|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
| Pokaż wyniki sondy: Czy kupię go powtórnie? | |||
| Tak |
|
1 | 100,00% |
| Nie |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 1. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#17761 |
|
Raczkowanie
|
Witam
Mam w końcu trochę czasu, więc podzielę się wrażeniami z paczki z kat.01 Wczoraj byłam w Coku i przywitał mnie tłum konsultantek, które zniecierpliwone czekały na paczki ![]() Nie mogłam narzekać, bo akurat stałam przy nowościach i sobie dużo rzeczy poglądałam ![]() Be Sensual piękny zmysłowy zapach, trochę piżma wyczuwam, ale nie jest ciężki, niestety tak już pisały dziewczyny nie jest zbyt trwały.Ale piękny ![]() Essence jest to zapach świeży, bardzo ciekawy, żałuje że nie wzięłam dla TŻ w demo ![]() Torba SPA dla mnie ten materiał ala satyna wygląda okropnie,świeci się jak bombka i wcale torba nie wyglada jak na zdjęciu w katalogu Nowe Naturalsy zapach wydał mi się bardzo chemiczny, nieładny )Biżuteria Taya ciężkie te kulki moim zdaniem efekt wizualny psują te zdobienia srebne,bardzo odstają od koloru kulekPędzel CT mam i jestem zadowolona jest śliczny i mieciutki Cień złocisty ICY bardzo mi pasuje, kolorek śliczny,jak się raz nałoży to jest mocno błękitny, ale można rozetrzeć. NIestety nie mam czym zrobić zdjęć.Klientka miała kolor Bronze taki bardziej rudawy jest, a jak się rozetrze to ładny złoty. Myszka Ella Balerina świetnie skacze ![]() To na tyle, więcej nie zdążyłam obejrzeć, bo tłok się zrobił ![]() Pozdrawiam |
|
|
|
#17762 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Katalogi Avonu
Cytat:
|
|
|
|
|
#17763 |
|
Raczkowanie
|
Witaj...uważam, że płyny są jednymi z lepszych produktów Avonu...są wydajne, ładnie pachną i pienią się rewelacyjnie. polecam...w zasadzie nie ma zapachu, który by mi się nie podobał...choć b. lubię jeżynowy, Biała Lilia, brzoskwiniowy, wiosenny,,,itp pozdrawiam. Aneta
|
|
|
|
#17764 |
|
Zakorzenienie
|
heh dziewczynki napiszcie cos o ty zapachu..
|
|
|
|
#17765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ooo dziękuje bardzo za odpowiedz ![]() w takim razie czuje sie przekonana i zamowie rowniez plyn do kapieli ![]() bo niektore dziewczyny mowily ze słabo sie pieni a zapach bardzo szybko ulatuje.. ja lece,dobranoc wszystkim
Edytowane przez kasiek1122 Czas edycji: 2006-12-08 o 00:15 |
|
|
|
|
#17766 |
|
Zakorzenienie
|
Witam z samego rana
Ostateczne dliczanie do pojawienia się nowego katalogu czas zacząć ![]() W międzyczasie najpierw do pracy, później odebrać paczkę z COK, więc chyba zjawię się tu jak tłumy już się przewalą i będzie luźniej. Pozdrawiam wszystkie niecierpliwiące się avonomaniaczki
|
|
|
|
#17767 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17768 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzień Dobry
|
|
|
|
#17769 |
|
Raczkowanie
|
Witam z samego rana
![]() Mam pytanie (i zarazem ogromna prośbę ). Czy w COKU kupując rozne tam rzeczy, moge tez kupić demo? bo juz odebrałam 1 paczke z zam. 01 - na smierc zapomniałam o demo (a chce nowe perfumki !!! ) teraz mam jeszcze kupic kilka rzeczy których nie było.. i wąsnie czy moge tez demo? czy demo to tylko w paczkach? błagam zna ktoś odpowiedź??od razu ogroooomnie dziękuje ![]() pozdr |
|
|
|
#17770 |
|
Zadomowienie
|
Dzień doberek! Myślałam, że będę pierwsza a tu wałek
![]() Już dziś paczka i katalog 3
|
#17771 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17772 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#17773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobrze jest wykonany i ładnie wygląda, ja polecam
|
|
|
|
|
#17774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja właśnie siedzę i z niecierpliwością oczekuję mojego pana dostawcy a tak btw..zmienił mi się i teraz przyjeżdża młody przystojny taksówkarz może kiedyś go na kawke trzeba będzie zaprosić hiihinio katalog 03...ech cała jestem zniecierpliwiona ![]() tak chcę już go widzieć
|
|
|
|
|
#17775 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczynki a o której ma być katalog 3/2007? macie już jakieś informacje?Pozdrawiam serdecznie
|
#17776 |
|
Raczkowanie
|
Ps.Mam pytanie.Czy można umówić się na która ma być dostarczona paczka do domku?Czy macie może jakieś telefony do osób które te paczki dostarczają?Będe wdzięczna za informacje.Dziękuje z góry.Miłego dnia
|
#17777 |
|
Zakorzenienie
|
no ja też jestem bardzo ciekawa K03
jednak póki co martwi mnie bardzo małe zamówienie z K01 co prawda mam jeszcze troche czasu do 29.12, ale wątpię żeby ktoś się jeszcze skusił na coś na razie mam ok.110 zł żeby tak choć 150 było
|
#17778 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
W każdym okręgu są inni dostawcy, jeśli mieszkasz w dużym mieście to nawet dostawcy mają ulice podzielone między siebie. Zadzwoń do swojej koordynatorki, albo do OMS.
;] Edytowane przez monaliza666 Czas edycji: 2006-12-08 o 09:55 Powód: mała pomyłka ;] |
|
|
|
|
#17779 |
|
Zakorzenienie
|
rany a ja wczoraj złożyłam zamówienie, a dziś rano już je edytowałam, bo klientka przyniosła dziś zamówienie na...386 zł.
![]() ![]() pierwszy raz ktoś sam tyle wydaje na avon ma 3 córki i każda coś sobie upatrzyła plus ona plus jej mąż muszę coś extra jej odpalić![]() ![]() ![]() edit- oczywiscie teraz bede sie denrowac zeby to wszystko przyszlo mam nadzieje, ze dzis bede miec podglad faktury, chociaz sam podglad nic mi nie da, bo moze sie okazac (oby nie ), ze cos bedzie na fakturze, ale jednak nie bedzie go w paczce |
|
|
|
#17780 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
BARDZO CI DZIĘKUJE
|
|
#17781 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny przypomniała mi się jedna rzecz, o której być może wiecie, a ja tu niby nowość napisze. Ale może nie wiecie. Dotyczy to malowania powiek cieniami. Żeby się cienie nie wałkowały trzeba malować powieki pionowo czyli z góry na dół, a nie poziomo. (dowiedziałam się tego niedawno na szkoleniu)
Sama zaczęłam się tak malować i faktycznie cienie nie zbrylają się i nie wałkują ![]() ![]() co mnie zaskoczyło
|
|
|
|
#17782 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow tez nie wiedzialam adzieki musze sprawdzic a ja te zmam jedno pytanie do osob ktore dostaly paczke z 01 jest taki kalendarz biurkowy ?? taki jak rok temu i dwa lata temu?
|
|
#17783 |
|
Przyczajenie
|
Dień dobry wszystkim
Mam do was pytanko odnośnie biżurerii BELENO z kat. 01 str. 72. Chciałabym sobie ją zamówić na sylwestra ale nie wiem czy jest warta swojej ceny i czy jest ładna i jak sie prezentuje. Z góry dziękuje za wszystkie opinie Pozdrowinka i życze wszystkim miłego dnia |
|
|
|
#17784 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A sama jestem gapa wsumie wpadłam wczoraj do tego Coku, prawie jak po ogień i nie wpadła mi nigdzie w oko , a niestety przed składaniem zamówienia z kat 1/2007 nie będzie mnie już w Krakowie i nie będe miała jak jej zobaczyć dlatego jak ją ktoś widział lub ma proszę o relacje, a jakby ktoś dał zdjęcia to było by cudnie |
|
|
|
|
#17785 |
|
Zakorzenienie
|
Już mam 03 w domciu
jak chcecie coś wiedzieć to śmiało pytać...nie mma możliwości wstawić skanu![]() ciekawy ciekawy jest ten katalog
|
|
|
|
#17786 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tylko nie nawilżają skóry, zresztą nie taka ich rola. Co jest ze spa w 03 ?? |
|
|
|
|
#17787 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17788 |
|
Zakorzenienie
|
co jest na promocji? czy jest ten spray przyspieszajacy wysychanie lakieru? co w 02 jest za 13,90? i co jest z kolorowki?wiem z eduzo ale jestem ciekawa
|
#17789 |
|
Zakorzenienie
|
Olaboga...ten szlafroczek jest koszmarnie wielki:/ buuuu
![]() a ta torebka ze SPA faktycznie świeci się...i nie jest czerwona..ale bordowa...taka wiśniowa...nie wygląda wcale jak w katalogu
|
|
|
|
#17790 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
lśniąca Extraordinary jest z złotym kremem Anew w zestawie Incandessence i LBD są w zestawach z kulkami i biżuterią za 69.90 jest zestaw Pur Blanci 3częściowy Summer White jest za 22.90 te co zazwyczaj są po 39.90 i po 49.90 dalej w tej samej cenie są jest każda z serii Be...po 39.90 z męskich jest Interact w tej piramidce jak kiedyś był Full Speed za 26.90 zestawy BST i Full Speed za 64.90 i jeszcze na przecenie jest Treselle Silver za 34.90 ![]() Ogólnie z nowości jest sporo biżuterii i kilka nowych torebek ![]() nowy zapach męskiego żelu Senses mgiełka Be Sensual i inne rzeczy z tej serii![]() wiosenna parasloka czarna w kolorowe motylki <brzydka>![]() tusz do rzęs i cień do powiek 2w1 ![]() ze SPA opaska na włosy ![]() i szampon nabłyszczający "większy niż XL" 750ml za 14.90Cytat:
z kolorówki są te cienie połyskujące, puder w kulkach za 27.90 jak się kupi dowolna rzecz ze stron z komsetykami do makijażu![]() tusz pełnia rzęs z zielonym płynem do demakijażu za 21.90 podkłady w cenach takich normalnych akcesoria typu pędzle też są![]() baza i podkład 2w1 jest za 32.90 chyba wszystki preparaty do paznokci ![]() CT jest po 8.90, 9.90 i 10.90
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:00.

co prawda mam jeszcze troche czasu do 29.12, ale wątpię żeby ktoś się jeszcze skusił na coś 
dlatego jak ją ktoś widział lub ma proszę o relacje, a jakby ktoś dał zdjęcia to było by cudnie