|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4501 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dot.: SPD off - topowo po raz drugi ;-)
Też jestem ciemna.
Nie wiem co zrobić na obiad. Chodzi za mną chińszczyzna ale nie jestem przekonana ![]()
![]() |
#4502 | ||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Ja ostatnio ledwo nadążam. Najpierw praca, a później w domu remont łazienki ![]() Jeszcze trochę się trzeba będzie pomęczyć. Cytat:
Ja wybrałabym pierwszy przepis. Smakowicie wygląda ![]() Cytat:
![]() ![]() Też oglądałam ten program. Zastanawiam się, czy by sobie takiego kremu nie zmajstrować ![]()
![]() |
#4503 |
Zakorzenienie
|
kelpie mega zmiany
wiadomo dojda meble i lustra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4504 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja akurat pizzę robię i jutro też, bo jak kupuję składniki to 2 dni robię, wtedy jakoś taniej wychodzi ![]() tak właśnie zrobiłam ![]() ![]() Byłam w Aldiku, 50 zł poszło ![]() ![]() Składniki na zrobienie tej pianki 2 razy ![]() Dziś będę próbowałam robić pizzę z przyprawami co mi mama kupiła ![]() ![]() Do tego oczywiście sos czosnkowy ![]() Poza tym to ogromne zaspy są ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-09 o 10:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4505 |
Zadomowienie
|
Hej dziewczyny
![]() Miałam napisać we wtorek ale jakoś mi sie nie chciało, chodzę wiecznie zmęczona. A więc trzymałam Was tak długo w tej nie pewności dla potwierdzenia, że jestem w ciąży ![]() Liczę później na Waszą pomoc mamuśki ![]()
![]() |
#4506 |
Rozeznanie
|
Caro moje gratulacje!!!!!
#4507 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Cytat:
![]() Jednak zrobiłam chinola i połowę wsunęłam ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-09 o 17:56 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4508 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak podejrzewałam, że w ciąży jesteś ![]() ![]() Ja zrobiłam tą pierwszą piankę z linka co rano podałam i już pusta blacha została ![]() Tż stwierdził, że za mało zrobiłam i bardzo mu smakowała (aż za ![]() Teraz czas na pokrzywkę, a później czytanie notatek mnie czeka ![]() ![]() ![]() W ogóle to co ma jakaś tam Sparta do uzależnień i psychologii ![]() ![]() ![]() Punto a jak ty robisz tą chińszczyznę mniej więcej ![]() Tak w ogóle to dziewczyny nam zaginęły w akcji Effie, Talu, dudi i cała reszta (długo by wymieniać ![]() ![]() ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-09 o 19:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4509 |
Wtajemniczenie
|
jestem dziewczynki, ale ledwo żyję
![]() machnęłam się o 7.30 dziś do miasta, do lidla (2 kilometry piechotą z przystanku, bo posępiłam 2 zł na miejski ![]() ![]() ![]() ![]() za to ten mikser (chopper) z lidla marchewę pokonał w 3 sekundy ![]() ![]() gdyby było mnie stać jeszcze wydać 300 zł to wolałabym ofc malakser z zelmera ![]() pozatymco. poza tym byłam dzisiaj w kwiaciarni ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() pozatymco. coś mi wlazło pod lewą łopatkę i boli. i zmarzłam bo od 7.30 do 13 łaziłam po mieście ![]() i zaczęłam nową malutką wyszywankę ![]() ![]() i chyba u mnie jedynej śnieg dziś nie padał ![]() Punto pokaż działania kolczykowe ![]() Lilik dawaj torta ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kelpie - meeeega zmiana ![]() ![]() Evilcia - fajna panda, zacznij od nowa ![]() ![]() Nurek - oj tam talent zaraz ![]() ![]() ![]() ![]() Taaaaalu łer ar ju?????????? Caro gratulacje
![]() ![]() ![]() znowu będę ciocią ![]() ![]() ![]()
#4510 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziękuję dziewczyny ![]() jestem prawdopodobnie w 6 tyg chociaz mi sie wydaje, ze to jest dalszy tydzien ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4511 | |
Zakorzenienie
|
golden ja póki co jestem na etapie zaznaczania i mam już powoli dość
![]() 3 egzaminy za mną, 3 przede mną i to w ten weekend ![]() Jak przeżyję to będę szczęśliwa, ale póki co nic nie umiem ![]() golden fajnie, że sobie kupiłaś to coś z Lidla ![]() ![]() golden jasne, że lepszy staż niż nic, chociaż doświadczenia kolejne zdobędziesz ![]() ---------- Dopisano o 20:39 ---------- Poprzedni post napisano o 20:38 ---------- Cytat:
![]() Ja chodziłam prawie 5 miesięcy, ale czasem było ciężko ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-09 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4512 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie najgorsze te mdłości były, innych dolegliwości raczej nie miałam ![]() Czekam aż mała uśnie i biorę się za naukę, aleeeeeeeeeee mi się nie chce. To już wolałabym całe mieszkanie wraz z szafami wysprzątać ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4514 |
Zadomowienie
|
ja mam mniej wiecej tak, ze jak jeden dzien czuje sie swietnie to drugi tragicznie a mdlosci to mam o kazdej porze dnia ;/ poza tym jestem caly czas zmeczona i taka ospala, rano jest tragedia
![]() |
#4515 |
Wtajemniczenie
|
Caro a planujesz zostać w uk czy wrócić do pl?
jakieś kiedyś polecane sposoby na mdłości znalazłam, herbatka z korzenia imbiru parzona rano podobno powstrzymuje sensacje żołądkowe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
"Nie jesteś na tym świecie po to aby spełniać moje oczekiwania, ani ja po to aby spełniać Twoje. Jeśli się przez przypadek odnajdziemy, to cudownie. Jeśli nie, to trudno" Edytowane przez golden_eye Czas edycji: 2012-02-09 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#4516 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zostaje tutaj ![]() mi pomaga herbata miętowa ![]() ![]() mam pytanie do mam i nie tylko ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2012-02-09 o 21:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Generalnie to nie powinno się używać takich normalnych kremów na rozstępy i ujędrniających, tylko specjalnie dla kobiet w ciąży (w aptece są) Mam już dość nauki ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4518 | |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Idę na łatwiznę
![]() ![]() Cytat:
![]() Teraz piwkujemy ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4519 |
Zakorzenienie
|
Caro Gratuluje
![]() a powiedz tak z ciekawosci ile w UK macierzynski trwa? bo u nas pol roku ale mozna isc najpozniej 2 tyg przed porodem takze jak widze u mnie to dziewczyny pracuja do ostatniej chwili no ewentualnie jAk ktos wczesniej szedl to bral zwolnienie na te ostatnie dni a potem przed samym koncem macierzynski no ale wiadomo uk to co innego dobrze ze sluzbe zdrowia niemacie tak drogo jak u nas bo w Ie to kobiety w ciazy to taka kase w tych gabinetach zostawiaja normalna wizyta u Gina 70 e a z usg to ponad 120 jak dobrze pamietam a i tu dopiero mozna isc potwierdzic ciaze po 12 tyg ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4520 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4521 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() skopiowałam sobie i wykorzystam ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:32 ---------- Cytat:
