież
No to faktycznie kpiny i bezczelność jakaś
Nie mam czasem sił do tych blogerek

Skoro firma się nie wysiliła to może Ty się wysil i napisz do nich w sprawie wyjaśnienia tej sytuacji, skoro taka straszna tragedia się stała...

Aż chce się napisać - więcej luzu! Mało to było sytuacji, że PR danej firmy ma bałagan, że miała być paczka, a nie ma. Nie mówię, żeby to popierać, ale wszyscy są ludźmi, pomyłki i nieporozumienia się zdarzają. Zamiast psioczyć pod nosem chyba lepiej coś wyjaśnić... Poza tym to są TYLKO blogi...
Stary 2012-02-09, 14:11   #1997
kasiaen1
Zadomowienie

Ja co prawda nigdy żadnej współpracy nie miałam i z założenia nie zamierzam żadnej podejmować, ale bardziej przychylam się do zdania Paollino. Nie lubię, nie trawię, jak ktoś robi coś na pół gwizdka, byle jak. Jeśli firma podejmuje współpracę, to - w mojej opinii - niech ma trochę klasy i zrobi to porządnie, a nie chce mieć milion recenzji na milionie blogów za jakiś lakier do paznokci. Cieszyć z tego, że się coś dostało, to można jak się dostaje prezent, a nie podejmuje działanie, w wyniku którego druga strona ma równie dużą korzyść.
Stary 2012-02-09, 14:16   #1998
buahhot
Marcelover ♥♥♥

[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32185613]Rozjaśniacz zafundowała mi fryzjerka, miała być farba, ale fryzjerka bez mojej zgody zrobiła rozjaśniaczem, no ale trudno.
Teraz stosuję tylko farby na odrost, najpierw użyłam Londy Perłowy Blond, potem dwa razy Palette C10, teraz przeszłam na Wellaton 12/1 [/QUOTE]
aaa no to dobrze
a już chciałam Cie sprowadzać na dobrą drogę farb

buahhot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:19   #1999
201608251020
Konto usunięte

Cytat:

Skoro firma się nie wysiliła to może Ty się wysil i napisz do nich w sprawie wyjaśnienia tej sytuacji, skoro taka straszna tragedia się stała...
.
Wysiliłam się.
Jakbyś czytała uważniej to byś doczytała, że to właśnie firma tak mi napisała, że rozdawali po 1 lakierze i cieniu wszystkim, a ja dostałam 2 i to jest wręcz wyjątkowa sytuacja.

kasiuen1 bardzo fajnie ujęłaś dokładnie to, o co mi chodziło
Stary 2012-02-09, 14:19   #2000
Bayje
Zakorzenienie

dziewczyny co sądzicie o szybkich randkach ? ktoś był na takich 3 minutówkach ? bo u mnie w mieście coś takiego 'robią' i się zastanawiam czy nie pójść tak dla picu

Kid Cudi
Stary 2012-02-09, 14:21   #2001
panna mrau
Zakorzenienie

GG do panna mrau

paollino, ja zmienię temat - jak chudniesz bez wysiłku? bo za każdym razem jak spoglądam w Twój podpis to mnie niesamowicie ciekawi
panna mrau jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:21   #2002
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
dziewczyny co sądzicie o szybkich randkach ? ktoś był na takich 3 minutówkach ? bo u mnie w mieście coś takiego 'robią' i się zastanawiam czy nie pójść tak dla picu
Mnie zawsze zastanawiało ile dowiesz się w 3 min. od faceta/kobiety

bo jeśli tak patrzeć na mnie i TŻa, to gdyby zależało to od 3 minut pierwszych, to raczej parą byśmy nie byli
Stary 2012-02-09, 14:24   #2003
Bayje
Zakorzenienie

Cytat:
no ja mimo, że mam faceta to chętnie bym się na takie coś przeszła - zobaczyć jak to wygląda i w ogóle... a kto wie co mnie tam spotka

Kid Cudi
Stary 2012-02-09, 14:26   #2004
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez panna mrau Pokaż wiadomość
paollino, ja zmienię temat - jak chudniesz bez wysiłku? bo za każdym razem jak spoglądam w Twój podpis to mnie niesamowicie ciekawi
Ja muszę zmienić ten podpis, bo się wszyscy dopytują
No nazwałam to bez wysiłku, bo jedyne co robię, to 2-3 razy w tygodniu wsiadam na rowerek na godzinkę, nie jem po 17 (tak wiem, na wizażu to tępią ), piję dużo pokrzywy, herbaty czerwonej i wodę mineralną - 1,5 butelki dziennie - czyli jakieś 2 litry.

