|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1981 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
A ja dzisiaj podjęłam współpracę z dwoma firmami których produktów jestem okropnie ciekawa
Nic więcej nie zdradzę, zobaczycie na blogu
|
#1982 |
|
Konto usunięte
|
No dobra, paczka była skromna, ale lakiery są faaaaaaajne
zaraz obfocę i wrzucę na bloga
|
|
|
|
#1983 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny zapytam jeszcze raz, bo może wczoraj umknęło.
Czy ma któraś z was w domu niepotrzebny inhalator elektryczny?
|
|
|
|
#1984 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
co innego co parę miesięcy podcinać 10 cm, a co innego stracić 30 od raz ![]() Na wcierkach jeszcze się nie znam, będę musiała doczytać ![]() Na elektryzowanie stosuję jedwab, najpierw miałam z Joanny a teraz mam Loton i nic nie daje, jak włosy wyschną to się elektryzują ![]() Pomyślę jeszcze nad tą pielęgnacją, na szczęście jestem jeszcze przed kupieniem kosmetyków do włosów, a te co mam właśnie się kończą ![]() Na blogu zielony makijaż zapraszam do komentowania
|
|
|
|
|
#1985 |
|
Zakorzenienie
|
Też dostałam właśnie paczuszkę od Virtual
Lakiery te co chciałam (czerwony kremowy pękacz i brokatowe: czerwony i niebieski), natomiast z cieni trafili z jednym - Camel, natomiast różowy Sweet baby nie "mój"
|
#1986 |
|
Konto usunięte
|
Czy mi się wydaje czy się zmieniła strona jak nacisnę wyszukiwanie zaawansowane
|
|
|
|
#1987 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyna teraz chodzi z 'wysoko' usienioną głową. A ja dziś byłam w Naturze i zastanawiam się czy jest jakaś Drogeria Natura gdzie byłby pełny asortyment Essence i nie dotknięte przez osoby produkty. Kupiłam bronzer - dojeżdzam do domu i widzę, że ktoś go dotykał - nic teraz nie zrobię. Tusz do rzęs pewnie też był macany 20x. Promocja, że gratis do dwóch produktów no to wzięłam sobie eyeliner. Pomijam fakt, że propozycja wyboru wyglądała mniej więcej tak - a może szminka ? otwiera wykręca = na rękę. a może błyszczyk ? to samo .. eyeliner ? czarny ? otwieranie i to samo.. chyba przez to, że takie maniery mają sprzedawczynie to również na klientów to przechodzi.
|
|
#1988 | |||
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
a wczoraj było 'cieplo' bo tylko -2,6st...Cytat:
Cytat:
![]() [1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32184421]Włosy w miejscu co się łamią były najpierw rozjaśniane, potem ciągle farbowałam na brązowo, a pół roku temu zrobiłam na nich pasemka, więc w dobrym stanie nie są, ale od czasu pasemek nie nakładałam na nie farby ani rozjaśniacza. Tylko boje się, że przy próbie zmienienia pielęgnacji stracę na połowie długości dużo włosów i będę zmuszona je ściąć, a jednak przy 4-letnim zapuszczaniu to mi tej długości szkoda co innego co parę miesięcy podcinać 10 cm, a co innego stracić 30 od raz ![]() Na wcierkach jeszcze się nie znam, będę musiała doczytać ![]() Na elektryzowanie stosuję jedwab, najpierw miałam z Joanny a teraz mam Loton i nic nie daje, jak włosy wyschną to się elektryzują ![]() Pomyślę jeszcze nad tą pielęgnacją, na szczęście jestem jeszcze przed kupieniem kosmetyków do włosów, a te co mam właśnie się kończą ![]() Na blogu zielony makijaż zapraszam do komentowania [/QUOTE]oj, jak ja mialam rozjasniane wlosy to tez sie strasznie lamaly... na szczescie zrezygnowalam z rozjasniacza na rzecz farby i wlosy sa w o niebo lepszej kondycji ![]() nie wiem jaki masz aktualnie kolor wlosow, ale moze pomysl nad farbami zamiast rozjasniacza? |
|||
|
|
|
#1989 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1990 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja z tych darmowych wzięłam cień i błyszczyk, eyeliner tylko zobaczyłam jaki ma pędzelek.
|
|
#1991 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czy Ty aby trochę nie przesadzasz? ![]() Ja rozumiem, że nie może być tak, że człowiek bierze wszystko co dają i nie baczy nawet na to co dostaje od firm, ale przesada w drugą stronę też jest raczej nie wskazana. Nie lepiej po prostu się ucieszyć, że coś się dostało? Może rozdawane było to na zasadzie popularności bloga - te z większą liczbą wyświetleń otrzymały dużo więcej? Nie lubię takiej roszczeniowej postawy.
|
|
|
#1992 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja kupiłam aby dwa produkty - ale tak to chyba bym wzieła cień jako drugi. a eyeliner już przetestowany i nawet dobry. boje się użyć tuszu .. nie wiem czy ta szczoteczka taka wyspecjalizowana, że tak mało nabiera tuszu czy już tyle z Niego ubyło w sklepie ![]() ktoś miał all eyes on me to Niech mi powie czy to tak ma być czy dobrze myślę.
