|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#331 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVIII
Hej!
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
, koronki niestety nie lubię ale kolorek ładny trochę ich za dużo wiadomo każdy ma swój gust ,ale ważne że Tobie sie podobają ![]() czekam na Twoje farbowanko ciekawe co to wyjdzie
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|||
|
|
|
#332 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mega sexi kupie jak bedą następnym razem ![]() Cytat:
wody można sobie dolać cooo???? 111 mają wycofać? ale ze wszystkich rossmanów??? WTF!!!!!!!! Cytat:
|
|
#333 | ||
|
Zakorzenienie
|
Też czekam z niecierpliwością
![]() Cytat:
Ten telefon jest okropny, sorry ![]() Miałam go w rękach i wszystko sie tam rusza na stykach, trzeszczy, klawisze takie tyci tyci. Takie małe gówno ![]() Mi sie marzy Xperia Neo, albo Arc ![]() Cytat:
![]() Nie no ta koleżanka jest spoko Czasem troche przegina ale przynajmniej normalna jest i mozna z nia pogadac o wszystkim. Chociaz na imprezy z nia nie lubie chodzic sama bo ona gdzies polezie, tu z kims potanczy, tam z kims potanczy, tu jakiegos powyrywa a ja zostaje sama jak kołek i sie musze zawsze od jakichs kretynów opędzać Eh kiedys to były czasy, fakt A teraz to sie wkurzam bo wszyscy sie pochleją, mają ubaw a jakiś pierdół a ja za trzeźwa jestem zeby mnie to smieszylo |
||
|
|
|
#334 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
![]() ja jednak trzymam sie nokii- przetestowalam wiele telefonow, ale nokia byla zawsze najblizsza memu sercu i nie psuje sie u mnie tak szybko chociaz mialam SE kiedys, juz z kolorowym wyswietlaczem i aparatem ![]() ooo podoba mi sie wyglada podobnie do nokii n97mini moj Tż taka ma ![]() i widze ze ma system android- taki mam w tablecie moj tel ma symbiana- juz wczoraj dal popis- pierwszy restart hahah Edytowane przez buahhot Czas edycji: 2012-02-09 o 14:59 |
|
|
|
|
#335 |
|
Raczkowanie
|
Kitka włosy prześliczne, też takie chcę
właśnie zapoczątkowałaś z Infatuated erę przyciemniania Ja już wcześniej pisałam na wątku (jakieś 3 tyg temu na pewno nie kojarzycie, bo ja mało się udzielam:P) pomalowałam pasemko londą perłowym blondem i wyszedł zielono buro siwy masakra... miałam wstawić fotkę, ale nie miałam jak zrzucić.... no i w końcu się zmyło i ani śladu po farbie... i właśnie proszę o poradę ekspertaBlond Bunny czy jedyne wyjście na pozbycie się tych białych kłaków to ogolić głowę? czy jakaś dekoloryzacja?nie wiem co z tym robić... tym bardziej, że nie mam w okolicy zaufanego fryzjera.. shit xLADYx ja też ostatnio dostałam telefon Samsung Wave 3 taki prezent już na walentynki i powiem, że jest za☠☠☠isty choć trochę duży, ale szczerze polecam, samo wykonanie tel i ekran superamoled mnie przekonały, normalnie lepsza jest kolorystyka niż na tv czy lapku. |
|
|
|
#336 |
|
Zakorzenienie
|
Ja się śmiałam bo TŻ kupił Samsunga Galaxy S Plus, i generalnie telefon to przenośny komputer
![]() W kinie był to sobie dla jaj nakręcił fragment i wiecie co? Jakość lepsza niż te na ekino co wrzucają z kamer kręcone itd |
|
|
|
#337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każda z nas jak widać na wątku ma inny gust łączą nas tylko włosy ![]() nic nie trzeszczy też miałam w dłoniach nie przeszkadzają mi małe klawisze nie będę cegły nosiła mam małego LG dotykowego i chce pozostać przy małym telefonie te duże mi nie podobają się
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#338 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
iphone forever ![]() ![]() ![]() Mam go od miesiąca ,a dzis kupilam juz 3 pokrowiec ![]() uzaleznienie galaxy bardzo podobny do iphone
|
|
#339 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nutrissow dzis bylo po sufit.ja sie bardzo ciesze z mojego taniego sklepiku Cytat:
Cytat:
wszystko inne dozwolone.
|
|
#340 |
|
Zakorzenienie
|
Czeko mój brat ma xperie neo-v
fajny telefonik ale dla mnie te wszystkie dotykowe, bajeranckie telefony to nie da mnie, za tępa jestem na takie rzeczy ![]() ![]() Infatuated - zrobiłaś odrost Wellatonem?
|
|
|
|
#341 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#342 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() Macie telewizor w pokoju ? Bo ja mam i caly dzien leci ![]() chyba go wyniose
|
#343 |
|
Zakorzenienie
|
a co ? masz ochotę zamienić farbke na A10?
ja narazie spróbuję jeszcze miks 12/1 i 12/0 ale ogolnie nie narzekam na welka u mnie sie dobrze spisuje -odpukać A10 tez mam ale jednak C12 dość mocno dała w kość moim włoskom i wolałabym ich nie narażać juz na 12%oks no chyba, że będę zmuszona zapomniałam napisać że super ta sukienka i reszta zreszta tez ![]() co myslicie o tej torebce http://moda.allegro.pl/elegancka-lis...100868511.html szukam szukam i nic ciekawego nie widze jedynie ta mi wpadła w oko acha i ta http://moda.allegro.pl/torebka-worek...104714351.html