No i głodówki są też tępione, ale jednak raz w miesiącu robię głodówę - w ciągu 24 h wypijam 4 litry wody w ciągu dnia zamiast jedzenia. Efektu jojo nie ma, a waga sukcesywnie w dół.
Stary 2012-02-09, 14:26   #2005
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:

bo jeśli tak patrzeć na mnie i TŻa, to gdyby zależało to od 3 minut pierwszych, to raczej parą byśmy nie byli
A ja bym nie była z moim mężem

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:27   #2006
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
no ja mimo, że mam faceta to chętnie bym się na takie coś przeszła - zobaczyć jak to wygląda i w ogóle... a kto wie co mnie tam spotka
Stary 2012-02-09, 14:28   #2007
Annaluka
Zakorzenienie

Cytat:
Wysiliłam się.
Jakbyś czytała uważniej to byś doczytała, że to właśnie firma tak mi napisała, że rozdawali po 1 lakierze i cieniu wszystkim, a ja dostałam 2 i to jest wręcz wyjątkowa sytuacja.

kasiuen1 bardzo fajnie ujęłaś dokładnie to, o co mi chodziło
A to przepraszam, bo źle to zrozumiałam

Czasami w jednej firmie na maile odpisuje stale ktoś inny, może stąd takie wyjaśnienia?
Albo zwyczajnie skłamali
Stary 2012-02-09, 14:29   #2008
kasiaen1
Zadomowienie

Cytat:
Mój kolega chodzi(ł) często i raczej to 3 minutówka na sprawdzenie pociągu seksualnego , mało kto - podobno - chodzi tam szukać miłości
Stary 2012-02-09, 14:29   #2009
Yasinisi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja muszę zmienić ten podpis, bo się wszyscy dopytują
No nazwałam to bez wysiłku, bo jedyne co robię, to 2-3 razy w tygodniu wsiadam na rowerek na godzinkę, nie jem po 17 (tak wiem, na wizażu to tępią ), piję dużo pokrzywy, herbaty czerwonej i wodę mineralną - 1,5 butelki dziennie - czyli jakieś 2 litry.

No i głodówki są też tępione, ale jednak raz w miesiącu robię głodówę - w ciągu 24 h wypijam 4 litry wody w ciągu dnia zamiast jedzenia. Efektu jojo nie ma, a waga sukcesywnie w dół.
To pogratulować. Ja mimo bardzo intensywnych ćwiczeń i ograniczania (odrobinę, żeby nie nazywać tego dietą) jedzenia, nie chudnę wcale

NIE PRZESYŁAM TŁUMACZEŃ KSIĄŻEK!!!
Yasinisi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-02-09, 14:33   #2010
201608251020
Konto usunięte

Cytat:
Czasami w jednej firmie na maile odpisuje stale ktoś inny, może stąd takie wyjaśnienia?
Albo zwyczajnie skłamali
Pani stwierdziła że zmienili szefa i to on tak nakazał.
Żal mi o tyle, że chciałam dziewczynom zrobić rozdanie. Zazwyczaj dostawałam po kilka cieni do powiek, lakierów itp. Mogłam uformować nawet 2 zestawy na rozdanie. A teraz jest skromnie, wręcz biednie.

No cóż, trudno się mówi. Pani obiecała że zrekompensuje mi to jakoś, zatem poczekamy zobaczymy.

Nie wspominając o tym że zamówiłam sobie lakier z Colour Alike, zapłaciłam w piątek i co i co? Dalej go nie ma A ja czekam i czekam na moją wymarzoną Kocimiętkę, napaliłam się na ten kolorek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości