|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2851 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
U mnie cena zaczyna sie od 120 ... za migdalowy.. nie wspominajac o innych..
|
|
#2852 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Nie ważne gdzie, lecz ważne jak, kolejne z nas powiedzą TAK!- PM 2012 cz XVIII
Cytat:
piekny
|
|
|
#2853 |
|
Wtajemniczenie
|
Melody jeszcze Ci dodam, może teraz Ci zmienię podejście do końca życia, ale niestety taka jest prawda: wszelkie promocje, które są w salonach kosmetycznych, nie mówię tutaj o paznokciach, raczej o zabiegach na twarz w bardzo, bardzo wielu przypadkach wynikają z tego, że kosmetyki straciły wazność i trzeba je szybko zużyć. Co oczywiście jest samobójstwem dla cery, bo cuda się po tym dzieją... Także tanie zabiegi bym przemyślała sobie 10 razy zanim bym się zdecydowała.
Co do kwasów, ja nie wiem na jakie chodze bo moja przyjaciółka jest kosmetologiem, więc wszelkie maski algowe, mlekowe, peelingi chemiczne nie chemiczne i kwasy nie kwasy mam za damo. Tzn. ja ją opazuruję, a ona mnie otwarzuje i jesteśmy fifty fifty
Edytowane przez a u d r e y Czas edycji: 2012-02-09 o 18:53 |
|
|
|
#2854 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo jak byś miała kupić i takie i takie to ile ty kasy wydasz
|
|
#2855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jesli chodzi o promocje to z ogromny dystansem podchodzę. I jedynie ubrania kupuje jesli nie sa uszkodzone albo produkty po sprawdzeniu daty waznosci tylko kurcze jak patrze na ceny tych zabiegow to mnie mrozi.. buuu Moglam isc na kosmetologie ![]() ale dzieki za info.. moze faktycznie cos nie tak moze byc.. a z twarza wole niekombinowac ![]() ide sie dalej uczyc
Edytowane przez melod_y Czas edycji: 2012-02-09 o 18:58 |
|
|
|
|
#2856 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny wszystkie Wasze rady są bezcenne
|
|
|
|
#2857 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dobrze dziewczyny radzą - czarne kryjące będą super. Jak chcesz możesz zaszaleć z rajstopami w serduszka, albo groszki Cytat:
piękna limuzyna |
||
|
|
|
#2858 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Czy te czarne rajstopy to 60 den wystarczy? |
|
|
|
|
#2859 |
|
Zakorzenienie
|
Czy wy wiecie co ja wyprawiam?
czytam dwa ostatnie wątku Kieleckich PM i zapisuję sobie, co kiedy mniej więcej powinnam zarezerwować itd
|
#2860 |
|
Wtajemniczenie
|
Jamee ja bym celowała w setkę albo i więcej, 60tka będzie przebijać.
|
#2861 |
|
Wtajemniczenie
|
Znowu spędziłam 2 godziny na czytaniu Was
![]() Teraz co pamiętam ![]() My winietek mieć nie będziemy, ale mamy mało gości, więc o zamieszanie się nie boję. Ale zawieszki na wódkę już tak. Jakoś tak się przyjęło u mnie, że są, ale nie jest to konieczność. Dziewczynom studniówkowym serdecznie gratuluję Wstawiłyście piękne fryzury, mnie też zainspirowały.Co do samochodu, to dla mnie to nie ma najmniejszego znaczenia czym pojedziemy. Byle jechało może naszym fiacikiem![]() A mnie rozłożyło całkiem już mam 38 stopni gorączki - dyrekor dostał smsa, że mnie nie będzie jutro. Ale za to załapałam się fajny masaż przy okazji nacierania maścią rozgrzewającą![]() I coś jeszcze miałam napisać, ale już nie wiem co. |
|
|
|
#2862 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2863 |
|
Zakorzenienie
|
Potwierdzam, wysoka temperatura jest przeciwwskazaniem do masażu. Mówi to przyszły masażysta
|
|
|
|
#2864 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W czasie miesiączki masaże też są zabronione.
|
|
#2865 |
|
Zakorzenienie
|
Według mojego wykładowcy miesiączka nie jest przeciwwskazaniem do masażu chyba że pacjentka przechodzi ją wyjątkowo ciężko
|
|
|
|
#2866 |
|
Zakorzenienie
|
ja laski was podczytałam tylko a teraz lecę na piwko z kumpelami papa
|
#2867 |
|
Zakorzenienie
|
Ja już też spadam, miłego wieczoru
|
|
|
|
#2868 |
|
Zadomowienie
|
powiedzcie czy organizujecie noclegi dla przyjezdnych gości?
u mnie połowa gości będzie z innych miast i nie wiem jak to zorganizować ![]() jaki jest orientacyjny koszt na osobę? tych osób będzie ponad 30 i nie stać mnie na jakiś porządny hotel
|
|
|
|
#2869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Koleżanka swoich gości przenocowała w akademiku, wynajęła całe piętro i płaciła wg cennika akademickiego, na stoliku w pokoju zostawiła wodę mineralną, coca-cole i sok Edytowane przez niusia_87 Czas edycji: 2012-02-09 o 20:04 |
|
|
|
|
#2870 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
i wiekszosc bedzie jechac ok.700 km, ale sa tez znajomi z zagranicy.. czyli ok.1500 my placimy 1 nocleg jak ktos bedzie chcial zostac dluzej po poprawinach to juz sam bedzie sobie oplacal.. ja znalazlam jeden z tanszych hoteli ok.90 osob za 2 osobowy pokoj ;/ ale nic nie poradze Edytowane przez kasiamniam Czas edycji: 2012-02-09 o 20:05 |
|
|
|
|
#2871 |
|
Zakorzenienie
|
witajcie po kilkudniowej przerwie
zauważyłam, że nasza Jagódka zmieniła obszar pracy na FB wiedzialam kochana, że Ci się uda |
|
|
|
#2872 |
|
Zadomowienie
|
Cześć, strasznie dużo tematów, wszystkiego nie pamiętam, jednak na pewno wypowiem się w sprawie zagęszczania rzęs w stosunku 1:1, zaszalałam, ponieważ bardzo mi się podobał efekt i polecam.
Przestrzegam przed natrętnym wyrywaniem sobie tych rzęs ( szkoda pieniędzy, jeżeli sobie je powyrywacie, ja tak niestety zrobiłam- nerwowy okres) Nie polecam robić tego co miesiąc, czy co dwa, jednak jeżeli chcecie zaszaleć na wesele i ślub to nie ma problemu. Ja właśnie koniecznie chciałam na ślub sobie to zrobić i dlatego spróbowałam wcześniej: po pierwsze zanim kosmetyczka Cię ruszy to poinformuje Cię o wszystkich zaletach i wadach co jest fajne, po drugie klej, który używa kosmetyczka nie powinien uczulać, ponieważ jest specjalistyczny, jednak, jeżeli któraś ma wrażliwą cerę na powiekach ( rozmowa z kosmetyczką się przyda), po trzecie warto iść do kosmetyczki, która ma doświadczenie w zagęszczaniu rzęs- nie korzystać z jakiś promocji i przecenionych usług bo to grozi nieudanym zabiegiem ( zagęszczanie mnie osobiście kosztowało 250 zł) jednak efekt warty jest tej ceny, po miesiącu- dwóch należy przyjść na uzupełnianie, które powinno już kosztować mniej. Zależy to też od efektu przerzedzenia rzęs, nasze naturalne wypadają i wraz z naszą rzęsą wypadają te doczepiane. Jeżeli chodzi o dziwny wygląd, to ja przez pierwszy miesiąc wyglądałam super z tymi rzęsami, później zaczęłam je wyrywać ale i tak nie wyglądało to tragicznie. Zaś kiedy już było widać, że coś nie tak to istnieje możliwość podcięcia sobie tych długich rzęs, lub usunięcia ich podczas demakijażu. Do codziennej pielęgnacji po zabiegu kosmetyczki polecają używać płynu miceralnego, nie można malować tuszem ( nie ma takiej potrzeby), nie kremować i inne zalecenia. Co do strachu, że osłabiam swoje naturalne rzęsy itp., to strach jest wtedy kiedy chcemy ten zabieg sobie praktykować już stale, to fakt, jeżeli zaś jest to tylko jeden raz okazjonalny, to nawet jeżeli klej w jakimś stopniu osłabi naszą rzęsę to przecież na miejsce starej wyrośnie nowa i ja nie narzekam, mnie nic nie dolega, wszystko jest w porządku. I jeszcze ostatnia rzecz jeżeli chodzi o wygląd: rzęsy doklejane są różnej grubości i długości i profesjonalna kosmetyczka dobierze do danej osoby odpowiednie rzęsy, by te wyglądały efektownie i nie zaszkodziły. Mnie osobiście kosmetyczka po zakończonym zabiegu, gdy już miałam możliwość podziwiania się zapytała, czy taka gęstość mi odpowiada czy ma robić gęściej. Wybrałam pierwszą opcję, bo bardziej naturalna i kobieca mi się wydawała.... to się rozgadałam.... ---------- Dopisano o 20:27 ---------- Poprzedni post napisano o 20:25 ---------- jeżeli chodzi zaś o nocleg, to my zapewniamy w miejscu w którym się będziemy bawić, wynajmujemy pokoiki ale tylko rodzinie z daleka....i koszt to od 80 do 150 zł od pokoju. |
|
|
|
#2873 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:36 ---------- A jeszcze odnośnie tych noclegów... My zamawiamy pokoje dla ok. połowy wszystkich gości. Jako, że mieszkam w okolicy turystycznej i na wsi, to jest kilka opcji. Chyba zdecydujemy się na mały zajazd, gdzie ceny wynoszą ok. 30zł od osoby. I można negocjować przy większej ilości np obniżając cenę lub dodając do ceny śniadanie. |
|
|
|
|
#2874 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
|
#2875 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
myślicie że hostel w razie czego wypada? |
|
|
|
|
#2876 |
|
Rozeznanie
|
obiecane fotki zaproszenia które zamówiłam na próbę jak dla mnie dobrze zrobione tylko ta wstążka mało praktyczna bo jak chcesz przeczytać zaproszenie to musisz się nagimnastykować żeby ją zdjąć a tak to wszystko ok
|
|
|
|
#2877 |
|
Rozeznanie
|
a tu mój ostatni wyrób sutaszowy:P
|
|
|
|
#2878 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2879 |
|
Zadomowienie
|
Hej ho
Miałam bardzo długą przerwę (coraz dłuższe te moje przerwy Znalazłam sukienkę, w którą przebiorę się po północy! ![]() To ta: http://allegro.pl/nowa-suknia-slubna...108531074.html Zakochałam się w niej - jest po prostu idealna i ma kieszenie! ![]() Czy to się liczy jako suknia ślubna i może wisieć koło tej pierwszej czy raczej nie bardzo? Oprócz tego znalazłam wizażystkę i już się z nią wstępnie umówiłam. I oczywiście teraz dostałam na Wizażu atrakcyjną ofertę od innej wizażystki. I teraz jestem troszkę rozdarta. Raptem wczoraj napisałam tamtej, że się decyduję. Więc chyba nie będę nawet pisać do tej drugiej. Chociaż jest tańsza i wydaje się niezła.
|
|
#2880 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:01.

piekny

już mam 38 stopni gorączki - dyrekor dostał smsa, że mnie nie będzie jutro. Ale za to załapałam się fajny masaż przy okazji nacierania maścią rozgrzewającą