|
|
#481 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz.26
|
|
|
|
#482 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#483 |
|
Wtajemniczenie
|
też będę mieć w poniedzialek.
już nie mogę się doczekać
wymianka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=766668 Myślę o Tobie tylko wtedy, gdy mi się przypomnisz. Nie zdarza się to jednak często bo jakieś 50 razy na godzinę. To wcale nie jest tak często. 13.09.2013 <3 |
|
|
|
#484 |
|
Przyczajenie
|
Witam. ja czasem sledze ten watek, bo tez jestem avonomaniaczka
|
|
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
Wklejam może komuś się przyda informacja
Dziękujemy za zainteresowanie naszymi produktami. Uprzejmie informujemy, że Skakankę elektroniczną można regulować poprzez związanie supełka przy rączkach. Natomiast Taśma do ćwiczeń nie posiada regulacji długości. Dodatkowo wyjaśniamy, że w Taśmie do ćwiczeń jest możliwość regulacji oporu podczas ćwiczeń rozciągających oraz siłowych, które pomagają kształtować różne obszary naszego działa. To odp na pyt czy skakankę można skracać. A ja małe zamówienia pakuję w torebeczki śniadaniowe białe małe ze zwykłego marketu. Nie różną się niczym od firmowych Avonowych, tych co już ich nie ma, tylko nie mają logo.
Jak to Skorpionica wybaczam, ale nie zapominam. www.pustamiska.pl Jesli myślisz,że zmienisz faceta, to lepiej zmień faceta. kosmetyki, buty https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post63462611 oraz książeczki NOWE https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...1#post76540401 |
|
|
|
#486 |
|
Rozeznanie
|
Jutro składam zamówienie, a na dzień dzisiejszy mam już 990,30 zł.
A jeszcze mają spłynąć 4 zamówienia. No i swojego jeszcze nie podliczyłam dokładnie. Także cel na ponad 1000zł osiągnięty będzie na pewno. A co do wód IM to mam zamówienie na 4 wody (czyli kolczyki już moje A myślałam, że w tym katalogu będzie słabiutko...
|
|
|
|
#487 |
|
Raczkowanie
|
Czy któraś z Was zamawia bransoletkę Dina z minikatalogu? Bo mam na nią chrapkę ale nie wiem jaka będzie w rzeczywistości
Gdyby ktos miał, to prosiłabym o zdjęcie |
|
|
|
#488 | |||
|
vel Turkusoowa :)
|
super,to tak jak ja,gratulacje
![]() zrobisz fotkę? ![]() Cytat:
![]() dam znać we wtorek wieczorem czy HLI jest podobne do DM z Ori,bo mam jeszcze kropelkę DM Cytat:
teraz daję kosmetyki,a katalogi tak 2 tyg.przed składaniem zamówienia,jak troszkę zatęsknią to widzę że więcej zamawiają-teraz tak miałam i pobiłam swój rekord ![]() [1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;32183152] 09.02.2012 Woda toaletowa Up to You dla Niej 50 ml i Woda toaletowa Up to You dla Niego 75 ml Zestaw za 29,90 zł Oferta obowiązuje do wyczerpania zapasów. Oferta wlicza się do bazy opustu, podlega opustowi wypracowanemu.[/QUOTE] No własnie,koleżanka wysłała mi sms-a że zestaw za 29,90 a na forum czytam że 74 i nie wiedziałam o co kaman ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#489 |
|
Rozeznanie
|
dawno mnie tu nie było
Tymczasem podpisałam nową umowę, tym razem na mnie. Zamówienie ma na 735 zł z groszami. Dwie osóbki chciały nowy zapach IM, więc trzecią wezmę, żeby mieć kolczyki, a na wodę na pewno znajdę amatorkę (bez naszyjnika- będzie taniej). Wąchałam FAD- jest tak mega słodki, ze ho ho ho! :P
|
|
|
|
#490 |
|
Rozeznanie
|
A ja mam już ostatecznie zamówienie na 12 wód Infinite Moment....
|
|
|
|
#491 |
|
Raczkowanie
|
A ja wczoraj zaszalałam. byłam w COKu, kupiłam zestaw z tej oferty , specjalnej - 2 wody na 69 zł i wzięłam True Force TŻowi + Tresselle Mystique ; summer white i tą co była do zgarnięcia w motywacyjnym Little White Dress. i za 4 wody dałam 80 zł
![]() na katalogowym zdaje się widziałam jakieś nowe progi upustowe. kiedy to wchodzi?
|
#492 |
|
Raczkowanie
|
A mogłabym cię prosić o opisanie zapachu ? Jest łagodny czy intensywny i co ewentualnie w nim wyczuwasz. Ja się trochę boję eksperymentować po tym, jak zamówiłam połyskujący balsam w swiatecznym opakowaniu Avon Care (to chyba ten sam, co jest teraz na okładce z tyłu, tylko we wiosennej szacie) i za cholerę nie mogłam znieść tego zapachu tłustego melona. Fee.
|
#493 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziewczyny jak to jest z tym lojalnosciowym jak teraz z kat 3 miałam zamówienie powyżej 1000zł to powinnam była wpisac ten kod na wodę za 10zł czy przy zamówieniu z kat 4? |
|
|
|
|
#494 |
|
Rozeznanie
|
Proszę pomóżcie nie wiem co mamie zamówić czy naszyjnik Martine czy Zestaw Anushka, co lepsze?
|
|
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#496 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Brawo Zgadza się i w dodatku chyba rówieśniczki Cytat:
Dodatkowo te małe foliowe są strasznie wąskie i jak włoży się katalog to już naprawdę mało miejsca zostaje na kosmetyki ![]() Postanowiłam teraz kupować inne ,tańsze a za zaoszczędzone pieniądze dawać więcej próbek. Na pewno będą zadowolone
Edytowane przez melisska Czas edycji: 2012-02-09 o 18:37 |
||
|
|
|
#497 |
|
Rozeznanie
|
Dostałam info że będę mogła w COKu kupować próbki
![]() A 14 lutego jest dzień zapachu i nie dość że będą ładnie pakować prezenty to jeszcze będą jakieś upominki przy dużych zakupach
|
|
|
|
#498 |
|
BAN stały
|
Wiadomość na Facebook'u
AVON Polska Dajemy nagrody i rozdajemy zdjęcia z autografami! W tej kampanii mamy do rozdania 15 atrakcyjnych zestawów kosmetyków do pielęgnacji ciała i zdjęcia z autografami Edyty Herbuś. Wystarczy w kampanii 3 podpisać umowę i realizować w Salonach Firmowych Avon jak największe zamówienia. Program wygra 15 pań, które w swoim Salonie Avon zrobią największe zakupy w grupie nowych Konsultantek. Szczegóły na stronie http://www.pl.avon.com/PRSuite/beautycenters.page i w Salonach Avon. Nic nadzwyczajnego zestaw serii Solutions z nowym serum i zdjęcie z autografem Edytowane przez malami881222 Czas edycji: 2012-02-09 o 18:48 |
|
|
|
#499 |
|
Wtajemniczenie
|
Czy ta kredka żelowa Black Bery z seri cienie i lustra jest taka sama jak tamta czarna bo nie widzę jej w k3
Czy ta nowa jest dobra
|
|
|
|
#500 |
|
Zakorzenienie
|
Myślę, że ono jest tylko sezonowo i bardzo krótko będzie w katalogach.
---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 21:02 ---------- Niestety w COKu nie było NIC mimo że byłam po południu. Znaczy nic nie było wystawione... Mam jedynie biżuterię IM-jest praktycznie czarna. Fiolet może widać pod wielkie światło jednak ogólnie na pierwszy rzut oka jest czarna. Widziałam tez zawieszkę z kotkiem i bardzo ładna, lusterka ma w środku, ale były zaklejone. |
|
|
|
#501 |
|
Zakorzenienie
|
Która pamieta kod na produkt za 1o zl? ten powyzej 1000 ktory mozna dostac?
Nie moge znalezc
|
|
|
|
#502 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#503 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#504 |
|
Wtajemniczenie
|
Próbowała któraś z Was już tego nowego podkładu Ideal Flawless? Rzeczywiście tak dobrze kryje?
|
#505 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#506 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#507 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#508 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#509 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#510 |
|
Zadomowienie
|
ludzie po prostu lubią oglądać katalogi, nie znaczy że będą z nich zamawiać
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:08.

;D
Gdyby ktos miał, to prosiłabym o zdjęcie

chociaż jej nie ma w składzie
Mam dobry węch ale nie umiem opisywać zapachów...nie zawsze kojarzę składniki zapachu po nazwach