|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasze blogi kosmetyczne - cz. IV
a u Ciebie jest to 'płatne' w jakiś sposób bo u mnie chcą 20 zł za taką 'imprezke' (36 minutową w moim wypadku) ale w tym jest wliczony drink/napój bezalkoholowy.
|
#2072 |
|
Zakorzenienie
|
Jakie są Wasze opinie na temat pigmentów KOBO, bo widzę, że są w Naturze na promocji teraz
i widzę gratisy za zakup 2 produktów Essence, jeszcze Rimmel i już wydane wszystkie oszczędności
|
|
#2073 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam złoty pigment z KOBO i używam go w wielu makijażach, bardzo go lubię
Planuję w sumie wybrać się jeszcze do Natury i być może skorzystam z promocji
|
#2074 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ile ja kosmetyków tym sposobem kupuję
|
|
|
#2075 |
|
po prostu Em :)
|
Dzień dobry.
Widziałyście moją dzisiejszą notkę? Jedna dziewczyna na wątku o Essence napisała, że w jej Naturze wisi wydrukowane moje zdjęcie. Nic tak naprawdę nie jest pewne na 100%, ale chętnie bym się dowiedziała czy to na pewno z mojego bloga.
|
|
#2076 | ||
|
Konto usunięte
|
Dzięki śliczne za dobre chęci
ale kurcze korci mnie żeby trochę włosy przyciemnić Cytat:
![]() To świetnie ja co prawda wypłaty nie mam bo nie pracuję, ale za to rodzice mają i wkońcu mogłam odżywkę kupić do włosówJaaa.... chcę taką ![]() Cytat:
czekam na info o jakości pigmentów ![]() A ja wróciłam z piwa na jakie mnie ojciec zaprosił
Edytowane przez 6cf34e7e8f39cee75534fdb852be8187cc381168_600e0a0280783 Czas edycji: 2012-02-09 o 19:48 |
||
|
|
|
#2077 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2078 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ciekawa jestem ciągu dalszego sprawy.
|
|
|
|
|
#2079 |
|
|
paollino, jeśli będzie Ci po drodze to byłoby super, ale też nie wybieraj się specjalnie, nie chcę Ci robić problemu.
|
|
#2080 | |
|
Konto usunięte
|
Ehh, nie załapałam się na produkty Synergen
![]() ---------- Dopisano o 20:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#2081 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, jak to jest z tymi klubami recenzentki?
Jest gdzieś lista wszystkich, czy trzeba uważnie patrzeć na notki? Chciałam luknąć czy jest coś fajnego na co by się można spróbować załapać, ale zupełnie nie wiem jak szukać.
|
#2082 |
|
Rozeznanie
|
A ja będę testować Synergen. Mam pytać w kasie Pani czy jak o te produkty? Jka Wy robicie?
U mnie notka o Original Source.
|
|
|
|
#2083 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
Podobno z takich składanych, materiałowych koszy na bieliznę da się też zrobić ![]() A tak w ogóle dobry wieczór
|
|
|
#2084 |
|
Konto usunięte
|
Też się nie załapałam na Synergen, ale nie cierpię jakoś strasznie z tego powodu...
Co do pracy... Swego czasu pracowałam jako hostessa na promocjach, co weekend i czasem w tygodniu. Ludzie myślą, że to łatwa i przyjemna praca, stoję i nic nie robię... A bzdura... Nieraz stałam tak po 11h i ktoś mnie musiał odbierać z pracy, bo nie byłam w stanie się ruszać (aż z łezką w oku wspominam, jak dzwoniłam po kumpla, który był dla mnie "braciszkiem", a on w ciągu paru minut przybywał na skuterku i podrzucał mnie pod dom ). Pół biedy, jak to było w weekend i chociaż było co robić, bo tłum klientów, każdy pyta o to czy o tamto, więc chociaż się ruszałam i coś robiłam Raz przez cały weekend stałam po 10-11h dziennie między lodówkami w hipermarkecie... Przez miesiąc chyba dochodziłam do siebie Ale NIGDY WIĘCEJ! Zwłaszcza, że miałam bardzo nieprzyjemne sytuacje z tamtą szefową, łącznie ze straszeniem sądem
|
|
|
|
#2085 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:47 ---------- A ja się w końcu wzięłam i dodałam post z obecnym mani, balsamem Crafterie i szamponem Timotei. Aj waj, lenistwo mną zawładnęło. Są jakieś metody na to?