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała Edytowane przez asiabb1983 Czas edycji: 2012-02-09 o 15:41 |
|
|
|
#344 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale mnie tv nie kreci, ogladam tylko o 19 moj serial brazylijski ![]() Cytat:
oni pisza ze pomaranczowa?
|
|
#345 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale chodzi mi o pomarańcz własnie albo granat -kobalt
blonding zapuszczanie i regeneracja włosków ![]() było - 1 czerwiec 2013 -36 cm jest- 1 marzec 2014 - 48,5 cm po podcięciu 5 marzec - 47 cm CEL 60 cm aerobik 2x w tygodniu + Mel B totally fit ! 20 min trening całego ciała |
|
|
|
|
#346 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja teraz bardziej na funkcje patrze itd. Małego telefonu nie moge mieć, jakoś nie wiem, kiedys miałam i po prostu dla mnie są niepraktyczne. Wole te większe teraz ![]() Cytat:
Kolor trudno określić ale to taki koral, pomarańcz wpadający lekko w czerwień Cytat:
Zobaczymy, do wymiany telefonu to u mnie daleeeeko ![]() Cytat:
Zobaczymy jak ci wyjdzie ![]() A A10 to ja kiedys robiłam i z tego co pamietam to mi tak jasno nie wyszło, a u Bunny bardzo podobnie do Wellatonu wiec czekam bo wrazie co, mialabym farbke na zastępstwo może ![]() Torebka ta pierwsza
|
||||
|
|
|
#347 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rodzice mają tak samo ![]() Cytat:
![]() Zlocus - z Infą mamy średni blond, dokładnie taki jak wczoraj wklejałam zdjęcia. Jak chcesz jeszcze ciemniejszy to pofarbuj ciemnym blondem i tyle
|
||
|
|
|
#348 |
|
Zadomowienie
|
Wylaczylam telewizor
,dziwne uczucie ![]() Farbuje mi posciel na rozowo Powkladam rozne graty do lozka (znaczy sofy)
|
#349 | ||
|
Zakorzenienie
|
ja uciekam juz do domu
![]() Cytat:
Cytat:
ale jakby co to ta 1 lepsza workow nie znosze bo nigdy nie mam czym go wypchac a moze bys sie skusila na jakis fajny kuferek?
|
|
|
#350 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
do czego to doszło... Blond Bunny a jaką konkretnie polecasz?czy ta Kitki i Infy będzie ok czy raczej nie? bo jutro wybieram się do rosska i jak stanę przed tymi farbami to w końcu wyjdę z czarną takie strzelę przyciemnianie, że własna matka mnie nie pozna hehe
|
|
|
|
|
#351 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale potem przerzuciłam się na LG moja mamka też ma SE no i teraz mam i ja ![]() zaraz obczaję dokładnie go ![]() ---------- Dopisano o 16:21 ---------- Poprzedni post napisano o 16:21 ---------- Cytat:
dla mnie byle zadzwonić i muzyczki posłuchać no i mały musi być
|
||
|
|
|
#352 |
|
Rozeznanie
|
Mam pytanie do Blond Bunny - ile jest oksydantu w Palette Permanent 219? 50 ml? Jest 12%, prawda?
|
|
|
|
#354 |
|
Zakorzenienie
|
a mi coś kurde nie pasuje w tym kolorze
![]() dzisiaj odrost jest już jaśniejszy po myciu, wyrównany, ale kurczę to chyba nie to ![]() Bunny myślisz, że teraz z Loreal Excellence naturalny baby blond 10 mógłby mi wyjść? |
|
|
|
#355 |
|
Zadomowienie
|
Princesska mam lokówkę, dziękuję za poświęcony czas
Na początku jak otworzyłam to się przestraszyłam bo nie ma tego klipsa do zapięcia włosów przy kręceniu, tak patrzę z mamą o co chodzi i mówi "może dlatego taka przeceniona" .. Ale później skminiłam, że tak po prostu ma być i już nakręciłam sobie kawałek, super jest A i kupiłam sobie ten podkład Rimmela Wake Me Up, w Rossie promocja na 32zł ![]() Aaa i zamówiłam ostatnio pędzle Hakuro i Maestro, w ogóle całkiem inne malowanie, wcześniej miałam takie 'dyżurne' na pracownię i teraz zaszalałam i kupiłam te lepsze, różnica kolosalna
|
#356 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a które zamówiłaś?
|
|
|
|
|
#357 |
|
Zadomowienie
|
Z Hakuro zamówiłam akurat te większe, H55, H51, H54 i skośny do brwi H85
te do twarzy są takieeee cudoownneee
|
#358 |
|
Zakorzenienie
|
Zaraz zwariuje
Próbuje pisać ale nie da się jak ona mi tu miauczy i miauczy i zaczepia bo chce żeby głaskać. A ja serca nie mam jak ona tak patrzy i jeszcze oczka załzawione W domu oczywiscie nawet jej nie dotkna, bo poobrażani niewiadomo o co. Pretensje że miauczy, że sie po dywanie turla, a przecież ona tylko chce zeby sie do kogoś przytulić W łazience jej przecież nie zamkne. I tak co chwile ktoś chodzi to ucieknie. Czasem jak mnie do szału doprowadza w ruji to ją zamykam bo wtedy pokrzyczy i przynajmniej spać człowiek może Kocyk swój ma to spać pójdzie i spokój na noc. No ale jak ja mam pisać teraz wrrr, zero zrozumienia w tym domu
|
|
|
|
#359 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#360 |
|
Zadomowienie
|
Moja psina na cieczke od jakiegos czasu, tylko chodzi i wyje,placze
![]() Jak to u bab w trakcie okresu
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:24.

, koronki niestety nie lubię ale kolorek ładny 

właśnie zapoczątkowałaś z Infatuated erę przyciemniania 

no chyba, że będę zmuszona
Kolor trudno określić ale to taki koral, pomarańcz wpadający lekko w czerwień