![]() Ja tylko twarz kremem nivea do twarzy smarowałam, ciało oliwką i tymi środkami przeciw rozstępom. Z kwasami nie można używać ![]() ![]() Takie normalne lekkie balsamy, oliwki, kremy można, ale tych bardziej inwazyjnych raczej nie ![]() Najlepiej jak kupujesz w aptece produkt to powiedz, że jesteś w ciąży i spytaj, czy nie ma przeciwwskazań ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-09 o 22:38 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4522 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a potwierdzenie ciazy pierwszym usg tak samo ok.12tyg masakraaa z tym;/ moge pomarzyc o usg 3D i innych cudach ;/ i niby tutaj jest lepiej pffffffff ---------- Dopisano o 00:58 ---------- Poprzedni post napisano o 00:36 ---------- Cytat:
zapytam sie ![]() ![]()
Edytowane przez Caroline_88 Czas edycji: 2012-02-09 o 22:37 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4523 |
Zakorzenienie
|
nawet niewiem ile w Polsce bo juz ponad 4 lata niemieszkam i co troche cos sie zmienia
w Irlandii 6 miesiecy a pozniej albo babki nie wracaja do pracy albo na pol etatu albo kombinuja z nianiami ,babciami itd |
![]() ![]() |
![]() |
#4524 |
☕ sprawia, że jestem☺
|
Dzień dobry
![]() Wczoraj była u mnie wiosna, dzisiaj już jest zima ![]() ![]() ![]() Dziś muszę przeprosić odkurzacz i zatoczyć się na pocztę... Później zrobię koreczki, przygotuję przekąski na stół i reeeelaks na maksa ![]() Komputer odmówił mi posłuszeństwa dzisiaj ![]() ![]() Kawuuuuusia afe6a35c53.jpg Dobrego dnia Seksowne ![]() Zapomniałam, dzisiaj Chirurdzy ![]() ![]() ![]()
![]() Edytowane przez Puntodivista Czas edycji: 2012-02-10 o 08:42 |
![]() ![]() |
![]() |
#4525 |
Zakorzenienie
|
witam i ja
![]() U mnie też zima, ta ilość śniegu nie daje mi złudzeń na wiosnę ![]() Niedawno wstałam, piję kawkę, a później posprzątam i muszę się w międzyczasie jakoś uczyć, chociaż przy małej to prawie nierealne ![]() Na obiad dziś znowu pizza ![]()
![]() |
#4526 | |||
Rozeznanie
|
Cześć
![]() Witam się z herbatką ![]() U mnie dziś lodowato, ale przepięknie. Słońce świeci, aż chce się żyć. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
#4527 |
Zakorzenienie
|
Ja zyskałam jakąś wiosenną energię chyba
![]() Dziś mimo śniegu jest nieco cieplej, otworzyłam okno i całkiem przyjemnie było ![]() A jeszcze rano pisałam, że nie mam złudzeń na wiosnę, a tu taka niespodzianka ![]() ![]() ![]() Przebrałam małej pościel, zmopowałam podłogi, posprzątałam w kuchni i teraz miło jest ![]() Dopiję pokrzywę i się chwilę pouczę ![]() Poza tym gotuję zupę pomidorową na kościach z makaronem ![]() Miał być rosół, ale jednak okazało się, że wydawało mi się, że zostały mi porcje rosołowe ![]() Muszę dokupić porcje i kości wędzone, bo pokończyły mi się ![]() My z małą musimy jakąś zupę mieć zawsze ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-10 o 10:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#4528 |
Zakorzenienie
|
co do rozstepow to powiem wam rzeczywiscie niema reguly
kolezanka z pracy - moze 25 lat a juz 4 lata temu taaaakie rozstepy u niej widac bylo ze sie dziwilam dziewczyna takiej sredniej budowy a rozstepy nawet na plecach |
![]() ![]() |
![]() |
#4529 |
Zakorzenienie
|
irenka- to prawda, na rozstępy nie ma reguły. Mimo wszystko warto się smarować w ciąży, bo to nie zaszkodzi, a może pomóc
![]() Ja wykąpałam małą, bo się uwaliła ![]() ![]() Zaraz wieszam drugie pranie, drugą kawkę zrobię i poczytam trochę notatki ![]() ![]() Jak tylko będę po egzaminach to zajmę się na poważnie porządkami w szafie. Muszę to wszystko w końcu jakoś ogarnąć, bo mnie ten syf zaczął wkurzać ![]()
To co tak nagle wypadło nam z rąk Prędzej czy później los się odwróci Wyrówna bilans poniesionych strat Edytowane przez lili1987 Czas edycji: 2012-02-10 o 12:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#4530 |
Zakorzenienie
|
nieno pewnie lepiej sie smarowac
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:37.