|
|
#1993 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1994 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cieszyłam się, że się COŚ dostało, jak zakładałam bloga. Fakt jest taki, że co innego było ustalone a co innego zostało dostarczone. I możesz nie lubić, nikt Ci nie każe przecież
|
|
|
|
|
#1995 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Teraz stosuję tylko farby na odrost, najpierw użyłam Londy Perłowy Blond, potem dwa razy Palette C10, teraz przeszłam na Wellaton 12/1
|
|
|
|
|
#1996 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mam czasem sił do tych blogerek ![]() Skoro firma się nie wysiliła to może Ty się wysil i napisz do nich w sprawie wyjaśnienia tej sytuacji, skoro taka straszna tragedia się stała... Aż chce się napisać - więcej luzu! Mało to było sytuacji, że PR danej firmy ma bałagan, że miała być paczka, a nie ma. Nie mówię, żeby to popierać, ale wszyscy są ludźmi, pomyłki i nieporozumienia się zdarzają. Zamiast psioczyć pod nosem chyba lepiej coś wyjaśnić... Poza tym to są TYLKO blogi...
|
|
|
#1997 |
|
Zadomowienie
|
Ja co prawda nigdy żadnej współpracy nie miałam i z założenia nie zamierzam żadnej podejmować, ale bardziej przychylam się do zdania Paollino. Nie lubię, nie trawię, jak ktoś robi coś na pół gwizdka, byle jak. Jeśli firma podejmuje współpracę, to - w mojej opinii - niech ma trochę klasy i zrobi to porządnie, a nie chce mieć milion recenzji na milionie blogów za jakiś lakier do paznokci. Cieszyć z tego, że się coś dostało, to można jak się dostaje prezent, a nie podejmuje działanie, w wyniku którego druga strona ma równie dużą korzyść.
|
|
|
|
#1998 |
|
Marcelover ♥♥♥
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32185613]Rozjaśniacz zafundowała mi fryzjerka, miała być farba, ale fryzjerka bez mojej zgody zrobiła rozjaśniaczem, no ale trudno.
Teraz stosuję tylko farby na odrost, najpierw użyłam Londy Perłowy Blond, potem dwa razy Palette C10, teraz przeszłam na Wellaton 12/1 [/QUOTE]aaa no to dobrze a już chciałam Cie sprowadzać na dobrą drogę farb ![]()
|
|
|
|
#1999 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jakbyś czytała uważniej to byś doczytała, że to właśnie firma tak mi napisała, że rozdawali po 1 lakierze i cieniu wszystkim, a ja dostałam 2 i to jest wręcz wyjątkowa sytuacja. kasiuen1 bardzo fajnie ujęłaś dokładnie to, o co mi chodziło |
|
|
|
|
#2000 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny co sądzicie o szybkich randkach ? ktoś był na takich 3 minutówkach ? bo u mnie w mieście coś takiego 'robią' i się zastanawiam czy nie pójść tak dla picu
|
#2001 |
|
Zakorzenienie
|
paollino, ja zmienię temat - jak chudniesz bez wysiłku?
bo za każdym razem jak spoglądam w Twój podpis to mnie niesamowicie ciekawi
|
|
|
|
#2002 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() bo jeśli tak patrzeć na mnie i TŻa, to gdyby zależało to od 3 minut pierwszych, to raczej parą byśmy nie byli |
|
|
|
|
#2003 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mimo, że mam faceta to chętnie bym się na takie coś przeszła - zobaczyć jak to wygląda i w ogóle... a kto wie co mnie tam spotka
|
#2004 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() No nazwałam to bez wysiłku, bo jedyne co robię, to 2-3 razy w tygodniu wsiadam na rowerek na godzinkę, nie jem po 17 (tak wiem, na wizażu to tępią ), piję dużo pokrzywy, herbaty czerwonej i wodę mineralną - 1,5 butelki dziennie - czyli jakieś 2 litry.No i głodówki są też tępione, ale jednak raz w miesiącu robię głodówę - w ciągu 24 h wypijam 4 litry wody w ciągu dnia zamiast jedzenia. Efektu jojo nie ma, a waga sukcesywnie w dół.
|
|
|
|
|
#2005 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#2006 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2007 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czasami w jednej firmie na maile odpisuje stale ktoś inny, może stąd takie wyjaśnienia? Albo zwyczajnie skłamali
|
|
|
#2008 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2009 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2010 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Żal mi o tyle, że chciałam dziewczynom zrobić rozdanie. Zazwyczaj dostawałam po kilka cieni do powiek, lakierów itp. Mogłam uformować nawet 2 zestawy na rozdanie. A teraz jest skromnie, wręcz biednie. No cóż, trudno się mówi. Pani obiecała że zrekompensuje mi to jakoś, zatem poczekamy zobaczymy. ![]() Nie wspominając o tym że zamówiłam sobie lakier z Colour Alike, zapłaciłam w piątek i co i co? Dalej go nie ma ![]()
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:17.

Nic więcej nie zdradzę, zobaczycie na blogu 
zaraz obfocę i wrzucę na bloga

Pielęgnacja bez silikonów nie każdemu służy, ale warto dać jej szansę dłużej - może za jakiś czas się okaże, że włosy Ci odżyją. Na wypadanie możesz robić wcierki, na łamanie i elektryzowanie zabezpieczaj słowy jakimś jedwabiem lub olejem i bądź cierpliwa
co innego co parę miesięcy podcinać 10 cm, a co innego stracić 30 od raz