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
|
#2086 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakoś nie jestem w stanie sobie tego wyobrazić. Przecież to już nawet nie wygląda nieprofesjonalnie, to po prostu musi wyglądać śmiesznie. Chociaż nie wiem jak gdzie indziej, ale u mnie natura zamiast mieć jakieś ładne porządne plakietki promocyjne, to ma ksero kartkę A4 wydrukowana na najniższych parametrach i przyklejoną byle jak taśma klejącą do listwy, więc w sumie nie powinno mnie to dziwić i może teraz sie pokusili o dodanie zdjęć z bloga.
|
|
|
|
|
#2087 |
|
Konto usunięte
|
U mnie na blogu wyniki konkursu z Pharmaceris, jedna z naszych blogerek wygrała
|
|
|
|
#2088 |
|
Zakorzenienie
|
a ja kolejny raz użyłam bio-żelu z Ziaji pod oczy i chyba moje oczy są jakieś dziwne...
bo mnie ten żel najzwyklej w świecie szczypie. (a niby kojący..)
|
#2089 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32196692]U mnie na blogu wyniki konkursu z Pharmaceris, jedna z naszych blogerek wygrała
[/QUOTE]No i co mnie podkusiło, żeby przeczytać kilka ostatnich postów? Teraz konieeeec, nie spocznę, póki tego nie kupię! http://kosmetyki-orlicy.blogspot.com...m-do-ciaa.html No, zakochałam się.
Każdy problem da się rozwiązać, o ile ma się odpowiednio duży plastikowy worek. OkiemJulii FB Insta FAQ1 - Jak szybko zapuścić włosy? FAQ2- dekoloryzacja, kąpiel rozjaśniająca, likwidacja odcieni, numery farb |
|
|
|
#2090 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;32196692]U mnie na blogu wyniki konkursu z Pharmaceris, jedna z naszych blogerek wygrała
[/QUOTE]Akurat weszłam tu jeszcze na chwilę przed snem, patrzę, patrzę i Dziękuję Przyznam szczerze, że nigdy nie wiem co pisać w takim konkursach, dlaczego ja coś powinnam wygrać W sumie nigdy nie wiadomo jaka odpowiedź komuś przypadnie do gustu...Fajnie, że kot Cię uwiódł
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jeszcze w żadnym rozdaniu nie wygrałam
Ciekawe kiedy na mnie przyjdzie kolej ;p
|
#2092 | |
|
|
Cytat:
Podobno to samo zdjęcie widziano w Warszawie (Metro Centrum na górze) i Białymstoku (na Suraskiej). Jakbyście tam były (lub w innej Naturze), proszę o fotkę.
|
|
|
#2093 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Moderator
|
Matko, matko jak pędzicie
Ja dziś znów w szpitalu byłam i znów mam masę nadrabiania
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
emememsik, aż mnie korci żeby się do mojej Natury przejechać i sprawdzić.. Bardzo jestem ciekawa dalszego rozwoju sytuacji, no i czy komuś uda się zrobić fotkę dokumentującą złamanie przez Naturę prawa autorskiego.. |
|
|
|
|
#2096 | |
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Cytat:
![]() Welcome
|
|
|
#2097 |
|
Moderator
|
Dzięki że pytasz
Wszystko ok. Mała waży już ponad 1,6 kg. Główkę ma przy dole - lekarz mówił że ustawia się już do porodu Kopie jak szalona - znów się nasłuchałam że mam bardzo ruchliwe dziecko
|
|
#2098 | |
|
Konto usunięte
|
Witam
![]() Cytat:
może mała teraz taka ruchliwa, a jak na świat wyjdzie to będzie spokojna Potrzebuję szybkiej pomocy ! muszę kupić bazę pod cienie - nie może kosztować więcej niż 20zł - musi być dostępna w Naturze, Rossmannie lub Inglocie. Chce ją typowo pod cienie, żeby efekt był mocniejszy i żeby cały dzień się trzymały, do teraz używałam do tego korektora Ingrid i cienia w kremie Essence Crystalliced, ale oba kosmetyki są na wykończeniu ![]() Druga sprawa to eyeliner w żelu Essence, ma ktoś z Was?? jak się sprawdza?? jaki pędzelek do takiego żelu, cienki z "ukośną rączką" czy płaski ścięty na skos??
|
|
|
|
|
#2099 |
|
Zakorzenienie
|
[1=6cf34e7e8f39cee75534fdb 852be8187cc381168_600e0a0 280783;32202706]Witam
![]() To świetnie, że wszystko ok może mała teraz taka ruchliwa, a jak na świat wyjdzie to będzie spokojna Potrzebuję szybkiej pomocy ! muszę kupić bazę pod cienie - nie może kosztować więcej niż 20zł - musi być dostępna w Naturze, Rossmannie lub Inglocie. Chce ją typowo pod cienie, żeby efekt był mocniejszy i żeby cały dzień się trzymały, do teraz używałam do tego korektora Ingrid i cienia w kremie Essence Crystalliced, ale oba kosmetyki są na wykończeniu ![]() Druga sprawa to eyeliner w żelu Essence, ma ktoś z Was?? jak się sprawdza?? jaki pędzelek do takiego żelu, cienki z "ukośną rączką" czy płaski ścięty na skos?? [/QUOTE]Ja mam ten liner
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:33.

i widzę gratisy za zakup 2 produktów Essence, jeszcze Rimmel i już wydane wszystkie oszczędności 

Widziałyście moją dzisiejszą notkę? Jedna dziewczyna na wątku o Essence napisała, że w jej Naturze wisi wydrukowane moje zdjęcie.
Nic tak naprawdę nie jest pewne na 100%, ale chętnie bym się dowiedziała czy to na pewno z mojego bloga.
:hah aha: